günaydın
Evet kızlar sonunda ramaz-ı şerif te kapıya dayandı hayırlısı ile bu ramazanı da alnımızın akıyla allahın verdiği sabırla tez vakitte görevimizi yerine getirip bayramada kavuşuruz inşallah
canım çok beğendim çok güzel ama biraz siyah yaz için daha değişik renkler yok mu
bugününü salata sebze yoğurtla geçirirsin dünü telafi etmiş olursun canım üzülmek yok pişman olup strese girersen daha çok kilo alabilirsin
bu arada ben eskiden 3-4 tane lahmacunu yemeden kalkmazdım.annem çocukken sucuklu yumurta yapardı yarım ekmek içini açardı doldururdu hadi yiyin ne kadar yanlış besleniyormuşuz
günaydın kızlar bugün doktora gidecektim malesef müsait değilmiş yarın bekliyor bakalım yarın gidicem
dünkü yediklerimi yazım
sabah domates salatalık beyaz peynir 1 dilim ekmek
arada 1 bardak sütlü kahve
öğlen peynirli salata,4 kaşık yoğurt
arada 2 orta büyüklükte erik
akşam 4 mercimek köfte salata(kendime tabak yaptım az yemek için)
bu kadarrrrr
şimdi bugüne geçelim
sabah
1 dilim karpuz 1 üçgen peynir,1 dilim ekmek
arada yine sütlü kahve
öğlen peynirli salata ve yoğurt
arada 1 elma
akşam 1 patates 1 yumurtadan oluşan patates salatası
aynen canım ya susuzluk mahvedecek bizi allah yardımcımız olsunamin inşallah..yaz ramazanlarından korkuyorum.açlık bi yana susuzluk bitiriyor.Allah hepimize kolaylık versin
benim annende patates haslardu yarim ekmek arasini acar tereyag doldurur ustune sicak haslanmis patatesi koyar elimize verirdi yiyin gari derdi ama ne lezzetli olurducanım çok beğendim çok güzel ama biraz siyah yaz için daha değişik renkler yok mu
bugününü salata sebze yoğurtla geçirirsin dünü telafi etmiş olursun canım üzülmek yok pişman olup strese girersen daha çok kilo alabilirsin
bu arada ben eskiden 3-4 tane lahmacunu yemeden kalkmazdım.annem çocukken sucuklu yumurta yapardı yarım ekmek içini açardı doldururdu hadi yiyin ne kadar yanlış besleniyormuşuz
ne güzel listen var, mercimek köftesi patates salatasıgünaydın kızlar bugün doktora gidecektim malesef müsait değilmiş yarın bekliyor bakalım yarın gidicem
dünkü yediklerimi yazım
sabah domates salatalık beyaz peynir 1 dilim ekmek
arada 1 bardak sütlü kahve
öğlen peynirli salata,4 kaşık yoğurt
arada 2 orta büyüklükte erik
akşam 4 mercimek köfte salata(kendime tabak yaptım az yemek için)
bu kadarrrrr
şimdi bugüne geçelim
sabah
1 dilim karpuz 1 üçgen peynir,1 dilim ekmek
arada yine sütlü kahve
öğlen peynirli salata ve yoğurt
arada 1 elma
akşam 1 patates 1 yumurtadan oluşan patates salatası
biz de annem patates haşladığı zaman çok özel gelirdi, sık sık olurdu aslında ama bayıla bayıla yerdik. kimimiz mufaktan yeşillik getirir kimiz yağ soğan baharat vs. getirir oturur kendi tabağımızda kendi patates ezmemizi imal ederdik.bir nevi kumpir yapardık. ben de arada çocuklara öyle yapıyorum, değişik oluyor. kumpir dediğin ne ki zaten patatesi haşla koy içine bişeyler al sana kumpirbenim annende patates haslardu yarim ekmek arasini acar tereyag doldurur ustune sicak haslanmis patatesi koyar elimize verirdi yiyin gari derdi ama ne lezzetli olurdu
itiraf edeyim o diyetisyenle ben de iletişime geçtim dün ikindim.benim bir günde yediğimi iki günde yiyorsun bu ne kııısenin diyetisyene uyayım diyordum ama bizi aç bırakacak uhs..napsak
itiraf edeyim o diyetisyenle ben de iletişime geçtim dün ikindim.
