Aynen ben de aksama idare edecek gibiyimMerhaba kızlar sabah biberiye kiraz sapı karıştırdım çayını içtim. Yarim simitlede kahvaltımı yaptım öğle kiraz yedim 4 e kadar idare eder beni akşam menüsünü de paylasirim
canım dikkat et karpuzda da çok şeker var zatenmeyve kilo vermeyi zorlaştırıyor ben meyveyi abarttıgım zamanlar hiç kilo veremem meselaMenum
Sabah.1/2 simit/ karpuz/2dilim tulum peyniri/1yumurta/4-5 sucuk/ 1/2kk bal/ 5-6catal patlican biber
Cok tokum sanurim 2gundur karpuzu biraz abartiyorum.dun yagli et haslama ve ekmek de olunca artilardayim.
Eliptigi ayaktan calusmaya da useniyorum.bu aksam biraz ter atsam iyi olur.
Kiraz yerken boyle olmuyodu karpuzu biraz kaciriyorum herhalde.bur de ekmek yiyorum 2gundur imdaaaaatcanım dikkat et karpuzda da çok şeke2gündür imdaaaatatenmeyve kilo vermeyi zorlaştırıyor ben meyveyi abarttıgım zamanlar hiç kilo veremem mesela
başın sağolsun canımselam herkese, çok geç saat geldim eve moralim çok kötü, cenaze vardı çok yakın tanıdığımız vefat etti cuma gecesi...
sonra gelirim öptüm hepinizi
başınız sağolsun ,Allah rahmet etsin....selam herkese, çok geç saat geldim eve moralim çok kötü, cenaze vardı çok yakın tanıdığımız vefat etti cuma gecesi...
sonra gelirim öptüm hepinizi
tatlım seninle aynı anda diyete başlamışız aynı civarda kilo vermişiz , ben de şu an 60,6'yım biz de seninle yarışalım mı???? (hedefime 5 kilocuk var)
canım görmedim msj cok pardon tabiki yarısalım fakat ben 1,2 kılo daha versem yeterlı kılomu korumak onemlı benım ıcın ama sunuda soyleyım dıslı rakıbım dır ne dersıngamzenn cuma yazmıştım , cevap bekliyorum canımmmmmm
iyi hadi bakalım yarış başlasıncanım görmedim msj cok pardon tabiki yarısalım fakat ben 1,2 kılo daha versem yeterlı kılomu korumak onemlı benım ıcın ama sunuda soyleyım dıslı rakıbım dır ne dersın
37 yaşındayım, boy:1,55 , kilo:60,6 (cuma tartıldığım) hedefim öncesinde 55 kg olmak, sonra duruma bakacağımcnm yaş boy neydı senın
ben 1,65 30 yaş su an 60,1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?