Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menüm........
sabah:
1 dilim börek
çay
öğle:
yarım kepçe kuru fasülye
2-3 kaşık pilav
ara:
3 bisküvi
akşam:
yarım tabak kabak yemeği
az yoğurt
8-10 kiraz
4 kayısı

uhs cim diyetisyenin sana verdiği menüyü biz de uygulayabiliriz.içeriğini azaltıp çoğaltabiliriz.ramazan sonuna 59 u görmek istiyorum yaaa....çok mu şey istiyorum..
günaydın canım bence çok güzel birşey istiyorsun 59 u görmekle sen azmini sürdür görürsün sonra inş.

günaydın kızlar ben 65,5 çıktım dün çok dikkat ettim bugün güzel çıksın diye çıkmadı.
64 lü rakamları görmek istiyorum artık
dünkü yediklerimi yazayım
sabah
domates salatalık maydonoz yumurta 1 dilim beyaz peynir çay
arada 1 bardak sütlü kahve
öğlen peynirli salata
arada elma
akşam 1 minik kase bezelye yemeği domates salatalık 1 dilim ekmek
sonrasında 1 çay bardağı kadar beyaz leblebi 1 çatalda karpuz(oda meyveyi hazırlarken ağzıma attım)
bu yediklerimde fazla olan birşey görüyor musunuz
hımmm üstüne 40 dakika tempolu yürüyüş
ev toplama ve yatmadan çok az egzersiz yavaş yavaş başladım

tebrikler çok azimlisin maşallah.ben dünü 5 te kapattım.amam ara ara dolaptaki yaşpastayı, tatlıyı sevdim.uzaktan tabiii

canım benim sağol.... ama kafaya koydum eylül sonuna kadar 50-52 kg olmalıyım... Yazın orta halli, kışında iyice incelirsem, kalın kalın giyince şişko görünmem. Bu sene çok kararlıyım. ilk 8 nisanda başladığımda 67-67,5 kg lerdeydim. 6-6,5 kg gitti.. Kaldı son 11 kilo

canım yediklerin gayet iyi. Sıkıntı şurada 40 dakika yürüyüş az. Bunu en az 60 dakika yapmalısın, en az...
Birde su içiyor musun?

canım yediklerin gayet iyi. Sıkıntı şurada 40 dakika yürüyüş az. Bunu en az 60 dakika yapmalısın, en az...
Birde su içiyor musun?
evet canım bol bol su içiyorum mesela yanımda şuan 1,5 litrelik şişede suyum var.onu bitiriyorum artı çay ocağına falan gittiğimde su içiyorum.bakalım o ısrarcı ben ısrarcı ama ben kazanacam
sen de çok güzel kilo vermişsin bende yanılmıyorsam mart ayında başlamıştım.o zaman ya 68,9 ya da 69,9 kiloydum şimdi 65,5 bende çok az gidiyor yani

Slm canlarım kusura bakmayın iş yoğunluğundan sizleri unuttum son 3 gün ama tekrar geldim.. Bu sıralar o kadar yoğunum ki dün akşam saat 8 de eve gidebildim. şu ramazan ayı bir başlasaydı da azıcık rahatlasaydım yoksa bu sıralar yorgunluktan ölmek üzereyim.

valla bence gayet güzel

hoşgeldin güzellikaman ölme..sen bize sağ lazımsın

canım sen diyetisyene gideli hızlıı kilo veriyorsun,öncersini sayma

Mrb kızlar.hepinizi azimli gördüm maşaallah ....ben memleketteyim ailemle birlikte olmak çok güzel..menülerimi yazma fırsatı bulamıyorum.dün bulgur içerikli beslndim(kısır+içli köfte) bugün de annem semizotu yemeği yaptı(salçalı bir yemek semizotu+nohut+dövme fslan var içinde) gayet güzel diyet için.zaten annem hamuişi çok yapmaz.birkaç gün sonra kayınvalideme gideceğim işte ondaki menüler korkutyor beni
Küçük oğlım uyuyor uyanınca karnını doyurup yürüyüşe çıkacağım sonra da üniversiteden arkadaşlarımla buluşacağım bakslım yorumlar nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…