Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menüm:
sabah :1 yum, peynr zeytin, 2 lokma çokokrem
ara:10-15 kabak çek.

öğlen:1 kase yulaflı yoğrt, 7 hurma, 1 dilim karpuz

akşam :fasulye kavurması

öğlen şemsiyesiz çıkmıştım , yağmura yakalandım 10 dk ancak yürüdüm, işçıkışı şemsiyeli 1 saat yürürüm inş.

merhabalar herkese... Hastalandım bir sancı bir sancı anlatamam.. Dün akşam iş çıkışı baktım olacak gibi değil gidip ağrı kesici iğne yaptırdım, kıvrım kıvrım kıvrandırdı beni. Yediklerime hala dikkat ediyorum sadece dün akşam yürüyüş yapmadım , iğne olduktan sonra direk eve gidip yattım... Bugün daha iyiyim, kitabımdan 18 sayfa okudum bugün

Bugün yediklerime gelince;

sabah 2 tane haşlanmış yumurta beyazı+salatlık+domates
arada 3 kayısı 5-10 kiraz
birazdan 1 kase çorba + salata yiyeceğim
akşam yağsız et ve 1 kase yoğurt
tüm gün boyunca 2 lt su

geçmiş olsun

61.7 kg baz alındı bile :)

hedefim 53 kilo boyum 1.61 şimdiki kilom 56

aynı boydayız, bende 50 kilolara düşmeyi hedefledim. Tabii bunu zaman gösterecek, rakamsal olarak vücuda yakışırmı yakışmaz mı zamanla göreceğim. Umarım hep birlikte başarırız

neaa 1,61 boya 53 ü mü hedefliyorsunuz ben 1,57 yim 52 hedef dedim ama 58 diye sonradan yükselttim hedefiyok yok gaza gelmicem 52 iyidir bana

neaa 1,61 boya 53 ü mü hedefliyorsunuz ben 1,57 yim 52 hedef dedim ama 58 diye sonradan yükselttim hedefiyok yok gaza gelmicem 52 iyidir bana

:) aslında şuan koyduğum hedef o ama dediğim gibi zaman gösterecek daha doğrusu aynalar söyleyecek bana nerede durmam gerektiğini

BUGÜN
sabah: 1 kase kiraz
spor: 35 dk eliptik+yatay bisiklet
kahvaltı: 1 yumurta 1tk yulaf kepeğinden tereyağda krep/ 3 zytin/2 kk kaşar peyniri/yarım domates/1 kk petekli bal

ara:1 ceviz, yeşil çay

öğlen: 1,5 kk tulum peyniri/2 salatalık/1 büyük yeşil elma/1 ceviz

ideal kilom 53 diyor hesaplamalarda bende 53 diye koydum hedefi inşallah da vericem şu 3 kiloyu vericem vericem vericem kimsenin ne dediğine aldırış etmiycem şımarmıycam artık

Ya diğer taraf bir acayip 1 gün geliyorlar sonra kimseler yok. Kimin gelip gittiği belli değil.Buradaki arkadaşlarım çok disiplinli ve şekerler

ama ben diğer tarafa hergün uğruyordum şeker, sende öyle... Disiplin olmadan olmaz...İnan ben canım birşeyler çektiğinde dur yeme , menüyü yazınsa cıs diyecekler yapma diye kendimi frenliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…