Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet kuzum neden şaşırdın? Diyetisyenim erkek
Diyetisyenlerin çoğu bayan ya ondan şaşırdım. Ben erkek beslenme uzmanı bi tek Selahattin dönmez i tanıyorum galiba
Doğumdan bi hafta sonra tam 10 kilo gitmişti işte ama ondan sonrasını sağlıklı beslenme ve sporla verdim gerçi artık sağlıklı beslenemiyorum ama düzenimi oturtacagim inşaallah

dun

sabah:1 yumurta ve 1 tk yulaf kepeği ile krep/7 zeytin/domates/1,5 kk tulum peyniri/ 1/2 kk bal
ara: yeşil çay
öğlen:2 salatalık/2 dilim eski kaşar/1 yeşil elma/1 kayısılı aktivya/1ceviz/3 badem

yürüyüş:30 dk, eliptik yapamadım malesef[/QUOTE]
......

Aksam.1/2kase corba/1tbk taze fasulye/2yk pul biberli yogurt
(Midem bulandi yiyemedim yafff)

BUGUN
SABAH.1yesil elma/4.5dilim ekmekten pizza/1dililm peynir/3zeytin/1kk bal/domates

3haftadir bi gecen pazar misir ekmegi bir de bugun ekmek yedim.biraz fazla oldu:/

Henuz eliptik yapmafim pedal cevirdim sadece.20dk...

Dogan cocugu kilo olarak saymamak lazim amao acidan bakinca ben de 82den falan dusmus olurum bu kiloya .19kilo eder. Ama 40im ciktigi da ben 65.5 kiloydum.dogum ana 5kilo katti gerisini emziklilikte strese girdikce yiyerek aldim.neyse 3kilo daha verince dogum kilosunun hrpsinden kurtulucam

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 416. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
29 Mayıs-5 Haziran 2015

TAKIM DERECELERİ

YARIŞMA BİRİNCİSİ -----------------7.TAKIM 1,14

YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 3.TAKIM 0,54

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 2.TAKIM 0,52

BİREYSEL DERECELER

YARIŞMA BİRİNCİSİ-------sevim_mrt-----1.TAKIM----2,36

YARIŞMA İKİNCİSİ--------kuzularinannesi-----7.TAKIM----2,31

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------2BHB------3.TAKIM-------2,26

Krep e benziyo hamuru canım
Ben tatlı sevmem. Hele şerbetli tatlı Ama antep sarmaya bayılırımmm
offf bende bende

Bir de benim şeker diyetisyenim var.

bende yarın davetliyim arkadasa msj attım valla diyetteyim hamur işi istemiyorum sebze yegi ve salata tap dedim
Dün fazla fazla kaçtı :) okadar çok çeşit yapmış ki tadına bakmadigim bile oldu yani
hoşgeldinn aramıza burada hepberaber verelim inşşş

Hoş buldum insaallah veririz kiloları çıtır kızlar oluruz

Bugün sabah peynirli omlet 5 zeytin ekmek bal yedim
Spor yapamıyorum kac gündür ev işi bitmedi o da spor sayılır diyorum
Kışın çalışınca ramazan gelmeden boş vakitlerde ev işini bitireyim dedim
Telefondan yazınca zor oluyor bu kk bi ara uygulaması vardı artık yok
Chrome dan yazıyorum operadan giriş yapsam daha mı rahat olur acaba

Selam millet bugun alisveris gunumuzde biraz kendime biseyler aldim bazi markalarin 38 i bile oluyosimarmak yok tabi
Menu paylasayim sabah 1 dilim ekmekle dikkatli kahvalti aksam da 1 tabak taze fasulye 2 kasik makarna biraz yogurt
Bol su ictim aksama yuruyus yaparim 1 saatte tamamdir

BUGUN
SABAH.1yesil elma/4.5dilim ekmekten pizza/1dililm peynir/3zeytin/1kk bal/domates

Ara. 20antep fistik.2yesil elma

Oglen.et haslama.salata
Ara.karpuz.peynir
Aksam.fırında patlican biber.3yk yoğurt.1kk bal

Bunlar hatirladiklarim:)
Misal dun yidigim fistiklari unutmuşum:)

Yiyorum da spor da yapiyorum .bisiklet 1saati geçti.
Dun az yedigim halde bugun +400dum.demistim ya kiraz sapi icince birden 600g.gitti diye.o geldi herhalde.
Bu hafta 200-300 g.gitse iyi.62.9 mu bu hafta olursa 99kere gobek atacam:) spor olmus olur hem...

Bugün menu girmiyorum abartmadan ama çokta parlak bir mdnu drgildi yarın çok güzel bir menüye karşınızda olucam insallah

selam herkese, çok geç saat geldim eve moralim çok kötü, cenaze vardı çok yakın tanıdığımız vefat etti cuma gecesi...
sonra gelirim öptüm hepinizi

Güle güle giy canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…