Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Selam guzeller ben netten pantolon alamiyorum bende kalca olayi oldugu icin en az 20 tane denedikten sonra karar verebiliyorum
Isaretleri cok guzel koymusunuz canlarim benim
Bu gun 31 derecehavada 1saat tempolu yuruyusyaptim geldigimde siril siklam olmustum su yaris olayi beni baya tutusturdu ne yalan soyleyeyim hedefcim canim sen yarin guzel bi kahvalti ile gune basla bol bol tatli borek ye emi acgeziyorum 1 haftadir dun midemin gurultusundan gece 3 te yattim inat ettim yemedim ay cumaya bi gun var

Yok yok öyle değil nihayetinde sandviç yiyosun her sabah sandvicten sıkılmiyor musun demek istedim
Misal ben bir gün peynirli bir gün Sucuklu öbür gün sade yumurta yesem ertesi gün yumurtadan gına gelir bunun gibi :)
Yulaf kepegi de ben krebini sevmedim ama süte karıştırınca hoşuma gitti
Sporumuda yazayım çok usenmeme rağmen 1 saat Leslie ve plates yapıcam mecburum bu arada sabah tartildim 73 olmuşum elhemdulillah inşallah cumaya 1 kilo daha gider

Yok kız illa duymussundur çok reklamları çıkıyor bu aralar t ile başlıyor :)

Ayyy biz de yarın kızlarla açık büfe kahvaltıya gideceğiz.
Saat 11 gibi kahvaltı yaparız. Saat 3 de 1 ara öğün yapıp 5 te de 1 bardak süt içip açık büfe kahvaltıyi telafi etmeyi düşünüyorum

pinti arkadaşım

Beynimi yedireceksiniz bir gün bana. Kızzzz kot yassak kot. Yırtık kotu nasıl giyeceğim işyerinde.Müdür 2. gün kapının önüne koyar beni.Kotu çaktırmadan giyiyorum. Koyu renk filan alınca kot olduğu çok anlaşılmıyor. Yırtık kotlarımı h.sonları giyiyorum.

sitenin adını bulamadım. Mesajla yazsana.

canım biz de yağmurun esiri olduk 1 haftatdır yağıyor neredeyse, biz hala yün yorganla yatıyoruz

canım sonu U ile mi bitiyor

illa alacağız yani leopardan , koleksiyonumzda eksik olmasın ben de kamudayım ama eski işyerime göre burası oldukça rahat ben de bugün yeni aldıklarımdan( skinny ) giydim bayağı sterçgibi,,,, uayrı falan alırsam giymem ama teknik personel olunca kıyafet konusunda fazla pürüz çıkmıyr ben nadir çıksam da arazi işleri falan olduğundan serbest gibi

Günaydın 2. Takımın güzelleri bugün pirinç lapasi yapıcam insallah
günaydın canım , afiyet olsun lapaların

dünkü menüm
sabahikkatli kahvaltı

öğlen arkadaşın ısrarı ile 3 parça kaşarlı pide.
arağlanın okulundaki kokteylde minik 1 ekler (not:tabağıma konulan su böreği yenilmedi meyve suyu içilmedi

akşamikkatli olmaya yakın kahvaltı
kıymalı yumurta, domtes salatalık peynir zeytin ve az ekmek( kıymalı yumurtayı eşim yaptı çok lezzetliydi yaaa parmaklarımı yiyecektim)
45 dk yürüyüş
1 lt su

10tane kiraz
kızlar yaaaaaaaa ben yaz meyvelerine dayanamıyorummmmm çok yiyesim varrrr

Pinoli anlamadı bak sen anladın maşallah

BUGUN
SABAH:1tk bal.5kiraz
Spor.40dk eliptik
Kahvalti.1.5kk kkaşar peyniri/6zeytin/5sucuk/1/2 yumurta/1kk bal
öğlen: 1,5 kase nohutlu kabak çorba/2 yk yoğurt
ara: yeşil çay/türk kahvesi/2 minik kare bitter

akşam: 1 kase nohutlu kabak çorba, 2 tabak taze fasulye,1 kase pul biberli yoğurt,4 dilim pastırma, az kiraz, 1/2 kibrit kutusu petekli bal

BUGÜN
sabah: 1 kase kiraz
spor: 35 dk eliptik+yatay bisiklet
kahvaltı: 1 yumurta 1tk yulaf kepeğinden tereyağda krep/ 3 zytin/2 kk kaşar peyniri/yarım domates/1 kk petekli bal

O mağazanın adı "L" ile başlıyormuş son harfi de "İ"
Pintiyim ne olucak
Leoparlı bordo siyah pantalonum var benim de çok havalı gerçekten aynı benim gibi
Pilav filan yiyorum ama 2 kaşık. Benim diyet listemde var zaten. Karbonhidrat almak zorundasın. Değişim listelerim var benim. Bulgursuz bir hayat düşünemem mesela.

krep i tereyağda yapmayı dene, biraz da kepeği fazla gelmiş olabilir, 1 tatlı kaşığına düşürebilirsin miktarı.

