balıııııııııııkBugun Öğlen sadece karpuz yedim.akşamada menüde balık var
senin menüyü görünce içimden duvar silmek geldi, gidiyim bi duvar sileyim de kalori yakayımmenume devam ediyim
ara sutlu nescafe biraz findik
ara bir dilim seftali
oglen 16:30 da bir bardak maydanoz suyu
bir kase salatalikli yogurt biraz yufka ekmegi
Canım 2.günüm bitti meyve kaçamağım oluyo dün akşamda 1saat yürümeme rağmen hiç kilo veremedimevet yahedef56 'nin yeri çok belli , evi yerleştiriyor muhtemelen işi zorrrrr...
isveç nasıl gidiyor canım , benim 5'te 5 fena değil , genelde uymaya çalışıyorıum ama kaçamaklarım oluyor....
hoş geldin canım merak ettik seni biraz kendini tanıtırmısın...
Afiyet olsu güzellllmiş menüüüü
bizimki klimadan etkileniyor zannedersem canım dün gece yine ateşi vardıgecmis olsun canim cocuklar hep ayni yaz geldi bu bogaz agrisindan kurtulduk dedim bizim ufaklik uc gun dondurma yedi hemen bogazi sisti.seninkinin kotu biseyi yoktur İnsaallah
bide menun guzelmis ama aksam salata biraz az geldi bana yanina uc kasikda yemek koysaymis iyiymis
canım hoşgeldin hayırlı olsun yeni iliniz yeni evinizgünaydın kızlar
perşembe akşam eşyalarım geldi
cuma günü resmi işlerim vardı tayin işleriyle uğraştık hala yerim belli değilo gün bugündür ev yerleştiriyoruz. kolileri açtık. gardrobum kaldı. duvarların birazını sildik birazı kaldı. bu arada telefonum hep ortalıklardaydı,genelde kardeşim bakıyordu.
bugünden sonra daha sık gelebilirim inşallah.
ben de bir ilçeden sipariş ettim cumaya gelecek balıkkkkkkkkbalııııııııııık
kolay gelsin canım kaçamak illaki oluyor, benim kötü yanım ( belki de iyi yanım ) günlük tartılmıyorum cuma sabah tartılacağım, motivasyonum bozuluyor tartılıncaCanım 2.günüm bitti meyve kaçamağım oluyo dün akşamda 1saat yürümeme rağmen hiç kilo veremedimşimdilik 1 kilo gitti kahvemi içtim 3.güne başladım senin kilo verme nasıll
Dayanamiyorum ben sabahları tartılıyorum :) bakalım cumaya kaç olacağızben de bir ilçeden sipariş ettim cumaya gelecek balıkkkkkkkk
kolay gelsin canım kaçamak illaki oluyor, benim kötü yanım ( belki de iyi yanım ) günlük tartılmıyorum cuma sabah tartılacağım, motivasyonum bozuluyor tartılınca
bende ayniyim.yarin sabah tartilmiycam diyorum sabah olunca dayanamiyorum hemen tartiliyorumDayanamiyorum ben sabahları tartılıyorum :) bakalım cumaya kaç olacağız
Nerelerdesin canım ?nasıl gidiyo bu hafta yoksunÇok teşekkürler cnm .çok sağlıklı hepside
Ne ilacı kullandın canm?Ben 7 yaşımdan beri yediklerime dikkat ediyorum ..gecen sene den beri ilaç kullanıyorum 13 kilo aldım iştahımı açtı ilaçlar.şimdi debelleşiyorum kilo vermek için
Günaydın kızlar.cumaya az kaldı çok heyecanlanıyorum ben git gide
Kız söyledim ya, şaka yapmıştım onu derken :) 64 oldum ben..herkese gunaydin.kaptancim kilonu soylemiycegini biliyodum ama ne yalan soyliyim bende merak ettim kac kilo aldigini
sabah kalkinca corekotu pekmez
saat 6 da bir top yumurta 2,5 km. yuruyus
saat 7 yarim lt. limonlu balli su
sonra uyku ve saat 10 kahvalti(kahvaltim hep ayni sıkilana kadar degistirmem)
Dimi amaaa.. Dur cadıyı arıyayım yarın..anammm geliyorum gidiyorum kimse yok.hedeffffff yeter aldigin kilolar verdigin ara don artik.faydali seyler paylas yorum yap olmazki canim
oglumu baskete goturup getirdim ara olarak nescafe ve findik yedim.suan acim ama bizim canavarlar gorumcemin kiziyla terasta havuz keyfi yapiyolar.hic annemiz acikti diyen yok.yanimda kabak yemegi getirdim ilk firsatta yiycem İnsaallah
Bende isveçe devam ediyorum 1 saat yürüdüm ve 1 kilo vermişim 67.9 cumaya 65 i görmek istiyorum bugün akşamki meyveyi şimdi yedim akşam haşlama tavuk ve salata yemeyi düşünüyorum
bende yeni katıldımm :) spor salonuna gittim dans ettim haşlama tavuk salata azıcık bulgur pilavı yedim akşma yemeği olarak
dün akşam tavuk-bulgur pilavı vardı bizim menüde de.
günaydın kızlar
perşembe akşam eşyalarım geldi
cuma günü resmi işlerim vardı tayin işleriyle uğraştık hala yerim belli değilo gün bugündür ev yerleştiriyoruz. kolileri açtık. gardrobum kaldı. duvarların birazını sildik birazı kaldı. bu arada telefonum hep ortalıklardaydı,genelde kardeşim bakıyordu.
bugünden sonra daha sık gelebilirim inşallah.
Cnm depresyon ilaçları kullanıyorum antidepresan ve uyku ilacıNe ilacı kullandın canm?
Aman yavaş gelsin ama kilolar hızlı gitsin :)
Bu hafta dışardaydım hep.kuzenlerimle eğlendik biraz.alkolüde fazla kaçırdım 3gündür.yandım benNerelerdesin canım ?nasıl gidiyo bu hafta yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?