CANIM SADECE FAHMUH DEĞİL GAMZENN DE VARDI 2 SİDE Bİ KAYBOLDU PİR KAYBOLDULARfahmuh vardı listeye girecekti nerelerde ??
@fahmuh 401. etapta 69 kilo ile izne ayrılmış, kilo almışsın, 69 a düşene kadar liste dışı bizimlesin bacım
sosyalfen
EN SON BU KONUŞMALAR OLMUŞ VE SONRASI FAHMUH FİRARİanmmmmm ciddimu giiizzz neyse ben lusteye gurmis gibi devam edeyimmm
Ellerine sağlık canım.Merhaba 2. takımcım,
407-424 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-42040897
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Eksik ve/ya yanlış bilgi varsa lütfen uyarın.
kaptanım bizde birde pinoli diye arkadaş vardı mezun oldu onu eklememişsiniz sanırım göremedim ismini
Burdayım canım, benim banyo tadilattaydı ve hala ıvır zıvır işleri var, hedef yoksa kesin yiyordurkaptancimmmmmm hedeffffffffffcimmmmm nerdesiniz
Hayatım yine listede oluyorlar, eğer yine bildirimde bulunazlarsa yanlarına açıklama yapılıyor, 3. kez bildirimde bulunmadı, diskalifiye oldu diye..***2.TAKIM 425.ETAP***
hedef52 ( 66,5 / / /% )
losefar ( 59,4 // / % )
cemre cemre ( 61,5 / / / % )
uhs( 65,8 / // %)
zuhal32( 67,2 / / / %)
azaydidem(68/ / / %) yeni üye başlangıç tarihi:14.07.2015 başlangıç kilosu: 68 hedef kilosu 55
2.takım ortalaması : %
Dingonunahiri (60,0/ / / %)2.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI
secret_88( 55,6 / / /% ) 2.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI
Meggieee( 64,7 / / / / % )2.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI
kurallar gereği 2.kez bildirimde bulunmayanlar diskalifiye oluyormuş bu yüzden listeden çıkarıp düzenleme yaptım
anladım kaptanımHayatım yine listede oluyorlar, eğer yine bildirimde bulunazlarsa yanlarına açıklama yapılıyor, 3. kez bildirimde bulunmadı, diskalifiye oldu diye..
losefara da izin yazıyoruz şekerlik
azaydidem de bildirmde bulunursa listede yoksa değil.. Paylaşımına özen göstermesi lazım.. Fatima nın maşallahı var paylaşımda
Oo süpersin ya maşallah bende istiyorum 1hafta evdeyim sonra tatile çıkcaz neler yaptın bende yapayım ama çok yürümüştün demiKızlar bugun 1 hafta oldu diyete ve rejime başlayalı.
64,4 le başlamıştım
Bugun tartıldım 60,1 geldim
4kilo 300 gram gitmiş çok mutluyum.darısı hepinize inşallah
Cnm evet çok yürüdüm .2 saat sabah 2 saat akşam yurudum.vede kalori hesaplayarak beslendim.günlük 800 kalori aldım.Oo süpersin ya maşallah bende istiyorum 1hafta evdeyim sonra tatile çıkcaz neler yaptın bende yapayım ama çok yürümüştün demi
Canım öncelikle bekar ve çalışmadığım için boş Zaman'ım cok.Ayrıntılı yazar mısın canım
bekleyelim canım eğer yetişmezse sabit yazarızKızlar azaydidem tatilde msj attım umarım yazar ama bildiğim kadarıyla sabitti ben söylesem kabul olmaz mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?