Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Gunaydin lar
Çok geç kalktım gün geç oldu
Bugün yine ev temizliğine devam edicem baygınlık gecircem
Ya kızlar bişi sorcam bu ara sabahları benim bişey yiyesim gelmiyor
Sabah yarım simit peynir yedim
Yanımda Cola içtim canım istedi ama zero olan tipten :)

evet yaaa..biz zayıfladıkça kıyafetlerin ölçülerini daraltıyorlar.

Bendende hepinize geç bı günaydın telefondsn yazıyorum gerekli işaretleri koyamıyorum pınolıyı illa enlendırcez yanı yok ağaoğlunu bende beyenmedım çok yaslı diğer kısmetlere bakalım artık bende sabah dumduk 64 burda ponpon larını sallayan kız koyun cumaya 63 olurum ins burayada holıhop çeviren kız koyun ya da ne isterseniz onu koyun burdada yerlere yatan tıp var ya gülmekten onu koyun

Ben bu gruba gelmeden önce 5 kilo verip sonra tık diye durup buraya gelince 69 u gördüm acaba diyorum senin gibi 64 u gorebilirmiyim çok istiyorum ve su an çok kıskandım

64.....63..hadi bakalım

eşime malum çocuk mağazasının tabi ki yetişkin reyonundan 28 beden 14 ve 19 liraya pantolon aldım:) eşim 14ü duyunca çok şaşırdı, kullan kullan at vallaaa...ben de 38 beden olacam her şeyi beleşe getirecem

maşallah canım süpersin benim hedefimde ramazana kadar 64 olmak ramazanda 61-60 a düşmek ve ağustos 1 gibi 50'li rakamları görmek (ayyyyyy yazarken bile heyecanlanıyorum.)
ayyyyy rakibem baya ciddi. ramazana 2 hafta kaldı , 62yi ramazan öncesi görsem süper olur
bana baybay yapmana izin vermicem
62den sonrasını hiiiiiiiiç düşünmemiştim ,nasıl olur ki ramazanda olur mu ki o rakamlar,sen 60-61 i görürsen ben de 58-59 u görürmüyüm ki

canım zero da olsa kola olmamış soda hariç asitli içecekler yasak
azim azim azim herşeyin başı kafana koyarsan ben bunu yapacağım dersen yaparsın hedefcim ki yapacağına inanıyorum

O bu aralar bende de oluyor fakat kahvaltıyi atlamiyorum. Çünkü kurt gibi açılıp öğle yemeğine saldirmaktan çekiniyorum.

Du ben senin yerine koyayım
Ben bu gruba gelmeden önce 5 kilo verip sonra tık diye durup buraya gelince 69 u gördüm acaba diyorum senin gibi 64 u gorebilirmiyim çok istiyorum ve su an çok kıskandım
Ben 70 kilo falanken 63-64 kilo rüya gibi gelirdi. Ama şimdi 64 kilo benim için kabus. Insan psikolojisi ne değişik değil mi

Aynen öyle zayıflıycez çitir olucezz benim 36 beden hayalim ama o basenler yokmu bitiriyor beni

senin esin zayıf demek ki biz eşime 33 beden falan alıyoruz
kumaş pantolon aldım kız
Ömrümde kumaş pantolon giymedigim için dusunemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…