Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kız ne oldu sana? Çok geçmiş olsun.
Bir de yangın muhabbeti atlattıydın di mi kuzum sen?
Kurşun murşun döktür bari kız
Ay sorma 3-5 ayda bir düzenli olarak tehlikeli birseyler geçiriyorum ama allahtan birsey olmuyor 9 canliyim galiba.
Arada doğal adrenalinler yaşıyorum
kuzum çok büyük geçmiş olsun ya bencede pinoli nin dediği gibi bi kurşun falan döktür okut evine bi kan akıttı rşu kara bulutlar üstünüzden gitsin
Kurşun dokturme işlemi falan bana pek samimi gelmiyor ama sanırım sık sık ayetel kürsü Felak nas falan okumam lazım üstüme başıma.
Zedegan çok geçmiş olsun (
zadegancim cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin
Sağolun arkadaşlarım teşekkür ederim.

ben şuaralar çok saçma besleniyorum.sabah yemedim öğle 1 kase çorba 1 tb makarna yedim akşam meyve yedim eşim kocaman 1 kase mısır patlatmış biraz ondan yedimm motive olmalıyımm

offf kızlar offf perşembe akşamı yaz temizliğine girişice artık ve gözümde çok büyüyo bu akşam halılarımı toplayıp yıkamaya göndericem evi süpürcem perşembe akşamından itibarende köklü bi temizliğe başlayacağım prş. bi oda cuma bi oda cts ve pazar komple allah kolaylık versin bana ama gözümde çoooook büyüdü aklıma geldikçe dağ gibi oluyo

Allah kolaylik versin canim.ben uc aylara girmeden yaptim biraz yorucuydu ama bitince yorulmama deydi diyosun.bizdede ramazandan sonra boya var bende ondan korkuyorum

S.a. bacilarim.kilo islerine bulasmadan okuyorum.klasik anbu tarzi benimki.ama iki gundur dizlerin gene beni tasimaz oldu cevrem daha dogrusu bir aydir gormedigim anacim sen kilo almissin bile dedi.sonrada sutlac yermisin dedi o ayri.
neysen buyuk laf etmiycem ama buhafta ve ramazanda dikkat etmek istiyorum.ablam ramazanda 10 kilo vermisti bende az ve oz yiycem

Allah kolaylik versin canim.ben uc aylara girmeden yaptim biraz yorucuydu ama bitince yorulmama deydi diyosun.bizdede ramazandan sonra boya var bende ondan korkuyorum
ayyy ne güzel bitirmişsin ben daha bu akşam başlicam amin inşallah canım allah sana da kolaylık versin boya gerçekten zorbirde evin içinde eşya oldumu iyice zorlaşıyor

günaydın cancanlar umarım herşey yolundadır.
aYYY kızlar giremedimm hiçç yogundum bugün menüm
sabah yoğurt
öğle kavurmalı yumurta
akşam kısır 1 poğaca annnemlere gelmektemn o yüzden nefret ediyorum kendimi kaybediyorum
spor 2 saat yürüyüş
Anne mamaları tehlikeli oluyor hele de kalabalıksa, benim annem çok hamur işi bilmez ama sabah kahvaltılarında patates-biber kızartmaları eksik olmaz. ben de cumaya izin alıp memlekete gideceğim, bir de düğün var il dışındakşi akrabalar falan gelecek ...kalabalık sofraları düşünemiyorum bile
ben şuaralar çok saçma besleniyorum.sabah yemedim öğle 1 kase çorba 1 tb makarna yedim akşam meyve yedim eşim kocaman 1 kase mısır patlatmış biraz ondan yedimm motive olmalıyımm
canım kahvaltı neden yapmıyorsun ki ...bir de motivasyonun neden düştü ne kadar oldu diyete başlayalı?????

