Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

menume devam ediyim
ara sutlu nescafe biraz findik
ara bir dilim seftali
oglen 16:30 da bir bardak maydanoz suyu
bir kase salatalikli yogurt biraz yufka ekmegi
senin menüyü görünce içimden duvar silmek geldi, gidiyim bi duvar sileyim de kalori yakayım

Canım 2.günüm bitti meyve kaçamağım oluyo dün akşamda 1saat yürümeme rağmen hiç kilo veremedim şimdilik 1 kilo gitti kahvemi içtim 3.güne başladım senin kilo verme nasıll

bizimki klimadan etkileniyor zannedersem canım dün gece yine ateşi vardı

canım hoşgeldin hayırlı olsun yeni iliniz yeni eviniz
allah kolaylık versin canım taşınmak temizlik çok zor hemen biter inş

günaydın kızlar bugün sabah itibari ile 64,4 kiloyum
dün kaçmağım 1 incir oldu.300 gram vermişim bir günde
2 günde 500 gram verebilirsem 63 lü rakamları görebilecem
bugünkü menüm biraz farklı olacak
sabah 1/2 simit (çok güzel koktu dayanamayıp aldım)
domates salatalık 1 üçgen peynir çay(şekersiz)
öğlen bizimkiler pikniğe gidiyor bende izin alıp onların yanına gidicem
4 minik yumurtalı köfte bol yeşillik domates salatalık ayran
akşamda kırmızı biberli yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum
piknikte oğluşumla bol bol oynarsam bu da aktivitem olur
görüşürüz öpüyorum kocaman

hedef56 canım allah yardımcın olsun ev taşımak yerleştirmek çok zor allah kolaylık versin ama kilo problemin için hiç yakıştıraadım umarım en kısa zamanda kilocuklarını verirsin

iste hedef farki hemencik hareket geldi.Allah kolaylik versin canim yeni yerin ve evinde mutlu ve huzurlu olursun İnsaallah.ben artik buralardayim canim 13 kilo verene kadar bir yere gitmiycem

5te5 te dün sebze günüydü sabah ve öğlen iyi gitti , mesaideki arkadaşlar yine dondurma ısmarladı
akşam kocaman bir tabak salata hazırladım kendime yağsız ve tuzsuz sadece narekşisi ile tatlandırdım ancakkkkkk menüde lahmcun vardı 1,5 tane yedim ( şapı yaklaşık 15 -20 cm falandır) dünü kapattım.

bugün meyve günü yaptım normalde et günü de hazırlığım yoktu...sabah meyve yedim öğlen ise arkadaşlar işyeirnde menemen ve patlıcan salatası yapmışlardı onlardan yedim, akşam ızgara köfte yiyeceğim (bugün bayağı karışık oldu)

balııııııııııık
ben de bir ilçeden sipariş ettim cumaya gelecek balıkkkkkkkk
Canım 2.günüm bitti meyve kaçamağım oluyo dün akşamda 1saat yürümeme rağmen hiç kilo veremedim şimdilik 1 kilo gitti kahvemi içtim 3.güne başladım senin kilo verme nasıll
kolay gelsin canım kaçamak illaki oluyor, benim kötü yanım ( belki de iyi yanım ) günlük tartılmıyorum cuma sabah tartılacağım, motivasyonum bozuluyor tartılınca

Dayanamiyorum ben sabahları tartılıyorum :) bakalım cumaya kaç olacağız

bugunku menum
sabah ayni kahvaltim
ara sutlu nescafe
oglen 3 gibi arkadasta bir hamur bir tabak kisir
ara 5 gibi ufak bir tabak karpuz
aksam bir bardak ayran
ara 20:30 bir seftali aslinda yemiycektim ama ilacimi tok icmem lazim oyuzden yedim
bugun guzel gitti cok sukur ama yuruyus olmadigindan veremiycem biliyorum

Ben 7 yaşımdan beri yediklerime dikkat ediyorum ..gecen sene den beri ilaç kullanıyorum 13 kilo aldım iştahımı açtı ilaçlar.şimdi debelleşiyorum kilo vermek için
Ne ilacı kullandın canm?
Günaydın kızlar.cumaya az kaldı çok heyecanlanıyorum ben git gide

Aman yavaş gelsin ama kilolar hızlı gitsin :)

Kız söyledim ya, şaka yapmıştım onu derken :) 64 oldum ben..

anammm geliyorum gidiyorum kimse yok.hedeffffff yeter aldigin kilolar verdigin ara don artik.faydali seyler paylas yorum yap olmazki canim
Dimi amaaa.. Dur cadıyı arıyayım yarın..
oglumu baskete goturup getirdim ara olarak nescafe ve findik yedim.suan acim ama bizim canavarlar gorumcemin kiziyla terasta havuz keyfi yapiyolar.hic annemiz acikti diyen yok.yanimda kabak yemegi getirdim ilk firsatta yiycem İnsaallah

Kız gezmeye giderken yanında yemek mi götürdün?
Bende isveçe devam ediyorum 1 saat yürüdüm ve 1 kilo vermişim 67.9 cumaya 65 i görmek istiyorum bugün akşamki meyveyi şimdi yedim akşam haşlama tavuk ve salata yemeyi düşünüyorum

Ben birebir uygulamadan devam ediyorum:)
bende yeni katıldımm :) spor salonuna gittim dans ettim haşlama tavuk salata azıcık bulgur pilavı yedim akşma yemeği olarak

Hoşgeldin canım..
dün akşam tavuk-bulgur pilavı vardı bizim menüde de.

Ooo hedef gelmiş bileee:)

İnşallah canım..Özledik seni:)

günaydın kızlar umarım herkes iyidir, dün tartılma gafletinde bulundum haberler kötü ama bozmadım moralimi çünkü yarına dah çok varrrrr...5de 5 i sabah ve öğlen uygulayıp akşam yemeklerinde gümlettim açıkçası....dün meyve günü yaptığım halde akşam 1 tbk makarna yedim... dayanamdım , makarna kilo yapıyor mu yapmıyor mu orası da muallak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…