Öyle tabi uygun fiyata bişey bulunca benteşekkür ederim canım sende güle güle giy kotlarını bende kotu seviyorum ama memur olunca
bende geçen ay yaptım alışveriş tüm dolabımı değiştirdim dediğin gibi günlük kullanımada o kadar para vermenın anlamı yok ozel zaman olur da neyse ufacık ufacık pantolonlara sıgıyorumm
no no no1.5 saatini koşu bandında yürüdüm. 1.5 saat de kızımın sokakta peşinde koştum 3 saat oldu toplam
Paylaşım yoksa kesin ciss yiyordur
Kız benim de bir tane 15 liraya aldigim kotum var siyah beyaz Leopar desenli kaccc kişi sordu nerden aldın falan diye gına geldi artık.
Tatlisiz olmuyor ama
Ama bizim kızımız hem genç hem güzel hem de filinta gibi ali Ağaoğlu yaşlı kaçar oğlunu yeğenini falan ayarla
Fazla varsa bitane de benim kızıma ayarla besikteyken kertelim
O ne öyle yaa metabolizmani yavaslatirsin bu kadar az yersen
Beni kaçıncı numaraya alcan
Canım kot pantolon bedenleri farklı değil mi 27-28-29-30-31 falan yani
Bendende hepinize geç bı günaydın telefondsn yazıyorum gerekli işaretleri koyamıyorum pınolıyı illa enlendırcez yanı yok ağaoğlunu bende beyenmedım çok yaslı diğer kısmetlere bakalım artık bende sabah dumduk 64 burda ponpon larını sallayan kız koyun cumaya 63 olurum ins burayada holıhop çeviren kız koyun ya da ne isterseniz onu koyun burdada yerlere yatan tıp var ya gülmekten onu koyun
Öğlen de pek bişey Yemedim iştahım yokO bu aralar bende de oluyor fakat kahvaltıyi atlamiyorum. Çünkü kurt gibi açılıp öğle yemeğine saldirmaktan çekiniyorum.
Du ben senin yerine koyayım
Ben 70 kilo falanken 63-64 kilo rüya gibi gelirdi. Ama şimdi 64 kilo benim için kabus. Insan psikolojisi ne değişik değil mi
Canimmm işte bu bana zor resmen bagimliyim seviyorum kolayı :) dayanamam icmezsemcanım zero da olsa kola olmamışsoda hariç asitli içecekler yasak
azim azim azim herşeyin başı kafana koyarsan ben bunu yapacağım dersen yaparsın hedefcim ki yapacağına inanıyorum
babası duymasın. Hem sırada teyzeleri var sırasını beklesin
İltifatların için de ayrıca teşekkür ederimAma genç konusuna katılamayacağım. 32 yaş genç olmuyor maalesef
Ağaoğlunun gibi bir kronun ne kendisine ne de sülalesine gelin gitmek istemem. Hem o adam evli değil mi ya
yanımdaki de 32 yaşında
Aynen öyle zayıflıycez çitir olucezz benim 36 beden hayalim ama o basenler yokmu bitiriyor beni
Ne iş yapıyorsun canım ?bende giymezdim ama mecburiyeten çalışınca alıyorsun
Bu hafta ben de azıcık cozuttutum fakat 100 gr eksideyim ya sen ne âlemdesinnasıl gidiyor rakibem kilo verme işi ben bu hafta biraz cozuttum
Hiç mi yemiyorsun kız :)no no nopinoli cıs yemez
Hayatta 24 beden kot giymek istemem ama o ne öyle kuru kuruHadi 3 numarada sen ol
Kot bedenlerinde 24'e kadar var.
Hiç mi yemiyorsun kız :)
Hayatta 24 beden kot giymek istemem ama o ne öyle kuru kuru
Memurum canım malesef ben artılardayım yaaNe iş yapıyorsun canım ?
Bu hafta ben de azıcık cozuttutum fakat 100 gr eksideyim ya sen ne âlemdesin
bugünkü menüm.........
sabah:
2 kurabiye
çay
öğle:
3-4 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
cacık
ara:
1 elma
saat 4:
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
maşallah ne güzel vermişsin
maşallah canım süpersin benim hedefimde ramazana kadar 64 olmak ramazanda 61-60 a düşmek ve ağustos 1 gibi 50'li rakamları görmek (ayyyyyy yazarken bile heyecanlanıyorum.)
evet önceden 44 olmuyordu nerdeyse kotta 31 gıy olmuyor 32 varmı demek cok koyuyordu ustune bırde esımın dalga gecmesı derken cok hırs yaptım zayıfladım cok sukur ama sımdı cok korkuyorum gerı almakdan 1 kasık fazla yemek yersem vıcdan yapıyorum kı mıdem bulanıyor hemenYaein
He tamam o zamanların pantolonlara sıgıyorumm deyince merak ettim :)
bende azcık pintiyim esım 1 milyoncu der bazen ben uygun ama kalıtelısını ararım bulurumdaÇok çok özel bir gün değilse çok para vermek bana da anlamsız geliyor. Pinti miyim neyim?
günaydın kızlar
dün akşam
3 ymk kaşığı kuru fasulye ve 3 yemek kasıgı pılav yogurt ve ev yapımı pudıng
bugün
sabah 1 kandil simiti yine az peynir ve 4 zeytin ıhlamur ile beraber
bitki çayı 1 adetın yarısı hosbes ve 1 adet kremalı bıskuvı
öğle
rosto köfte ve 1 dılım patates vardı ve yrm kase corba salata 2 kaşık yogurtlu kuskus makarna
ara
3 tane yenidünya
akşam
tavuksuyu corba 1 kase
hala hastayım yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?