Yok yok öyle değil nihayetinde sandviç yiyosun her sabah sandvicten sıkılmiyor musun demek istedim:)) Canım peynirli sandviç derken mesela bigün mozarella bigün beyaz peynirli içine bigün domates bigün zeytin ezmesi bigün roka salatalık ekliyorum sürekli malzemeleri değiştiriyorum sıkılmamak için:)
diğer türlü detaylı kahvaltı yaptığımda doyum hissi oluşmuyor çok ekmek yiyorum ondan böyle yapıyorum tek sorunum akşam yemeğini ayarlayamam yulaf kepeği önerdi hedef ama onu nasıl tüketicem sütle mi
Sporumuda yazayım çok usenmeme rağmen 1 saat Leslie ve plates yapıcam mecburum bu arada sabah tartildim 73 olmuşum elhemdulillah inşallah cumaya 1 kilo daha gider
Yok kız illa duymussundur çok reklamları çıkıyor bu aralar t ile başlıyor :)cnm o mağaza L ile başlayan mı .ben 14lük bulamadımda
benim 36 beden 1 takımım ve 1 pantolonum var. Onları test edeceğim en yakın zamanda ama göbeğin birşklde erimesi laxım
pinti pinti pinti
Ayyyy ben de merak ettim leoparlı kot çok havalı durur kanımca
ben de 8 aydır ne kola ne de doğru dürüst pirinç pilavı ne de kızartma yedim
Ben de kasım başında başlamıştım ama sürecin bu kadar uzun olacağını düşünememiştim
Ben de tutumlu değilim eşim de ...ne o benim gözümde birşey kslsın ister nr de ben onun
ilkkez böyle bir site duydum.takipteyim
bu hafta hızlı geçiyor sanki
çok şükür canım 6 kasımdan bu zamana kadar verdım bu kıloyu
inşallah canım verirsin sadece iste
evet önceden 44 olmuyordu nerdeyse kotta 31 gıy olmuyor 32 varmı demek cok koyuyordu ustune bırde esımın dalga gecmesı derken cok hırs yaptım zayıfladım cok sukur ama sımdı cok korkuyorum gerı almakdan 1 kasık fazla yemek yersem vıcdan yapıyorum kı mıdem bulanıyor hemen
bende azcık pintiyim esım 1 milyoncu der bazen ben uygun ama kalıtelısını ararım bulurumda
Yırtık kotu caktirmamayi nasıl basariyorsun anlat bakalım
Yok böyle fiyat yok böyle kreasyon diye sloganı olan bi online alışveriş sitesi var ya ordan aldım
Ne güzel işte hazır istahin yokken yeme
canım biz de yağmurun esiri olduk 1 haftatdır yağıyor neredeyse, biz hala yün yorganla yatıyoruzSelam guzeller ben netten pantolon alamiyorum bende kalca olayi oldugu icin en az 20 tane denedikten sonra karar verebiliyorum
Isaretleri cok guzel koymusunuz canlarim benim
Bu gun 31 derecehavada 1saat tempolu yuruyusyaptim geldigimde siril siklam olmustum su yaris olayi beni baya tutusturdu ne yalan soyleyeyim hedefcim canim sen yarin guzel bi kahvalti ile gune basla bol bol tatli borek ye emi acgeziyorum 1 haftadir dun midemin gurultusundan gece 3 te yattim inat ettim yemedim ay cumaya bi gun var
canım sonu U ile mi bitiyorYok yok öyle değil nihayetinde sandviç yiyosun her sabah sandvicten sıkılmiyor musun demek istedim
Misal ben bir gün peynirli bir gün Sucuklu öbür gün sade yumurta yesem ertesi gün yumurtadan gına gelir bunun gibi :)
Yulaf kepegi de ben krebini sevmedim ama süte karıştırınca hoşuma gitti
Yok kız illa duymussundur çok reklamları çıkıyor bu aralar t ile başlıyor :)
illa alacağız yani leopardan , koleksiyonumzda eksik olmasınBeynimi yedireceksiniz bir gün bana. Kızzzz kot yassak kot. Yırtık kotu nasıl giyeceğim işyerinde.Müdür 2. gün kapının önüne koyar beni.Kotu çaktırmadan giyiyorum. Koyu renk filan alınca kot olduğu çok anlaşılmıyor. Yırtık kotlarımı h.sonları giyiyorum.
sitenin adını bulamadım. Mesajla yazsana.
