Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ellssa kaptanım nolacak şimdi kimse bildirimde bulunmadı kimsecikler ortada yok ve saat 5 gibi bende çıkmak zorunda kalacağım ve bu durum çok üzücü artık buraya ne uğranılıyor nede umursanıyo (kendi düşüncem)

Çok haklısın.kımse ugramıyo ben hergun bi Hevesle giriyorum bu topiğe ama hüsran hiç bi paylaşım yok

Çok haklısın.kımse ugramıyo ben hergun bi Hevesle giriyorum bu topiğe ama hüsran hiç bi paylaşım yok
normalde eski sayfalara bakarsan canım çok aktiftik ama şimdi hem ramazan girdi araya hem yaz tatili çocuklar derkekn herkesler dağıldı tamam olabilir ama en azından haftada bir gün(cuma günü)girilip en azından kilonu bildirebilirsin yani ama o da yok

***2.TAKIM 425.ETAP***

hedef52 ( 66,5 / / /% ) bildirimde bulunmadı
losefar ( 59,4 // / % ) İzne ayrılmak istiyor
cemre cemre ( 61,5 / / / % ) bildirimde bulunmadı

uhs( 65,8 / // %) bildirimde bulunmadı
zuhal32( 67,2 / / / %) sabit

Dingonunahiri (60,0/ / / %)3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
secret_88( 55,6 / / /% ) 3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
Meggieee( 64,7 / / / / % )3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi

2.takım ortalaması : % 0

***2.TAKIM 425.ETAP***

hedef52 ( 66,5 / / /% ) bildirimde bulunmadı
losefar ( 59,4 // / % ) İzne ayrılmak istiyor
cemre cemre ( 61,5 / / / % ) bildirimde bulunmadı

uhs( 65,8 / // %) bildirimde bulunmadı
zuhal32( 67,2 / / / %) sabit

Dingonunahiri (60,0/ / / %)3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
secret_88( 55,6 / / /% ) 3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
Meggieee( 64,7 / / / / % )3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi

2.takım ortalaması : % 0

evet kızlar her ne kadar sonuç içler acısı olsa da şuan artık paylaşma kzorundayım umarım düzelir grubumuz herkese iyi hafta sonları

benim listede ismim yok yine tatildeydik anca vaktim oldu suan bldirim yapmak zrundaydim ama suan sabitim kilom ayni

Kizlar 1 kilo almisim

Slm 2. takımın çıtırları Akrepcim listeyi görünce uğrayayım dedim.Fakat kimsecikler yokCemrecim listenizi düzelteyim canım en azından haftaya verdiğinde takıma katkın olru bozma moralini çabuk gelen çabuk gider

Bu hafta 4 kilo verdim. 60,1 kiloyum şuan.haftayaki hedefim 58 e düşmek.motivasyona ihtiyacım var.
Hadi kızlar gelin nolurrrr
Oyy canım seni bu hafta merakla takip edicem. Hatta sabah kaçta çıkıyosun sahile, birlikte yürürmüşüz felan :))

Selamlar buraya uğramadığım için hatalıyım tabiki ama uzun süredir wc sorunu yaşıyorum içtiğim ilaçlardan kaynaklanıyor sanırım ödem topladım detoks yaptım atamıyorum moralim çok bozuk diyet yalan oldu diyebilirim. 3. kez bildirimde bulunmadığım için diskalifiye edilmişim haklı olarak.
Herkese başarılar bol kilo vermeler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…