Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

biz yarın kılo bıldırımınde buluncakmıyız ıkı hafta denememız ne zaman bıtıyor 12 demi 19 damı ki acep

kesinlikle daha önce vermiştim bu kıloyu ama fazlasıyla aldım gerı ınsallah bu sefer olmayacak bu durum

bende aynı şeyi yaptım. 2 sene evvel 64 kilodan 58 kiloya düştüm 1,5 ayda.. O zaman başlangıcım 64 kg di, bu sefer başlangıcım 67 kg...3 kilo fazladan almışım... Bende 8 nisanda başladım 67 kgden , 61,7 kglere düştük bakalım..

bu arada ben şuan takipteyim, yarışmaya önümüzdeki haftadan sonra katılıyorum, değil mi?
Yani 12 haziran cuma başlıyorum, doğru muyum? Tabii bu zamana kadar takipteyim

siz de gayet ıyı vermıssınız 2 ayda 6 kilo ıyı ama daha fazlasını bence vermeyın ayda 3 kılo ıyı sonrası ıcın ben sımdı vucudumu sıkılastırmak ıstıyorum ramazan gecınce daha cıddı spor yaparım sanırım

ideal kilom 53 diyor hesaplamalarda bende 53 diye koydum hedefi inşallah da vericem şu 3 kiloyu vericem vericem vericem kimsenin ne dediğine aldırış etmiycem şımarmıycam artık
hımmm ben de az önce (ilkkez) hesaplattım ideal kilomu 51,7 dedi hiççç anlamadım .
sen 1,61 sin idealine 53 olarak hesaplanmış
ben 1,55 ideal 51,7 olarak hesaplanıyor.

bu hesaplamalar tabi ki baz alınmaz nasıl göründüğümüz önemli

pinolicim tv ye bakmıyorsunuz güzel intenetten reklamları görüp aaaa bi bakayım dediğin olmuyor mu

gamzenn çiğim biz sana inanıyoruz o gerçekten sadece tavuk suyu çorba ne

ımmmm gökselde mi yiyeceksiniz afiyet olsun

leopar pant. var, kadınlar kulübü var,,,, face yok, reklam yok, TV yok
galiba bizim tantuniler yalan olacak çünkü hiç vakit yok 17.30 gibi kuaförde olsam 18:00 gibi eve geçsem hazırlan çık 18:30-18:45 olur bizim oraya varmamız anca 8 bulur o arada da gelin gelir tantunilerde yalan olur neyse pekte önemli değil
evde birşey atıştırıp çıkarız.

benimde regl dönemi öncesi öyle senindemi regl yaklaşıyor.

hedefim 53 kilo boyum 1.61 şimdiki kilom 56
vayyyyy be bana zayıfmışsın gibi geliyo
benim boy 162 cm kilom 66 hedefim 58 çok zayıflamak istemiyorum.sağdan soldan çıkıntılarım olmasın birde seksi(bu kısmı seviyorum)olsun yeterli

aslında benim kemiklerim çok ince bileklerim parmaklarım falan benim için kalçadan vermek ve basenden erimek istiyorum şuan biraz daha var gibi 53 kilo nasıl görünürüm bilmiyorum. Ama tabi bu ideal kilo değişiyor basenlerim incelene kadar devam etmek istyiyorum

kuaförden yarım saatte çıkabilirsin inş. sıra falan olur ne bileyim işte.....
ben de başka bir siteden daha hesaplattım 48 kilo çıktı....Ayyyyy 48 de ölürüm ben ya hayalet gibi olurum bir de benim üniversitede falan da basen ve popişin maşallahı vardı şimdi onlar gözüme batmıyor göbiş batıyor,,,,herkes sezeyan göbeği kalır diyor ya işte ben ona meydan okuyacağım her gece yatmadan önce egzersizlerimi yapıyorum o göbekkk gidecekk

Regl olamadım düzene girmedi bir türlü ondan oluyor sanırım bugün doktora da gidicem kasıklarım çok ağrıyor 2 haftadır zaman zaman sanırım idrar yolları enfeksiyonu var öle düşnüyüroum.

Benim çıkıntıların hep maşallahı vardı kalçam ve göğüslerim var baya aslında ben istemezdim o kadar kalça ve basenden biraz daha incelsem tamam diyicem kocişde kalça erisin diyoo

bende m ile başlayan bir sitede yaptım ideal kilom 56 ımış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…