günaydın canım , afiyet olsun lapalarınGünaydın 2. Takımın güzelleri bugün pirinç lapasi yapıcam insallah
Pinoli anlamadı bak sen anladın maşallahcanım biz de yağmurun esiri olduk 1 haftatdır yağıyor neredeyse, biz hala yün yorganla yatıyoruz
canım sonu U ile mi bitiyor
illa alacağız yani leopardan , koleksiyonumzda eksik olmasınben de kamudayım ama eski işyerime göre burası oldukça rahat ben de bugün yeni aldıklarımdan( skinny ) giydim bayağı sterçgibi,,,, uayrı falan alırsam giymem ama teknik personel olunca kıyafet konusunda fazla pürüz çıkmıyr ben nadir çıksam da arazi işleri falan olduğundan serbest gibi
günaydın canım , afiyet olsun lapaların
BUGUN
SABAH:1tk bal.5kiraz
Spor.40dk eliptik
Kahvalti.1.5kk kkaşar peyniri/6zeytin/5sucuk/1/2 yumurta/1kk bal
öğlen: 1,5 kase nohutlu kabak çorba/2 yk yoğurt
ara: yeşil çay/türk kahvesi/2 minik kare bitter
cnm o mağaza L ile başlayan mı .ben 14lük bulamadımda
benim 36 beden 1 takımım ve 1 pantolonum var. Onları test edeceğim en yakın zamanda ama göbeğin birşklde erimesi laxım
pinti pinti pinti
Ben de kasım başında başlamıştım ama sürecin bu kadar uzun olacağını düşünememiştim
Ben de tutumlu değilim eşim de ...ne o benim gözümde birşey kslsın ister nr de ben onun
Pinoli anlamadı bak sen anladın maşallah
Menüm
SABAH
1 yumurta ve 1yk yulaf kepegi ile krep (ilk ve son olacak hiç sevemedim) , yarım dilim süzme peynir
ARA
10 adet hurma, 1 minik gül böreği
ÖĞLE
1 tabak etli patatesli bezelye yemeği, 1 kase yoğurt
SPOR
1 saat yürüyüş
ben henüz 29 um 28 olurmuyum kı acep ama artık herkes yeterr dıyor onceden tombısken zayıfla dıye bakıyorlardı sımdı yok yuzun kuculmus kıloluyken guzeldın falan boyle gereksız destek mesajları sıkıyor artık ınsanı çatlayında patlayın zayıflayacagım zayıf cıtıpıtı bır hatun olacagım
Ayy sorma yaa ben 63 kiloya dustugumde başladılar yeter artık verme demeye şiddet dozunu orantısız olarak artırarak devam ediyorlar l. Cidden mahalle baskısı görüyorum.
Çok sevindim canım belki hırs yaparım kaç kilo oldun :)
menün sağlıklı ama bence şu pilavların mikatrı kiloyu en çok onlar etkiliyor,bugün bol bol kiraz sapı iç, bulgur kesin seni şişirmiştirSabah: bir peynirli sandviç
öğle: kuru fasulye cacık 2 kaşık pilav
ara: meyveli soda
akşam: kuru fasulye salata bulgur pilavı
yulaf ezmesi sütle veya yoğurtla tüketilebilir. ekmek yememek için yemek sırasında yoğurda kat, tok tutar. hatta o yoğurdu sulandırabilir, içine salatalık rendeleyip nane de ekleyebilirsin. soğuk çorba niyetine içilebilir. ekmek pilav yemeyince 3-4 kaşık yulaf bile yesen kilo daha iyi gidiyor, sen de dene, görüşlerini bekliyorum:)) Canım peynirli sandviç derken mesela bigün mozarella bigün beyaz peynirli içine bigün domates bigün zeytin ezmesi bigün roka salatalık ekliyorum sürekli malzemeleri değiştiriyorum sıkılmamak için:)
diğer türlü detaylı kahvaltı yaptığımda doyum hissi oluşmuyor çok ekmek yiyorum ondan böyle yapıyorum tek sorunum akşam yemeğini ayarlayamam yulaf kepeği önerdi hedef ama onu nasıl tüketicem sütle mi
cnm o mağaza L ile başlayan mı .ben 14lük bulamadımda
pinti pinti pinti
dünkü menüm
sabahikkatli kahvaltı
öğlen arkadaşın ısrarı ile 3 parça kaşarlı pide.
arağlanın okulundaki kokteylde minik 1 ekler (not:tabağıma konulan su böreği yenilmedi meyve suyu içilmedi
akşamikkatli olmaya yakın kahvaltı
kıymalı yumurta, domtes salatalık peynir zeytin ve az ekmek( kıymalı yumurtayı eşim yaptı çok lezzetliydi yaaa parmaklarımı yiyecektim)
45 dk yürüyüş
1 lt su
10tane kiraz
kızlar yaaaaaaaa ben yaz meyvelerine dayanamıyorummmmm çok yiyesim varrrr
ben de çok heyecanlıyım, şimdi sen açlık uykusuzluk derken strese girmiş sonra kortizon salgılamış sonra da şişmişssindir belki ama belki bi umutSelam guzeller ben netten pantolon alamiyorum bende kalca olayi oldugu icin en az 20 tane denedikten sonra karar verebiliyorum
Isaretleri cok guzel koymusunuz canlarim benim
Bu gun 31 derecehavada 1saat tempolu yuruyusyaptim geldigimde siril siklam olmustum su yaris olayi beni baya tutusturdu ne yalan soyleyeyim hedefcim canim sen yarin guzel bi kahvalti ile gune basla bol bol tatli borek ye emi acgeziyorum 1 haftadir dun midemin gurultusundan gece 3 te yattim inat ettim yemedim ay cumaya bi gun var
aynen bende yaaaa özlediğim mevyeleri görünce dayanamıyorum yiyorum dünde 5-10 kiraz yedim oğluma beraber(dünkü kaçamağım)dünkü menüm
sabahikkatli kahvaltı
arağlanın okulundaki kokteylde minik 1 ekler (not:tabağıma konulan su böreği yenilmedi meyve suyu içilmedi
kıymalı yumurta, domtes salatalık peynir zeytin ve az ekmek( kıymalı yumurtayı eşim yaptı çok lezzetliydi yaaa parmaklarımı yiyecektim)
45 dk yürüyüş
1 lt su
10tane kiraz
çok ilginççççççBen internetten alışveriş yapmıyorum ki. Bir de reklamları filan sevmem, tv'de izlemiyorum. Sitenin adını da onun için ilk defa duydum.
