Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

BUGUN
SABAH:1tk bal.5kiraz
Spor.40dk eliptik
Kahvalti.1.5kk kkaşar peyniri/6zeytin/5sucuk/1/2 yumurta/1kk bal
öğlen: 1,5 kase nohutlu kabak çorba/2 yk yoğurt
ara: yeşil çay/türk kahvesi/2 minik kare bitter

tebrik ederim, o kadar kilo verdin de biz seni nasıl kaçırdık kineyse geç de olsa pinoli getirdi seni.
çok güzel kilo vermişsin vallaa...
eeee eşin ne diyor artık sen kilo verince?
bence kadının tutumlusu iyi. erkeğin de bonkörü iyi. kadınlar çok alışveriş yapıyor bari az fiyatlarını kollasın değil mi? benim ucuzculuğum yanında eşimin az ve kaliteli şey tercih etmesi hoşuma gider, düşünsene erkeğin niye bunu aldın pazarda daha ucuzunu görmüştüm onu al dediğini

alıntı.....

Kıymalı Pide (Atak Hariç)

buna da pidenin dibi diyesim var:)) zira hasssssssstası olduğum pizzahamuruyla yaptım kendilerini. o kadar güzel ve zerre kadar kepek tadı olmayan bir hamur değerlendirilmeliydi. deneyenler bilir ben daha bişey demiyorum:)

ben 2 ölçü yaptım ama tek öğün için şu ölçülerle yapabilirsiniz.

3 yk süt tozu
1 yk kepek
1 tk nişasta
1 yumurta
2-3 yk süt (hamuru ıslatacak kadar)
tuz

harcı:
100 gram kıyma
1 küçük boy soğan
1 tk biber salçası
pul biber

harç malzemelerini güzelce kavurun. kıymanın pişmesine yakın salçasını ekleyip isteğe göre biraz su ve zeytinyağ ekleyebilirsiniz. harç piştikten sınra hamurun kuruları, sütü ve yumurtasını bu sırayla güzelce karıştırıp yağlı kağıt serilmiş borcamla 180 derecede ısıtılmış fırında 3 dk pişirin. hala sıvı olacak ama üstünde hafif bir tabaka oluşmaya başlayacak. bu aşamada harcı hamura yerleştirin. ben gelişi güzel dağıttım. tekrar fırınlayın. üstü hafif kızardığında pişmiş demektir. isteğe göre kaşarla süsleyin:)

canım kalori arkadaşımdaydım yinede yazıyorum oraya da
evet kadının tutumlusu ıyı ama erkegınde olcak benım esım hıc tutumlu degıldı sımdılerde ben dıyorum sunu alcam buu harcıyacagım deyınce baktım oda tutmaya basladı
bırsey begendıgımde cok cok pahalıda olsa al der ben yok cok pahalı derım bakmısım pesımden gelmıs o huyuda ayrı bır durum sevınsemmı uzulsem mı kalırım boyle

Bizde de yasak ama çaktırmadan giyiyorum
Yırtık kotu caktirmamayi nasıl basariyorsun anlat bakalım
Nerden aldın kız?
Yok böyle fiyat yok böyle kreasyon diye sloganı olan bi online alışveriş sitesi var ya ordan aldım
Öğlen de pek bişey Yemedim iştahım yok

Canimmm işte bu bana zor resmen bagimliyim seviyorum kolayı :) dayanamam icmezsem
Ne güzel işte hazır istahin yokken yeme

ayyy ben bugünü perşembe sanıyorum yaaaaşimdi geçen haftanın listesini taşıyacaktım buraya. bir de diyorum lusyen bugün 64müş yarına nasıl 63 olacak kiiii

bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş.
Pinoli bizim apartmanın isi yalitimini yapan usta var. 34 yaşında, zengin, yakışıklı sayılır, ve apartman onu ove ove bitiremiyor. Efendiymis akilliymis falan diye. Bunu da bi düşün sonra on elemeleri kendin yaparsın
Memurum canım malesef ben artılardayım yaa
Senin adına üzüldüm kendi adıma sevindim
Aynen yaa kilolu olmak en çok alışveriş yaparken satış sorumlusuna karşı mahçup ediyor insanı ama şimdi 28 beden kot giyebiliyorum artık

Menüm

SABAH
1 yumurta ve 1yk yulaf kepegi ile krep (ilk ve son olacak hiç sevemedim) , yarım dilim süzme peynir

