Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende losefarcım senin gıbıyım o asitli içecekler yokmu onlar nefsın korelsın diye bir yudum alıyorum normal zamanda eve almayız ama ramazan olunca alınıyo tatlılar havada uçuyo ben yine ucundan ucundan onun da tadına bakıyorum dün sahurda 2 tane kıymalı börek yedim yemesem iyiydi

Selamlar
Haftasonu iftarda misafir cagirdim.
Pilav ve tatli yemeyecde bu sekilde basladim
Online dyt.i ertetliyordum zaten kilo veririm diye , istahimi toparlayamazsam bu sefer ki b secenegi diyetisyen.
Bir de bu hafta oruc tutamicam.carsamba günü aksam sehir disina cikicam pazara donucem.bu hafta nirmal diyet almamin da mantigi yok ne ucakta ne gittigim yerlerd birakin araogunu oglen yemegi bile sıkıntı olur.bu hafracda kendim takiliyim boyle...

günaydın kızlar nasılsınız hafta sonunuz fazla kaçamaklı olmamış çok güzel benim cumartesi güzeldi fakat dün kendimi frenleyemedim yedim.birde kabızlık başladı eve giderken kayısı alıcam bende
haftasonun ki menüleri yazmıyım.
ramazanda hedefim 62,5 tu 63 çekiyorum kilo almasam benim için yine başarı diyorum
görüşürüz ben biraz iş yapayım

***2.TAKIM 418.ETAP*** BEŞİNCİSİ
lusyen32 ( 63,8 /63,2 / 0,6/ 0,94 % )
pinoli ( 59,0 / 59,0/ 0/ %0) sabit
hedef52 (65,5 / 64,4 / 1,1/ 1,68%)
Meggieee( 65,0 /65,3 / -0,3/ -0,23%)İkiye bölündü
Hepbera( 64 /62.8 / 1,2 / 1,88%)
losefar ( 60,3 / / / %)sabit
secret_88( 57,1 /57,4 /-0,3 /%-0,52)
cemre cemre ( 63,8 / / /%)sabit

msmaskelibalo (80 / / /%)2.kez bildirimde bulunmadı,paylaşımsızlık sebebiyle diskalifiye edildi
projektor11 (70,6 / / /%)2. kez bildirimde bulunmadı,paylaşımsızlık sebebiyle diskalifiye edildi
volgarzu (85,2/ / /%)2.kez bildirimde bulunmadı,paylaşımsızlık sebebiyle diskalifiye edildi
zerdeçali16(71,5 / / / %)2.kez bildirimde bulunmadı,paylaşımsızlık sebebiyle diskalifiye edildi
SaskınAnne (68,1 / / / %)sabit
uhs( 65,0/65,0/0/ 0%)sabit
dingoninahiri (62/61,1/0,9/1,45%)
yeni üye başlangıç tarihi 29 mayıs başlangıç kilosu 61,7 hedef kilosu 52
zuhal32(71,1 / 71,1/0 / 0%) yeni üye başlangıç tarihi 30 mayıs başlangıç kilosu 72,1 hedef kilo 60

2.takım ortalaması:0,33%

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 498. ETAP SONUC LİSTELERİ
12 -19 HAZİRAN 2015

TAKIM DERECELERİ

...................7.TAKIM % 0,81
.................1. TAKIM % 0,63

....................5.TAKIM % 0,61

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
5. takımdan.................imseval................%2,99

İKİNCİ
1. takımdan.........................ApriL_2007...........................%2,62

ÜÇÜNCÜ
9. takımdan..................................mefkurem......................................%2,59

mezun olan arkadaşları tebrik ediyor, verdikleri bu güzel bilgileri 2. takım arkadaşlarımla da paylaşmak istiyorum

Hepparacım seni tebrik ediyorum bende çok istiyorum ya 62 yı görmek

sağol canım benim.bu hafta inşallah sen de görürsün...zaten benim görmem o kadarla kalacak..habire yiyorum..korkudan tartılmıyorum..

Liste ammada karışık hedefçim eline sağlık baya uğraştın iftar bekliyorum bugün yumurta yedim pek acıkmadım su durumlarıniz ne kaç bardak içebiliyosunuz

sen sorunca düşündüm de 2-3 bardak anca içiyorum..off.kendime çekidüzen vermem lazım.bu akşam suya dikkat edicem lusyencim

aynen ben de sabit kalabilsem yeter diyorum

dünkü menüm........
sahur:
2 koca dilim börek
az yumurta
salata
çay
iftar:
3 hurma
1 kepçe çorba
1 tabak ciğer kavurma
2 kaşık bulgur pilavı
ayran
salata
limonata
ara:
1 tabak kavun
ara:
1 kase dondurma
3 bisküvi

amanın giderek uzamaya başladı menülerim...yazılacak menü değil ama yazınca daha iyi anlaşılıyor.bayramda düğün var yaaaaaaaaaa...orda incecik olmak istiyordum..bu yemeyle nasıl olacak

arada kaçamaklar oluyor yoksa psikolojik olaraka çöküyor insan, yani ben öyleyim en azından .. bende dün porsiyon döner aşırdım

Bu hafta tam belli olur ramazanda kilo alıp almayacagımız tatlı yenmezse ve ekmek az tuketılırse alınmaz gıbıme geliyo bide suya çok dikkat etmek lazım en az 8 bardak hedeflerımızı dusurmeyelım uhs cim sen çok iyi gıdıyosun devam bı bırakırsak ipin ucunu daha devamı gelmez yedıkce ından daha çok yemek istiyor hepinize mutlu huzurlu haftalar diliyorum

Dünkü menü aksam 1 tane alabalık bizim buralarda bu sezonda deniz balığı pek bulunmaz ama çok güzel alabalık tesisleri var yolunuz düşerse malatyaya takas a uğrayin mutlaka balık ızgara yedim hafif olsun diye önden buranın mesur soğuk yoğurt çorbası 1 kase dev bir tabak roka salatası yarım tabakta çoban salata 1 dilim ekmek çayla hurma ve ceviz yedim biraz sahurdada 1 tane kuçuk poğaça )arım dilim çavdar ekmeği peynir zeyti bol su spor yok

Günaydın kızlar
Sahur menüm:
1 yumurta
tost
azcık helva
domates salata yeşillik

Klasik sahur menüm oldu bu artık iftarda biraz kaçırsamda az yiyorum önceki oruç zamanlarına göre çok şükür tartıda da değişiklik görmeye başladım. İnşallah orucun bitimine 54 olarak girmek istiyorum
Kitap: Gül limanı oteli
Spor: Oğlumun peşinden koşmaca

offffff sende gümletmişsin vallaaaaa

diyetisyenin verdiği tarife uyamıyorum gece hiç birşey canım istemiyor akşamda misafirlikte olduğumuzdan uyamadım diyete
yumurtayı çok özledim bugün diyetisyenimin verdiği doyurucu salatayı yapıcam ama bol yumurta koyarım
yanına mercimek çorbası
ayran,1 dilimde ekmek(neyse ki ekmeği çok aramıyorum)
sahurda mercimek corbası domates salatalık yerim galiba tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…