kilocuklar gitti ya bir kıyafet telaşıdır başladı , bence yeni kurallar konulsun kim nereden kaç tl ye ne aldı yazılsınO mağazanın adı "L" ile başlıyormuş son harfi de "İ"
Pintiyim ne olucak
Leoparlı bordo siyah pantalonum var benim de çok havalı gerçekten aynı benim gibi
Pilav filan yiyorum ama 2 kaşık. Benim diyet listemde var zaten. Karbonhidrat almak zorundasın. Değişim listelerim var benim. Bulgursuz bir hayat düşünemem mesela.
bacım sen yaşıyormusunBen internetten alışveriş yapmıyorum ki. Bir de reklamları filan sevmem, tv'de izlemiyorum. Sitenin adını da onun için ilk defa duydum.
toplum basksı konusunda haklısnız bana da herkes yeter falan diyo ama ben son 5'i sallamadan yetmeyecek...çok hırslıyım çokkkkk....krep i tereyağda yapmayı dene, biraz da kepeği fazla gelmiş olabilir, 1 tatlı kaşığına düşürebilirsin miktarı.
ne toplumuz yaaaa, toplumdan ayrı olanı dışlıyoruz, az kilolu olsa linççççç, fazla kilo verse linçççç, illa bizim gibi düşünmeli bizim gibi mi yaşamalı herkes. hayıur bir de hepimizin algısı düzgün olsa, balık etli insanlara zayıf gözüyle bakıyo çoğu, örneğin ben, senin kilon iyi diyen çoooook ama ben sağlıklı kilo istiyorum
yarın söylicem belki 200 g. daha gider
menün sağlıklı ama bence şu pilavların mikatrı kiloyu en çok onlar etkiliyor,bugün bol bol kiraz sapı iç, bulgur kesin seni şişirmiştir
yulaf ezmesi sütle veya yoğurtla tüketilebilir. ekmek yememek için yemek sırasında yoğurda kat, tok tutar. hatta o yoğurdu sulandırabilir, içine salatalık rendeleyip nane de ekleyebilirsin. soğuk çorba niyetine içilebilir. ekmek pilav yemeyince 3-4 kaşık yulaf bile yesen kilo daha iyi gidiyor, sen de dene, görüşlerini bekliyorum
-evet L ile başlayanın outlet kısmından , kadın outlette yok erkeklerde vardı.
-8 ay uzun gibi ama kilo alırken de uzun zamanda almadık mı, aslında sen pek oyalanmadın, demek ki anca böyle oluyormuş olsa olsa 6 ay olurdu senin kilo verme serüvenin.
- bugün yazlık bir pantolon giydim ben de , geçen yaz da giymiştim ama patlar gibi oluyordu, bu sabah rahat giydim, 1-2 kilo bile çok şey fark ettiriyor
- yürüyüşlerin nasıl gidiyor?
kıymalı yumurtaaaaben de bir ara yapayım yaaa
kiraz konusunda bence çok da kasma. bak bu sefer meyve yiyecem bal da diye başladım diyete, yasak olmayınca insan daha çabuk doyuyor, öğün olarak koy önüne kirazı, yanına 1 kase yoğurt hatta çorba mmmm1 kase kirazın kalorisi 100-150 kalori yani 1,5 ızgara köfte kadar. ha için rahat etmicek mi çok şeker aldım diye yürüyüşünü de yap olsun bitsin. son 2 haftadır bunu deniyorum gayet de memnunum
Günaydın 2. Takımın güzelleri bugün pirinç lapasi yapıcam insallah
dünkü menüm
sabahikkatli kahvaltı
45 dk yürüyüş
1 lt su
10tane kiraz
akşam: 1 kase nohutlu kabak çorba, 2 tabak taze fasulye,1 kase pul biberli yoğurt,4 dilim pastırma, az kiraz, 1/2 kibrit kutusu petekli bal
BUGÜN
sabah: 1 kase kiraz
spor: 35 dk eliptik+yatay bisiklet
kahvaltı: 1 yumurta 1tk yulaf kepeğinden tereyağda krep/ 3 zytin/2 kk kaşar peyniri/yarım domates/1 kk petekli bal
aynen bende yaaaa özlediğim mevyeleri görünce dayanamıyorum yiyorum dünde 5-10 kiraz yedim oğluma beraber(dünkü kaçamağım)
çok ilginçççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?