ıyyy temizlik mi Allah yardım etsin bacım , bir de ufaklıkla zor olur yaaaa

bizim de burada görüştüğümüz eşmin uzaktan akrabaları var.1-2 ay önce gittiğimizde çok zayıflamışsın yorumları falan yapıldı. bu ctesi gittik gene , diğer kızkardeşleri yorum yaptığı halde benim kafama taktığım bayan hiçççççççççç yorum yapmadı( daha önce kilomla ilgili beni kırıcı yorumları vardı) artık anladım beni kıskanıyorrrr.
Ramazana gelince bizi kilo anlamında dibe de çekebilir yükseltedebilir.herşey bize bağlı .boğazımız tutarsakkkkk ve iftar sonrası yürüyüş yapma fırsatımız olursa süper olurrrrr

heyoooo selam millett bi soğuk algınlığı dönemi geçirdim. 4 gündür yoktum rapor aldım işe de gelemedimm. nasılsınızz

geçmiş olsun canım

ne diyeyim canım Allah korumuş seni.hedefin dediği gibi bol sadaka belayı defeder canım

günaydın

senin ki pek doğal adrenalin olmamışevet boool boool oku,cevşen de oku. ankaradayken kışın bi ara hep ayağım kayıp düşüyordumo ara cevşenin okunan bir dua olduğunu bilmiyordum ama üstümde cevşen taşımaya başlamıştım, düşmeyi de bırakmıştımsadaka+cevşen+dediğin sureler...ay bazen öyyyle kazalar atlatıyoruz ki! mesela benim ikizler çift kapılı dolabı oynarken devirmişlerdi, anlatmıştım devrilirse ayağımla düzeltecektim diye, iyi ki ayağımı uzatacak vaktim olmamışltı ayağım kırılırdı, iyi ki çocuklar dolabın dışında değil ikisi birden içindeydi...hala aklıma geldikçe Allah korumuş ki hiç birimize bişey olmadı diyorum

ya haşlanmış mısır da benim başımın belası

hah böyle temiz kızlar olur, yaptığınız tem
izliği de yazın ki biz de aşka gelelim, misafirlerim gittikten sonra ben de halıları yıkamaya vereyim, bir ara yazlık kışlıkları ayırayım

sağol cnım benim valla ufaklığı anneanneye göndericem onunla asla yapamam yemeğidir uykusudur altıdır mızmızlığı ilgisi vs vs vs vs yapamam cinnet geçiririm die anneme vericem 2 günlüğüne
ben sana yazarım kuzum köklü bi temizlik beni bekliyo en ince ayrıntısına kadar yazıcam aynı şeyleri bende yapıcam kışlıkları falan halledicem dolapları silcem vs vs vs vs vs

dün yemekli misafirim vardı.bi dünya şey yaptım..yememeye çalıştım ama ucundn kıyısından derken tokluk sınırına ulaştım.bu hiç iyi değil.sabah tartılmaya korktuğum için bugün daha erken yemek paydosu düşünüyorum..65 in altına inmek ne zormuş yaaa

heyoooo selam millett bi soğuk algınlığı dönemi geçirdim. 4 gündür yoktum rapor aldım işe de gelemedimm. nasılsınızz
çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım allah korumuş

içinde bi zayıflama isteği var ama bi hareketlilik yok şunu yapıcam bunu yapıcam bugün böyle beslenicem hiç birşey yazmıyorsun hadi ben seni takip ediyorum . ve her gün menü ve yürüyüş bekliyorum.

merhaba kızlar girmeye yeni fırsat buldum .dün akşam annemlerde patlıcan kebabı ve yufka ekmek vardı(yağ deposudur bizim patlıcan kebabı)
sadece az ekmeğin arasına az az koyup tadına baktım birde 2 bardak ayran içtim (kaçamaklarım)
bugüne gelince dün diyetisyenime gittim .sana geçen hafta çok vermişim gibi davranarak diyetimi bayaaaa kıstı.
bu haftanın menüsü
sabah domates salatalık 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim üçgen peynir(geçen haftanın aynısı)
arada 1 bardak süt
öğle yoğurtlu kara lahana dedi(ben kara lahana salatası yaptım yanına yulaf kepekli naneli kırmızı biberli yoğurt yedim ve bütün hafta böyle yemeyi düşünüyorum.)
arada 1 mevye 10 badem
akşam zerdaçallı sütlü kabaklı çorba verdi ama ben onu yiyemem
onun yerine çok az mercimekli sebzeli çorba yapıcam 1 kase yanına salata 1 dilim ekmek
yatmadan tarçınlı süt
bu hafta böyle
diyetimi değiştirebilirim ama bunlardan başka yemicem bu hafta birde beyaz etler kaçamak olmaz dedi
ramazan gelmeden pazar günü pikniğe gidelim demiştim.orda da tavuk ızgara ayran tüketicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…