Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yumurta, zeytin, lavaş, soğan ve meyve salatasından oluşan kahvaltımı yaptım. Üstüne de 1 kapsül omega3.
Güne enerjik başlamaya hazırım.

Ya ben başlamıştım ne güzel ama ara verince zorlanıyorum böyle. Hoff..
Yıkılma yenik düşme başarıcam ben bunu Alışkanlık haline getircem de pes etme .yada evde Müzık aç dans et .ben eger az yürüdüysem evde dans ediyorum tamamlıyorum.mezdeke açıyorum

Yıkılma yenik düşme başarıcam ben bunu Alışkanlık haline getircem de pes etme .yada evde Müzık aç dans et .ben eger az yürüdüysem evde dans ediyorum tamamlıyorum.mezdeke açıyorum
Haklısın canım. Başarıcam yarın sabah yürümeyi inşallah. Bugün tüm gün temizlik yaptım hiç durmadım.

aa niye daha çokmuş giremiyomusun hemen
canim ben eskilerdenim azicik.72.8 le izne ayrilmistim.ayrildigin kilodan fazlasiyla geri donersen o kiloya gelene kadar listeye giremiyomusun.oyuzden listede yokum ama tarida 80 i gorunce soka girdim İnsaallah bu sefer 69 olana kadar durmiycam.dizimdeki ve belindeki agrilar artti gene kalcam buyudu gecmise geri dondum yani.ama moralimi bozmiycam.zararin neresinden donersem kardir

ayyy canım olsun tabi buradan yazışır motive ederiz birbirimizi sen takıl bize verelim kiloları bende bi ara 77 yi gördüm şuan 67 kiloyum isveçle 62 ye falan düşmeyi hedefliyorum hedefim ise 60 kilo olmak sonrasında 57 :)

bugunku menum
sabah tandir ekmegi yada yufkasimi desem bilemedim.malatyadan gelme buyuk yuvarlak kitir kitir.islatilarakda yeniyomus ama ben kuru sevdim.artik ekmek yerine onu yiycem
peynir zeytin kirmizi biber
ara sutlu nescafe
oglen kofte ayran
ara dondurma
aksam esim dereotu getirirse kabak yemegi yapicam İnsaallah
sabah 2 km. yurudum.dizimi cok zorlamadan her sabah cikicam İnsaallah yuruyuse.bide bolca limonlu su

neguzel 10 kilo vermissin.bende 93 den 70 e kadar indim ama koriyamadim kilomu simdi tekrar sil bastan basladim.ben isvec yada kati bisey yapamiyorum.kendime cok vakit ayiramiyorum evde ne pisirirsem ondan yiyip tatliyi kestimmi bana yeter zaten.en kotu yanim tatli sevdam zaten

Kızlar merhaba....şu an izindeyim...tatil dönüşü son kiloma göre +2kg fazlam vardı...motivasyonum düştü...birde memlekette beni uxun bir süre önce görenler ne kadar zayıflsmışsın dedikçe sanıtım biraz şımardım
Fatima33 ve zuhal32 hoşgeldiniz....
zuhal32 sanırım isveçe başlamayı düşünüyorsun...ben yıllar önce yapmıştım gerçekten zor bir diyet.
Benim hedef kiloma 8 kg var ...9 ayda yaklaşık 18 kg verdim ...kalan sekizi de vermek için sabırsızlanıyorum...bu arada ben de yarın 5 günde 5 kg diyetini yapacağım...bir kere yapmıştım hem zor hem kolay ...zorluğu sıfır tuz sıfır yağ...kolaylığı ise sınırsız yiyebilmek...

Tatılden hepinize selam bugün 8 . Gün 1 hafta daha buralardayım her gün denize gırıyorum yürüyüş yapıyorum ama deniz fena acıktırıyo biraz kacırdım gibi kılomdan haberim yok almısımdır ama hafif göbek çıktı gibi gören inceciksin dıyıp duruyo ama pek öyle degıl hepınızı öpuyorum

Sorma canım bende 2 gündür ipin ucunu kaçırdım alıiverişimi yaptım yarın isvece hazırım.5günse 5 yapmıştım bende önceden hafif tuz ekliyordum ortalama 2-3 kilo verdim isveç zor ama dayanıcam şuan kesin 68 i geçtim 13günde 5 kilo veririm inş

Ben 1 haftada 5 kilo hedefledim bakalım, tabi uyabilirsem..

Kızlar işlerimi halledeyim ben, görüşürüz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…