Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aaaaaaaa...senin ikizlerin var..kardeşinin de mi var..çok hoş

bende katılırım size belki çünkü ramazanda hem kilomu korumam lazım

aynı menü fikri ramazanda olabilir tatlım ben yarın yada çarşamba sabah doktora gidicem o ramazan için nasıl bir menü vericem bilmiyorum.ama çorba yemek salata şekilinde verirse bende size uyarım

3. Grupta "Ramazanda perşembe iftardan hemen önce tartılıyoruz, çünkü sahurda ister istemez yiyip yattığımız için ödem vs olabiliyor, geçen sene öyle yaptık hep" yazılmış perşembe iftardan öncemi tartılıyoruz

hmmmmmmm mantıklı aslında kaptan ve hedef e soralım bi danışalım bakalım

Ramazanda tartılma fikri bencede mantıklı tutanlar persembeden tartılir tutamayanlar da cuma sabah tartılir. şimdi yuruyusteyım kızım parkta bende site içinde dort donuyorum 1 saatten fazla oldu yoruldum baya cuma bari bı fark goreyım. Menumude yazayım sabah klasik kahvaltı oglenle akşamı bırlestırdım saat 4 gibi yedim 2 bardak ayran 1 büyük tabak salata 1 kuçuk lahmacun birazda dondurma 2 kasık kadar dah yemesem iyi olur bugünü böyle kapatırm ins da pek zannetmiyorum saat 2 den once yatmıyorum o yüzden biseyler yerim herhalde

uhs cim diyetisyenin sana verdiği menüyü biz de uygulayabiliriz.içeriğini azaltıp çoğaltabiliriz.ramazan sonuna 59 u görmek istiyorum yaaa....çok mu şey istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…