Çok haklısın.kımse ugramıyo ben hergun bi Hevesle giriyorum bu topiğe ama hüsran hiç bi paylaşım yokEllssa kaptanım nolacak şimdi kimse bildirimde bulunmadı kimsecikler ortada yok ve saat 5 gibi bende çıkmak zorunda kalacağım ve bu durum çok üzücü artık buraya ne uğranılıyor nede umursanıyo (kendi düşüncem)
normalde eski sayfalara bakarsan canım çok aktiftik ama şimdi hem ramazan girdi araya hem yaz tatili çocuklar derkekn herkesler dağıldı tamam olabilir ama en azından haftada bir gün(cuma günü)girilip en azından kilonu bildirebilirsin yani ama o da yokÇok haklısın.kımse ugramıyo ben hergun bi Hevesle giriyorum bu topiğe ama hüsran hiç bi paylaşım yok
Kizlar 1 kilo almisim***2.TAKIM 425.ETAP***
hedef52 ( 66,5 / / /% ) bildirimde bulunmadı
losefar ( 59,4 // / % ) İzne ayrılmak istiyor
cemre cemre ( 61,5 / / / % ) bildirimde bulunmadı
uhs( 65,8 / // %) bildirimde bulunmadı
zuhal32( 67,2 / / / %) sabit
Dingonunahiri (60,0/ / / %)3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
secret_88( 55,6 / / /% ) 3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
Meggieee( 64,7 / / / / % )3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
2.takım ortalaması : % 0
Maşallah canım harikasın.Kızlar bugun 1 hafta oldu diyete ve rejime başlayalı.
64,4 le başlamıştım
Bugun tartıldım 60,1 geldim
4kilo 300 gram gitmiş çok mutluyum.darısı hepinize inşallah
Oyy canım seni bu hafta merakla takip edicem. Hatta sabah kaçta çıkıyosun sahile, birlikte yürürmüşüz felan :))Bu hafta 4 kilo verdim. 60,1 kiloyum şuan.haftayaki hedefim 58 e düşmek.motivasyona ihtiyacım var.
Hadi kızlar gelin nolurrrr
Bende seni takipteyim cnm.sabah 6 da çıkıyorum 8 e kadar yürüyorumOyy canım seni bu hafta merakla takip edicem. Hatta sabah kaçta çıkıyosun sahile, birlikte yürürmüşüz felan :))
Cok saol burda olduğun için.isveç diyetinin sonuçlarını merakla bekliyo olucam.evet hedefime çok az kaldı.umarım sende ulaşırsın hedefineFatıma ben varım senle bu hafta isveçe başlıcam yürücem senin hedefine az kalmış cumaya ulaşırsın ne güzel
Hergünmü yürüyosun canım. Özelden tel No yazarmısın? Ben de Mersin deyim. Yürüyüşlerde karşılaşabiliriz senle :)Bende seni takipteyim cnm.sabah 6 da çıkıyorum 8 e kadar yürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?