ARA
10 adet hurma, 1 minik gül böreği

ÖĞLE
1 tabak etli patatesli bezelye yemeği, 1 kase yoğurt

SPOR
1 saat yürüyüş

ben henüz 29 um 28 olurmuyum kı acep ama artık herkes yeterr dıyor onceden tombısken zayıfla dıye bakıyorlardı sımdı yok yuzun kuculmus kıloluyken guzeldın falan boyle gereksız destek mesajları sıkıyor artık ınsanı çatlayında patlayın zayıflayacagım zayıf cıtıpıtı bır hatun olacagım

Ayy sorma yaa ben 63 kiloya dustugumde başladılar yeter artık verme demeye şiddet dozunu orantısız olarak artırarak devam ediyorlar l. Cidden mahalle baskısı görüyorum.

Bugünkü menu sabah yulaf kepeginden krep peynir zeytin süt
Öğle 1 lahmacun 1 ayran okulda yedim
Aksam ıspanak kavurması yumurtalı yogurtlu yarım patates oluşumun makarnasindan 1 2 catal (yanlışlıkla aldım kizlaar kendimi makarna yerken buldum)

Yanlışlıkla mi allah seni
Bu arada öğretmen misin :)

Ayy sorma yaa ben 63 kiloya dustugumde başladılar yeter artık verme demeye şiddet dozunu orantısız olarak artırarak devam ediyorlar l. Cidden mahalle baskısı görüyorum.
aynen gecen gun sofrada gözleme vardı ufak bır parça aldım dıger yedıklerımle orantıladıgım ıcın sadece tadına bakmak ıcın gozum kalmasın dıye oo kayınvaledıcıgım sende ıyıce abarttın ne varsa bunda demeye basladı kı zaten kıloların 1 sebebı oo

Çok sevindim canım belki hırs yaparım kaç kilo oldun :)

Sabah: bir peynirli sandviç
öğle: kuru fasulye cacık 2 kaşık pilav
ara: meyveli soda
akşam: kuru fasulye salata bulgur pilavı

Canım her sabah peynirli sandviç bikmiyor musun

:)) Canım peynirli sandviç derken mesela bigün mozarella bigün beyaz peynirli içine bigün domates bigün zeytin ezmesi bigün roka salatalık ekliyorum sürekli malzemeleri değiştiriyorum sıkılmamak için:)
diğer türlü detaylı kahvaltı yaptığımda doyum hissi oluşmuyor çok ekmek yiyorum ondan böyle yapıyorum tek sorunum akşam yemeğini ayarlayamam yulaf kepeği önerdi hedef ama onu nasıl tüketicem sütle mi

cnm o mağaza L ile başlayan mı .ben 14lük bulamadımda

Aynen öyle zayıflıycez çitir olucezz benim 36 beden hayalim ama o basenler yokmu bitiriyor beni
benim 36 beden 1 takımım ve 1 pantolonum var. Onları test edeceğim en yakın zamanda ama göbeğin birşklde erimesi laxım

Çok çok özel bir gün değilse çok para vermek bana da anlamsız geliyor. Pinti miyim neyim?
pinti pinti pinti

Nerden aldın kız?
Ayyyy ben de merak ettim leoparlı kot çok havalı durur kanımca
@SaskinAnne evi kırkladın ya. Ya da sarayda oturuyorsun.
Kola konusuna gelince benden bağımlı olmazsın ama 8 aydır ağzıma koymadım. Zor değil.
ben de 8 aydır ne kola ne de doğru dürüst pirinç pilavı ne de kızartma yedim

Ben de kasım başında başlamıştım ama sürecin bu kadar uzun olacağını düşünememiştim
Ben de tutumlu değilim eşim de ...ne o benim gözümde birşey kslsın ister nr de ben onun
Yırtık kotu caktirmamayi nasıl basariyorsun anlat bakalım

Yok böyle fiyat yok böyle kreasyon diye sloganı olan bi online alışveriş sitesi var ya ordan aldım

Ne güzel işte hazır istahin yokken yeme
ilkkez böyle bir site duydum.takipteyim

ayyy ben bugünü perşembe sanıyorum yaaaaşimdi geçen haftanın listesini taşıyacaktım buraya. bir de diyorum lusyen bugün 64müş yarına nasıl 63 olacak kiiii
bu hafta hızlı geçiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…