- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
selam kızlar öğlen döner yedim acaip vicdan azabı çekiyorum...Arkadaşlar çok ısrar etti malum ramazan da geliyor ,buakşam çok yürümem lazım çokkkk.
bu arada dün akşam bezelye ve salata yedim bezelyenin kalorisi oldukça düşük ve beni çok tok tuttu tavsiye ederim...
merhaba herkese, gelemedim kaç gündür ama elde olmayan sebeplerden..
Bir yakınımı kaybettim, bayan 52 yaşında ....Aynı mahallede oturuyoruz hemde annemin amcasının kızı.
Sürekli iş çıkışı evine uğradım falan, zaten olay hafta sonu oldu işte dünya hali...
Umarım sizler iyisinizdir... Ben diyet spor hepsini bıraktım cuma akşamından beri, inanın bu dönemde aklıma gelmedi...
Neyse kaldığımız yerden devam...
slm kızlar
sabah 50 gr kepeklı ekmek arası beyaz peynır domates ikilisi
öğle
yarım kase mantar corbası
kuru fasulye salata cacık
akşama yemeğim yok
yüzmeye gideceğim gitmeden birşeyler atıştırırım artık
öpüldünüz
başın sağolsun canımmerhaba herkese, gelemedim kaç gündür ama elde olmayan sebeplerden..
Bir yakınımı kaybettim, bayan 52 yaşında ....Aynı mahallede oturuyoruz hemde annemin amcasının kızı.
Sürekli iş çıkışı evine uğradım falan, zaten olay hafta sonu oldu işte dünya hali...
Umarım sizler iyisinizdir... Ben diyet spor hepsini bıraktım cuma akşamından beri, inanın bu dönemde aklıma gelmedi...
Başın sağolsun canım..merhaba herkese, gelemedim kaç gündür ama elde olmayan sebeplerden..
Dönerden neden vicdan yapıyosun canım.. Yanında bol yoğurdu ile protein kaynağı işte..selam kızlar öğlen döner yedim acaip vicdan azabı çekiyorum...Arkadaşlar çok ısrar etti malum ramazan da geliyor ,buakşam çok yürümem lazım çokkkk.
bu arada dün akşam bezelye ve salata yedim bezelyenin kalorisi oldukça düşük ve beni çok tok tuttu tavsiye ederim...
canimmmm hani biz es olmustuk hic destek olmadik birbirimizedün yemekli misafirim vardı.bi dünya şey yaptım..yememeye çalıştım ama ucundn kıyısından derken tokluk sınırına ulaştım.bu hiç iyi değil.sabah tartılmaya korktuğum için bugün daha erken yemek paydosu düşünüyorum..65 in altına inmek ne zormuş yaaa
hah böyle temiz kızlar olur, yaptığınız tem
izliği de yazın ki biz de aşka gelelim, misafirlerim gittikten sonra ben de halıları yıkamaya vereyim, bir ara yazlık kışlıkları ayırayım
Ay siz kışlıkları daha yenimi kaldırıyosnuz ben çoktaan hallettim onları...ben sana yazarım kuzum köklü bi temizlik beni bekliyo en ince ayrıntısına kadar yazıcamaynı şeyleri bende yapıcam kışlıkları falan halledicem dolapları silcem vs vs vs vs vs
Neden siyah et yok canım? O da protein aslında..merhaba kızlar girmeye yeni fırsat buldum .dün akşam annemlerde patlıcan kebabı ve yufka ekmek vardı(yağ deposudur bizim patlıcan kebabı)
sadece az ekmeğin arasına az az koyup tadına baktım birde 2 bardak ayran içtim (kaçamaklarım)
bugüne gelince dün diyetisyenime gittim .sana geçen hafta çok vermişim gibi davranarak diyetimi bayaaaa kıstı.
bu haftanın menüsü
sabah domates salatalık 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim üçgen peynir(geçen haftanın aynısı)
arada 1 bardak süt
öğle yoğurtlu kara lahana dedi(ben kara lahana salatası yaptım yanına yulaf kepekli naneli kırmızı biberli yoğurt yedim ve bütün hafta böyle yemeyi düşünüyorum.)
arada 1 mevye 10 badem
akşam zerdaçallı sütlü kabaklı çorba verdi ama ben onu yiyemem
onun yerine çok az mercimekli sebzeli çorba yapıcam 1 kase yanına salata 1 dilim ekmek
yatmadan tarçınlı süt
bu hafta böyle
diyetimi değiştirebilirim ama bunlardan başka yemicem bu hafta birde beyaz etler kaçamak olmaz dedi
ramazan gelmeden pazar günü pikniğe gidelim demiştim.orda da tavuk ızgara ayran tüketicem.
