Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu arada ben şuan takipteyim, yarışmaya önümüzdeki haftadan sonra katılıyorum, değil mi?
Yani 12 haziran cuma başlıyorum, doğru muyum? Tabii bu zamana kadar takipteyim
listeye bakmam lazım, 2 cuma burda olman lazım, devamsızlığın yoksa+ kilo vermişsen 3. cuma listeye girebiliyorsun

Takıldım sadece kız
Ben internetten alışveriş yapmıyorum ki. Bir de reklamları filan sevmem, tv'de izlemiyorum. Sitenin adını da onun için ilk defa duydum.
Yarının fragmanı gibi olmuş

ama ben diğer tarafa hergün uğruyordum şeker, sende öyle... Disiplin olmadan olmaz...İnan ben canım birşeyler çektiğinde dur yeme , menüyü yazınsa cıs diyecekler yapma diye kendimi frenliyordum

Evet canım ama 2 kişiyle olmuyor maalesef Burada kalabalığız bak ne güzel

Geçmiş olsun kuzum

ayyyy sinir oldum senin adına, o kadaaa heveslen tantuni yiyecem diye sonra yiyeme,işte ben böyle durumlarda depresyona girip ne bulursam onu yiyor(d)um

aslında hedefe 2-3 kilo kala bir yağ kas oranına vs. baktırmak lazım, ben öyle karar vermek istiyorum.

yaş da önemli bazı siteler yaşı soruyor bazıları sormuyor

kardesim bu nasil liste Masaallah hepinize.tam citir grubu olmis ben kilomun basinda 6 gorsem daha bisey istemiycem

ne zamandan beri böyle besleniyorsun? ve kilon ne kadar fark etti?
Canim daha 1 haftadır dikkat ediyorum böyle beslenirken haftada 1 bazen 2 veriyorum doğumdan sonra 84 tüm böyle yaparak 69 a kadar düştüm sonra motivasyon kaybı oldu tekrar 74 e çıktım bu sefer inşallah başarısı durmak yok yol

Ikindi.yesil çay. 1minik kare bitter

Aksam.1kase kiraz.1kalcali but.3baget.pul biberli yoğurt. 1/2kk bal

18dk pedal cevirdim bile.pedal cevirmeye devam insallah.odem cayi davyaptim 1.-2 bardak iciyim

Selam guzeller bugun ideal kilolar hesaplanmis benide hesapladi 63 dedi yani suanda ideal kikomdayim ama durum oyle degil ben 5 kg altini dusunuyorum
Rakibem 63 dediysem kusurlu 63 hemen heycanlanma

Günaydın hepinize..
Bugün işyerimde en yoğun gün , eğer gün içinde yazamazsam akşam evden mutlaka yazarım.
Regl öncesi 61,7 kg idim, bu sabah tartıldım 61,9 kgyim..Boyum 1.62 cm...normal şartlarda cumartesi akşam bitmesi lazım..Şişkinlik hala var, regl öncesi ve sonrası en az 500-600 gram fark ediyor..

Bugünkü menüye gelince;
sabah;
2 tane haşlanmış yumurta beyazı+domates+salatalık
1 fincan şekersiz nescafe
öğlen;
1 porsiyon ıspanak + 1 kase yoğurt
1 fincan şekersiz yeşil çay
akşam;
yağsız et+salata
2 lt su toplamda içeceğim
1 saat akşam yürüyüşüm var..

Bu arada hasta olmama rağmen dün akşamda 1 saat yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…