Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hergünmü yürüyosun canım. Özelden tel No yazarmısın? Ben de Mersin deyim. Yürüyüşlerde karşılaşabiliriz senle :)
Hergün yürüyorum canım.bazen sahilde bazende top sahasında turluyorum.beraber yürüsek süper olur.ben marinanın ordan başlıyorum mezitli tarafına doğru yürüyorum.atıyorum numaramı

Günaydın kızlar.bugun öğleni meyveyle geçiştirdim.sıcaktan insanın cani hiçbişe yemek istemiyo.akşamda yoğurt ve leblebi yiycem

Hergün yürüyorum canım.bazen sahilde bazende top sahasında turluyorum.beraber yürüsek süper olur.ben marinanın ordan başlıyorum mezitli tarafına doğru yürüyorum.atıyorum numaramı
Tamam canım alıyorum numaranı. Eşimin evde olduğu sabahlar birlikte yürürüz. İşe gideceği sabahlar 1 saat yürüyebiliyorum ancak. Dikkat et kuzum. Protein de olsun menülerinde ve 800 çok az 1000 e yükselt ve tabi sağlıklı gıdalar olsun

Bu sabah yürümek vardı planımda ama uyku ve tatil modu izin vermedi. Yarın sabah inşallah 1 saat yürürüm. Yürümek gibisi yok.

Aboo gidiyorum geliyorum kimse yok, neredesiniz kızlar ya.. İyisimi taze kan arayalım takıma, bu böyle olmayacak.

Cnm b
Hbr edersin bana birlikte yürüycemizde.
Bende düşünüyorum 1000 kalorilik beslenmeyi.
59 a bi düşeyim başlıycam 1000 kaloriye cnm

Cnm b

Hbr edersin bana birlikte yürüycemizde.
Bende düşünüyorum 1000 kalorilik beslenmeyi.
59 a bi düşeyim başlıycam 1000 kaloriye cnm
Tamam canım. Ben de bir başlayabilsem, bugün yine yenik düştüm üstümdeki ağırlığa. Bunalımlımıyım neyim ben ya.
Yarın sabaha kaldı artık umudum. Numaranı kaydettim canım.

Tamam canım. Ben de bir başlayabilsem, bugün yine yenik düştüm üstümdeki ağırlığa. Bunalımlımıyım neyim ben ya.
Yarın sabaha kaldı artık umudum. Numaranı kaydettim canım.
Cnm inşallah başlarsın zaten bi başladınmı devamı geliyo.ilk Günler'de banada zor gelmişti.ama alışıyosun.yoldaş biri şart.tek başına sıkıcı oluyo ben arkadaşımla gidiyorum .birbirimizi fişekliyoruz

Canım güzel bir kahvaltı yap önce, yumurta haşla peynir zeytin. Denizde kramp girer mazallah.
Kahvaltımı yaptım peynir zeytin ekmek domates Salatalık yedim.yumurta hiç yiyeniyorun.sevmiyom ağzıma sürmüyorum.yanıma meyve etiform falan aldım.öğlen 1 tane sıkma yiycem.

Ya ben başlamıştım ne güzel ama ara verince zorlanıyorum böyle. Hoff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…