Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba herkese, gelemedim kaç gündür ama elde olmayan sebeplerden..
Bir yakınımı kaybettim, bayan 52 yaşında ....Aynı mahallede oturuyoruz hemde annemin amcasının kızı.
Sürekli iş çıkışı evine uğradım falan, zaten olay hafta sonu oldu işte dünya hali...

Umarım sizler iyisinizdir... Ben diyet spor hepsini bıraktım cuma akşamından beri, inanın bu dönemde aklıma gelmedi...
Neyse kaldığımız yerden devam...

selam kızlar öğlen döner yedim acaip vicdan azabı çekiyorum...Arkadaşlar çok ısrar etti malum ramazan da geliyor ,buakşam çok yürümem lazım çokkkk.

bu arada dün akşam bezelye ve salata yedim bezelyenin kalorisi oldukça düşük ve beni çok tok tuttu tavsiye ederim...

bende cuma akşamından beri 3 günde ne spor ne diyet , 700 gram almışım... Bugün 2 saat spor asılacağım

başın sağolsun canım

başın sağolsun canım

Kızlar merhaba...
Yoğun işlerimden dolayı gelemedim kusura bakmayın kızlar..
Şimdi geldim burdayım..
Hemen bakalım takımın durumuna...

***2.TAKIM 416.ETAP***ÜÇÜNCÜ

lusyen32 ( 64,4 / 63,8 /0,6/ 0,93 % )
pinoli ( 59,0 / / / %) sabit
hedef52 (64,7 /63,5 /1,2 /1,86 %)
Zadegan ( 55,8 / 55,3/0,5 / 0,90%)
Meggieee( 65,2/65,0 /0,2 /0,31 %)
Hepbera(63,3/ 63/ 0,3/ 0,47%)
losefar ( 60,6 /60,6 / 0/ %00) sabit
secret_88( 55,9/ 56,9/-1,0 /-1,79 %)
cemre cemre ( 64,1 /63,8 /0,3 / 0,47 %)

msmaskelibalo (80,6/80 /0,6 /0,74 %)yeni üye, geliş tarihi 21 mayıs,başlangıç kilosu:83,2, hedef kilosu 52
projektor11 (71,0 /70,6 /0,4 /0,56 %) yeni üye, geliş tarihi 21 mayıs,başlangıç kilosu:72, hedef kilosu 52
volgarzu (86,1 / 85,2/ 0,9/1,05%) yeni üye,geliş tarihi 21 mayıs,başlangıç kilosu:90, hedef kilosu 78
zerdeçali16(72,0 /71,5 /0,5 /0,69 %) yeni üye, geliş tarihi 21 mayıs,başlangıç kilosu 75, hedef kilosu 68
SaskınAnne (69,7/68,9 / 0,8/1,15 %) yeni üye, geliş tarihi 20 mayıs,başlangıç kilosu:70,7 , hedef kilo 58

2.takım ortalaması : % 0,52

5 Yeni arkadaşlar gelmişler, hoşgelmişler ve hayırlı olsun kızlar..
Hedeflerinize bir an önce ulaşırsınız inşallah..
Bu hafta performansınız da çok güzelmiş, takımı ilk üçe dahil edip notayı sildirmişsiniz bu süper olmuş..
secret_88 kilo almış, savunmasını görmedim henüz varsa problem yok ama yoksa yazarsan sevinirim canım..
pinoli ve losefar sabit umarım bu hafta güzel kilo verirsiniz kızlar..
Evet kızlar hedeflediğiniz kiloya ulaşabilmek için durmak yok yola devam

Başın sağolsun canım..
Kaldığın yerden kendini toparlayarak devam et canım..
Hayat böyle herşey bizim için, önemli olan her ayağımız takıldığında beslenme düzenimizi değiştirmeden mücadele etmemiz yoksa git geller yaşarız kilo konusunda bu da hem vücudumuzu hem de ruhumuzu olumsuz etkiler..

