Listede kalan kızlar düzene soksun evet kendini.Kızlar gördünüz mü sonuncu olmuşuzhaftaya bunu telafi etmeliyiz lütfen herkese duyurulur
Hergün yürüyorum canım.bazen sahilde bazende top sahasında turluyorum.beraber yürüsek süper olur.ben marinanın ordan başlıyorum mezitli tarafına doğru yürüyorum.atıyorum numaramıHergünmü yürüyosun canım. Özelden tel No yazarmısın? Ben de Mersin deyim. Yürüyüşlerde karşılaşabiliriz senle :)
Tamam canım alıyorum numaranı. Eşimin evde olduğu sabahlar birlikte yürürüz. İşe gideceği sabahlar 1 saat yürüyebiliyorum ancak. Dikkat et kuzum. Protein de olsun menülerinde ve 800 çok az 1000 e yükselt ve tabi sağlıklı gıdalar olsunHergün yürüyorum canım.bazen sahilde bazende top sahasında turluyorum.beraber yürüsek süper olur.ben marinanın ordan başlıyorum mezitli tarafına doğru yürüyorum.atıyorum numaramı
Hbr edersin bana birlikte yürüycemizde.Tamam canım alıyorum numaranı. Eşimin evde olduğu sabahlar birlikte yürürüz. İşe gideceği sabahlar 1 saat yürüyebiliyorum ancak. Dikkat et kuzum. Protein de olsun menülerinde ve 800 çok az 1000 e yükselt ve tabi sağlıklı gıdalar olsun
Tamam canım. Ben de bir başlayabilsem, bugün yine yenik düştüm üstümdeki ağırlığa. Bunalımlımıyım neyim ben ya.Cnm b
Hbr edersin bana birlikte yürüycemizde.
Bende düşünüyorum 1000 kalorilik beslenmeyi.
59 a bi düşeyim başlıycam 1000 kaloriye cnm
Hadi kır zincirleri ver o 7 kiloyu, dön aramıza canım ama hep buralarda ol.bende takimin eski halini ozledim kaptancim.benim listeye girmeme 7 kilocuk var
Oyy canım açlıktan uyuyamıyorsun.Gecenin saat 3 ü ve çok açım zorluyorum kendimi yememek için.canım herşeyden istiyo Yahuuu
Cnm inşallah başlarsın zaten bi başladınmı devamı geliyo.ilk Günler'de banada zor gelmişti.ama alışıyosun.yoldaş biri şart.tek başına sıkıcı oluyo ben arkadaşımla gidiyorum .birbirimizi fişekliyoruzTamam canım. Ben de bir başlayabilsem, bugün yine yenik düştüm üstümdeki ağırlığa. Bunalımlımıyım neyim ben ya.
Yarın sabaha kaldı artık umudum. Numaranı kaydettim canım.
Canım güzel bir kahvaltı yap önce, yumurta haşla peynir zeytin. Denizde kramp girer mazallah.Yürüyüşten şimdi geldim.2saat yürüdüm şimdide denize gidiyorum yüzmeye.gitsin bu kilolar artık
Kahvaltımı yaptım peynir zeytin ekmek domates Salatalık yedim.yumurta hiç yiyeniyorun.sevmiyom ağzıma sürmüyorum.yanıma meyve etiform falan aldım.öğlen 1 tane sıkma yiycem.Canım güzel bir kahvaltı yap önce, yumurta haşla peynir zeytin. Denizde kramp girer mazallah.
Evet Açlıktan uyuyamadım o saate kadar.erik attım ağzıma bastırdı baya uyudum sonraOyy canım açlıktan uyuyamıyorsun.
Ya ben başlamıştım ne güzel ama ara verince zorlanıyorum böyle. Hoff..Cnm inşallah başlarsın zaten bi başladınmı devamı geliyo.ilk Günler'de banada zor gelmişti.ama alışıyosun.yoldaş biri şart.tek başına sıkıcı oluyo ben arkadaşımla gidiyorum .birbirimizi fişekliyoruz
Afiyet olsun canım.. İyi eğlenceler sana.Kahvaltımı yaptım peynir zeytin ekmek domates Salatalık yedim.yumurta hiç yiyeniyorun.sevmiyom ağzıma sürmüyorum.yanıma meyve etiform falan aldım.öğlen 1 tane sıkma yiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?