tebrikler canımGeçen hafta : 55.8
Bu hafta : 55.3
Fark : 0.5
Yüzde : 0.90%
Ramazan a kadar düz 55 olmayı kendime sinir koymustum. 55 ten de aşağı dusecegim galiba yupppiiiiii
Sevgili rakibecigim sen neler yaptın bakalım
tebrikler canımgünaydın kızlar dün tantuniyi yedim ama biraz geç aç karnına düğüne gittik yetişemeyiz diye tam zananında vardık saat 23.00 gibi çıktık.
eşim açlıktan öldü bende tabi eniştem hadi size tantuni yedirim dedi.gittik önce ben çorba istedim yok dediler salata istedim yok dediler.bizimkilerde ye ye ye bende yedim 1 tane
geçen haftaki kilom 66,5
bu haftaki kilom 65,6
giden 0,9 bu da güzel
her hafta verilecek diye bi kaide yok kuzum haftaya güzel kilolar verirsin inşallahkilom sabit kızlar , iki hafta iyi gitti kilocuklar, bu hafta da aynısını yaptım bazen olmayınca olmuyor.haftaya çokkkkk ümitliyimm
nasıl koruyorsun böyle pinolu sadece geçen hafta kilo verdin şeytanın bacağını kırmıştın maşallah sanaBenim kilom sabit bu hafta
nasıl koruyorsun böyle pinolu sadece geçen hafta kilo verdin şeytanın bacağını kırmıştın maşallah sana
maşallah sana ozaman bende çok hareketliyim ama dondurmamı da yerim tatlı mı da eee dediğin gibi yedik mi hareketinide yapıyorumÜmran'ım aynı soruyu diyetisyenim de soruyor. En ilginç danışanım sizsiniz diyor. Nasıl yaptığımı bir bilsem anlatacağım daSanırım işin sırrı hareket canım. Bir de çok kontrollüyümdür ben.Diyelim dondurma yedim (yemem de) o gün en az 10000 adım atıyorum. Ve yemeği kısıyorum.
siyahbeyaz gene kayboldu.tam gaza gelirim acaba kac kilo derken gitti gene.
ben gene kilomu yazmiycam ortalamasi 60 kilo olan gruba kilomu yazmak icimden gelmiyo.biraz daha gitsin oyle
maşallah sana ozaman bende çok hareketliyim ama dondurmamı da yerim tatlı mı da eee dediğin gibi yedik mi hareketinide yapıyorum
Günaydın kızlar
bügün patlıyorum resmen eşim senin suratına ne oldu öyle dedi balon gibi şiştim yaa nedem ödem topluyorum anlamadım
veee tartıda 55,9 ken 56,9 um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?