listeye bakmam lazım, 2 cuma burda olman lazım, devamsızlığın yoksa+ kilo vermişsen 3. cuma listeye girebiliyorsunbu arada ben şuan takipteyim, yarışmaya önümüzdeki haftadan sonra katılıyorum, değil mi?
Yani 12 haziran cuma başlıyorum, doğru muyum? Tabii bu zamana kadar takipteyim
Ben internetten alışveriş yapmıyorum ki. Bir de reklamları filan sevmem, tv'de izlemiyorum. Sitenin adını da onun için ilk defa duydum.
Yarının fragmanı gibi olmuş***2.TAKIM 415.ETAP*** ÜÇÜNCÜ
lusyen32 ( 65,5 /64,4 / 1,1/ 1,68 %)
pinoli ( 59,4 /59,0 / 0,2/0,34 %)kilosu 2ye bölündü
hedef52 (66,1 /64,7 /1,4 / 2,12%)
Zadegan ( 56,4 /55,8 /0,6 / 1,06 %)
Meggieee(64,8/ 65,2/-0,2 /-0,31 %) kilosu 2ye bölündü
Hepbera(63,3/ / / %)sabit
losefar ( 61,2 /60,6 /0,6 /0,98 %)
secret_88(57,1/ 55,9/ 1,2/ %2,10)
cemre cemre ( 64,0/64,1 /-0,1 /-0,16 %)
2.takim ortalamasi: % 0,87
kızlar geçen haftanın listesini taşıyayım kilosu bana yakın olanlara meydan okuyayım dedim. bir de ne göreyim, takımdaki en yüksek kilo 65,2!!! ( o da bana ait değil) ay biz ne ara bu kadar çıtır olduk ve geçen hafta üçüncü olduk bu kilolara rağmen, her ne kadar yüzde üzerinden hesap yapılsa da daima hızlı kilo veremek için yüksek kilo avantajdır bunu da hatırlatırım. aferim bize
şimdi gelelim benim mevzuya
@Meggieee 65,2
hedef 64,7
lusyen32 64,4
@cemre cemre 64,1
yarın kartlar yeniden karılacak ve bu sıralama değişecek
hepbera 63,3 kiloymuş geçen hafta , kilo almazsa şimdilik o bize accık uzak, haftaya hepberayı da alırız aramıza
yarışmamız lusyenleydi ama kilolar yakın olunca hatırlatmak istedim. bir de listeye hızla koşarak gelen biri var @uhs , galiba 64,5 la falan girecek listeye, bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek, çok heyecanlı
ama ben diğer tarafa hergün uğruyordum şeker, sende öyle... Disiplin olmadan olmaz...İnan ben canım birşeyler çektiğinde dur yeme , menüyü yazınsa cıs diyecekler yapma diye kendimi frenliyordum
pinolicim tv ye bakmıyorsunuz güzel intenetten reklamları görüp aaaa bi bakayım dediğin olmuyor mu
galiba bizim tantuniler yalan olacak çünkü hiç vakit yok 17.30 gibi kuaförde olsam 18:00 gibi eve geçsem hazırlan çık 18:30-18:45 olur bizim oraya varmamız anca 8 bulur o arada da gelin gelir tantunilerde yalan olur neyse pekte önemli değil
evde birşey atıştırıp çıkarız.
benimde regl dönemi öncesi öyle senindemi regl yaklaşıyor.
vayyyyy be bana zayıfmışsın gibi geliyo
benim boy 162 cm kilom 66 hedefim 58 çok zayıflamak istemiyorum.sağdan soldan çıkıntılarım olmasın birde seksi(bu kısmı seviyorum)olsun yeterli
merhabalar herkese... Hastalandım bir sancı bir sancı anlatamam.. Dün akşam iş çıkışı baktım olacak gibi değil gidip ağrı kesici iğne yaptırdım, kıvrım kıvrım kıvrandırdı beni. Yediklerime hala dikkat ediyorum sadece dün akşam yürüyüş yapmadım , iğne olduktan sonra direk eve gidip yattım... Bugün daha iyiyim, kitabımdan 18 sayfa okudum bugün
bende de artık zayıflayınca kendımı zayıf gormemeye basladım daha ınce daha ınce olacagım dıye bır garıp haller aldım
ne zamandan beri böyle besleniyorsun? ve kilon ne kadar fark etti?Öğle yemeği 2 yumurta yulaf kepegi 1 tk bal peynir zeytin salata akşamına hafif atlatirsam insallah yarın tartı yüzümü guldurur
listeye bakmam lazım, 2 cuma burda olman lazım, devamsızlığın yoksa+ kilo vermişsen 3. cuma listeye girebiliyorsun
pinolicim tv ye bakmıyorsunuz güzel intenetten reklamları görüp aaaa bi bakayım dediğin olmuyor mu
galiba bizim tantuniler yalan olacak çünkü hiç vakit yok 17.30 gibi kuaförde olsam 18:00 gibi eve geçsem hazırlan çık 18:30-18:45 olur bizim oraya varmamız anca 8 bulur o arada da gelin gelir tantunilerde yalan olur neyse pekte önemli değil
evde birşey atıştırıp çıkarız.
