***2.TAKIM 415.ETAP*** ÜÇÜNCÜ
lusyen32 ( 65,5 /64,4 / 1,1/ 1,68 %)
pinoli ( 59,4 /59,0 / 0,2/0,34 %)kilosu 2ye bölündü
hedef52 (66,1 /64,7 /1,4 / 2,12%)
Zadegan ( 56,4 /55,8 /0,6 / 1,06 %)
Meggieee(64,8/ 65,2/-0,2 /-0,31 %) kilosu 2ye bölündü
Hepbera(63,3/ / / %)sabit
losefar ( 61,2 /60,6 /0,6 /0,98 %)
secret_88(57,1/ 55,9/ 1,2/ %2,10)
cemre cemre ( 64,0/64,1 /-0,1 /-0,16 %)
2.takim ortalamasi: % 0,87
kızlar geçen haftanın listesini taşıyayım kilosu bana yakın olanlara meydan okuyayım dedim. bir de ne göreyim, takımdaki en yüksek kilo 65,2!!! ( o da bana ait değil) ay biz ne ara bu kadar çıtır olduk ve geçen hafta üçüncü olduk bu kilolara rağmen, her ne kadar yüzde üzerinden hesap yapılsa da daima hızlı kilo veremek için yüksek kilo avantajdır bunu da hatırlatırım. aferim bize
şimdi gelelim benim mevzuya
@Meggieee 65,2
hedef 64,7
@lusyen32 64,4
@cemre cemre 64,1
yarın kartlar yeniden karılacak ve bu sıralama değişecek
hepbera 63,3 kiloymuş geçen hafta , kilo almazsa şimdilik o bize accık uzak, haftaya hepberayı da alırız aramıza
yarışmamız lusyenleydi ama kilolar yakın olunca hatırlatmak istedim. bir de listeye hızla koşarak gelen biri var @uhs , galiba 64,5 la falan girecek listeye, bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek, çok heyecanlı
aynen bende yaaaa özlediğim mevyeleri görünce dayanamıyorum yiyorum dünde 5-10 kiraz yedim oğluma beraber(dünkü kaçamağım)
çok ilginçççççç
kilocuklar gitti ya bir kıyafet telaşıdır başladı , bence yeni kurallar konulsun kim nereden kaç tl ye ne aldı yazılsın yaaaaa benim neden leopar hiçbirşeyim yokkkkkkk ( bir şey dışında)
bacım sen yaşıyormusun
toplum basksı konusunda haklısnız bana da herkes yeter falan diyo ama ben son 5'i sallamadan yetmeyecek...çok hırslıyım çokkkkk....
L'nin outleti de var burda bakarım olmazsa, yürüyüşlerimi ctesi pazar hariç hiç aksatmıyorum bu konuda disiplinli oldum ben ya,, ama ben süt izni muhabbetinden 15,30'da çıkıyordum haziran sonu süt iznim bitiyor, 17De çıkacağım yürüyüşlerim sekteye uğrayacak , 5 de çıkıp yürüsem bakıcı akşama beni hayatta beklemez bakalım eşim umarım yardımcı olur bu konu da.. olmadı öğlen arası yürürüm...
canım ya sadece kiraz değil akşamları kkarpuz falan çıkarıyorum bizimkilere, kokusuna deli oluyorum 1 karpuzu bitirebilecek kadar arzu hissediyorum
kirazdan vazgeçtim takipçilerim çok yakın
Günaydın kızlarrr
dün akşam gerçekten sadece tavuk suyu corbayla ve bır kahveyle gunu sonlandırdım
bu sabah ıse
5 zeytın cay 1 dilim kadarcık ekmek süteş süzme peyaz peynir ekmeğin üzerine sürmelik kadar
bugünde keyfim yok havalar ısınsın artık ruhumuzda ısınsın ıstıyorum
ımmmm gökselde mi yiyeceksiniz afiyet olsunkızlar günaydın dünkü menüye kirazda ekleyelim kaçamak
bugün bende tartılmadım yarın ne çıkacak diye merak ediyorum hasta da oldum çok şükür inş bir rahatlama olacak
bugünkü menüme gelince akşama düğün var ve mersinde eşim iş aksilikleri çıkmazsa katılacaz
o yüzden bugünkü menüyü şöyle düşündüm
sabah
1 üçgen peynir,2 domates,2 etimek çay
arada 1 elma
öğlen lor peynirli salata 2 etimek
arada 1 meyve(ne bulursam okulda)
akşam 1 tantuni bol salata ayran
düğünde de bol bol göbek atarsam inş tantuniyi eritmiş olurum.
leopar pant. var, kadınlar kulübü var,,,, face yok, reklam yok, TV yokleoparı olmayan bir kadın
Yaşıyorum bacım
gamzenn çiğim biz sana inanıyoruz o gerçekten sadece tavuk suyu çorba ne
ımmmm gökselde mi yiyeceksiniz afiyet olsun
leopar pant. var, kadınlar kulübü var,,,, face yok, reklam yok, TV yok
pinoli senin mağazaza trendy... mi?
ama gerçekten sadece tavuk suyu corba ne ekmek ne baska bırsey bırde kahve kocsle o kadar ınanın bana ne oluyyyyyygamzenn çiğim biz sana inanıyoruz o gerçekten sadece tavuk suyu çorba ne
ımmmm gökselde mi yiyeceksiniz afiyet olsun
leopar pant. var, kadınlar kulübü var,,,, face yok, reklam yok, TV yok
Çok güzel canımGünaydınn hanımlar 71.2 ile güne uyandım 500 gr gitmiş tam gaz devamm
Günaydın kızlar sabah tartıldım ve artıdayım ve şuan kahvaltıda kaçırmama rağmen cok açım ve canım o kadar çok şey istiyor ki anlatamam neden böyle oluyor ya dönem dönem gözüm bişey görmüyo
Bu arada unuttum sonunda 68 i gordummmm
Tamam canım deniycem Birde "ya sen çok zayıfladın" diyorlar sonra rehavete kapılıyorumtarçın zamanı canım..suyuna kabuk olanını...yoğurda ya da süte toz olanını..açlık falan kalmaz inşallah
canım senin hedefin kaç bide boyun kaçTamam canım deniycem Birde "ya sen çok zayıfladın" diyorlar sonra rehavete kapılıyorumbu hafta artıyım haftaya inşallah eksi olmak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?