Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok geşmiş olsun canım allah korumus

çok geçmiş olsun korkunç bi kaza Allah korumuş daha fena olabilirdi. Acil şifalar dilerim.

msmaskelibalo volgarzu zerdecali16 kızlar sonuçlar burdaymış buldum.

volgarzu arkadaşlar arzunun arkadaşımız bu günlerde burda olamıycak. Bi yakını vefat ettiği için cenazesi var işe gelmedi.
heyoooo selam millett bi soğuk algınlığı dönemi geçirdim. 4 gündür yoktum rapor aldım işe de gelemedimm. nasılsınızz

oluyor böyle dönemler,hepsi hayatın bir prçası...projektor geçmiş olsun, arkadaşın cumaya gelemez ama kilosuna bakabilirse sana bildirsin kilosunu oldu mu?

çok geçmiş olsun, hemen hatırlatalım sadaka vermek lazım diye. ne kadar da normal bişeymiş gibi anlatıyorsun, baya düşmüş bi kafayı kırmamışsın.Sen kendini toparla diyeceğim ama izin işleri karışık biraz. yılda 2 izinden başka hakkımız yok, neden ?izine çıkan kilo alıp dönüyor diye, sen gene izin alma kilo da alma yeter, tabi gözlerin görüp bizmle az da olsa paylşaşımda bulunabilirsen iyi olur. cumadan cumaya kilo bildir mesela

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin dikkat et kendine iyileş gel aramıza

geçmiş olsun canım.Anladığım kadarıyla kızın yanında yokmuş. Allah korumuş ....

menü:
sabah:1 yum, 7-8 zytn, az ekmek , yeşillk, 2 lokma çilek reçeli

ara:2 hurma

öğlen:1 bardak yulaflı süt, 1 magnum( arkadaş ısmarladı yok diyemedim)

akşam :1 tabek bezelye yiyeceğim.

öğlen 25 dk yürüdüm.

akşam :45 dk yürüyeceğim

su henüz 1,5 lt......

dünkü Menum
Sabah.1/2 simit/ karpuz/2dilim tulum peyniri/1yumurta/4-5 sucuk/ 1/2kk bal/ 5-6catal patlican biber

öğlen: 5 yk muhlama/3 küp şeker çayın içinde/1 büyük yeşil elma

akşam:4yk taze fasulye/8 yk bulgur pilavı/3 yk yoğurt/ karpuz/2 mısır/1 kk petekli bal

spor:75 dk eliptik

bunlar hatırladıklarım, aklımda kalan çok karbonhidrat yediğim, bulgur piakavını tadına tuzuna bakarken bu kadar çok yediğim...mısırın çok lezzetli olduğu güya öğlen çok toktum, akşama kadar bişey yemezdim, dışarda kafe gibi bir yerde çay içelim çocuklkar tost yesin derken eşime muhlama söyledik ben de ona ortak oldum ...akşam zaten saçmaladım durdum. seçim sonuçlarını seyrederken de bişeyler yiyesişm vardı, nerdeyse eşime çekirdek falan isteyecektim, çık dedim hedef şu bisikletin üstüne iyi oldu, heyecenla çekirdek çitletene kadar pedal çevirdim, yaklmışımdır inşallah
ve bu sabah 65,0 olarak haftaya başladım63,5 ile git 65 ile gel. dahası bu akşam memleketten misafirim var, eve yığınak yapıyorum misafirimi iyi ağırlayabilmeek için şimdilik o lezzetli haşlanmış mısırlardan aldım, kahvaltılık bişeyler aldım, karpuz değil kiraz alıcam (taktım mı kafayı ne) akşama balık lokantasına gidicez yani durumum pek iyi değil ekmek isteğimi törpülemeye çalışıyorum sabah ve öğlen yemedim umarım akşam da yemeden durumum, haftasonu iştahım açıldı yani

bu günkü menüm:

sabah: 2 tatlı kaşığı yulaf kepeği+ 1yumurtadan krep/ 10 zeytin/ 1/2 dilim tulum peyniri/1/2 dilim bal

öğlen:100 g. et döner/ 2 yk acılı ezme/salata/300 ml ayran/1 ceviz
ara: yeşil çay/ 1 kayısılı aktivya

akşam: balık menüsü, yiyince ayrıntısnı yazarım, az yicem diye söz verip sözümde durmak isterdim ama bende öyle olmuyor

kız ne oldu sana? Çok geçmiş olsun.
Bir de yangın muhabbeti atlattıydın di mi kuzum sen?
Kurşun murşun döktür bari kız

kuzum çok büyük geçmiş olsun ya bencede pinoli nin dediği gibi bi kurşun falan döktür okut evine bi kan akıttı rşu kara bulutlar üstünüzden gitsin

sabah
ekmek arası( 50 grkepekli)beyaz peynir ve domates

öğle
yarım kase corba
4 köfte patates
salata

ara
çay
1 burcak ,1 adet kremalı

aksam
yemek yokkı bakalım ne yiyeyceğim puff

Menumu yazayım. Sabah dikkatli kahvaltı. Arada. Biraz meyve biraz da dondurma . Aksamıda yaptım erkenden 1 tabak yeşil fasulye 2 kasık pilav 1 kase yoğurt bugünü böyle kapatırsam iyi. Bol su içtim. Bırazdanda 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…