benimde regl dönemi öncesi öyle senindemi regl yaklaşıyor.
vayyyyy be bana zayıfmışsın gibi geliyo
benim boy 162 cm kilom 66 hedefim 58 çok zayıflamak istemiyorum.sağdan soldan çıkıntılarım olmasın birde seksi(bu kısmı seviyorum)olsun yeterli
aslında benim kemiklerim çok ince bileklerim parmaklarım falan benim için kalçadan vermek ve basenden erimek istiyorum şuan biraz daha var gibi 53 kilo nasıl görünürüm bilmiyorum. Ama tabi bu ideal kilo değişiyor basenlerim incelene kadar devam etmek istyiyorum
kuaförden yarım saatte çıkabilirsin inş. sıra falan olur ne bileyim işte.....
ben de başka bir siteden daha hesaplattım 48 kilo çıktı....Ayyyyy 48 de ölürüm ben ya hayalet gibi olurum bir de benim üniversitede falan da basen ve popişin maşallahı vardı şimdi onlar gözüme batmıyor göbiş batıyor,,,,herkes sezeyan göbeği kalır diyor ya işte ben ona meydan okuyacağım her gece yatmadan önce egzersizlerimi yapıyorum o göbekkk gidecekk
kardesim bu nasil liste Masaallah hepinize.tam citir grubu olmis ben kilomun basinda 6 gorsem daha bisey istemiycem***2.TAKIM 415.ETAP*** ÜÇÜNCÜ
lusyen32 ( 65,5 /64,4 / 1,1/ 1,68 %)
pinoli ( 59,4 /59,0 / 0,2/0,34 %)kilosu 2ye bölündü
hedef52 (66,1 /64,7 /1,4 / 2,12%)
Zadegan ( 56,4 /55,8 /0,6 / 1,06 %)
Meggieee(64,8/ 65,2/-0,2 /-0,31 %) kilosu 2ye bölündü
Hepbera(63,3/ / / %)sabit
losefar ( 61,2 /60,6 /0,6 /0,98 %)
secret_88(57,1/ 55,9/ 1,2/ %2,10)
cemre cemre ( 64,0/64,1 /-0,1 /-0,16 %)
2.takim ortalamasi: % 0,87
kızlar geçen haftanın listesini taşıyayım kilosu bana yakın olanlara meydan okuyayım dedim. bir de ne göreyim, takımdaki en yüksek kilo 65,2!!! ( o da bana ait değil) ay biz ne ara bu kadar çıtır olduk ve geçen hafta üçüncü olduk bu kilolara rağmen, her ne kadar yüzde üzerinden hesap yapılsa da daima hızlı kilo veremek için yüksek kilo avantajdır bunu da hatırlatırım. aferim bize
şimdi gelelim benim mevzuya
@Meggieee 65,2
hedef 64,7
lusyen32 64,4
@cemre cemre 64,1
yarın kartlar yeniden karılacak ve bu sıralama değişecek
hepbera 63,3 kiloymuş geçen hafta , kilo almazsa şimdilik o bize accık uzak, haftaya hepberayı da alırız aramıza
yarışmamız lusyenleydi ama kilolar yakın olunca hatırlatmak istedim. bir de listeye hızla koşarak gelen biri var @uhs , galiba 64,5 la falan girecek listeye, bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek, çok heyecanlı
kardesim bu nasil liste Masaallah hepinize.tam citir grubu olmis ben kilomun basinda 6 gorsem daha bisey istemiycem
Canim daha 1 haftadır dikkat ediyorum böyle beslenirken haftada 1 bazen 2 veriyorum doğumdan sonra 84 tüm böyle yaparak 69 a kadar düştüm sonra motivasyon kaybı oldu tekrar 74 e çıktım bu sefer inşallah başarısı durmak yok yolne zamandan beri böyle besleniyorsun? ve kilon ne kadar fark etti?
BUGÜN
sabah: 1 kase kiraz
spor: 35 dk eliptik+yatay bisiklet
kahvaltı: 1 yumurta 1tk yulaf kepeğinden tereyağda krep/ 3 zytin/2 kk kaşar peyniri/yarım domates/1 kk petekli bal
ara:1 ceviz, yeşil çay
öğlen: 1,5 kk tulum peyniri/2 salatalık/1 büyük yeşil elma/1 ceviz
ah canım ah.. ben varya 52 kg yi göreyim artık göbek mi atarım ne yaparım bilmemGörürsün biraz sabırben 1 sene de gördüm 50'li rakamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?