Ayy sorma yaa ben 63 kiloya dustugumde başladılar yeter artık verme demeye şiddet dozunu orantısız olarak artırarak devam ediyorlar l. Cidden mahalle baskısı görüyorum.

ne toplumuz yaaaa, toplumdan ayrı olanı dışlıyoruz, az kilolu olsa linççççç, fazla kilo verse linçççç, illa bizim gibi düşünmeli bizim gibi mi yaşamalı herkes. hayıur bir de hepimizin algısı düzgün olsa, balık etli insanlara zayıf gözüyle bakıyo çoğu, örneğin ben, senin kilon iyi diyen çoooook ama ben sağlıklı kilo istiyorum

Çok sevindim canım belki hırs yaparım kaç kilo oldun :)

yarın söylicem belki 200 g. daha gider

Sabah: bir peynirli sandviç
öğle: kuru fasulye cacık 2 kaşık pilav
ara: meyveli soda
akşam: kuru fasulye salata bulgur pilavı
menün sağlıklı ama bence şu pilavların mikatrı kiloyu en çok onlar etkiliyor,bugün bol bol kiraz sapı iç, bulgur kesin seni şişirmiştir

yulaf ezmesi sütle veya yoğurtla tüketilebilir. ekmek yememek için yemek sırasında yoğurda kat, tok tutar. hatta o yoğurdu sulandırabilir, içine salatalık rendeleyip nane de ekleyebilirsin. soğuk çorba niyetine içilebilir. ekmek pilav yemeyince 3-4 kaşık yulaf bile yesen kilo daha iyi gidiyor, sen de dene, görüşlerini bekliyorum

-evet L ile başlayanın outlet kısmından , kadın outlette yok erkeklerde vardı.
-8 ay uzun gibi ama kilo alırken de uzun zamanda almadık mı, aslında sen pek oyalanmadın, demek ki anca böyle oluyormuş olsa olsa 6 ay olurdu senin kilo verme serüvenin.
- bugün yazlık bir pantolon giydim ben de , geçen yaz da giymiştim ama patlar gibi oluyordu, bu sabah rahat giydim, 1-2 kilo bile çok şey fark ettiriyor
- yürüyüşlerin nasıl gidiyor?

kıymalı yumurtaaaaben de bir ara yapayım yaaa
kiraz konusunda bence çok da kasma. bak bu sefer meyve yiyecem bal da diye başladım diyete, yasak olmayınca insan daha çabuk doyuyor, öğün olarak koy önüne kirazı, yanına 1 kase yoğurt hatta çorba mmmm1 kase kirazın kalorisi 100-150 kalori yani 1,5 ızgara köfte kadar. ha için rahat etmicek mi çok şeker aldım diye yürüyüşünü de yap olsun bitsin. son 2 haftadır bunu deniyorum gayet de memnunum

ben de çok heyecanlıyım, şimdi sen açlık uykusuzluk derken strese girmiş sonra kortizon salgılamış sonra da şişmişssindir belki ama belki bi umut ben de heyecanla yarını bekliyorum, ne ettin bu sabah 63,9 u gördün mü bi kopya versen

aynen bende yaaaa özlediğim mevyeleri görünce dayanamıyorum yiyorum dünde 5-10 kiraz yedim oğluma beraber(dünkü kaçamağım)

Ben internetten alışveriş yapmıyorum ki. Bir de reklamları filan sevmem, tv'de izlemiyorum. Sitenin adını da onun için ilk defa duydum.
çok ilginçççççç

Günaydın kızlarrr
dün akşam gerçekten sadece tavuk suyu corbayla ve bır kahveyle gunu sonlandırdım
bu sabah ıse
5 zeytın cay 1 dilim kadarcık ekmek süteş süzme peyaz peynir ekmeğin üzerine sürmelik kadar
bugünde keyfim yok havalar ısınsın artık ruhumuzda ısınsın ıstıyorum

