Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dönerden neden vicdan yapıyosun canım.. Yanında bol yoğurdu ile protein kaynağı işte..
kaptanım bu hafta kilo vermem lazım geçen hfta sabittim.döner yüzünden 2 parti halinde 1 saat 45 dk yürüdüm.

Allah rahmet etsin..

Kitap ?

İyiki buraya yazıyorsun, yazmasan ne olur halin düşünemiyorum, sen yorumunu yapmışsın kendini biliyorsun, sıkıntı ile izliyorum canım
geçen hafta böğürtlen kışını bitirdim.

Son olarak balkonu yıkadım çekpasladım.Sabah silmiştim ama sinmedi içime..Çiçekleri suladım. Mutfak tezgahında kalan ufak tefek kap ve bardakları makineye dizdim.Tezgahı dezenfekte ettim.. Makinede biten çamaşırları serdim..
Bugün 50 dk bisiklete bindim spor olarak bir de market alışverişi var yürüyerek gittiğim..
Kitap: Boleyn Kadınları..

Günaydın hepinize....
Bende bu sabah tartıldım 62.5 kg yim, bu sayfaya ilk geldiğimde sanırım 1 hafta evveldi 61,7 kg dim.3-4 gün yürüyüş yapmadım ve normal yemek yeme şeklimin dışına çıktım ve sonuç almışım. Neyse moralim bozmıycam.

Bugünkü menü;
sabah
2 tane haşlanmış yumurta beyaz+domates+salatalık
1 şekersiz nescafe
500 ml su

öğlen
zeytinyağlı fasülye
1 lt su
şekersiz yeşil çay

Akşam
yağsız et + salata
500 ml su

Bugün henüz kitap okumadım sanırım iş çıkışı serviste okurum, onuda yazarım.

hoşgeldin kaptancım nerelerdesin özledik seni ya kaptanım ben kızımın kışlıklarını tam kaldırmamıştım malum bizim burası dağın tepesi olduğu için hergün esiyo bende başladım ufaktan ama asıl temizlik cts günü olacak allah yardımcım olsun

günaydın canlar bizim burda ne kadar çok salgın varmış bi bitmek bilmiyo ya yine yeni yeniden grip oldum çok fenayım ahhhhh

Bisküviler olmamış canım, hani spor, hani kitap ???

CNM bugunlerde ara öğün götüremiyorum işe sabah geçikmeli yetişdiğim için bisküvi ile 1 adet olmak üzere geçiştiriyorum kitap okuyorum çocuğuna sınır koyma kitabım günlük spor yapmıyorum ben canım haftada bir yüzmeye gidiyorum
dün 1 saat de yüzmem vardı bu arada

günaydın arkadaşlar...burda yine yağmur yağacak hava kapalı..böyle olunca içim daralıyor..ümrancım geçmiş olsun canım.bu kış zaten en çok sana ve ambuya geçmiş olsun dedik.haaaa bir de hedefe
kaptancım hoşgeldin.özledik seni.işleri bitirmişsin maşallah.daha sık uğrarsın inşallah.

ben de adet oldum.artıdayım.kesinlikle erkekler kilo verme konusunda bizden şanslılar.adamlarda böyle dertler yok

Günaydın kızlar
Kaptanım geçen hafta ödemim vardı ve biraz rahatsızım bağırsaklarım bir çok çalışıyor bir az çalışıyor 3 gece ara ara şiddetli karın ağrılarım ve şişliklerim oldu doktora gittim oda irritabl bağırsak sendromu demi ilaç verdi ama ben emzirdiğimi söylemeyi unuttum tekrardan cuma doktora gidicem başka ilaç versin sürekli bir karın ağrım var ve şişlik umarım geçer ilaçla sanırım bu yüzden birden aldım

sağol canım evet ya bu sene eden böyle oldu anlamadım gitti allah başka dert vermesin canım grip gelip geçici

günaydın canlar bizim burda ne kadar çok salgın varmış bi bitmek bilmiyo ya yine yeni yeniden grip oldum çok fenayım ahhhhh
gecmis olsun canim.ben cocuklarada kendimede hersabah yemek kasigina bir cay kasigi corek otuyagi koyup ustune pekmez koyup iciyorum iki haftadir iyiyiz cok sukur.tavsiye ederim kendimde fark ettim etkisini.kisin aklim nerdeydi diye cok kiziyorum kendime

gecmis olsun canim Allah sifa versin

uhscim dun bana yazdigin cevaba tamamen katiliyorum.bende istek ve bilgi var ama azim ve irade yok.simdi ramazanda olucak diye kendimi kandiriyorum

Canım sen ne güzel başlamıştın ne oldu yine.. Bak yarından itibaren her gün 1 saat spor yap ve günde iki diş sarımsağı ez ve yut..
kaptancim hosgeldin.spor yapamiyorum malesef kaptancim evin isine ve cocuklara anca yetisiyorum.vaktim olsa Kur'an okiycam.ramazani kendime hedef koydum kaptancim.bide aklima geldikce aksamlari bir dis sarimsak yutarim.ama ezince aci diye hic oyle denemedim

diyetisyen bu hafta için söylemiş olabilir akrepcim geçen hafta vardı bu hafta yok ben pazar günü tavuk ızgara yiyebilirmiyim dedim o da beyaz et kaçamağa girmez yiyebilirsin dedi

geçmiş olsun canım benim biz adana da klimaları çalıştırıyoruz biliyor musunuz

çok geçmiş olsun canım bağırsak probelmi de çok kötü allah şifa versin

günaydın kızlar dünkü kaçamaklarımızda 2 kaşık acebek yemeği var(börülce de deniliyor)tadına baktım pişmiş mi diye
bugünkü menümüz
sabah
domates salatalık biber 1 yumurta 1 üçgen peynir 1 çavdar ekmeği çay
arada 1 bardak süt 1 elma(elmayı belki yerim )
öğlen mor lahana salatası yoğurt dünkü gibi
arada 5 erik
akşam 3 kaşık acebek tadına bakayım yine 1 kase sebze çorbası,söğüş salata
akşam yürüyemicem düğün var
işten çıkınca oğlumu yanına gidicem onunla biraz oynarım(onu düğüne götüremicem çünkü sesten korkup ağlıyor)
sonra kuaför sonra eve geçerim akşam yemeği sonra düğün(bol göbek atmaca çok severim de)

çörekotu yağı yağı var evde bende kızıma deneyeyim kızım 14.5 aylık içmesinde bi sıkıntı olur mu ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…