Tam olarak içeriği nedir canım acabaKızlar evrenden torpilim var Kitabı'nı okuyorum.çok etkilendim .kişisel gelişim kitabı
Yazarı kim ona benzer bir kitap okudum çok güzeldi severim uygularım daKızlar evrenden torpilim var Kitabı'nı okuyorum.çok etkilendim .kişisel gelişim kitabı
Baktım benim kitapmış harika kendime uyguladığım bir kitapKızlar evrenden torpilim var Kitabı'nı okuyorum.çok etkilendim .kişisel gelişim kitabı
Hedeff hoşgeldin nerelerdeydin :)
bizimki klimadan etkileniyor zannedersem canım dün gece yine ateşi vardı
canım hoşgeldin hayırlı olsun yeni iliniz yeni eviniz
allah kolaylık versin canım taşınmak temizlik çok zor hemen biter inş
Allah hayırlı etsin canım inş kolay alışırsınız iyi insanlarla karşılaşırsınız :)zuhal ev taşıdık, başka şehre taşındık.
hayırlı olsun dilekleriniz için hepiniz sağolun.
umarım hayırlı olur:)
şimdilik yaşam tarzımı maraş nasıl etkileyecek diye bakıyorum olumlu olacak gibi. neden derseniz:
- taşındığımız ev yaklaşık 300 m2 burda genel olarak evler büyükmüş, bu iyi oldu. arka odadan kapıya gelmek baya vakşt alıyor
-biz dışarda sık yemek yiyoruz.her yemekte sofraya sürahi ile ayran getiriliyor ve salata bittikçe yenileniyor. bu çok ilginç. diyet için olumlu geldi. tabi pide yenmez yağlı et tüketilmezse iyi
- bir de reyhan salataya bu kadar mı yakışır, salatalar ye beni ye beni diyor
- tatlı olarak da dondurma en hafif tatlılardan
- henüz iş yerim belli olmasa da arabayı eşime vermek niyetindeyim. çocukların okulu eşimin iş yerine daha yakın olacak. ben free takılacam innnnşallah
ambu sana çok benzettiğim umutsuz vaka bir kardeşim vardı, o da kilo veriyor. beni yakalayacak diye korkuyorumanammmmm ben bir heves geliyiyim kim kac kilo olmus diye kimsecikler yok bakin sevincim yarim kaldi.bende haftalik kilomu duzenli olarak yazicam İnsaallah
gecen pazar: 80.4
cuma: 78.8
kaptancim gecen aylarda bir kere daha geri gelmistim hatta bir elbise begenmistim ve alamamisstim sende bu sefer senden umitliyim demistin hatirlarmisin bilmiyorum.ben senin o sozunu unutmadim bu sefer ben cok umitliyim 69 olana kadar durmiycam İnsaallah
amin.Allah hayırlı etsin canım inş kolay alışırsınız iyi insanlarla karşılaşırsınız :)
ALIN beni nolurrr.inş alınırımcanım yaFatima33 31 temmuzda aramıza katılmıştı ve bugün tam olarak 14 gün oldu listeye haftaya alınacak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?