hedefim 53 kilo boyum 1.61 şimdiki kilom 56canım senin hedefin kaç bide boyun kaç
sen şu an çok zayıf mı gözüküyorsun merak ettim bayağı yahedefim 53 kilo boyum 1.61 şimdiki kilom 56
yok ya işte hamilelik sonrası olduğu için sanırım o tombişlikten sonra öyle geliyorum gözlerine hamileyken 76 kiloydumsen şu an çok zayıf mı gözüküyorsun merak ettim bayağı ya
61.7 kg baz alındı bile :)bence 62.1 i başlangıç kabul et.daha fazla kilo vermiş gibi olursun
Ya o yulaf kepekli krebi bugün denedim ben de hiiicc hoşuma gitmedi yaa nasıl yiyorsunuz. Ama yulaf kepegini sütle karıştırınca güzel oldu :)
Menun gayet kontrollü
hedefim 53 kilo boyum 1.61 şimdiki kilom 56
geçmiş olsunmerhabalar herkese... Hastalandım bir sancı bir sancı anlatamam.. Dün akşam iş çıkışı baktım olacak gibi değil gidip ağrı kesici iğne yaptırdım, kıvrım kıvrım kıvrandırdı beni. Yediklerime hala dikkat ediyorum sadece dün akşam yürüyüş yapmadım , iğne olduktan sonra direk eve gidip yattım... Bugün daha iyiyim, kitabımdan 18 sayfa okudum bugün
61.7 kg baz alındı bile :)
geçmiş olsun
hedefim 53 kilo boyum 1.61 şimdiki kilom 56
aynı boydayız, bende 50 kilolara düşmeyi hedefledim. Tabii bunu zaman gösterecek, rakamsal olarak vücuda yakışırmı yakışmaz mı zamanla göreceğim. Umarım hep birlikte başarırız
neaa 1,61 boya 53 ü mü hedefliyorsunuzben 1,57 yim 52 hedef dedim ama 58 diye sonradan yükselttim hedefi yok yok gaza gelmicem 52 iyidir bana
165 cnm su an sabah itibarı ile düz61 cıktım 78 den ındım
ideal kilom 53 diyor hesaplamalarda bende 53 diye koydum hedefineaa 1,61 boya 53 ü mü hedefliyorsunuzben 1,57 yim 52 hedef dedim ama 58 diye sonradan yükselttim hedefi yok yok gaza gelmicem 52 iyidir bana
Ya diğer taraf bir acayip 1 gün geliyorlar sonra kimseler yok. Kimin gelip gittiği belli değil.Buradaki arkadaşlarım çok disiplinli ve şekerler
6 kasımdan ıtıbaren canım verdım kıloyusüper , tebrikler 17 kilo az değil. Ne kadar sürede verdiniz?
günaydın kızlar anca gelebildim geçmiş okuyupDingonunahiri canım gözünaydın regl olmuşsun ne güzel cuma ya kadar en azından şişliğin gider birde o yönden bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?