tebrik ederim, o kadar kilo verdin de biz seni nasıl kaçırdık kiçok şükür canım 6 kasımdan bu zamana kadar verdım bu kıloyu
inşallah canım verirsin sadece iste
evet önceden 44 olmuyordu nerdeyse kotta 31 gıy olmuyor 32 varmı demek cok koyuyordu ustune bırde esımın dalga gecmesı derken cok hırs yaptım zayıfladım cok sukur ama sımdı cok korkuyorum gerı almakdan 1 kasık fazla yemek yersem vıcdan yapıyorum kı mıdem bulanıyor hemen
bende azcık pintiyim esım 1 milyoncu der bazen ben uygun ama kalıtelısını ararım bulurumda
canım kalori arkadaşımdaydım yinede yazıyorum oraya datebrik ederim, o kadar kilo verdin de biz seni nasıl kaçırdık kineyse geç de olsa pinoli getirdi seni.
çok güzel kilo vermişsin vallaa...
eeee eşin ne diyor artık sen kilo verince?
bence kadının tutumlusu iyi. erkeğin de bonkörü iyi. kadınlar çok alışveriş yapıyor bari az fiyatlarını kollasın değil mi? benim ucuzculuğum yanında eşimin az ve kaliteli şey tercih etmesi hoşuma gider, düşünsene erkeğin niye bunu aldın pazarda daha ucuzunu görmüştüm onu al dediğini
Yırtık kotu caktirmamayi nasıl basariyorsun anlat bakalımBizde de yasak ama çaktırmadan giyiyorum
Yok böyle fiyat yok böyle kreasyon diye sloganı olan bi online alışveriş sitesi var ya ordan aldımNerden aldın kız?
Ne güzel işte hazır istahin yokken yemeÖğlen de pek bişey Yemedim iştahım yok
Canimmm işte bu bana zor resmen bagimliyim seviyorum kolayı :) dayanamam icmezsem
Pinoli bizim apartmanın isi yalitimini yapan usta var. 34 yaşında, zengin, yakışıklı sayılır, ve apartman onu ove ove bitiremiyor. Efendiymis akilliymis falan diye. Bunu da bi düşün sonra on elemeleri kendin yaparsınbir şeyi kırk kere söylersen olurmuş.
Senin adına üzüldüm kendi adıma sevindimMemurum canım malesef ben artılardayım yaa
Aynen yaa kilolu olmak en çok alışveriş yaparken satış sorumlusuna karşı mahçup ediyor insanı ama şimdi 28 beden kot giyebiliyorum artıkçok şükür canım 6 kasımdan bu zamana kadar verdım bu kıloyu
evet önceden 44 olmuyordu nerdeyse kotta 31 gıy olmuyor 32 varmı demek cok koyuyordu ustune bırde esımın dalga gecmesı derken cok hırs yaptım zayıfladım cok sukur ama sımdı cok korkuyorum gerı almakdan 1 kasık fazla yemek yersem vıcdan yapıyorum kı mıdem bulanıyor hemen
bende azcık pintiyim esım 1 milyoncu der bazen ben uygun ama kalıtelısını ararım bulurumda
ben henüz 29 um 28 olurmuyum kı acep ama artık herkes yeterr dıyor onceden tombısken zayıfla dıye bakıyorlardı sımdı yok yuzun kuculmus kıloluyken guzeldın falan boyle gereksız destek mesajları sıkıyor artık ınsanı çatlayında patlayın zayıflayacagım zayıf cıtıpıtı bır hatun olacagımPinoli bizim apartmanın isi yalitimini yapan usta var. 34 yaşında, zengin, yakışıklı sayılır, ve apartman onu ove ove bitiremiyor. Efendiymis akilliymis falan diye. Bunu da bi düşün sonra on elemeleri kendin yaparsın
Senin adına üzüldüm kendi adıma sevindim
Aynen yaa kilolu olmak en çok alışveriş yaparken satış sorumlusuna karşı mahçup ediyor insanı ama şimdi 28 beden kot giyebiliyorum artık
Ayy sorma yaa ben 63 kiloya dustugumde başladılar yeter artık verme demeye şiddet dozunu orantısız olarak artırarak devam ediyorlar l. Cidden mahalle baskısı görüyorum.ben henüz 29 um 28 olurmuyum kı acep ama artık herkes yeterr dıyor onceden tombısken zayıfla dıye bakıyorlardı sımdı yok yuzun kuculmus kıloluyken guzeldın falan boyle gereksız destek mesajları sıkıyor artık ınsanı çatlayında patlayın zayıflayacagım zayıf cıtıpıtı bır hatun olacagım
Yanlışlıkla mi allah seniBugünkü menu sabah yulaf kepeginden krep peynir zeytin süt
Öğle 1 lahmacun 1 ayran okulda yedim
Aksam ıspanak kavurması yumurtalı yogurtlu yarım patates oluşumun makarnasindan 1 2 catal (yanlışlıkla aldım kizlaar kendimi makarna yerken buldum)
aynen gecen gun sofrada gözleme vardı ufak bır parça aldım dıger yedıklerımle orantıladıgım ıcın sadece tadına bakmak ıcın gozum kalmasın dıye oo kayınvaledıcıgım sende ıyıce abarttın ne varsa bunda demeye basladı kı zaten kıloların 1 sebebı ooAyy sorma yaa ben 63 kiloya dustugumde başladılar yeter artık verme demeye şiddet dozunu orantısız olarak artırarak devam ediyorlar l. Cidden mahalle baskısı görüyorum.
