Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

amin inşallah..yaz ramazanlarından korkuyorum.açlık bi yana susuzluk bitiriyor.Allah hepimize kolaylık versin

fazlalıkları kapatır diye düşünmüştüm ama dün birkaç mağazadan abiye denedim.maşşşallah bana.fazlalık falan kalmamış..yani renkli de alabilirim.

benim bir günde yediğimi iki günde yiyorsun bu ne kııısenin diyetisyene uyayım diyordum ama bizi aç bırakacak uhs..napsak

gelelim benim menüye
sabah:
1 kurabiye
1 bardak süt
öğle:
çok az tavuk yemeği
karpuz
doymadım..çeyrek simit
4-5 zeytin
biri getirmiş
1 dilim baklava
sonra baktım ki çok cozutmuşum.artık bişey yemedim.son lokma saat 2 deydi...

bu sabah tartıldım 63.1 im.artıları vermişim.62 yi görcem inşallah

benim annende patates haslardu yarim ekmek arasini acar tereyag doldurur ustune sicak haslanmis patatesi koyar elimize verirdi yiyin gari derdi ama ne lezzetli olurdu

ne güzel listen var, mercimek köftesi patates salatasımerak ettiğim listende bunlar mı yazıyor yoksa sen mi bunlara karar verdin?

benim annende patates haslardu yarim ekmek arasini acar tereyag doldurur ustune sicak haslanmis patatesi koyar elimize verirdi yiyin gari derdi ama ne lezzetli olurdu
biz de annem patates haşladığı zaman çok özel gelirdi, sık sık olurdu aslında ama bayıla bayıla yerdik. kimimiz mufaktan yeşillik getirir kimiz yağ soğan baharat vs. getirir oturur kendi tabağımızda kendi patates ezmemizi imal ederdik.bir nevi kumpir yapardık. ben de arada çocuklara öyle yapıyorum, değişik oluyor. kumpir dediğin ne ki zaten patatesi haşla koy içine bişeyler al sana kumpir

benim bir günde yediğimi iki günde yiyorsun bu ne kııısenin diyetisyene uyayım diyordum ama bizi aç bırakacak uhs..napsak
itiraf edeyim o diyetisyenle ben de iletişime geçtim dün ikindim.
bişey daha itiraf edeyim arkadaş tavsiye etti diyince kim diye sordu kemmm kümmm, adını bilmiyorum demek zor oldu, E ecem847 sen diyetisyenine söyle de merak etmesin korkma nikini vermedim, sanal ortamda görüştüğümüz söyledim sadeceinternetten bir kaç arkadaşa ben tavsiye ettim dersin bakarsın hepbera da gelir
bugün tahlil yaptırıyorum. sonuçlarım çıksın. ne zaman başlasam tam karar veremedim. muhtemelen haftaya başlamış olucam da ramazan da başlasam mı başlamasam mı zaten kilo verir miyim o beni düşündürüyor. başlarsam da ramazan bayramını da kapsayacak bir tarihte başlamak istiyorum.bayramda cozurtmamak için

amaaaaannnn benim için gerek yok.nasıl olsa menüleri burda yazacaksınız.çaktırmadan ben de uygularım

fazlalıkları kapatır diye düşünmüştüm ama dün birkaç mağazadan abiye denedim.maşşşallah bana.fazlalık falan kalmamış..yani renkli de alabilirim.
evet renkli al benim kız kardeşimde kapalı çok güzel şeyler var ben görüyorum.

aslında aç bırakmıyor beni sıkan hergün aynı menünün olması şimdi ben salata yicem gidip yemek istemiyorum sıkıldım.

ne güzel listen var, mercimek köftesi patates salatasımerak ettiğim listende bunlar mı yazıyor yoksa sen mi bunlara karar verdin?
yaaaaaaaa hımmmm ne desemmm tabi yok ama çok aç olduğum için dün köfteleri götürdüm.
bugünde sıkıldım salataya 1 patates koyayım dedim. öyle düşündüm.

ooooo hoşgeldin diyorum o zaman arkadaşımdan bahsediyordum ya hani 3 hafta da 4,5 kiloya yakın verdi ama o harfiyen uyguluyor.ben merak ediyorum ramazanda nasıl bir menü verecek bence ramazanda başla bayrama fit girelim.

instagramdan takip ediyor musun hedefcim benim diyetisyeni ordan beni bulsana
sana ipucuda veriyorum = uhs
instagram hesabım yok, ama kayıt olmadan bakıyorum çok aktif değil hesapları. burda çalışan eski bir diyetisyen istanbulda kendi yerini açmış onun sayfası çok aktif. motivasyon olur,arada karıştırırırsınız. dyt. güzide diye aratın bulursunuz

öğlen yemeğim:1 su bardağı ayran+1yk yulaf ezmesi+1 salatalıktan imal edilmiş soğuk çorba (cipsten sonra mecburen böyle oldu)

amaaaaannnn benim için gerek yok.nasıl olsa menüleri burda yazacaksınız.çaktırmadan ben de uygularım
ben uhs nin menüleri kopyalıyorum, şu mercimek köfteli menüyü de alayımarada o da lazım
menü tamam da işte insanın cebinden para çıkmayınca yapası gelmiyo

***2.TAKIM 417.ETAP***DOKUZUNCU

lusyen32 ( 63,8 / / / % )sabit
pinoli ( 59,0 / / / %) sabit
hedef52 (63,5 /65,5/-2,0 / -3,15%)
Zadegan ( 55,3/ / /%) kaza geçirdi,izne ayrıldı,
Meggieee( 65,0 / / /%)bildirimde bulunmadı
Hepbera( 63/64 / -1 / -1,59%)
losefar ( 60,6 / 60,3 /0,3 /0,50 %)
secret_88( 56,9/57,1 /-0,2 /-0,35%)
cemre cemre ( 63,8 / / /%) sabit

msmaskelibalo (80 / / /%)bildirimde bulunmadı
projektor11 (70,6 / / /%)bildirimde bulunmadı
volgarzu (85,2/ / /%)bildirimde bulunmadı
zerdeçali16(71,5 / / / %)bildirimde bulunmadı

SaskınAnne (68,9 / 68,1/0,8 / 1,16%)
uhs( 65,0/65,0/0/0 %) 394. etapta izne ayrılan üye geri döndü

2.takım ortalaması : % -0,23

geçen haftaki listemize bi göz gezdrelim
- 0,30 un altınd olunca 1 nota alınıyor ya biz nerdeyse -0,30u bile yajkalayacakmışız, e biraz benim sayemde

-4 lü kızlar yoklar, gelen giden de yokmazeret belirten de...biri gelip şu yüzden diyebilirdi. cuma günü gene kilo bildirmezlerse diskalifiye olmasa bile izine ayırmak lazım, 3. haftayı bekleyip 1 hafta da topluca ortalamaızın düşmesine göz yummak olmaz

-@Meggieee gene aynı, takıma almıyorsunuz dedi listeye girdi kah geliyo kah yok ortalıkta ne yaptığı belli değil

- pinoli de cumadan sonra kayboldu sahi nerde bu kız?kimbiklir gene nerelerde geziyor

-geçen hafta @SaskınAnne 800g/ L losefar 300 g. verdi E ecem847 kaç verdi bilmiyorum ama iyi verdi
- uhs izinde aldığı kiloları vererek listeye girme başarısını gösterdi

-hedef maykıl ceksın gibi adeta bir ay yürüyüşü yaparak ve bay bay hareketi yaparak 53,5 kilodan lusyen,meggie, cemre ve uhs nin arkasına geçti 65,5 kilo

ama yarış tüüüm hızıyla devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…