çok geşmiş olsun canım allah korumusArkadaşlarım cumartesi günü talihsiz bir kaza geçirdim. Toplu taşıma aracindan inerken kapının önünde aracın durmasını beklerken daha araç durmadan aşağı düşüp biraz yuvarlanmisim kafam yere sert çarpmis ve 1 saat baygınlık geçirmişim. Tabi bunlar toplu taşıma şoförü ve muavinin anlattıkları. Ben uyandigimda acilde müşahededeydim ve tepemde beyaz önlüklu bir kalabalık vardı. Kol dirsegimde ezik sol dizimde hafif parcalanma var. Doktorum dediğine göre 1 ay sonra dizim ve kolum eskisinden daha iyi olurmuş. Kafamdaki sarsıntı nedeniyle zaten bozuk olan gozlerinle daha da bulanık görüyorum ve arada kafam 3-5 dk gidip geliyor hafif baş dönmesi şeklinde. Serum ve ilaç tedavisi gördüğüm için diyet ve spor yapamayacgim bikaç hafta. Şimdiden 700 gr almışım ama önemli olan sağlık. Bu yüzden takımdan bikaç haftalik izin almak zorundayım. Fakat elimden geldigince aranızda olmaya çalışacağım izinden donene kadar.
Ve siz siz olun toplu taşıma duran kadar koltugunuzdan bile kalkmayin inan üstümden kamyon geçse ancak bu kadar yorgun hissederdim.
Arkadaşlarım cumartesi günü talihsiz bir kaza geçirdim. Toplu taşıma aracindan inerken kapının önünde aracın durmasını beklerken daha araç durmadan aşağı düşüp biraz yuvarlanmisim kafam yere sert çarpmis ve 1 saat baygınlık geçirmişim. Tabi bunlar toplu taşıma şoförü ve muavinin anlattıkları. Ben uyandigimda acilde müşahededeydim ve tepemde beyaz önlüklu bir kalabalık vardı. Kol dirsegimde ezik sol dizimde hafif parcalanma var. Doktorum dediğine göre 1 ay sonra dizim ve kolum eskisinden daha iyi olurmuş. Kafamdaki sarsıntı nedeniyle zaten bozuk olan gozlerinle daha da bulanık görüyorum ve arada kafam 3-5 dk gidip geliyor hafif baş dönmesi şeklinde. Serum ve ilaç tedavisi gördüğüm için diyet ve spor yapamayacgim bikaç hafta. Şimdiden 700 gr almışım ama önemli olan sağlık. Bu yüzden takımdan bikaç haftalik izin almak zorundayım. Fakat elimden geldigince aranızda olmaya çalışacağım izinden donene kadar.
Ve siz siz olun toplu taşıma duran kadar koltugunuzdan bile kalkmayin inan üstümden kamyon geçse ancak bu kadar yorgun hissederdim.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 416. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
29 Mayıs-5 Haziran 2015
TAKIM DERECELERİ
YARIŞMA BİRİNCİSİ -----------------7.TAKIM 1,14
YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 3.TAKIM 0,54
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 2.TAKIM 0,52
BİREYSEL DERECELER
YARIŞMA BİRİNCİSİ-------sevim_mrt-----1.TAKIM----2,36
YARIŞMA İKİNCİSİ--------kuzularinannesi-----7.TAKIM----2,31
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------2BHB------3.TAKIM-------2,26
volgarzu arkadaşlar arzunun arkadaşımız bu günlerde burda olamıycak. Bi yakını vefat ettiği için cenazesi var işe gelmedi.
heyoooo selam millett bi soğuk algınlığı dönemi geçirdim. 4 gündür yoktum rapor aldım işe de gelemedimm. nasılsınızz
çok geçmiş olsun, hemen hatırlatalım sadaka vermek lazım diye. ne kadar da normal bişeymiş gibi anlatıyorsun, baya düşmüş bi kafayı kırmamışsın.Sen kendini toparla diyeceğim ama izin işleri karışık biraz. yılda 2 izinden başka hakkımız yok, neden ?izine çıkan kilo alıp dönüyor diyeArkadaşlarım cumartesi günü talihsiz bir kaza geçirdim. Toplu taşıma aracindan inerken kapının önünde aracın durmasını beklerken daha araç durmadan aşağı düşüp biraz yuvarlanmisim kafam yere sert çarpmis ve 1 saat baygınlık geçirmişim. Tabi bunlar toplu taşıma şoförü ve muavinin anlattıkları. Ben uyandigimda acilde müşahededeydim ve tepemde beyaz önlüklu bir kalabalık vardı. Kol dirsegimde ezik sol dizimde hafif parcalanma var. Doktorum dediğine göre 1 ay sonra dizim ve kolum eskisinden daha iyi olurmuş. Kafamdaki sarsıntı nedeniyle zaten bozuk olan gozlerinle daha da bulanık görüyorum ve arada kafam 3-5 dk gidip geliyor hafif baş dönmesi şeklinde. Serum ve ilaç tedavisi gördüğüm için diyet ve spor yapamayacgim bikaç hafta. Şimdiden 700 gr almışım ama önemli olan sağlık. Bu yüzden takımdan bikaç haftalik izin almak zorundayım. Fakat elimden geldigince aranızda olmaya çalışacağım izinden donene kadar.
