Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet kaptanım haklısın çöpe atılmasın yazık günah onları bile bulamayan kardeşlerimiz var o zaman afiyet olsun kaptanım
Hmm
Aslında boyuna göre kilosu şu an gayet normal..Cemre ne dicek bakalım?
bence mezun olsun çünkü ideal kilonun altına düşüldü mü çok kötü oluyo insan şahsen benim yüzüm çökmüştü mezun olduktan sonra ideal kiloma geri gelmiştim tam toparlanmıştım hop ramazanda yine aynısı oldu

günaydın hanımlar

dünkü iftar menüm
iftara davetliydik
1 kepçe mercmek çorbası
1 kaşık pilav
bol salata
suu suu suu suu
2 tane kemalpaşa tatlısı

sahur yemeğim ise
bazlama
omlet
sigara böreği(2 tane kalmıştı)
kahvaltılık--salatalık/domates
çay

NOT-- menü olarak buydu ama ben sadece 1 tane sigara böreği yedim çünkü regl oldum

Ana yemek neydi merak ettim

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi biz iftara dışarıda yapacaktık 3 aile toplanıp piknik gibi evde bişeyler yapılacaktı ama rüzgar olduğu için iptal ettik ve benim aklımda herhangi bi menü yok iftar için. çünkü dışarıda yapacağımız içinve çalıştığım için benim payıma tatlı düşmüştü iş böyle olunca aklıma da akşam için herhangi bi menü gelmiyo

kilosu gayet iyi duruyor. 1,57 boyundayım 54 kilo yaşıma göre normal çıkıyor, e yaşı gereği biraz az olması da gerekiyorsa 45-46 çok normal duruyor bence

Sen benle yarışırmısın peki

Benim de yok çay alışkanlığım, sadece iftar sonrası karışık bitki çayı içiyorum bir kupa ve sallama.
şimdilik yarışa hazır değilim, toparlanayım az...
aaa bu arada yemeği kestim, sadece meyve yiyorum.

meyve günü haaa

ben anlamadım, piknikte aşağıdaki menüyü yapacaktınız da ondan mı vaz geçtinizve bu menüyü yapmazsanız akşama senin evde mi iftar yapacaksınız?

menü şöyleydi
mercimek çorbası
pirinç pilavı
et sote
biber dolması
domates-soğan salatası
közlenmiş biber salatası
dondurma eşliğinde kemelpaşa tatlısı

kızlar nihayet oruca bugün niyetlendim, pazar günü yoldan döndüm, pazartesi eşimin misafiri vardı dün biz iftara gittik tabi bu gitmece gelmeceler olunca evde iş yapılmıyor,diyet da sanki yoldan çıkıyor.
öncelikle rahatsız olduğum şey, pazar gününden beri yıkayıp kurutup biriktirdiğim, dağılmasın kirlenmesin diye eeeen büyük yorgan hurcuna doldurduğum katlanmayı ve ütülenmeyi bekleyen çamaşırlar
şööyle evimde tv karşısında oturup 3-4 saat ütü yapmak istiyorum...

menü yazdığım dünkü iftar menüsüydü.
bugün için evde bişeyler yapıp dışarıda iftar yapacaktık ama hava rüzgarlı olduğu için iptal oldu ve bu akşam için herhangi bi yemek aklıma gelmiyo ne yapabilirim iftara diye yardım istiyorum canım

aynı dert bendede var ama allahtan benimki seninki kadar çok değil benim kızım müsade ederse en fazla yarım saat ama müsade etmezse 2 saate kadar çıkıyor

dünkü menüm
sabah:1,5 yumurtadan domatesli omlet
2d. çavdar ekmeği
2 çk bal

öğ: 1 kase zerdeçallı çorba
1 nuget
4 yk karnabahar
1 sb light kefir (kendim hazır kefir ve light süt ile yaptım, ne kadar doğal oldu bilmşiyorum)
1/2 sütlü nuriye
1 domates
2 dilim çavdar ekmeği

ara:1 limonlu form bisküvi

ara:1 muz, 1 sb süt.2 içli köfte,1 sütlü nuriye,1 sb kefir ,1 ceviz

akşam:çok az çorba,2 tabak kara lahana yemeği, avuç içi kadar pide, 20 g. bitter çukulata

benim misafir menüm

mercimek çorba (burada standart mercimek yapılıyor)
güveç
Pirinç pilavı
z. yağlı taze fasulye veya z. yağlı bamya
Pastaneden alınmış baklava veya sütlü nuriye
kiraz

kaş. domates çorba
etli patates
biber dolma
mantı
kemalpaşa
karpuz

tarhana çorba
balık
z. yağlı patlıcan yemeği
pirinç pilavı
komposto
kavun
dondurma

bende şöyle düşündüm
yayla çorbası
beşamel soslu et sote
pilav
içli köfte veya börek
salata
tatlı olarak en son düşünmek istiyorum onu heran onda değişiklik yapabilirim :)

hiç sevmem ütüyü beceremiyoruum ondandır kolay gelsin canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…