Canım sen ne güzel başlamıştın ne oldu yine.. Bak yarından itibaren her gün 1 saat spor yap ve günde iki diş sarımsağı ez ve yut..S.a. bacilarim.kilo islerine bulasmadan okuyorum.klasik anbu tarzi benimki.ama iki gundur dizlerin gene beni tasimaz oldu cevrem daha dogrusu bir aydir gormedigim anacim sen kilo almissin bile dedi.sonrada sutlac yermisin dedi o ayri.
neysen buyuk laf etmiycem ama buhafta ve ramazanda dikkat etmek istiyorum.ablam ramazanda 10 kilo vermisti bende az ve oz yiycem
Bisküviler olmamış canım, hani spor, hani kitap ???sabah
ekmek arası( 50 grkepekli)beyaz peynir ve domates
öğle
yarım kase corba
4 köfte patates
salata
ara
çay
1 burcak ,1 adet kremalı
aksam
yemek yokkı bakalım ne yiyeyceğim puff
Menumu yazayım. Sabah dikkatli kahvaltı. Arada. Biraz meyve biraz da dondurma . Aksamıda yaptım erkenden 1 tabak yeşil fasulye 2 kasık pilav 1 kase yoğurt bugünü böyle kapatırsam iyi. Bol su içtim. Bırazdanda 1 saat yürüyüş yapmayı düşünüyorum
Allah rahmet etsin..@volgarzu arkadaşlar arzunun arkadaşımız bu günlerde burda olamıycak. Bi yakını vefat ettiği için cenazesi var işe gelmedi.
menü:
sabah:1 yum, 7-8 zytn, az ekmek , yeşillk, 2 lokma çilek reçeli
ara:2 hurma
öğlen:1 bardak yulaflı süt, 1 magnum( arkadaş ısmarladı yok diyemedim)
akşam :1 tabek bezelye yiyeceğim.
öğlen 25 dk yürüdüm.
akşam :45 dk yürüyeceğim
su henüz 1,5 lt......
İyiki buraya yazıyorsun, yazmasan ne olur halin düşünemiyorum, sen yorumunu yapmışsın kendini biliyorsun, sıkıntı ile izliyorum canımdünkü Menum
Sabah.1/2 simit/ karpuz/2dilim tulum peyniri/1yumurta/4-5 sucuk/ 1/2kk bal/ 5-6catal patlican biber
öğlen: 5 yk muhlama/3 küp şeker çayın içinde/1 büyük yeşil elma
akşam:4yk taze fasulye/8 yk bulgur pilavı/3 yk yoğurt/ karpuz/2 mısır/1 kk petekli bal
spor:75 dk eliptik
bunlar hatırladıklarım, aklımda kalan çok karbonhidrat yediğim, bulgur piakavını tadına tuzuna bakarken bu kadar çok yediğim...mısırın çok lezzetli olduğugüya öğlen çok toktum, akşama kadar bişey yemezdim, dışarda kafe gibi bir yerde çay içelim çocuklkar tost yesin derken eşime muhlama söyledik ben de ona ortak oldum ...akşam zaten saçmaladım durdum. seçim sonuçlarını seyrederken de bişeyler yiyesişm vardı, nerdeyse eşime çekirdek falan isteyecektim, çık dedim hedef şu bisikletin üstüne iyi oldu, heyecenla çekirdek çitletene kadar pedal çevirdim, yaklmışımdır inşallah
ve bu sabah 65,0 olarak haftaya başladım63,5 ile git 65 ile gel . dahası bu akşam memleketten misafirim var, eve yığınak yapıyorum misafirimi iyi ağırlayabilmeek için şimdilik o lezzetli haşlanmış mısırlardan aldım, kahvaltılık bişeyler aldım, karpuz değil kiraz alıcam (taktım mı kafayı ne ) akşama balık lokantasına gidicez yani durumum pek iyi değil ekmek isteğimi törpülemeye çalışıyorum sabah ve öğlen yemedim umarım akşam da yemeden durumum, haftasonu iştahım açıldı yani
bu günkü menüm:
sabah: 2 tatlı kaşığı yulaf kepeği+ 1yumurtadan krep/ 10 zeytin/ 1/2 dilim tulum peyniri/1/2 dilim bal
öğlen:100 g. et döner/ 2 yk acılı ezme/salata/300 ml ayran/1 ceviz
