- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Ayy canım elbise çok güzellll
Tşkler canım 72.1 ile başlamıştım 1 kilo vermiştim ama bu sabah 72.1 çıktım başladığım yerdeyim cumaya kadar verip listeye gireceğimmmhadi geçmiş olsun canım gözünaydın eğer başladığın günden bu yana kilo verdiysen listeye girersin canım
inşallah canımTşkler canım 72.1 ile başlamıştım 1 kilo vermiştim ama bu sabah 72.1 çıktım başladığım yerdeyim cumaya kadar verip listeye gireceğimmm
vay beaa hatunu da sana benzeetim nedense
Hepberacığım içeriğini çoğaltmayalım bence
şimdi gelelim benim menüyeeeeeeee
sabah. 1 yumurta/5 zeytin/ 1 simit (hatırladığım kadarıyla 1 taneydi)/1 tatlı kaşığı bal
ara: türk kahvesi
öğlen: 70 kalorilik form bisküvi/1 üçgen peynir/ üstüne arkadaşın cipsinden biraz
ara:7-8 badem/
iyi ki yazmışım akşama sağlıklı bişeyler olsun diye düşünürken evde yoğurdumun olmadığını hatırladım
ay inş. vereceğimmm2 hafta sonunda listeye giriliyor zuhalcim.ama başlangıç kilonun altında olman gerekiyor.yani kilo vermiş olman gerekiyor
inşallah canım.günaydın
Evet kızlar sonunda ramaz-ı şerif te kapıya dayandı hayırlısı ile bu ramazanı da alnımızın akıyla allahın verdiği sabırla tez vakitte görevimizi yerine getirip bayramada kavuşuruz inşallah
canım çok beğendim çok güzel ama biraz siyah yaz için daha değişik renkler yok mu
bugününü salata sebze yoğurtla geçirirsin dünü telafi etmiş olursun canım üzülmek yok pişman olup strese girersen daha çok kilo alabilirsinmenum sabah sucuklu yumurta 2 dlm ekmk salata
ogle 1.5lahmacun ayran
aksam salata yogurt biraz dut
menum hic iyi degilllllll motivasyona ihtiyacim var
tayinimiz cikti diye annemlerde kaliyorum malum ana evi=yemek
canım benim sağlık bu herşeyden önemli öyle düşünme çık konuş ve al izninikızlar sabah tartıldım yine artıdayım ama bugünlerde bende birşey var afedersiniz bi gaz sancısı bi kabızlık
birde sabah kalktım kan gelmiş neye yormalıyım bilemedim spiralim mi kaydı acaba diye düşünüyorum
yarın tüm gün izin alıp kadın doğuma da gidesim var ama şu izin alma süreci çok sıkıyo beni
menum sabah sucuklu yumurta 2 dlm ekmk salata
ogle 1.5lahmacun ayran
aksam salata yogurt biraz dut
menum hic iyi degilllllll motivasyona ihtiyacim var
tayinimiz cikti diye annemlerde kaliyorum malum ana evi=yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?