ben dün bol sebze yedim. salata yapmaya üşeniyorum ama karışık bir sebze yemeği yapıyorum.salatası da hakikaten doyurucu tabi ben onu yapar mıyım hayır. yumurta neyse de bir de yeşil mercimek haçlamak...idrar testine çok güvenme uhs cim.inşallah kanda da negatif çıkar
ben bu listeyi hiç sevmedim.bütün gün yemek hayaliyle yaşayıp akşam 4 kaşık yemekle bitti bu iş diyemem.umarım sen uyabilirsin canım.liste bana "salatayla yaşa canım" diyor
Evet 1 kilo verip aldım şimdi gene verdim yani başlangıça göre vermiş oluyorum geçen haftaya göre sabitimgamzenn 3 kilo vermeyi hedeflemiş 2sini vermiş, 2-3 kilo hedefle listeye girilmiyor, geçen hafta danışmıştım paylaşıma. gamzenn böyle liste dışı takılacak bizimle
zuhal geçen hafta da 71,1 idi.
dayanamıyorum
dün iftarım: (çorba sebzeden sonra ara verdim, kalanları saat 10a kadar yedim)
1 kepçe şehriye çorba
1,5 tabak semizotlu taze fasulye
2 yk yoğurt
1 su bardağı az şekerli komposto
1-2 tk bal
3 yk kaymak
1 çay bardağı süt
çayın yanında 140 kalorilik form kraker
sahur: 1 tabak semizotlu taze fasulye
1/2 dilim peynir/5 çatal karpuz
çayımdan daha bir kaç yudum almıştım ki ezan okundu. dün oruç hiç zor gelmedi umarım bugün de zor gelmez. ramazan öncesi akşam yemeği saat 8den sonraya kalmıştı o ikindin resmen oruç gibi olmuştum , herhalde diyorum ilk günün zorluğunu daha oruç başlamadan atlattım
burdayım canım. Yettim gayri
İşler felaket yoğundu hala da öyle.
Arkadaşlar dün Ku menüme yorumları beliyorum iftarda 2 kasık pilav 4 kasık etli fasulye 1 kase mercimek çorba 1 tane sosyete mantısı arada çayla kuçuk bı baklava sonra biraz kiraz7 - 8 tane sahur da 1 haşlanmış yumurta bı büyük dilim peynir 2 dilimden fazla çavdar ekmeği domates salatalık 2 çay kaşığı çikolata su nekadar ıctınız ben 6 bardak içebildim azoldu biraz 8 bardak çay ıvınce yer kalmadı dün mısafır vardı yürüyüş yapamadım bugün iyi hesedersem kendimi yaparım
hepberacım tek kelimeyle süpersin tebrik ediyorum (birazcıkta kıskandım)
62yi ilk gören şampiyon
ben dün bol sebze yedim. salata yapmaya üşeniyorum ama karışık bir sebze yemeği yapıyorum.salatası da hakikaten doyurucu tabi ben onu yapar mıyım hayır. yumurta neyse de bir de yeşil mercimek haçlamak...
bu akşam kabak yemeği yapıyorum. insan ne pişireceğini bilemiyor. arkadaş dün dedi kabak yaptım içine bol domates,sarmısak ve kıyma koydum dedi ben de ondan yapıcam
tebrikleerrrrrr...hem kilo verdin hem listeye girdin
Allah senin iyiliğini versin.burada en sık söylenen cümledir bu
1-kaçamak yaptım..tüühh
2-wc sorunum var
3-adet oldum.şiştim yine
zuhalll hic iyi gitmiyoruz farkindamisinnnEvet 1 kilo verip aldım şimdi gene verdim yani başlangıça göre vermiş oluyorum geçen haftaya göre sabitim
***2.TAKIM 418.ETAP***
lusyen32 ( 63,8 /63,2 / 0,6/ 0,94 % )
pinoli ( 59,0 / 59,0/ 0/ %0) sabit
hedef52 (65,5 / 64,4 / 1,1/ 1,68%)
Meggieee( 65,0 /65,3 / -0,3/ -0,23%)İkiye bölündü
Hepbera( 64 /62.8 / 1,2 / 1,88%)
losefar ( 60,3 / 60.3/ 00/ %00)sabit
secret_88( 57,1 /57,4 /-0,3 /%-0,52)
cemre cemre ( 63,8 / / /%)sabit
msmaskelibalo (80 / / /%)2.kez bildirimde bulunmadı
projektor11 (70,6 / / /%)2. kez bildirimde bulunmadı
volgarzu (85,2/ / /%)2.kez bildirimde bulunmadı
zerdeçali16(71,5 / / / %)2.kez bildirimde bulunmadı
SaskınAnne (68,1 / / / %)
uhs( 65,0/65,0/0/ 0%)sabit
dingoninahiri (62/61,1/0,9/1,45%) yeni üye başlangıç tarihi 29 mayıs başlangıç kilosu 61,7 hedef kilosu 52
zuhal32(71,1 / 71,1/0 / 0%) yeni üye başlangıç tarihi 30 mayıs başlangıç kilosu 72,1 hedef kilo 60
fahmuh (73 / / / %) yeni üye başlangıç tarihi 30 mayıs başlangıç kilosu 74 hedef kilo 65
tebrikleerrrrrr...hem kilo verdin hem listeye girdin
Allah senin iyiliğini versin.burada en sık söylenen cümledir bu
1-kaçamak yaptım..tüühh
2-wc sorunum var
3-adet oldum.şiştim yine
eski nikin neydinuck degistim canim mezun olmadan ayrildim
çok şükür ki hamile değilim kızlar allah olmayana versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?