Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende geçen ay yaptım alışveriş tüm dolabımı değiştirdim dediğin gibi günlük kullanımada o kadar para vermenın anlamı yok ozel zaman olur da neyse ufacık ufacık pantolonlara sıgıyorumm

Çok çok özel bir gün değilse çok para vermek bana da anlamsız geliyor. Pinti miyim neyim?

Ama bizim kızımız hem genç hem güzel hem de filinta gibi ali Ağaoğlu yaşlı kaçar oğlunu yeğenini falan ayarla
Fazla varsa bitane de benim kızıma ayarla besikteyken kertelim

babası duymasın. Hem sırada teyzeleri var sırasını beklesin
İltifatların için de ayrıca teşekkür ederim Ama genç konusuna katılamayacağım. 32 yaş genç olmuyor maalesef
Ağaoğlu gibi bir kronun ne kendisine ne de sülalesine gelin gitmek istemem. Hem o adam evli değil mi ya

Son düzenleme:
O ne öyle yaa metabolizmani yavaslatirsin bu kadar az yersen

Beni kaçıncı numaraya alcan

Canım kot pantolon bedenleri farklı değil mi 27-28-29-30-31 falan yani

Hadi 3 numarada sen ol
Kot bedenlerinde 24'e kadar var.

bugünkü menüm.........
sabah:
2 kurabiye
çay
öğle:
3-4 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
cacık
ara:
1 elma
saat 4:
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

64
63

Öğlen de pek bişey Yemedim iştahım yok
canım zero da olsa kola olmamış soda hariç asitli içecekler yasak
azim azim azim herşeyin başı kafana koyarsan ben bunu yapacağım dersen yaparsın hedefcim ki yapacağına inanıyorum
Canimmm işte bu bana zor resmen bagimliyim seviyorum kolayı :) dayanamam icmezsem

yanımdaki de 32 yaşında

SaskinAnne evi kırkladın ya. Ya da sarayda oturuyorsun.
Kola konusuna gelince benden bağımlı olmazsın ama 8 aydır ağzıma koymadım. Zor değil.

bugünkü menüm.........
sabah:
2 kurabiye
çay
öğle:
3-4 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
cacık
ara:
1 elma
saat 4:
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

senin menülerini görünce nasıl aç duruyorsun diyesim geliyordu ama bu hafta ben de azla doyabiliyorum
lusyen32 bu sabah 64 ü mü gördüm dedi????

maşallah ne güzel vermişsin

çok şükür canım 6 kasımdan bu zamana kadar verdım bu kıloyu

maşallah canım süpersin benim hedefimde ramazana kadar 64 olmak ramazanda 61-60 a düşmek ve ağustos 1 gibi 50'li rakamları görmek (ayyyyyy yazarken bile heyecanlanıyorum.)

inşallah canım verirsin sadece iste
Yaein

He tamam o zamanların pantolonlara sıgıyorumm deyince merak ettim :)
evet önceden 44 olmuyordu nerdeyse kotta 31 gıy olmuyor 32 varmı demek cok koyuyordu ustune bırde esımın dalga gecmesı derken cok hırs yaptım zayıfladım cok sukur ama sımdı cok korkuyorum gerı almakdan 1 kasık fazla yemek yersem vıcdan yapıyorum kı mıdem bulanıyor hemen

Çok çok özel bir gün değilse çok para vermek bana da anlamsız geliyor. Pinti miyim neyim?
bende azcık pintiyim esım 1 milyoncu der bazen ben uygun ama kalıtelısını ararım bulurumda

düzelttim menüyü kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…