Diyetisyenlerin çoğu bayan ya ondan şaşırdım. Ben erkek beslenme uzmanı bi tek Selahattin dönmez i tanıyorum galibaEvet kuzum neden şaşırdın? Diyetisyenim erkek
Doğumdan bi hafta sonra tam 10 kilo gitmişti işte ama ondan sonrasını sağlıklı beslenme ve sporla verdim gerçi artık sağlıklı beslenemiyorum ama düzenimi oturtacagim inşaallahvuvvv 2 gün bayağı tehlikeli.bixim binadakilerle var işten izin alıp (çeşitli bahanelerle) katılmaya çalışıyorum ve giderken de yemeyeceğim diye kendimi şartlandırıyorum ama nafile
Ben tatlı seviyorum yoğun tereyağı kokanlar hariç...
Genelde diyetisyenler bayan oluypr ya bizim de dikkatimizi çekti
tatlım sen doğum sonrası yapışan kiloyu baz alsaydın ben de 95le doğuma gitmiştim şimdi 60.6yım .şükür yarabbim.
Dogan cocugu kilo olarak saymamak lazim amaDiyetisyenlerin çoğu bayan ya ondan şaşırdım. Ben erkek beslenme uzmanı bi tek Selahattin dönmez i tanıyorum galiba
Doğumdan bi hafta sonra tam 10 kilo gitmişti işte ama ondan sonrasını sağlıklı beslenme ve sporla verdim gerçi artık sağlıklı beslenemiyorum ama düzenimi oturtacagim inşaallah
Krep e benziyo hamuru canımGoruntuden anlayamadım alt kısmı hamur mu yoksa başka birşey mi ?
Yok kız veriliyor. Hiçbir cısı hayatımdan çıkaramadım neredeyse hergün kontrollü olmak kaydiyla çikolata yiyorum ama 300 gr daha versem tam 30 kilo vermiş olacağım
Ha ama ben çoğunlukla akşam yemeği yemeyip ortalama saat 15:00- 16:00 gibi yemeği bırakıyorum o var
offf bende bendeBen tatlı sevmem. Hele şerbetli tatlıAma antep sarmaya bayılırımmm
Diyetisyenlerin çoğu bayan ya ondan şaşırdım. Ben erkek beslenme uzmanı bi tek Selahattin dönmez i tanıyorum galiba
Doğumdan bi hafta sonra tam 10 kilo gitmişti işte ama ondan sonrasını sağlıklı beslenme ve sporla verdim gerçi artık sağlıklı beslenemiyorum ama düzenimi oturtacagim inşaallah
Dün fazla fazla kaçtı :) okadar çok çeşit yapmış ki tadına bakmadigim bile oldu yanibende yarın davetliyim arkadasa msj attım valla diyetteyim hamur işi istemiyorum sebze yegi ve salata tap dedim
hoşgeldinn aramıza burada hepberaber verelim inşşş
selam herkese, çok geç saat geldim eve moralim çok kötü, cenaze vardı çok yakın tanıdığımız vefat etti cuma gecesi...
sonra gelirim öptüm hepinizi
Güle güle giy canım.Selam millet bugun alisveris gunumuzde biraz kendime biseyler aldim bazi markalarin 38 i bile oluyosimarmak yok tabi
Menu paylasayim sabah 1 dilim ekmekle dikkatli kahvalti aksam da 1 tabak taze fasulye 2 kasik makarna biraz yogurt
Bol su ictim aksama yuruyus yaparim 1 saatte tamamdir
Ya ben 64.4tum bu sabah gene +ciktim .su odem cayindan icuyim bari.hatalarimi da biliyom.cumaya 62.9 u gormem lazim1 saat yuruyus yaptim sporum da tamam rakiplerde arti hafta sonu da birakmamak lazim demi :)
Basin sag olsunselam herkese, çok geç saat geldim eve moralim çok kötü, cenaze vardı çok yakın tanıdığımız vefat etti cuma gecesi...
sonra gelirim öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?