Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba kızlar sabah biberiye kiraz sapı karıştırdım çayını içtim. Yarim simitlede kahvaltımı yaptım öğle kiraz yedim 4 e kadar idare eder beni akşam menüsünü de paylasirim

Menum
Sabah.1/2 simit/ karpuz/2dilim tulum peyniri/1yumurta/4-5 sucuk/ 1/2kk bal/ 5-6catal patlican biber

Cok tokum sanurim 2gundur karpuzu biraz abartiyorum.dun yagli et haslama ve ekmek de olunca artilardayim.
Eliptigi ayaktan calusmaya da useniyorum.bu aksam biraz ter atsam iyi olur.

Merhaba kızlar sabah biberiye kiraz sapı karıştırdım çayını içtim. Yarim simitlede kahvaltımı yaptım öğle kiraz yedim 4 e kadar idare eder beni akşam menüsünü de paylasirim
Aynen ben de aksama idare edecek gibiyim

canım dikkat et karpuzda da çok şeker var zatenmeyve kilo vermeyi zorlaştırıyor ben meyveyi abarttıgım zamanlar hiç kilo veremem mesela

canım dikkat et karpuzda da çok şeke2gündür imdaaaatatenmeyve kilo vermeyi zorlaştırıyor ben meyveyi abarttıgım zamanlar hiç kilo veremem mesela
Kiraz yerken boyle olmuyodu karpuzu biraz kaciriyorum herhalde.bur de ekmek yiyorum 2gundur imdaaaaat

Bu hafta galiba taze fasulye karpuz kabak patlucandan krepten sıkıldım. Alternatifleri nelet olabilir acaba?

günaydın kızlar hafta sonu biraz kötü geçti ve bu sabah tekrar 66 oldum.
hafta sonu evde hiç bir şey yoktu (sebze olarak)
bizim de pazar alışverişlerimiz pazar günleri yapılıyor.bende evde ne varsa ondan yiyeyim dedim.öylede olunca kilo olarak geri döndü.birde hafta sonu hem kendimi evimi temizledim hem gittim anneme yardım ettim.yürüyüşümü de aksattım neyse bugünden itibaren tekrar toparlıcam
bugünkü menümü yazayım
sabah
yumurta domates salatalık yeşillik çay
arada bol su
öğlen çok az tavuk haşlama salata yoğurt
arada meyve
akşam nohutlu salata ayran
1 saat yürüyüş
bugün diyetisyenime gidicem büyük ihtimal hımmm olmamış dicek
desin yılmıcam devam edicem

günaydın kızlar, rutin bir hafta sonundan merhaba , haftasonu 2 öğün yapıyoruz biz . kahvaltı dikkatli yaptım ama akam yemeklerinde ctesi yarım döner yedim bi de misafirlikte 2 kek(dilimleri küçüktü ve çok lezzetliydi) , 1 de börek yedim.Pazar da dikkatli kahvaltı akşam kıymalı pide ve çayın yanında 2 avuç çekirdek.umarım bunlar bna + olmaz.bu cuma da memlekete düğüne gideceğiz senelik izin alacağım 10 gün, başka yerde insanın düzeni aksıyor ama olsun ailemin yanında olacağım ve zaten ramazan oalacğından abartma ihtimalim yok.bu arada bakıcımla bu cuma ayrılıyoruz , eylüle kadar izindi rapordu, kayınvalideyi memleketten getireceğim idare edeceğim .yeni bakıcıya eylül de başlarsın dedim..çocuklarımın için hayırlısı olsun inş.

bu hafta 600 gr vermem lazım düz 60 olsunnnnnnn.bu haftaki beslenme politikam : sabah dikkatli kahvaltı, öğlen yulaflı süt ve akşam da çok dikkat edeceğim.

Arkadaşlarım cumartesi günü talihsiz bir kaza geçirdim. Toplu taşıma aracindan inerken kapının önünde aracın durmasını beklerken daha araç durmadan aşağı düşüp biraz yuvarlanmisim kafam yere sert çarpmis ve 1 saat baygınlık geçirmişim. Tabi bunlar toplu taşıma şoförü ve muavinin anlattıkları. Ben uyandigimda acilde müşahededeydim ve tepemde beyaz önlüklu bir kalabalık vardı. Kol dirsegimde ezik sol dizimde hafif parcalanma var. Doktorum dediğine göre 1 ay sonra dizim ve kolum eskisinden daha iyi olurmuş. Kafamdaki sarsıntı nedeniyle zaten bozuk olan gozlerinle daha da bulanık görüyorum ve arada kafam 3-5 dk gidip geliyor hafif baş dönmesi şeklinde. Serum ve ilaç tedavisi gördüğüm için diyet ve spor yapamayacgim bikaç hafta. Şimdiden 700 gr almışım ama önemli olan sağlık. Bu yüzden takımdan bikaç haftalik izin almak zorundayım. Fakat elimden geldigince aranızda olmaya çalışacağım izinden donene kadar.
Ve siz siz olun toplu taşıma duran kadar koltugunuzdan bile kalkmayin inan üstümden kamyon geçse ancak bu kadar yorgun hissederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…