ara: yeşil çay/ 1 kayısılı aktivya
akşam: balık menüsü, yiyince ayrıntısnı yazarım, az yicem diye söz verip sözümde durmak isterdim ama bende öyle olmuyor
Geçmiş olsun canım..heyoooo selam millett bi soğuk algınlığı dönemi geçirdim. 4 gündür yoktum rapor aldım işe de gelemedimm. nasılsınızz
Canım çok geçmiş olsun, acil sadaka ver sen ve duanı ihmal etme sakın..Arkadaşlarım cumartesi günü talihsiz bir kaza geçirdim. Toplu taşıma aracindan inerken kapının önünde aracın durmasını beklerken daha araç durmadan aşağı düşüp biraz yuvarlanmisim kafam yere sert çarpmis ve 1 saat baygınlık geçirmişim. Tabi bunlar toplu taşıma şoförü ve muavinin anlattıkları. Ben uyandigimda acilde müşahededeydim ve tepemde beyaz önlüklu bir kalabalık vardı. Kol dirsegimde ezik sol dizimde hafif parcalanma var. Doktorum dediğine göre 1 ay sonra dizim ve kolum eskisinden daha iyi olurmuş. Kafamdaki sarsıntı nedeniyle zaten bozuk olan gozlerinle daha da bulanık görüyorum ve arada kafam 3-5 dk gidip geliyor hafif baş dönmesi şeklinde. Serum ve ilaç tedavisi gördüğüm için diyet ve spor yapamayacgim bikaç hafta. Şimdiden 700 gr almışım ama önemli olan sağlık. Bu yüzden takımdan bikaç haftalik izin almak zorundayım. Fakat elimden geldigince aranızda olmaya çalışacağım izinden donene kadar.
Ve siz siz olun toplu taşıma duran kadar koltugunuzdan bile kalkmayin inan üstümden kamyon geçse ancak bu kadar yorgun hissederdim.
Canım sabah menün çok değilmi nasil miden patlamadımı.. Bana bu menü çok fazla, mesela ben yesem peynir ve karpuzu tercih ederdim yanında 1 dilim tam buğday ekmeği ile( iki dilim çok geliyor çünkü) ve bu bana yeterdi şişerdim..Menum
Sabah.1/2 simit/ karpuz/2dilim tulum peyniri/1yumurta/4-5 sucuk/ 1/2kk bal/ 5-6catal patlican biber
Cok tokum sanurim 2gundur karpuzu biraz abartiyorum.dun yagli et haslama ve ekmek de olunca artilardayim.
Eliptigi ayaktan calusmaya da useniyorum.bu aksam biraz ter atsam iyi olur.
Ne güzel yiyecek tercihlerimiz o kadar çok ve o kadar da sıkılabiliyoruz....Şükredip miktarı küçültüp bir çok alternatif sunabiliriz kendimize ve yanında bol koşturmaca ve sporla birlikteBu hafta galiba taze fasulye karpuz kabak patlucandan krepten sıkıldım. Alternatifleri nelet olabilir acaba?
Menü güzelde bence akşam salatana nohut yerine peynir veya ton balığı eklesen daha güzel olrdu..Spor da güzel.. Kitap??günaydın kızlar hafta sonu biraz kötü geçti ve bu sabah tekrar 66 oldum.
hafta sonu evde hiç bir şey yoktu (sebze olarak)
bizim de pazar alışverişlerimiz pazar günleri yapılıyor.bende evde ne varsa ondan yiyeyim dedim.öylede olunca kilo olarak geri döndü.birde hafta sonu hem kendimi evimi temizledim hem gittim anneme yardım ettim.yürüyüşümü de aksattım neyse bugünden itibaren tekrar toparlıcam
bugünkü menümü yazayım
sabah
yumurta domates salatalık yeşillik çay
arada bol su
öğlen çok az tavuk haşlama salata yoğurt
arada meyve
akşam nohutlu salata ayran
1 saat yürüyüş
bugün diyetisyenime gidicem büyük ihtimal hımmm olmamış dicek
desin yılmıcam devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?