Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Liste ammada karışık hedefçim eline sağlık baya uğraştın iftar bekliyorum bugün yumurta yedim pek acıkmadım su durumlarıniz ne kaç bardak içebiliyosunuz

Iyi sahurlar
Iftar sahur iyiydi elhamdülillah.
Ramazan manevi bereketi ile geldi orucu actiktan sonra iyi de gun icini pek degerlendiremiyorum insallah o da olacak.
Her gecen yil cocuklar büyüdüğü icin sahur ve iftarin zorlugu da azaliyor

2gun oldu henuz ekmek pilav yemedim ve bal dışında tatlı da yemedim kapuz ve kavuna dalmadim.
Su 8bardak olmustur

iftar:
Sehriye çorba
Kiymalu kabak 2tabak
3yk yogurt
1sb az şekerli komposto

Sahur.
3limonlu form biskuvi 15minik zeytinli form bisküvi ile çay keyfi
1ucgen peynir
20-25kadar kiraz
1tabak kabak yemegi
1kasik yogurt
1yk bal

selam 2. takım bu hafta sonuç hazırlama sırası sizde eğer işiniz varsa bizler yardımcı olabiliriz hatırlatayım dedim

İftarda: yarım kase cacık
4 çatal makarna
4 hurma
bir kase taze fasulye
2 lokma pide
bir kase dondurma

sahurda: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
köz biber ilaveli salata

selam 2. takım bu hafta sonuç hazırlama sırası sizde eğer işiniz varsa bizler yardımcı olabiliriz hatırlatayım dedim
Ben de listeler neden hazirlanmadi ki diyordum:)
Evden cep telefonu ile giriyorum hazirlamam imkansiz.laptop isvyerinde kaldi.
Akrep e mesaj atayim.umarim gec kalmamisizdir.

Ben de listeler neden hazirlanmadi ki diyordum:)
Evden cep telefonu ile giriyorum hazirlamam imkansiz.laptop isvyerinde kaldi.
Akrep e mesaj atayim.umarim gec kalmamisizdir.
Geç kalmadık, liste tamamdır canım.. Sağol haber verdiğin için

canlar, sizinle birşey paylaşmak istedim. Bende son 10 gündür tuvalete çıka sıkıntısı var ama sonunda çözdüm sanırım.
3 tane kayısıyı 1 kase suya koydum akşamdan ve beklettim sahurda yedim. inanılmaz etkisini gösterdi.. tavsiye ederim

Hadi gözünaydın canım..
S.a. bacilarim epeydir gorusemedik.benim ramazanim guzel geciyo İnsaallah sizinkide oyledir.5 kilo hedefim var ramazan boyunca.en son tartida 80 i gorunce soka girdim(hep giriyorum oda ayri.hepinizi optum
Geldiysen güzel geçiyodur zaten
Sonuç ortada zaten güzelim, tam 1,1 kilo

Selam kızlar.evimi düzenimi hem özledim hem özledim.kalaabalıkta iftar ve sahur çok güzel.ben frenlere asıla asıla balatalar aşındı vallahi.bu akşam yemekte herkes asitli içeceklerden içerken ben sade soda içtim.menüler normal. ekmeğe çok dikkat ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…