Ben de senin gibi düşünüyorum .sahurumda hep yumurta oşmasına dikkat edeceğim.hamur işi ve kızartma tarzı şeyler kesinlikle yemeyeceğim.iftarda da mutlaka salata yapıp ona ağırlık verceğim eğer canım çok tatlı isterse hurma yiyeceğim.bu sene sahurda tam doyup iftarda dikkatli besleneyim diyorum.açılışı çorba salatayla yapsam.namaz arası versem.sonra 3-4 köfte kadar etli sebze yemeği, yanında yoğurt, salata,accık tatlı belki ya da meyva......
benim reglin son günleri sanırum 2-3gün kaza olacak ...ben yarın tartılırım.Kızlar iftar öncesi tartıln, bildirii yarın sabah kadar istediğiniz zaman yapabilirsiniz.. Tabi bu duru oruç tutanlar için geçerli, tutmayanlar için aynen devam..
dağol cnö seninde mübarek olsunramazanınız mubarek olsun
canim Allah dufa verdin brnde nerdeyse o illete tutuluyodum korkunc birsey ye.ic keyfine bakk hayatin t adini cikar stresten oluyo
geçmiş olsun umarım düzelirsin bir an önce
geçmiş olsun canım.
nazardır ofelak nas oku kendine
geçmiş olsun canım
canım çok sık tartılma 3-4 güne bir tartılGünaydın. az önce yazdım ama mesajım düşmemiş buraya, 2 gün önce 61.1 kg, bu sabah 61.5 kg ne iş anlamadım
Sanırım ödem var. Niye böyle olur sizce?
dayanamıyorumgeçmiş olsun canım
canım çok sık tartılma 3-4 güne bir tartıl
şuan tam olarak kilon kaç canımGünaydın, bu sabah tartıldım 61.1 kg yim.. Sabah tartıya çıktım eeneeeem pili bitiyor, pili tak çıkar tak çıkar panik oldum, neyse çalıştı sonunda... Çok kilo vermemişim ama başlangıçtan bu yana iyi gidiyor..
Başlangıç ; 67-67,5 kglerden 61,1kglere vay vay vay.. Listeye girebildim mi?
şuan tam olarak kilon kaç canım
birde geçen hafatki kilon?? hedef kilon kaç canımşuan kilom; 61.1 kg.
Bu sayfaya 2 hafta önce ilk geldiğimde 61.7 kg idi... 2 haftada 600 gram vermişim.
Sanırım az önce biraz karışık yazdım, kafanızı karıştırdım... 8 nisanda diyete başladım, o zamanlar 67 kglerdeydim, şimdi 61.1 kg görünce çok sevindim :) onu yazmak istemiştim
birde geçen hafatki kilon?? hedef kilon kaç canım
gece geç yiyorsan olabiliiiiiiirGünaydın. az önce yazdım ama mesajım düşmemiş buraya, 2 gün önce 61.1 kg, bu sabah 61.5 kg ne iş anlamadım
Sanırım ödem var. Niye böyle olur sizce?
günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben dün işe gelmedim doktora gittim telefondaki int azalmış dün giremedim.
çarşamba günü kanamam olduğu anlatmıştım sanırsam doktora gittim ultrasyondan baktı spiralim yerindeymiş kayma falan olmamış çok düşük ihtimal hamile olabilirsin dedi tabi ben şok oldum kan testi yaptırdı onun sonucu bugün çıkacak
ben dayanamadım test aldım negatif çıktı çok şükür
gelelim diyetisyenimee
tartıldım onun tartısında 65,8 çıktı önceki gittiğime göre 1,2 kilo vermişim.veeeee en önemlisi yağ oranım azalmış 32 lerden 29,5 düşmüş çok güzel dedi.inceliyoruz dedi .
dün oruçluydum akşam üstü tartıldım 65 kiloyum sabitim yani kızlar
gece geç yiyorsan olabiliiiiiiir
önceki akşam hamurişi, bulgur turşu yemişen olabiliiiiiiir
wc ye çıkmamışsan olabiliiiiiiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?