- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Günaydın kızlar geçmişi okudum şöyle bir
Alışverişler yapılıyormuş bende pantolon istiyordum en sonunda buldum uygun fiyatlı birini 19,90 aldım lacivert kumaş krem bide 26,90 aldım
Ama marka değil tabii ki önceden 40 beden giyiyordum baktım 38 beden yok rafta 40 ı denedim annamm zor girdim içine ne oluyor dedim şiştim mi kilo verdim neden bedenim küçülmemiş diye sinir oldum eve gittim 40 beden eski pantolonlarımla ölçtüm 2 parmak darlar sonrasoğuk terleri attım üstümden
Bu aralar ne bulsam yedim yaaannem hasta oğlum diş çıkarıyor heralde yine uyumuyor
Günaydın dün sana yazdım sonra jeton düştü ayy bazen aptal gibi oluyorumgünaydın kızlar
Ben bu gruba gelmeden önce 5 kilo verip sonra tık diye durup buraya gelince 69 u gördüm acaba diyorum senin gibi 64 u gorebilirmiyim çok istiyorum ve su an çok kıskandımBendende hepinize geç bı günaydın telefondsn yazıyorum gerekli işaretleri koyamıyorum pınolıyı illa enlendırcez yanı yok ağaoğlunu bende beyenmedım çok yaslı diğer kısmetlere bakalım artık bende sabah dumduk 64 burda ponpon larını sallayan kız koyun cumaya 63 olurum ins burayada holıhop çeviren kız koyun ya da ne isterseniz onu koyun burdada yerlere yatan tıp var ya gülmekten onu koyun
evet yaaa..biz zayıfladıkça kıyafetlerin ölçülerini daraltıyorlar.
Günaydın dün sana yazdım sonra jeton düştü ayy bazen aptal gibi oluyorum
Bendende hepinize geç bı günaydın telefondsn yazıyorum gerekli işaretleri koyamıyorum pınolıyı illa enlendırcez yanı yok ağaoğlunu bende beyenmedım çok yaslı diğer kısmetlere bakalım artık bende sabah dumduk 64 burda ponpon larını sallayan kız koyun cumaya 63 olurum ins burayada holıhop çeviren kız koyun ya da ne isterseniz onu koyun burdada yerlere yatan tıp var ya gülmekten onu koyun
Valla bu saatlere kadar uyumamdan belli iki gündür çok uykum var ve midem bulanıyor regl günümde olmasam hamileyim dicem hahahajyorgunluk bebem..işin çok
maşallah canım süpersin benim hedefimde ramazana kadar 64 olmak ramazanda 61-60 a düşmek ve ağustos 1 gibi 50'li rakamları görmek (ayyyyyy yazarken bile heyecanlanıyorum.)165 cnm su an sabah itibarı ile düz61 cıktım 78 den ındım
eşime malum çocuk mağazasının tabi ki yetişkin reyonundan 28 beden 14 ve 19 liraya pantolon aldım:) eşim 14ü duyunca çok şaşırdı, kullan kullan at vallaaa...ben de 38 beden olacam her şeyi beleşe getirecemGünaydın kızlar geçmişi okudum şöyle bir
Alışverişler yapılıyormuş bende pantolon istiyordum en sonunda buldum uygun fiyatlı birini 19,90 aldım lacivert kumaş krem bide 26,90 aldım
Ama marka değil tabii ki önceden 40 beden giyiyordum baktım 38 beden yok rafta 40 ı denedim annamm zor girdim içine ne oluyor dedim şiştim mi kilo verdim neden bedenim küçülmemiş diye sinir oldum eve gittim 40 beden eski pantolonlarımla ölçtüm 2 parmak darlar sonrasoğuk terleri attım üstümden
Bu aralar ne bulsam yedim yaaannem hasta oğlum diş çıkarıyor heralde yine uyumuyor
ayyyyy rakibem baya ciddi. ramazana 2 hafta kaldı , 62yi ramazan öncesi görsem süper olurmaşallah canım süpersin benim hedefimde ramazana kadar 64 olmak ramazanda 61-60 a düşmek ve ağustos 1 gibi 50'li rakamları görmek (ayyyyyy yazarken bile heyecanlanıyorum.)