bişey daha itiraf edeyim arkadaş tavsiye etti diyince kim diye sordu kemmm kümmm, adını bilmiyorum demek zor oldu, E ecem847 sen diyetisyenine söyle de merak etmesinkorkma nikini vermedim, sanal ortamda görüştüğümüz söyledim sadece internetten bir kaç arkadaşa ben tavsiye ettim dersin bakarsın hepbera da gelir
bugün tahlil yaptırıyorum. sonuçlarım çıksın. ne zaman başlasam tam karar veremedim. muhtemelen haftaya başlamış olucam da ramazan da başlasam mı başlamasam mı zaten kilo verir miyim o beni düşündürüyor. başlarsam da ramazan bayramını da kapsayacak bir tarihte başlamak istiyorum.bayramda cozurtmamak için
evet renkli al benim kız kardeşimde kapalı çok güzel şeyler var ben görüyorum.fazlalıkları kapatır diye düşünmüştüm ama dün birkaç mağazadan abiye denedim.maşşşallah bana.fazlalık falan kalmamış..yani renkli de alabilirim.
aslında aç bırakmıyor beni sıkan hergün aynı menünün olması şimdi ben salata yicem gidip yemek istemiyorum sıkıldım.benim bir günde yediğimi iki günde yiyorsun bu ne kııısenin diyetisyene uyayım diyordum ama bizi aç bırakacak uhs..napsak
yaaaaaaaa hımmmmne güzel listen var, mercimek köftesi patates salatasımerak ettiğim listende bunlar mı yazıyor yoksa sen mi bunlara karar verdin?
ooooo hoşgeldin diyorum o zaman arkadaşımdan bahsediyordum ya hani 3 hafta da 4,5 kiloya yakın verdi ama o harfiyen uyguluyor.ben merak ediyorum ramazanda nasıl bir menü verecek bence ramazanda başla bayrama fit girelim.itiraf edeyim o diyetisyenle ben de iletişime geçtim dün ikindim.
bişey daha itiraf edeyim arkadaş tavsiye etti diyince kim diye sordu kemmm kümmm, adını bilmiyorum demek zor oldu, E ecem847 sen diyetisyenine söyle de merak etmesinkorkma nikini vermedim, sanal ortamda görüştüğümüz söyledim sadece internetten bir kaç arkadaşa ben tavsiye ettim dersin bakarsın hepbera da gelir
bugün tahlil yaptırıyorum. sonuçlarım çıksın. ne zaman başlasam tam karar veremedim. muhtemelen haftaya başlamış olucam da ramazan da başlasam mı başlamasam mı zaten kilo verir miyim o beni düşündürüyor. başlarsam da ramazan bayramını da kapsayacak bir tarihte başlamak istiyorum.bayramda cozurtmamak için
instagram hesabım yok, ama kayıt olmadan bakıyorum çok aktif değil hesapları. burda çalışan eski bir diyetisyen istanbulda kendi yerini açmış onun sayfası çok aktif. motivasyon olur,arada karıştırırırsınız. dyt. güzide diye aratın bulursunuzinstagramdan takip ediyor musun hedefcim benim diyetisyeni ordan beni bulsana
sana ipucuda veriyorum = uhs
öğlen yemeğim:1 su bardağı ayran+1yk yulaf ezmesi+1 salatalıktan imal edilmiş soğuk çorba (cipsten sonra mecburen böyle oldu)ben az önce gene cips yediimm
sabah kan verdim, jakhvaltım azcık gecikti saat 9 gibi yatptım.
2 d. ekmek/4 yk çökelek ve maydanoz ile
ara:1 ceviz
cips yemeseydim iyiydi neyse öğlen ekmek yememek farz oldu (öğlen yemek yemeden durmam çünkü) c.psin payım adüşen kısmı 300 kalori civarıydı
dün eliptik bisikleti oturarak sürdüm. ayaktan sürmeye üşendim.30 dk kadar oldu o da.
hadi bakalım en son 64e çıktıydın nolacak bakemcuma günü 62 li bir rakamı buraya yazacağımı düşündükçe heyecanlanıyorum.açlık falan umrumda değil 62 olunacak
ben uhs nin menüleri kopyalıyorum, şu mercimek köfteli menüyü de alayımamaaaaannnn benim için gerek yok.nasıl olsa menüleri burda yazacaksınız.çaktırmadan ben de uygularım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?