Ramazanda asitli içecek tatlı kuralımı var hayatım.. Hangi hadiste hangi ayette geçiyor???Bende losefarcım senin gıbıyım o asitli içecekler yokmu onlar nefsın korelsın diye bir yudum alıyorum normal zamanda eve almayız ama ramazan olunca alınıyo tatlılar havada uçuyo ben yine ucundan ucundan onun da tadına bakıyorum dün sahurda 2 tane kıymalı börek yedim yemesem iyiydi
Su iç canım, bol bol su iç.. İftardn yarım saat sonra su içmeye başla...günaydın kızlar nasılsınız hafta sonunuz fazla kaçamaklı olmamış çok güzel benim cumartesi güzeldi fakat dün kendimi frenleyemedim yedim.birde kabızlık başladı eve giderken kayısı alıcam bende
haftasonun ki menüleri yazmıyım.
ramazanda hedefim 62,5 tu 63 çekiyorum kilo almasam benim için yine başarı diyorum
görüşürüz ben biraz iş yapayım
Canım iftar sonrası iki ara da olmamış.. Tek ara yapabilirsin meyve arası bağırsaklar için ama onda da çok şekerli meyve yerine şeftli kiraz gibi meyve tüket.. Kavunu karpuzu sahurda tüket yine bağırsaklar için..dünkü menüm........
sahur:
2 koca dilim börek
az yumurta
salata
çay
iftar:
3 hurma
1 kepçe çorba
1 tabak ciğer kavurma
2 kaşık bulgur pilavı
ayran
salata
limonata
ara:
1 tabak kavun
ara:
1 kase dondurma
3 bisküvi
amanın giderek uzamaya başladı menülerim...yazılacak menü değil ama yazınca daha iyi anlaşılıyor.bayramda düğün var yaaaaaaaaaa...orda incecik olmak istiyordum..bu yemeyle nasıl olacak
Günaydın kızlar... Ramazanınız nasıl gidiyor bakalım. Kızlar Size bir şey sormak istiyorum. Ramazanda ne zaman tartılmamız en doğru sonucu verir günün hangi saatlerinde tartılmalıyız.
yaaa çok tatlısın sennnnnnselam hepinize... buraya utanarak yazıyorum. Çünkü dün ben ne yedim bir bilseniz.
cumartesi-pazar ipin ucu kaçtı, dün toparlıyım dedim.. Poffff akşam yarım yumurtalı pide + 2 tabak kısır +1 tabak zeytin yağlı sarma daha anlatmıyım.... Cumartesi sabah 60 kg gösteren tartı bu sabah 61.1kggöstermesin mi? Ama tamamdır, sözüm söz CUMA SABAH O TARTI 59 LARI GÖSTERECEK
zaten bizi bitiren o iftar davetleri yok mu ama iyi yemişsin. Şu ramazanda midemiz küçülsün iyicede şu hedeflerimize ulaşalım çabucak. Sabah tartıldım güzel rakamlar gördüm inşallah cumaya herkes kilo vermiş olarak girecekselam hepinize... buraya utanarak yazıyorum. Çünkü dün ben ne yedim bir bilseniz.
cumartesi-pazar ipin ucu kaçtı, dün toparlıyım dedim.. Poffff akşam yarım yumurtalı pide + 2 tabak kısır +1 tabak zeytin yağlı sarma daha anlatmıyım.... Cumartesi sabah 60 kg gösteren tartı bu sabah 61.1kggöstermesin mi? Ama tamamdır, sözüm söz CUMA SABAH O TARTI 59 LARI GÖSTERECEK
Kötü olmuş kalkamaman bence iftarda protein kaynaklı bir şeyler daha ekle çünkü vücudunun ihtiyacı var.merhaba kızlar ben sahura uyanamayıp oruca niyetlendim bugün.akşama 1 kase çorba 1dolma yoğurt yemeyi düşünüyorum inş. iradeli olacağım bu hafta iyi gidiyo cumaya vermiş olurumm galiba ahh 69 u bi görsemm ayrıca yürüyüşümü de yaptımm
yaaa çok tatlısın sennnnnn
ama nasıl yedin sen onları miden nasıl aldı 2 tabak kısırı çok merak ediyorum.burda bir arkadaş mı söylemişti hatırlamıyorum ama bulgur midede şişkinlik yapıyor 1 gün sonra 1 kilo fazla çıkarıyor.şuan sende şişkinlik var yani
zaten bizi bitiren o iftar davetleri yok mu ama iyi yemişsin. Şu ramazanda midemiz küçülsün iyicede şu hedeflerimize ulaşalım çabucak. Sabah tartıldım güzel rakamlar gördüm inşallah cumaya herkes kilo vermiş olarak girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?