canım zero da olsa kola olmamışGunaydin lar
Çok geç kalktım gün geç oldu
Bugün yine ev temizliğine devam edicem baygınlık gecircem
Ya kızlar bişi sorcam bu ara sabahları benim bişey yiyesim gelmiyor
Sabah yarım simit peynir yedim
Yanımda Cola içtim canım istedi ama zero olan tipten :)
azim azim azim herşeyin başı kafana koyarsan ben bunu yapacağım dersen yaparsın hedefcim ki yapacağına inanıyorumayyyyy rakibem baya ciddi. ramazana 2 hafta kaldı , 62yi ramazan öncesi görsem süper olur
bana baybay yapmana izin vermicem
62den sonrasını hiiiiiiiiç düşünmemiştim ,nasıl olur ki ramazanda olur mu ki o rakamlar,sen 60-61 i görürsen ben de 58-59 u görürmüyüm ki
He tamam o zamanların pantolonlara sıgıyorumm deyince merak ettim :)165 cnm su an sabah itibarı ile düz61 cıktım 78 den ındım
kumaş pantolon aldım kızO ne öyle yaa metabolizmani yavaslatirsin bu kadar az yersen
Beni kaçıncı numaraya alcan
Canım kot pantolon bedenleri farklı değil mi 27-28-29-30-31 falan yani
O bu aralar bende de oluyor fakat kahvaltıyi atlamiyorum. Çünkü kurt gibi açılıp öğle yemeğine saldirmaktan çekiniyorum.Gunaydin lar
Çok geç kalktım gün geç oldu
Bugün yine ev temizliğine devam edicem baygınlık gecircem
Ya kızlar bişi sorcam bu ara sabahları benim bişey yiyesim gelmiyor
Sabah yarım simit peynir yedim
Yanımda Cola içtim canım istedi ama zero olan tipten :)
Bendende hepinize geç bı günaydın telefondsn yazıyorum gerekli işaretleri koyamıyorum pınolıyı illa enlendırcez yanı yok ağaoğlunu bende beyenmedım çok yaslı diğer kısmetlere bakalım artık bende sabah dumduk 64 burda ponpon larını sallayan kız koyun cumaya 63 olurum ins burayada holıhop çeviren kız koyun ya da ne isterseniz onu koyun burdada yerlere yatan tıp var ya gülmekten onu koyun
Ben 70 kilo falanken 63-64 kilo rüya gibi gelirdi. Ama şimdi 64 kilo benim için kabus. Insan psikolojisi ne değişik değil miBen bu gruba gelmeden önce 5 kilo verip sonra tık diye durup buraya gelince 69 u gördüm acaba diyorum senin gibi 64 u gorebilirmiyim çok istiyorum ve su an çok kıskandım
Aynen öyle zayıflıycez çitir olucezz benim 36 beden hayalim ama o basenler yokmu bitiriyor benieşime malum çocuk mağazasının tabi ki yetişkin reyonundan 28 beden 14 ve 19 liraya pantolon aldım:) eşim 14ü duyunca çok şaşırdı, kullan kullan at vallaaa...ben de 38 beden olacam her şeyi beleşe getirecem
senin esin zayıf demek ki biz eşime 33 beden falan alıyoruzeşime malum çocuk mağazasının tabi ki yetişkin reyonundan 28 beden 14 ve 19 liraya pantolon aldım:) eşim 14ü duyunca çok şaşırdı, kullan kullan at vallaaa...ben de 38 beden olacam her şeyi beleşe getirecem
Ömrümde kumaş pantolon giymedigim için dusunemedimkumaş pantolon aldım kız
bende giymezdim ama mecburiyeten çalışınca alıyorsunsenin esin zayıf demek ki biz eşime 33 beden falan alıyoruz
Ömrümde kumaş pantolon giymedigim için dusunemedim
nasıl gidiyor rakibem kilo verme işi ben bu hafta biraz cozuttumsenin esin zayıf demek ki biz eşime 33 beden falan alıyoruz
Ömrümde kumaş pantolon giymedigim için dusunemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?