meggie daha sık gel ve böyle menülerini paylaş, bu hafta geç oldu bunu söylemek için ama kilo almak yok diyecektim.
mısır gegreği yerine yulaf ezmesi kullan daha doğal sonuçtabak seni geçtim ben evet evet ben birini geçtim
o nasıl menü öööyle, tatlı yiyip durmuşsun
yüzyıllık yalnızlığı merak ettim şimdi.romanlardan çok cabuk sıkılırım kişisel gelişim ve polisiye benim tarzım. polisiyeden bile sıkılıyorum eğer tasvirleri abartırlarsa.
geçen bir yazı okudum, depresyon ile ilgiliydi...işte vücutta seratoninin az salgılanması durumu nedir niye olur ki bende böyle bişey mi var psikologa mı gitsem diye düşünüyordum ciddi ciddi, hani mutsuzum diye tatlıya saldırıyoruz ya
hangi besinler iyi gelir diye araştırırken bir bilgiye rastladım, diyordu ki: seratonin eksikliği beynin 2 yarım küresinin dengesiz kullanılması ile oluşur. örneğin kişi sadece sağ beynini kullanıyorsa o yüzden beynin hem sağ hem sol beynini bir arada kullanılması tavsiye ediliyordu. biz galiba beynin sol lobunu ihmal ediyormuşuz. roman okumayı tavsiye etmiş, okurken sağ hayal ederken solu mu ne kullanıyormuşuz...karıştırrabilirim. kitap okumak bu işe yararken tv seyretmek zaten görüntüyü verdiği için bu etkiyi aypmıyormuş hani hep acıkınca müzik dinleyin falan denir ya işte bu beynin kullanılan yeri ve seratonin ile ilgili olsa gerek
Canım her sabah peynirli sandviç bikmiyor musunSabah: bir peynirli sandviç
öğle: kuru fasulye cacık 2 kaşık pilav
ara: meyveli soda
akşam: kuru fasulye salata bulgur pilavı
Canım her sabah peynirli sandviç bikmiyor musun
Evetcanim inan 2. Çatal bir doldurmuş tam ağzıma goturuyorum ne oluyo bune la deyip bıraktım alışmış yemeye menu iyi olmamış demi yarın çok dikkat etmeliyim tartı günü geliyoYanlışlıkla mi allah seni
Bu arada öğretmen misin :)
cnm o mağaza L ile başlayan mı .ben 14lük bulamadımdaeşime malum çocuk mağazasının tabi ki yetişkin reyonundan 28 beden 14 ve 19 liraya pantolon aldım:) eşim 14ü duyunca çok şaşırdı, kullan kullan at vallaaa...ben de 38 beden olacam her şeyi beleşe getirecem
benim 36 beden 1 takımım ve 1 pantolonum var. Onları test edeceğim en yakın zamanda ama göbeğin birşklde erimesi laxımAynen öyle zayıflıycez çitir olucezz benim 36 beden hayalim ama o basenler yokmu bitiriyor beni
pinti pinti pintiÇok çok özel bir gün değilse çok para vermek bana da anlamsız geliyor. Pinti miyim neyim?
Ayyyy ben de merak ettim leoparlı kot çok havalı durur kanımcaNerden aldın kız?
ben de 8 aydır ne kola ne de doğru dürüst pirinç pilavı ne de kızartma yedim@SaskinAnne evi kırkladın ya. Ya da sarayda oturuyorsun.
Kola konusuna gelince benden bağımlı olmazsın ama 8 aydır ağzıma koymadım. Zor değil.
Ben de kasım başında başlamıştım ama sürecin bu kadar uzun olacağını düşünememiştimçok şükür canım 6 kasımdan bu zamana kadar verdım bu kıloyu
Ben de tutumlu değilim eşim de ...ne o benim gözümde birşey kslsın ister nr de ben onuncanım kalori arkadaşımdaydım yinede yazıyorum oraya da
evet kadının tutumlusu ıyı ama erkegınde olcak benım esım hıc tutumlu degıldı sımdılerde ben dıyorum sunu alcam buu harcıyacagım deyınce baktım oda tutmaya basladı
bırsey begendıgımde cok cok pahalıda olsa al der ben yok cok pahalı derım bakmısım pesımden gelmıs o huyuda ayrı bır durum sevınsemmı uzulsem mı kalırım boyle
ilkkez böyle bir site duydum.takipteyimYırtık kotu caktirmamayi nasıl basariyorsun anlat bakalım
Yok böyle fiyat yok böyle kreasyon diye sloganı olan bi online alışveriş sitesi var ya ordan aldım
Ne güzel işte hazır istahin yokken yeme
bu hafta hızlı geçiyor sankiayyy ben bugünü perşembe sanıyorum yaaaaşimdi geçen haftanın listesini taşıyacaktım buraya. bir de diyorum lusyen bugün 64müş yarına nasıl 63 olacak kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?