bende bugün kü menümü yazayım
10 adet kiraz
2 adet kayısı
2 yumurta beyazı+domates+salatalık
1,5 lt su
1 yeşil çay
dünkü menüm
sabah:1,5 yumurtadan domatesli omlet
2d. çavdar ekmeği
2 çk bal
öğ: 1 kase zerdeçallı çorba
1 nuget
4 yk karnabahar
1 sb light kefir (kendim hazır kefir ve light süt ile yaptım, ne kadar doğal oldu bilmşiyorum)
1/2 sütlü nuriye
1 domates
2 dilim çavdar ekmeği
ara:1 limonlu form bisküvi
ara:1 muz, 1 sb süt.2 içli köfte,1 sütlü nuriye,1 sb kefir ,1 ceviz
akşam:çok az çorba,2 tabak kara lahana yemeği, avuç içi kadar pide, 20 g. bitter çukulata
ben de çok sevdiğimden değil de son görüntü hoşuma gidiyor, son haftalarda pantolon gömlek üülerini kadına bırakıyorum, katlanacak çamaşırları da ütü ile katlaya katlaya kaldırıyorum çok güzel oluyor...henüz bütüüüüün çamaşırları kadına bırakmadım, yapan var mı bilmiyorumhiç sevmem ütüyü beceremiyoruum ondandır kolay gelsin canım sana
çok iyi bir tespitafiyet olsun canım..biraz diyetisyen biraz hedefvari bir menü olmuş
ben de öyle kolay olacağını düşünüyorum, tek sorun yumurcak tv ve trt çocuk dışında bir kanal açabilmekütüyü çok severim..karşıma da tv açın..koyverin gari
benim misafir menüm
mercimek çorba (burada standart mercimek yapılıyor)
güveç
Pirinç pilavı
z. yağlı taze fasulye veya z. yağlı bamya
Pastaneden alınmış baklava veya sütlü nuriye
kiraz
kaş. domates çorba
etli patates
biber dolma
mantı
kemalpaşa
karpuz
tarhana çorba
balık
z. yağlı patlıcan yemeği
pirinç pilavı
komposto
kavun
dondurma
ben 3.menüden alayım balığa bayılırım dabende şöyle düşündüm
yayla çorbası
beşamel soslu et sote
pilav
içli köfte veya börek
salata
tatlı olarak en son düşünmek istiyorum onu heran onda değişiklik yapabilirim :)
ben yemek yapmak (pasta da dahil) dışında bütün ev işlerini seviyorumhiç sevmem ütüyü beceremiyoruum ondandır kolay gelsin canım sana
menü mü bu...kız ben bunları ayakta götürüyorum
kadınlara hiç güvenilmiyor ya , hep işten kaytarmaca ama sana tavsiyem bir şeyini görürsen olumsuz yani hemen söyle kendini düzeltmesini bekleme.....ben de çok sevdiğimden değil de son görüntü hoşuma gidiyor, son haftalarda pantolon gömlek üülerini kadına bırakıyorum, katlanacak çamaşırları da ütü ile katlaya katlaya kaldırıyorum çok güzel oluyor...henüz bütüüüüün çamaşırları kadına bırakmadım, yapan var mı bilmiyorumen azından içinden iç çamaşarılarını seçerim. geçen hafta çamaşırları sectim, her zamankinden fazla olarak çocukların tshirtleri ve eşofman altları vardı, ev de temizdi buna güvenerek öbürlerini de ütülenecekler arasına koydum, kadın temizliğe gelmeden yüzyüze konuşamadık , ben evden çıktıktan sonra geldi, eve geldiğimde ütüye yeni başlamıştı sonra odaya bir girdim ki bitirmiş, aaa dedim ne çabuk bitti (eli hızlı diye düşündüm) , bir de baktım ki eskisi gibi çocukların tshirtleri ütülenmeden kaldırılmış tam yeriydi ama bişey diyemedim... ama bir dahaki sefer diyecem artık bunlar da ütülensin diye veya bazı pürüzler çıkartacam kadın gitti, açtım ütüyü kendim ütüledim çocukların kıyafetlerini haftasonu evde yoktum diye temizliğe kimseyi almadım, pazartesi misafir gelmeden önce eşim toparladı ortalığı, bana ütü kaldı ben de ütü yaparsam tamamdır
ben geçen sene süt iznindeydim büyük abimiz sabah akşam köstebekgilleri izliyordu, kusacaktım artıkben de öyle kolay olacağını düşünüyorum, tek sorun yumurcak tv ve trt çocuk dışında bir kanal açabilmek
ben 3.menüden alayım balığa bayılırım da
ben yemek yapmak (pasta da dahil) dışında bütün ev işlerini seviyorum
kadınlara hiç güvenilmiyor ya , hep işten kaytarmaca ama sana tavsiyem bir şeyini görürsen olumsuz yani hemen söyle kendini düzeltmesini bekleme.....
ben geçen sene süt iznindeydim büyük abimiz sabah akşam köstebekgilleri izliyordu, kusacaktım artık
benim biteli çok oldu kuzum ya tam 1 ay oldu bugün ama öğlen arası yine gidip geliyorum konuştum müdürümle dedi müdürüm süt iznim bitti ama ben hala emziriyorum sütten kesmedim eğer bi sakıncası yoksa ben öğle araları gidebilir miyim dedim tabi dedi o da allah razı olsun yani
Canım sadece meyve ile kötü olmayasın.Yemek ye ekmeği kes.Tabi abartmadan ye. Bol su vaaa bu arada yemeği kestim, sadece meyve yiyorum.
Mezun olsun tabi de işte kabul olacakmı burda.. Önce dikkatimden kaçmış demekki boy oranı ve hedefi 50 bildirmişiz..evet kaptanımhaklısın çöpe atılmasın yazık günah onları bile bulamayan kardeşlerimiz var o zaman afiyet olsun kaptanım
bence mezun olsun çünkü ideal kilonun altına düşüldü mü çok kötü oluyo insan şahsen benim yüzüm çökmüştü mezun olduktan sonra ideal kiloma geri gelmiştim tam toparlanmıştım hop ramazanda yine aynısı oldu
Uuuuuuu 3-4 saat ütüüüü, en sevdiğimmmmmkızlar nihayet oruca bugün niyetlendim, pazar günü yoldan döndüm, pazartesi eşimin misafiri vardı dün biz iftara gittik tabi bu gitmece gelmeceler olunca evde iş yapılmıyor,diyet da sanki yoldan çıkıyor.
öncelikle rahatsız olduğum şey, pazar gününden beri yıkayıp kurutup biriktirdiğim, dağılmasın kirlenmesin diye eeeen büyük yorgan hurcuna doldurduğum katlanmayı ve ütülenmeyi bekleyen çamaşırlar
şööyle evimde tv karşısında oturup 3-4 saat ütü yapmak istiyorum...
Evet doğru söylüyosunuz sağolun teşekkür ederimkilosu gayet iyi duruyor. 1,57 boyundayım 54 kilo yaşıma göre normal çıkıyor, e yaşı gereği biraz az olması da gerekiyorsa 45-46 çok normal duruyor bence
Canım sadece meyve ile kötü olmayasın.Yemek ye ekmeği kes.Tabi abartmadan ye. Bol su
kaçaklar siziTakımda olan ve gelmeyen diğer arkadaşlar nerdesiniz?
Evet doğru söylüyosunuz sağolun teşekkür ederim
ütüyü çok severim..karşıma da tv açın..koyverin gari
menü mü bu...kız ben bunları ayakta götürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?