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin dikkat et kendine iyileş gel aramızaArkadaşlarım cumartesi günü talihsiz bir kaza geçirdim. Toplu taşıma aracindan inerken kapının önünde aracın durmasını beklerken daha araç durmadan aşağı düşüp biraz yuvarlanmisim kafam yere sert çarpmis ve 1 saat baygınlık geçirmişim. Tabi bunlar toplu taşıma şoförü ve muavinin anlattıkları. Ben uyandigimda acilde müşahededeydim ve tepemde beyaz önlüklu bir kalabalık vardı. Kol dirsegimde ezik sol dizimde hafif parcalanma var. Doktorum dediğine göre 1 ay sonra dizim ve kolum eskisinden daha iyi olurmuş. Kafamdaki sarsıntı nedeniyle zaten bozuk olan gozlerinle daha da bulanık görüyorum ve arada kafam 3-5 dk gidip geliyor hafif baş dönmesi şeklinde. Serum ve ilaç tedavisi gördüğüm için diyet ve spor yapamayacgim bikaç hafta. Şimdiden 700 gr almışım ama önemli olan sağlık. Bu yüzden takımdan bikaç haftalik izin almak zorundayım. Fakat elimden geldigince aranızda olmaya çalışacağım izinden donene kadar.
geçmiş olsun canım.Anladığım kadarıyla kızın yanında yokmuş. Allah korumuş ....Arkadaşlarım cumartesi günü talihsiz bir kaza geçirdim. Toplu taşıma aracindan inerken kapının önünde aracın durmasını beklerken daha araç durmadan aşağı düşüp biraz yuvarlanmisim kafam yere sert çarpmis ve 1 saat baygınlık geçirmişim. Tabi bunlar toplu taşıma şoförü ve muavinin anlattıkları. Ben uyandigimda acilde müşahededeydim ve tepemde beyaz önlüklu bir kalabalık vardı. Kol dirsegimde ezik sol dizimde hafif parcalanma var. Doktorum dediğine göre 1 ay sonra dizim ve kolum eskisinden daha iyi olurmuş. Kafamdaki sarsıntı nedeniyle zaten bozuk olan gozlerinle daha da bulanık görüyorum ve arada kafam 3-5 dk gidip geliyor hafif baş dönmesi şeklinde. Serum ve ilaç tedavisi gördüğüm için diyet ve spor yapamayacgim bikaç hafta. Şimdiden 700 gr almışım ama önemli olan sağlık. Bu yüzden takımdan bikaç haftalik izin almak zorundayım. Fakat elimden geldigince aranızda olmaya çalışacağım izinden donene kadar.
Arkadaşlarım cumartesi günü talihsiz bir kaza geçirdim. Toplu taşıma aracindan inerken kapının önünde aracın durmasını beklerken daha araç durmadan aşağı düşüp biraz yuvarlanmisim kafam yere sert çarpmis ve 1 saat baygınlık geçirmişim. Tabi bunlar toplu taşıma şoförü ve muavinin anlattıkları. Ben uyandigimda acilde müşahededeydim ve tepemde beyaz önlüklu bir kalabalık vardı. Kol dirsegimde ezik sol dizimde hafif parcalanma var. Doktorum dediğine göre 1 ay sonra dizim ve kolum eskisinden daha iyi olurmuş. Kafamdaki sarsıntı nedeniyle zaten bozuk olan gozlerinle daha da bulanık görüyorum ve arada kafam 3-5 dk gidip geliyor hafif baş dönmesi şeklinde. Serum ve ilaç tedavisi gördüğüm için diyet ve spor yapamayacgim bikaç hafta. Şimdiden 700 gr almışım ama önemli olan sağlık. Bu yüzden takımdan bikaç haftalik izin almak zorundayım. Fakat elimden geldigince aranızda olmaya çalışacağım izinden donene kadar.
kuzum çok büyük geçmiş olsun ya bencede pinoli nin dediği gibi bi kurşun falan döktür okut evine bi kan akıttı rşu kara bulutlar üstünüzden gitsinArkadaşlarım cumartesi günü talihsiz bir kaza geçirdim. Toplu taşıma aracindan inerken kapının önünde aracın durmasını beklerken daha araç durmadan aşağı düşüp biraz yuvarlanmisim kafam yere sert çarpmis ve 1 saat baygınlık geçirmişim. Tabi bunlar toplu taşıma şoförü ve muavinin anlattıkları. Ben uyandigimda acilde müşahededeydim ve tepemde beyaz önlüklu bir kalabalık vardı. Kol dirsegimde ezik sol dizimde hafif parcalanma var. Doktorum dediğine göre 1 ay sonra dizim ve kolum eskisinden daha iyi olurmuş. Kafamdaki sarsıntı nedeniyle zaten bozuk olan gozlerinle daha da bulanık görüyorum ve arada kafam 3-5 dk gidip geliyor hafif baş dönmesi şeklinde. Serum ve ilaç tedavisi gördüğüm için diyet ve spor yapamayacgim bikaç hafta. Şimdiden 700 gr almışım ama önemli olan sağlık. Bu yüzden takımdan bikaç haftalik izin almak zorundayım. Fakat elimden geldigince aranızda olmaya çalışacağım izinden donene kadar.
kuzum çok büyük geçmiş olsun ya bencede pinoli nin dediği gibi bi kurşun falan döktür okut evine bi kan akıttı rşu kara bulutlar üstünüzden gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?