- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
rabbim hayırlısını nasip eylesinyok canım üzülmedim de işte artık benim de bir bebişim olsun istiyorummmm
evet kaptanımSenin menüleri ve az yediğini bilince bak doğru çıkmış gözlemim..
Canım sahur konusunda haklısın ama ben sahuru tek yiyorum evde tek oruçlu ben olunca,kendime hazırla felan uğraşmıyorum ve birde akşam fazla yiyemiyorum kalan sebze yemeği yemezsem dökülecek o yüzden hazıra konup yiyorum gidiyoor..
Senin yüzüne eksimi alsın takım noluyor kuzu????
bence mezun olsun çünkü ideal kilonun altına düşüldü mü çok kötü oluyo insan şahsen benim yüzüm çökmüştü mezun olduktan sonra ideal kiloma geri gelmiştim tam toparlanmıştım hop ramazanda yine aynısı olduHmm
Aslında boyuna göre kilosu şu an gayet normal..Cemre ne dicek bakalım?
Ana yemek neydi merak ettimgünaydın hanımlar
dünkü iftar menüm
iftara davetliydik
1 kepçe mercmek çorbası
1 kaşık pilav
bol salata
suu suu suu suu
2 tane kemalpaşa tatlısı
sahur yemeğim ise
bazlama
omlet
sigara böreği(2 tane kalmıştı)
kahvaltılık--salatalık/domates
çay
NOT-- menü olarak buydu ama ben sadece 1 tane sigara böreği yedim çünkü regl oldum
menü şöyleydiAna yemek neydi merak ettim
kilosu gayet iyi duruyor. 1,57 boyundayım 54 kilo yaşıma göre normal çıkıyor, e yaşı gereği biraz az olması da gerekiyorsa 45-46 çok normal duruyor benceARKADAŞLAR YARIŞMADA HEPİNİZE BAŞARILAR DİLİYORUM, UMARIM HEPİNİZ İSTEDİĞİNİZ KİLOYA KAVUŞUP MUTLU OLURSUNUZSİZLERE DANIŞMAK İSTEDİĞİM BİR KONU VAR. HEPİNİZ BENİM YAZDIĞIMI GÖRÜN VE CEVAP VERİN DİYE BÜYÜK YAZIYORUM UMARIM BUNDAN RAHATSIZ OLMUYORSUNUZDUR. EĞER OLUYORSANIZ HEPİNİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM.
Benim bi arkadaşım var yaşı biraz küçük ama kiloyu dert ediyo kendine. En azından ona yardımcı olmak için sizlere bi danışayım dedim. Boyu 158-160 cm arası. Kilosu 45-46 ve yeni 13 yaşına girdi. Büyüyünce fit olmak isteyen biri. Sizce kilosu yerinde mi? En azından ona yardımcı olmak için cevap verirseniz çook mutlu edersiniz beniHepinize teşekkür ederim
şimdilik yarışa hazır değilim, toparlanayım az...Sen benle yarışırmısın peki
Benim de yok çay alışkanlığım, sadece iftar sonrası karışık bitki çayı içiyorum bir kupa ve sallama.
aaa bu arada yemeği kestim, sadece meyve yiyorum.
ben anlamadım, piknikte aşağıdaki menüyü yapacaktınız da ondan mı vaz geçtinizkızlar yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi biz iftara dışarıda yapacaktık 3 aile toplanıp piknik gibi evde bişeyler yapılacaktı ama rüzgar olduğu için iptal ettik ve benim aklımda herhangi bi menü yok iftar için. çünkü dışarıda yapacağımız içinve çalıştığım için benim payıma tatlı düşmüştü iş böyle olunca aklıma da akşam için herhangi bi menü gelmiyo
menü şöyleydi
mercimek çorbası
pirinç pilavı
et sote
biber dolması
domates-soğan salatası
közlenmiş biber salatası
dondurma eşliğinde kemelpaşa tatlısı
menü yazdığım dünkü iftar menüsüydü.şimdilik yarışa hazır değilim, toparlanayım az...
meyve günü haaa
ben anlamadım, piknikte aşağıdaki menüyü yapacaktınız da ondan mı vaz geçtinizve bu menüyü yapmazsanız akşama senin evde mi iftar yapacaksınız?
aynı dert bendede var ama allahtan benimki seninki kadar çok değil benim kızım müsade ederse en fazla yarım saatkızlar nihayet oruca bugün niyetlendim, pazar günü yoldan döndüm, pazartesi eşimin misafiri vardı dün biz iftara gittik tabi bu gitmece gelmeceler olunca evde iş yapılmıyor,diyet da sanki yoldan çıkıyor.
öncelikle rahatsız olduğum şey, pazar gününden beri yıkayıp kurutup biriktirdiğim, dağılmasın kirlenmesin diye eeeen büyük yorgan hurcuna doldurduğum katlanmayı ve ütülenmeyi bekleyen çamaşırlar
şööyle evimde tv karşısında oturup 3-4 saat ütü yapmak istiyorum...
menü yazdığım dünkü iftar menüsüydü.
bugün için evde bişeyler yapıp dışarıda iftar yapacaktık ama hava rüzgarlı olduğu için iptal oldu ve bu akşam için herhangi bi yemek aklıma gelmiyo ne yapabilirim iftara diye yardım istiyorum canım
hiç sevmem ütüyü beceremiyoruum ondandır kolay gelsin canım sanakızlar nihayet oruca bugün niyetlendim, pazar günü yoldan döndüm, pazartesi eşimin misafiri vardı dün biz iftara gittik tabi bu gitmece gelmeceler olunca evde iş yapılmıyor,diyet da sanki yoldan çıkıyor.
öncelikle rahatsız olduğum şey, pazar gününden beri yıkayıp kurutup biriktirdiğim, dağılmasın kirlenmesin diye eeeen büyük yorgan hurcuna doldurduğum katlanmayı ve ütülenmeyi bekleyen çamaşırlar
şööyle evimde tv karşısında oturup 3-4 saat ütü yapmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?