***2.TAKIM 415.ETAP*** ÜÇÜNCÜ

lusyen32 ( 65,5 /64,4 / 1,1/ 1,68 %)
pinoli ( 59,4 /59,0 / 0,2/0,34 %)kilosu 2ye bölündü
hedef52 (66,1 /64,7 /1,4 / 2,12%)
Zadegan ( 56,4 /55,8 /0,6 / 1,06 %)
Meggieee(64,8/ 65,2/-0,2 /-0,31 %) kilosu 2ye bölündü
Hepbera(63,3/ / / %)sabit
losefar ( 61,2 /60,6 /0,6 /0,98 %)
secret_88(57,1/ 55,9/ 1,2/ %2,10)
cemre cemre ( 64,0/64,1 /-0,1 /-0,16 %)

2.takim ortalamasi: % 0,87

kızlar geçen haftanın listesini taşıyayım kilosu bana yakın olanlara meydan okuyayım dedim. bir de ne göreyim, takımdaki en yüksek kilo 65,2!!! ( o da bana ait değil ) ay biz ne ara bu kadar çıtır olduk ve geçen hafta üçüncü olduk bu kilolara rağmen, her ne kadar yüzde üzerinden hesap yapılsa da daima hızlı kilo veremek için yüksek kilo avantajdır bunu da hatırlatırım. aferim bize

şimdi gelelim benim mevzuya
@Meggieee 65,2
hedef 64,7
lusyen32 64,4
cemre cemre 64,1
yarın kartlar yeniden karılacak ve bu sıralama değişecek
hepbera 63,3 kiloymuş geçen hafta , kilo almazsa şimdilik o bize accık uzak, haftaya hepberayı da alırız aramıza

yarışmamız lusyenleydi ama kilolar yakın olunca hatırlatmak istedim. bir de listeye hızla koşarak gelen biri var E ecem847 , galiba 64,5 la falan girecek listeye, bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek, çok heyecanlı

kilocuklar gitti ya bir kıyafet telaşıdır başladı , bence yeni kurallar konulsun kim nereden kaç tl ye ne aldı yazılsın yaaaaa benim neden leopar hiçbirşeyim yokkkkkkk ( bir şey dışında)

Ben internetten alışveriş yapmıyorum ki. Bir de reklamları filan sevmem, tv'de izlemiyorum. Sitenin adını da onun için ilk defa duydum.
bacım sen yaşıyormusun

toplum basksı konusunda haklısnız bana da herkes yeter falan diyo ama ben son 5'i sallamadan yetmeyecek...çok hırslıyım çokkkkk....
L'nin outleti de var burda bakarım olmazsa, yürüyüşlerimi ctesi pazar hariç hiç aksatmıyorum bu konuda disiplinli oldum ben ya,, ama ben süt izni muhabbetinden 15,30'da çıkıyordum haziran sonu süt iznim bitiyor, 17De çıkacağım yürüyüşlerim sekteye uğrayacak , 5 de çıkıp yürüsem bakıcı akşama beni hayatta beklemez bakalım eşim umarım yardımcı olur bu konu da.. olmadı öğlen arası yürürüm...
canım ya sadece kiraz değil akşamları kkarpuz falan çıkarıyorum bizimkilere, kokusuna deli oluyorum 1 karpuzu bitirebilecek kadar arzu hissediyorum

günaydın kızlar

Günaydın 2. Takımın güzelleri bugün pirinç lapasi yapıcam insallah

afiyet olsun canım

ayyy...canım çekti kııı...giderken kiraz alayım

bi kiraz daha

aynen bende yaaaa özlediğim mevyeleri görünce dayanamıyorum yiyorum dünde 5-10 kiraz yedim oğluma beraber(dünkü kaçamağım)

çok ilginçççççç

bi kiraz daha

kızlar günaydın dünkü menüye kirazda ekleyelim kaçamak
bugün bende tartılmadım yarın ne çıkacak diye merak ediyorum hasta da oldum çok şükür inş bir rahatlama olacak
bugünkü menüme gelince akşama düğün var ve mersinde eşim iş aksilikleri çıkmazsa katılacaz
o yüzden bugünkü menüyü şöyle düşündüm
sabah
1 üçgen peynir,2 domates,2 etimek çay
arada 1 elma
öğlen lor peynirli salata 2 etimek
arada 1 meyve(ne bulursam okulda)
akşam 1 tantuni bol salata ayran
düğünde de bol bol göbek atarsam inş tantuniyi eritmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…