Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok geçmiş olsun canım anneminde kilo fazlalığı var benim diyetisyenime gitmeye başladı ve 2 haftada 3 kilo verdi şimdi kollarının ve dizinin ağrısının hafiflediğini söylüyor darısı sana canım seninkilerde geçer inş

o zaman evde tatlı yapma o zaman ben sadece misafir geldiğinde yapıyorum ve artan olursa misafire veriyorum.eşim bazen mızmızlanıyor ama ne yapalım
bende en çok pilava dayanamıyorum canım helede mercimek pilavına

Kuzlar atıştırmalık olarak neler yiyyosunuz paylaşırmısınız burda
leblebi,çiğ badem,ceviz,sabahları kayısı,meyve

kızlar merhaba kusura bakmayın geçen cuma kilo bildirmeyi unutmuşum nasıl unuttum bilemiyorum oğlum rahatsızdı işten izin almıştım evde onunla ilgilendim.telefonu elime almayınca hiç aklıma gelmedi
ben en son 65,8 kalmıştım.sabah tartıldım 64,7 kiloyum.bu cuma 63'lü rakamları görmeyi hedefliyorum.
diyetisyenimin bu hafta verdiği liste şöyle
sabah 1 yumurta domates salatalık,2 etimek,1 üçgen peynir,yeşillik
arada yeşil çay
öğlen karabuğdaylı mantar sote ayran
arada yeşilçay
akşam patlıcan salatası
yatmadan süt 1 meyve
kaçamaksız uymaya çalışıyorum63 lü rakamları görmeyi hedefliyorum

herkese gunaydin.kaptancim kilonu soylemiycegini biliyodum ama ne yalan soyliyim bende merak ettim kac kilo aldigini
sabah kalkinca corekotu pekmez
saat 6 da bir top yumurta 2,5 km. yuruyus
saat 7 yarim lt. limonlu balli su
sonra uyku ve saat 10 kahvalti(kahvaltim hep ayni sıkilana kadar degistirmem)

merhaba canım .. menü çok güzel görünüyor bunları yiyerek ve spor yaparak kilo vermemen mümkün değil gibi ...inş kaçamak yapmazsın ...ben de 5 'te 5 i yapıyorum bu hafta .dün çok şükür iyi geçti gün boyu patates yedim sabah ve öğlen haşlanmış, akşam ise elma dilimi şeklinde karabiber, kırmızıbiber, sarımsak 1 yeme kaşığı zeytinyağıyla tatlandırıp fırınladım çok güzeldi akşam yediğim, haşlanmışları yerken biraz zorlanmıştım ....dünkü kaçamağım ise 1 cornet dondurma oldu, arkadaşlar işyerinde ısmarladı önce yemeyeceğim dedim, dondurmalar gelince dayanamadım ( 200 kcal sanırım) ...
bugün sebze günü sabah havuç, domates ve salatalık yedim kaçamak olarak çeyrek simit... öğlen de aynısını yiyeceğim..akşam ise nar ekşili bol salata yapacağım inş.

gecmis olsun canim cocuklar hep ayni yaz geldi bu bogaz agrisindan kurtulduk dedim bizim ufaklik uc gun dondurma yedi hemen bogazi sisti.seninkinin kotu biseyi yoktur İnsaallah
bide menun guzelmis ama aksam salata biraz az geldi bana yanina uc kasikda yemek koysaymis iyiymis

Çok teşekkürler cnm .çok sağlıklı hepside

yaaaa o dondurmalar beni mahvediyo zaten.bizim ufaklik uyuyunca buyuk anne yiyelimmi diyo zavallim butun gun bu ani bekliyo.tamam diyorum ama sende benle yermisin diyo.ya bana kiyamiyo yada ver dondurmandan biraz isiriyim dedigim icin israrla banada aliyo

kışın diyet yapmak daha kolaymış meğer,dondurma ve yaz meyveleri tehlike arz ediyor....karpuz kavun üzüm şeftali ohhhhh mis mis

anammm geliyorum gidiyorum kimse yok.hedeffffff yeter aldigin kilolar verdigin ara don artik.faydali seyler paylas yorum yap olmazki canim

oglumu baskete goturup getirdim ara olarak nescafe ve findik yedim.suan acim ama bizim canavarlar gorumcemin kiziyla terasta havuz keyfi yapiyolar.hic annemiz acikti diyen yok.yanimda kabak yemegi getirdim ilk firsatta yiycem İnsaallah

Bende isveçe devam ediyorum 1 saat yürüdüm ve 1 kilo vermişim 67.9 cumaya 65 i görmek istiyorum bugün akşamki meyveyi şimdi yedim akşam haşlama tavuk ve salata yemeyi düşünüyorum

bende yeni katıldımm :) spor salonuna gittim dans ettim haşlama tavuk salata azıcık bulgur pilavı yedim akşma yemeği olarak

bende yeni katıldımm :) spor salonuna gittim dans ettim haşlama tavuk salata azıcık bulgur pilavı yedim akşma yemeği olarak
biraz kendinden bahseder misin?? birde ilk sayfada kurallarımız belli okudun mu bilmiyorum ama okumadıysan eğer bi göz atıp sana uyup uymayacağını bildirmen lazım eğer bi problem olmazsa uygulaya bileceksen kuralları sıkıntı yok

günaydın kızlar
perşembe akşam eşyalarım geldi
cuma günü resmi işlerim vardı tayin işleriyle uğraştık hala yerim belli değil o gün bugündür ev yerleştiriyoruz. kolileri açtık. gardrobum kaldı. duvarların birazını sildik birazı kaldı. bu arada telefonum hep ortalıklardaydı,genelde kardeşim bakıyordu.
bugünden sonra daha sık gelebilirim inşallah.

anammm geliyorum gidiyorum kimse yok.hedeffffff yeter aldigin kilolar verdigin ara don artik.faydali seyler paylas yorum yap olmazki canim
evet ya hedef56 'nin yeri çok belli , evi yerleştiriyor muhtemelen işi zorrrrr...

Bende isveçe devam ediyorum 1 saat yürüdüm ve 1 kilo vermişim 67.9 cumaya 65 i görmek istiyorum bugün akşamki meyveyi şimdi yedim akşam haşlama tavuk ve salata yemeyi düşünüyorum
isveç nasıl gidiyor canım , benim 5'te 5 fena değil , genelde uymaya çalışıyorıum ama kaçamaklarım oluyor....
hoş geldin canım merak ettik seni biraz kendini tanıtırmısın...

dün akşam tavuk-bulgur pilavı vardı bizim menüde de.
Afiyet olsu güzellllmiş menüüüü

ooooo kimler gelmiş.
sen misin burayla bağlantıyı koparan!
umarım bu sfer devamlı olursun burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…