- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
6 kasımdan ıtıbaren canım verdım kıloyu
süper , yavaş yavaş ne güzeli... Hızlı verince insan hızlı alıyor
Bugün yediklerime gelince;
sabah 2 tane haşlanmış yumurta beyazı+salatlık+domates
arada 3 kayısı 5-10 kiraz
birazdan 1 kase çorba + salata yiyeceğim
akşam yağsız et ve 1 kase yoğurt
tüm gün boyunca 2 lt su
sizin kılo 50lerde deilmiydi ben mı yanlıs hatırlıyorumbeyaz kap, 40 bedennnn(henüz 40a hayran hayran bakıyorum )
kesinlikle daha önce vermiştim bu kıloyu ama fazlasıyla aldım gerı ınsallah bu sefer olmayacak bu durum
kilom 64lerde ama havam 50lerdesizin kılo 50lerde deilmiydi ben mı yanlıs hatırlıyorum
siz de gayet ıyı vermıssınız 2 ayda 6 kilo ıyı ama daha fazlasını bence vermeyın ayda 3 kılo ıyı sonrası ıcın ben sımdı vucudumu sıkılastırmak ıstıyorum ramazan gecınce daha cıddı spor yaparım sanırımbende aynı şeyi yaptım. 2 sene evvel 64 kilodan 58 kiloya düştüm 1,5 ayda.. O zaman başlangıcım 64 kg di, bu sefer başlangıcım 67 kg...3 kilo fazladan almışım... Bende 8 nisanda başladım 67 kgden , 61,7 kglere düştük bakalım..
hımmm ben de az önce (ilkkez) hesaplattım ideal kilomu 51,7 dedi hiççç anlamadım .ideal kilom 53 diyor hesaplamalarda bende 53 diye koydum hedefiinşallah da vericem şu 3 kiloyu vericem vericem vericem kimsenin ne dediğine aldırış etmiycem şımarmıycam artık
havanı yesinlerrrrr, ben de bu aralar pek bir havalıyım aramızda kalsınkilom 64lerde ama havam 50lerde
bende de artık zayıflayınca kendımı zayıf gormemeye basladım daha ınce daha ınce olacagım dıye bır garıp haller aldımkilom 64lerde ama havam 50lerde
pinolicim tv ye bakmıyorsunuz güzel intenetten reklamları görüp aaaa bi bakayım dediğin olmuyor munedennn?
galiba bizim tantuniler yalan olacak çünkü hiç vakit yok 17.30 gibi kuaförde olsam 18:00 gibi eve geçsem hazırlan çık 18:30-18:45 olur bizim oraya varmamız anca 8 bulur o arada da gelin gelir tantunilerde yalan olur neyse pekte önemli değilgamzenn çiğim biz sana inanıyoruz o gerçekten sadece tavuk suyu çorba ne
ımmmm gökselde mi yiyeceksiniz afiyet olsun
leopar pant. var, kadınlar kulübü var,,,, face yok, reklam yok, TV yok
benimde regl dönemi öncesi öyle senindemi regl yaklaşıyor.Günaydın kızlar sabah tartıldım ve artıdayım ve şuan kahvaltıda kaçırmama rağmen cok açım ve canım o kadar çok şey istiyor ki anlatamam neden böyle oluyor ya dönem dönem gözüm bişey görmüyo
vayyyyy be bana zayıfmışsın gibi geliyohedefim 53 kilo boyum 1.61 şimdiki kilom 56
aslında benim kemiklerim çok ince bileklerim parmaklarım falan benim için kalçadan vermek ve basenden erimek istiyorum şuan biraz daha var gibi 53 kilo nasıl görünürüm bilmiyorum. Ama tabi bu ideal kilo değişiyor basenlerim incelene kadar devam etmek istyiyorumhımmm ben de az önce (ilkkez) hesaplattım ideal kilomu 51,7 dedi hiççç anlamadım .
sen 1,61 sin idealine 53 olarak hesaplanmış
ben 1,55 ideal 51,7 olarak hesaplanıyor.
bu hesaplamalar tabi ki baz alınmaz nasıl göründüğümüz önemli
kuaförden yarım saatte çıkabilirsin inş. sıra falan olur ne bileyim işte.....pinolicim tv ye bakmıyorsunuz güzel intenetten reklamları görüp aaaa bi bakayım dediğin olmuyor mu
galiba bizim tantuniler yalan olacak çünkü hiç vakit yok 17.30 gibi kuaförde olsam 18:00 gibi eve geçsem hazırlan çık 18:30-18:45 olur bizim oraya varmamız anca 8 bulur o arada da gelin gelir tantunilerde yalan olur neyse pekte önemli değil
evde birşey atıştırıp çıkarız.
benimde regl dönemi öncesi öyle senindemi regl yaklaşıyor.
vayyyyy be bana zayıfmışsın gibi geliyo
benim boy 162 cm kilom 66 hedefim 58 çok zayıflamak istemiyorum.sağdan soldan çıkıntılarım olmasın birde seksi(bu kısmı seviyorum)olsun yeterli
Regl olamadım düzene girmedi bir türlü ondan oluyor sanırım bugün doktora da gidicem kasıklarım çok ağrıyor 2 haftadır zaman zaman sanırım idrar yolları enfeksiyonu var öle düşnüyüroum.benimde regl dönemi öncesi öyle senindemi regl yaklaşıyor.
vayyyyy be bana zayıfmışsın gibi geliyo
benim boy 162 cm kilom 66 hedefim 58 çok zayıflamak istemiyorum.sağdan soldan çıkıntılarım olmasın birde seksi(bu kısmı seviyorum)olsun yeterli
bende m ile başlayan bir sitede yaptım ideal kilom 56 ımışkuaförden yarım saatte çıkabilirsin inş. sıra falan olur ne bileyim işte.....
ben de başka bir siteden daha hesaplattım 48 kilo çıktı....Ayyyyy 48 de ölürüm ben ya hayalet gibi olurum bir de benim üniversitede falan da basen ve popişin maşallahı vardı şimdi onlar gözüme batmıyor göbiş batıyor,,,,herkes sezeyan göbeği kalır diyor ya işte ben ona meydan okuyacağım her gece yatmadan önce egzersizlerimi yapıyorum o göbekkk gidecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?