Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şimdi gelelim benim menüyeeeeeeee

sabah. 1 yumurta/5 zeytin/ 1 simit (hatırladığım kadarıyla 1 taneydi)/1 tatlı kaşığı bal

ara: türk kahvesi

öğlen: 70 kalorilik form bisküvi/1 üçgen peynir/ üstüne arkadaşın cipsinden biraz

ara:7-8 badem/

iyi ki yazmışım akşama sağlıklı bişeyler olsun diye düşünürken evde yoğurdumun olmadığını hatırladım

menum sabah sucuklu yumurta 2 dlm ekmk salata
ogle 1.5lahmacun ayran
aksam salata yogurt biraz dut
menum hic iyi degilllllll motivasyona ihtiyacim var
tayinimiz cikti diye annemlerde kaliyorum malum ana evi=yemek

Aksam karnabahar.100g.yogurt.yesillik.ppaçacorba.2kasik bulgur pilavi.

Ara saat 7de.100g.elma.70kalorilik form kraker

Günaydın.. Ben dün bir kaçamak yaptım ama saklayamıycam.
Akşam eve giderken çok ama çok acıktım. Fırına girdim, simit aldım ve yedim akşam.
Birde bir kusurum daha oldu, akşam yürüyüşe çıkmadım. Ama bugün tam 2 saat yürüyeceğim ve dün yaptıklarımın hesabını bugün vereceğim..

günaydın
Evet kızlar sonunda ramaz-ı şerif te kapıya dayandı hayırlısı ile bu ramazanı da alnımızın akıyla allahın verdiği sabırla tez vakitte görevimizi yerine getirip bayramada kavuşuruz inşallah

Eki Görüntüle 1558188

bayramda düğün var ve ben 59 olup bu elbiseyi giymek istiyorum
canım çok beğendim çok güzel ama biraz siyah yaz için daha değişik renkler yok mu

ogle 1.5lahmacun ayran
bugününü salata sebze yoğurtla geçirirsin dünü telafi etmiş olursun canım üzülmek yok pişman olup strese girersen daha çok kilo alabilirsin
bu arada ben eskiden 3-4 tane lahmacunu yemeden kalkmazdım.annem çocukken sucuklu yumurta yapardı yarım ekmek içini açardı doldururdu hadi yiyin ne kadar yanlış besleniyormuşuz

günaydın kızlar bugün doktora gidecektim malesef müsait değilmiş yarın bekliyor bakalım yarın gidicem
dünkü yediklerimi yazım
sabah domates salatalık beyaz peynir 1 dilim ekmek
arada 1 bardak sütlü kahve
öğlen peynirli salata,4 kaşık yoğurt
arada 2 orta büyüklükte erik
akşam 4 mercimek köfte salata(kendime tabak yaptım az yemek için)
bu kadarrrrr
şimdi bugüne geçelim
sabah
1 dilim karpuz 1 üçgen peynir,1 dilim ekmek
arada yine sütlü kahve
öğlen peynirli salata ve yoğurt
arada 1 elma
akşam 1 patates 1 yumurtadan oluşan patates salatası

kızlar sabah tartıldım yine artıdayım ama bugünlerde bende birşey var afedersiniz bi gaz sancısı bi kabızlık
birde sabah kalktım kan gelmiş neye yormalıyım bilemedim spiralim mi kaydı acaba diye düşünüyorum
yarın tüm gün izin alıp kadın doğuma da gidesim var ama şu izin alma süreci çok sıkıyo beni

canım benim sağlık bu herşeyden önemli öyle düşünme çık konuş ve al iznini

pinoli nerde ki? hepberayı hep o öper alkışlardı

evet yaaaa..kızı evlendiremedik küstü tabi bize

ogle 1.5lahmacun ayran

bence menün güzel.bu aralar akşam hafif olsun yeter modundayım.senin akşamın da hafif olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…