Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hadi bakalım en son 64e çıktıydın nolacak bakem

hahhaaaaaa:)))))))))))aynen öyle canım.kendimi ben de anlamıyorum.ama güzel olan o bir kilodan kurtulmuşum

ben uhs nin menüleri kopyalıyorum, şu mercimek köfteli menüyü de alayımarada o da lazım
menü tamam da işte insanın cebinden para çıkmayınca yapası gelmiyo

banka hesap numaralarınızı alayımparam hiç değilse tanıdıklara gitsin

ben bugün
sabah;
2 tane haşlanmış yumurta beyazı + domates+salatalık yedim
20 tane kiraz
2 fincan şekersiz kahve
1 fincan yeşil çay içtim

öğlen yemeğimi evden getiriyorum ama hala yemedim , çünkü hala acıkmadım

cuma günü listeye girmem lazım, şans yok bakalım tartı kaç gösterecek
dün 61.1 kg idi, bu sabah tartılmadım

bende evde tapilani begeniyorum disardaki kumpiri hic yiyemiyorum

@akrep33 canım bana bu hafta izin verirmisin cumartesi gününden bu yana atak geçiriyorum panik atak hastasıyım malesef ve diyet falan dusunemiyorum şu an
F fahmuh sana da söz verdim ama kusuruma bakma

iyi geceler hanımlar bugün sabah 1 haş.yumurta 1 dilim ekmek öğle pirinç lapası akşam üstü piknik vardı 1 kase kısır 2 sigara böreği 2 tulumba tatlısı mercimek köfte karpuz yedim sabah 40 dk akşam 1 saat yürüdüm ramazan diyeti buldum netten ona başlıyorum hadi bismillahhh

@akrep33 canım bana bu hafta izin verirmisin cumartesi gününden bu yana atak geçiriyorum panik atak hastasıyım malesef ve diyet falan dusunemiyorum şu an
F fahmuh sana da söz verdim ama kusuruma bakma
canim Allah dufa verdin brnde nerdeyse o illete tutuluyodum korkunc birsey ye.ic keyfine bakk hayatin tadini cikar stresten oluyo

Günaydın. az önce yazdım ama mesajım düşmemiş buraya, 2 gün önce 61.1 kg, bu sabah 61.5 kg ne iş anlamadım
Sanırım ödem var. Niye böyle olur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…