Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kolay gelsin canı nasıl gidiyor, ben sabah haşlanmış patateslerimi yedim ...biraz acıktım ama olsun açlık bana tokluk hissinden daha fazla mutluluk veriyor sanki
Aaa tesadüfe bak, bugün ben de isveçteyim
kaptanım sen 52 ile mi mezun olmuştun kaç kilo aldın merak ettim çokkkk...

günaydın cancan .....

herkese gunaydin.kizlar ben bu diyetleri sagliksiz buluyorum ve biraz kacirincada verilen kilolar geri geliyo bence.sonucta devamli boyle beslenemezki kimse.benim menume geliyim
sabah 7:30 corekotuyagi pekmez(kanim dusuk kan hapida kullaniyorum ama her sabah bunu icicem)
simdi yeni kalktim once yarim lt. limonlu balli suyumu icicem sonra yufka ekmegi peynir zeytin kirmizi biber 5i bir arada cay

Günaydın kızlar türk kahvemi içip başladım.sabah kilomu görünce şok oldum 68.9 akrep33 sen kaçıncı gündesin didemde yarın başlıcak

Losefar bakalım sen ne kadar vereceksin şuan kaç kioosun
kafam karışık bu konuda.. cuma tartılmıştım 60,3 bu sabah tartıldm 61,3 ....2 günde 1 kilo almam imkansız.. cuma iki öğün yedim abartmadan ve 1 saat yürüdüm, ctesi misafirlikteydim orada abartmış olablirim akşamına da tantuni yedim ama midem çok kötü oldu afedersiniz ama bayağı çıkardım , 30 dk yürüdüm, tromblinde falan zıpladım ....dünde normaldi....
5te 5 e başlarken 60,3 'ü baz alıyorum ....
şu anda da haşlanmış patateslerimi yiyorum pul biber , nane ve limnla tatlandırdım

Kızlar bu sabah yürüyüşüme gidemedım.kendimi kötü hissediyorum bu yüzden.
Bida frikik vermemeye calışcam

Öğlen armut ve etiform Çubuk kraker yedim bi paket.
Ben her sabah 1 tatlı kaşığı ev Yapımı pekmez içiyorum şeker ihtiyacımı öyle karşılıyorum

Güldürdün cnm beni ya
Sen yinede yaz ben çok sınırlıyom kendimi aklımada başka ne yenir gelm
bu aralar dondurma yiyorum ama genelde biskrem yerim.
bencede kendini cok sinirliyosun canim.bence vericegin kiloda az oldugundan bukadar az yeme.bir hafta normal yediginde hepsi geri gelir sende vermeye ugrastiginla kalirsin canim.bilmiyorum hayatin boyunca nekadar rejim yaptin ama inanki ben cok denedim.sirf lahana corbasi yedigim bile oldu ama inanki tecrube ettim diye soyluyorum yavas verilen kilo geri gelmiyo.

Banane söylemicem işte :))

Canım son aldığım kilolar olunca yapışmadan gitsin diye, bir de ben zaten o listeye çok takılı kalmam, evde olanla kafama göre takılırım işte..
Günaydın kızlar türk kahvemi içip başladım.sabah kilomu görünce şok oldum 68.9 akrep33 sen kaçıncı gündesin didemde yarın başlıcak

ilk gün canım..
Kuzlar atıştırmalık olarak neler yiyyosunuz paylaşırmısınız burda

Ben meyve yiyorum.

Ben 7 yaşımdan beri yediklerime dikkat ediyorum ..gecen sene den beri ilaç kullanıyorum 13 kilo aldım iştahımı açtı ilaçlar.şimdi debelleşiyorum kilo vermek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…