Dönerden neden vicdan yapıyosun canım.. Yanında bol yoğurdu ile protein kaynağı işte..

canlar bir an once evime gitmeliyimmmm imdatttt ev kalabalik guzel mamalar doluuuuuuu yarin sabah eve gidicem insallah kizlar razanda hepberaber dikkat ederiz insallah kilo veririz ben ramazandan daha umitliyimmmm

canimmmm hani biz es olmustuk hic destek olmadik birbirimize

hah böyle temiz kızlar olur, yaptığınız tem
izliği de yazın ki biz de aşka gelelim, misafirlerim gittikten sonra ben de halıları yıkamaya vereyim, bir ara yazlık kışlıkları ayırayım
ben sana yazarım kuzum köklü bi temizlik beni bekliyo en ince ayrıntısına kadar yazıcam aynı şeyleri bende yapıcam kışlıkları falan halledicem dolapları silcem vs vs vs vs vs
Ay siz kışlıkları daha yenimi kaldırıyosnuz ben çoktaan hallettim onları...

Hedefçim istediğin anlatım olsun seve seve yaparım sana ben

Mesela bugün evi komple sildim ve balkonları da.. İki postalık çamaşır katlandı yerleştirildi ütü yapıldı..
Tuvalet lavabo koyu çamaşır suyu ile fırçalayıp beklettim..Bir süre bekletip sonra yıkadım.. Dün tuvaletin penceresini fırçaladım, tel var pencerede, resmen katran tutmuş, bugün de banyo telini temizledim...
Bugünkü koşturmacamın, yoğunluğumun arasına sıkıştırdığım temizliğim bu kadarcık işte..
Neden siyah et yok canım? O da protein aslında..

Canım sen ne güzel başlamıştın ne oldu yine.. Bak yarından itibaren her gün 1 saat spor yap ve günde iki diş sarımsağı ez ve yut..

sabah
ekmek arası( 50 grkepekli)beyaz peynir ve domates

öğle
yarım kase corba
4 köfte patates
salata

ara
çay
1 burcak ,1 adet kremalı

aksam
yemek yokkı bakalım ne yiyeyceğim puff
Bisküviler olmamış canım, hani spor, hani kitap ???

@volgarzu arkadaşlar arzunun arkadaşımız bu günlerde burda olamıycak. Bi yakını vefat ettiği için cenazesi var işe gelmedi.
Allah rahmet etsin..
Kitap ?
İyiki buraya yazıyorsun, yazmasan ne olur halin düşünemiyorum, sen yorumunu yapmışsın kendini biliyorsun, sıkıntı ile izliyorum canım

heyoooo selam millett bi soğuk algınlığı dönemi geçirdim. 4 gündür yoktum rapor aldım işe de gelemedimm. nasılsınızz
Geçmiş olsun canım..
Canım çok geçmiş olsun, acil sadaka ver sen ve duanı ihmal etme sakın..

İzin konusuna gelince maalesef kurallar daha katı izin konusunda, izin veremem canım..Dikkatli ol beslenme konusunda yeter..Rabbim acil şifalar versin inşallah.

Canım sabah menün çok değilmi nasil miden patlamadımı.. Bana bu menü çok fazla, mesela ben yesem peynir ve karpuzu tercih ederdim yanında 1 dilim tam buğday ekmeği ile( iki dilim çok geliyor çünkü) ve bu bana yeterdi şişerdim..
Çok abartılı bir menü, mide nasıl küçülecek?
Dünyada aç ve midesi çok küçük insan ne kadar fazla dimi
Bu hafta galiba taze fasulye karpuz kabak patlucandan krepten sıkıldım. Alternatifleri nelet olabilir acaba?
Ne güzel yiyecek tercihlerimiz o kadar çok ve o kadar da sıkılabiliyoruz....Şükredip miktarı küçültüp bir çok alternatif sunabiliriz kendimize ve yanında bol koşturmaca ve sporla birlikte
Menü güzelde bence akşam salatana nohut yerine peynir veya ton balığı eklesen daha güzel olrdu..Spor da güzel.. Kitap??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…