günaydın kızlar
benim kız kardeşim de dersanede öğretmendi, ikiz çocukları doğduğunda dersaneyi de bırakmıştı, maddi olarak da çok rahat değildiler, bilzezikleri bozdurup dersane ve haftasonuna bakıcı parası ayarladı, sonra atandı. darısı diğer kardeşimin ve atanamayanların başına. diğeri de ÇEKO mezunu bakalım hasretle atansıın diye bekliyoruz, bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.
bu tarz başarı veya atnma atanamama işlerinmden çok etkileniyorum. aslında hayatta herşey yerli yerinde ve herşeyin bir zamanı var. kaynım fizik mezunu , formasyon aldı, iş kur danışmanlığı aldı öğretmen olarak atanamadı, danışman olarak atandı. diğer kaynım da yılllarca dersnaede öğretmenlik yapıp devlete atanmak istedi, ankarada iş buldu devlette olan eltim ankaraya bir tülü tayinini alamadı, 1 yıl kadar ayrı kaldılar....hani evlliğin ilk yıllarında eşinle aynı şehire bir türlü gelemezsin olur da 40 yaştan çocukların büyüdükten sonra da eşinle ayrı gayrı kalmak bir tuhaf...inanır mısın bu problem bile çözüldü, kaynım devlete farklı bir kadroda atanıp 1 ay içersinde eltimin çalıştığı şehre atandı.nasip yani, sadece senin emek vermen ve dua etmeyi bırakmaman gerekiyor
İnşallah canım sağolgeçmiş olsun kuzum sevindim bişey olmamasına inş. ç.doktorunuz da müsade eder de bian önce sağlığına kavuşursun
bende katılırım size belki çünkü ramazanda hem kilomu korumam lazımaz önce hangi sayfada okudum bilmiyorum.ortak menü hazırlayalım demişler.ya bu fikir bana çok mantıklı geldi.gün içinde ortak menü olsa..taviz vermesek..ramazan için bile mesela benim için çok etkili olur.kızlar da aynı şeyi yiyor.onlar kilo verecek benim de vermem lazım.der ve yaparım
kolay gelsin canım..sınav...sınav...bitmiyor...
afiyet olsun
size de merhaba.yeni geldiniz galiba..hoşgeldiniz
afiyet olsun canım..
aynı menü fikri ramazanda olabilir tatlım ben yarın yada çarşamba sabah doktora gidicem o ramazan için nasıl bir menü vericem bilmiyorum.ama çorba yemek salata şekilinde verirse bende size uyarımaz önce hangi sayfada okudum bilmiyorum.ortak menü hazırlayalım demişler.ya bu fikir bana çok mantıklı geldi.gün içinde ortak menü olsa..taviz vermesek..ramazan için bile mesela benim için çok etkili olur.kızlar da aynı şeyi yiyor.onlar kilo verecek benim de vermem lazım.der ve yaparım
hmmmmmmm3. Grupta "Ramazanda perşembe iftardan hemen önce tartılıyoruz, çünkü sahurda ister istemez yiyip yattığımız için ödem vs olabiliyor, geçen sene öyle yaptık hep" yazılmış perşembe iftardan öncemi tartılıyoruz
insallah canim cumafa kadar sikalmmrb kızlar misafirlerimi de gönderdim çok sıkı bir şekilde başlıyorum inş. kilo almamışımdır.2 hafta doldu listede olacakmıyım artık ?
hadi geçmiş olsun canım gözünaydın eğer başladığın günden bu yana kilo verdiysen listeye girersin canımmrb kızlar misafirlerimi de gönderdim çok sıkı bir şekilde başlıyorum inş. kilo almamışımdır.2 hafta doldu listede olacakmıyım artık ?
aynen katılıyorumgünaydın canlar nerelerdesiniz ya tatil oldu herkes kayboldu ortalıktan ses seda yok hiç sayfada
ama böylede olmaz ki bizi yanlız bırakıyolaraynen katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?