Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ramazanda asitli içecek tatlı kuralımı var hayatım.. Hangi hadiste hangi ayette geçiyor???
En güzel tatlı hurma o da oruç açarken bir tane.
Ramazan ayının grçek nedenini neden oruç tuttuğumuzu düünürsek yeme düzenimiz dahA güzel olucaktır inşallah..
Su iç canım, bol bol su iç.. İftardn yarım saat sonra su içmeye başla...

Canım iftar sonrası iki ara da olmamış.. Tek ara yapabilirsin meyve arası bağırsaklar için ama onda da çok şekerli meyve yerine şeftli kiraz gibi meyve tüket.. Kavunu karpuzu sahurda tüket yine bağırsaklar için..

Evet kızlar Ramazan ayını bahane edip lütfen salmayın kendinizi

Ekmekten hamur işinden şekerden uzak menüleriniz olsun.. Sebze, meyve, et, yoğurt süt ve bitki çayları ile daha zengin daha sağlıklı ve yağ yakıcı ve de doyurucu menüler hazırlayabilirsiniz kendinize..

Bu hafta ilk üçe girip notamızı sildiriyoruz ona göre alın gardınızı hadi göreyim sizi

Merhaba kızlar
sahurda: iki küçük dilim karpuz
1 haşlanmış yumurta
1 boyoz
5 yeşil zeytin
1 parça peynir
2 domates
amaaa sabah saat 10 gibi hasta oldum ve bozuldu orucum
1 saat sonra kakaolu süt içtim
öğle: 2 kaşık kabak yemeği 2 kaşık bulgur pilavı ve ayran
bol su
şimdilik bu kadar. canım birşey istemiyor zaten tatlı krizim bile yok şaşkınım

günaydın kızlar dün sahurda 1 kase mercimek çorbası 1 dilim karpuz yedim
bugün menüsünü şöyle düşünüyorum
iftar
patlıcan tava 4 kaşık
bulgur pilavı 4 kaşık
çoban salata
ayran
arada bol su bitki çayı(akrepçim teşekkürler hatırlattığın için)
1 dilim karpuz
sahuru bilmiyorum
görüşürüz bugün çok iş var var galiba

Günaydın kızlar... Ramazanınız nasıl gidiyor bakalım. Kızlar Size bir şey sormak istiyorum. Ramazanda ne zaman tartılmamız en doğru sonucu verir günün hangi saatlerinde tartılmalıyız.

Günaydın kızlar... Ramazanınız nasıl gidiyor bakalım. Kızlar Size bir şey sormak istiyorum. Ramazanda ne zaman tartılmamız en doğru sonucu verir günün hangi saatlerinde tartılmalıyız.

ben dün iftara yakın tartıldım.hala 62.8 im.pek mutlu oldum

dünkü menüm.........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
salata
biraz peynir
zeytin
iftar:
2 hurma
1 kepçe çorba
1 tabak patlıcan salatası
2-3 çatal taze fasülye
ara:
1 kase muzlu puding

selam hepinize... buraya utanarak yazıyorum. Çünkü dün ben ne yedim bir bilseniz.
cumartesi-pazar ipin ucu kaçtı, dün toparlıyım dedim.. Poffff akşam yarım yumurtalı pide + 2 tabak kısır +1 tabak zeytin yağlı sarma daha anlatmıyım.... Cumartesi sabah 60 kg gösteren tartı bu sabah 61.1kg göstermesin mi? Ama tamamdır, sözüm söz CUMA SABAH O TARTI 59 LARI GÖSTERECEK

yaaa çok tatlısın sennnnnn
ama nasıl yedin sen onları miden nasıl aldı 2 tabak kısırı çok merak ediyorum.burda bir arkadaş mı söylemişti hatırlamıyorum ama bulgur midede şişkinlik yapıyor 1 gün sonra 1 kilo fazla çıkarıyor.şuan sende şişkinlik var yani

zaten bizi bitiren o iftar davetleri yok mu ama iyi yemişsin. Şu ramazanda midemiz küçülsün iyicede şu hedeflerimize ulaşalım çabucak. Sabah tartıldım güzel rakamlar gördüm inşallah cumaya herkes kilo vermiş olarak girecek

Kötü olmuş kalkamaman bence iftarda protein kaynaklı bir şeyler daha ekle çünkü vücudunun ihtiyacı var.

:) bende anlamadım valla sepet öğütücüsü gibi çektim hepsini içime

Türkan sorayım sen ne yaptın öyle yazdıklarını okuyunca şok oldum şekerin dustu herhalde bidaha yapma tatlım midene yazık bende bugün fena acıktım iftarda 5 kasık pilav yarımtabak turlu 1kase cacık içtim bu uçluyu çok severim zaten tatlıyla pek aram yok biraz meyve yerim o kadar sahur da karpuz yerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…