Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar bende devam ediyorum bakalım yarın belli olacak her şey :) az da olsa vermiş olurum inş ama ben isveçi sonuna kadar yapcam öbür cumaya iyice vermiş olurum isveç için gezme planımı erteliyorum

herkese iyi aksamlar.yarin icin ben pek unutlu degilim bugun duzensiz yedim.bide ben special k yi cok seviyorum.koca bir tabak yedim nettende gunluk kalori miktarini yukledim bugun onun kalorisi beni sok etti.bide yedigim yufka ekmeginide 200 un uzerinde gosteriyo.toplamda 1222 kalori oldu.tam soktayim.bugunu bol suyla kapatiyorum.

Akreppp33 nasıl gidiyo ayy ben çok açım şuan hemen yatcam bu akşam dışarıdaydım neler vardı neler tuttum kendimi sabaha inş vermiş olurum

anammmmm ben bir heves geliyiyim kim kac kilo olmus diye kimsecikler yok bakin sevincim yarim kaldi.bende haftalik kilomu duzenli olarak yazicam İnsaallah
gecen pazar: 80.4
cuma: 78.8
kaptancim gecen aylarda bir kere daha geri gelmistim hatta bir elbise begenmistim ve alamamisstim sende bu sefer senden umitliyim demistin hatirlarmisin bilmiyorum.ben senin o sozunu unutmadim bu sefer ben cok umitliyim 69 olana kadar durmiycam İnsaallah

Hedeff hoşgeldin nerelerdeydin :)

bizimki klimadan etkileniyor zannedersem canım dün gece yine ateşi vardı

canım hoşgeldin hayırlı olsun yeni iliniz yeni eviniz
allah kolaylık versin canım taşınmak temizlik çok zor hemen biter inş

zuhal ev taşıdık, başka şehre taşındık.
hayırlı olsun dilekleriniz için hepiniz sağolun.
umarım hayırlı olur:)
şimdilik yaşam tarzımı maraş nasıl etkileyecek diye bakıyorum olumlu olacak gibi. neden derseniz:
- taşındığımız ev yaklaşık 300 m2 burda genel olarak evler büyükmüş, bu iyi oldu. arka odadan kapıya gelmek baya vakşt alıyor
-biz dışarda sık yemek yiyoruz.her yemekte sofraya sürahi ile ayran getiriliyor ve salata bittikçe yenileniyor. bu çok ilginç. diyet için olumlu geldi. tabi pide yenmez yağlı et tüketilmezse iyi
- bir de reyhan salataya bu kadar mı yakışır, salatalar ye beni ye beni diyor
- tatlı olarak da dondurma en hafif tatlılardan
- henüz iş yerim belli olmasa da arabayı eşime vermek niyetindeyim. çocukların okulu eşimin iş yerine daha yakın olacak. ben free takılacam innnnşallah

***2.TAKIM 425.ETAP***ONUNCUSU VE SONUNCUSU

hedef52 ( 66,5 / / /% ) bildirimde bulunmadı
losefar ( 59,4 // / % ) İzne ayrılmak istiyor
cemre cemre ( 61,5 / 62,5/-1 / %-1,63 ) bildirimde bulunmadı

uhs( 65,8 / // %) bildirimde bulunmadı
zuhal32( 67,2 / / / %) sabit

Dingonunahiri (60,0/ / / %)3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
secret_88( 55,6 / / /% ) 3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi
Meggieee( 64,7 / / / / % )3.kez BİLDİRİMDE BULUNMADI ve diskalifiye edildi

2.takım ortalaması : % -0,20

***2.TAKIM 426.ETAP***
hedef52 ( 66,5 /66,2 /0,3 /0,23 % ) yüzdesi 2ye bölündü
cemre cemre ( 62,5/ / / % ) bildirimde bulunmadı

uhs( 65,8 / // %) bildirimde bulunmadı
zuhal32( 67,2 / / / %) sabit

2.takım ortalaması : %

Allah hayırlı etsin canım inş kolay alışırsınız iyi insanlarla karşılaşırsınız :)

ambu sana çok benzettiğim umutsuz vaka bir kardeşim vardı, o da kilo veriyor. beni yakalayacak diye korkuyorum
78 kilo civarından diyetisyenle 69a düşmüştü. ara verdi sonra ücret arttı diye diyetisyeni bıraktı hoooop 80i geçti. hatta burada anlatmıştım iddiaya girdik falan diye, sonra mızıkçılık yaptkilo veremiyorum diye çıktı. tekrar diyetisyene başladı. hastanedeki başlangıç kilosu 82 idi. dün sabah evde 73,5 tartılmış. 2 ayda bu kilo
darısı başımıza

ilk bildirim benden takımda çok az kişi kalmışız diskalifye olanlar geri gelemiyor mu?inş bu hafta güzel sonuç çıkar.ben kilo aldığım için az vermiş oldum.kilom 66.9

Kızlar Merhaba sabah tartıldim 65 kiloyum normalde 64.4 e kadar düşmüştü m ama salak gibi iki gündür Öğlen leri salatama nohut ekledim ve suan kendimi çok sis hissediyorum
Bugün doktorum a da gidecem ona da mahcup olacam offf yaaa
Ins yaglarim dan erimisim dir
görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi

Allah hayırlı etsin canım inş kolay alışırsınız iyi insanlarla karşılaşırsınız :)
amin.
şu bahsettiğiniz kitap benim de ilgimi çekti.
buraya gelirken hicret diye niyet ettim önemli olan Allah rızasını kalbe koymak diye düşünüyorum.
tayin işi için müdürlüğe gittik. ayrıldığım yerden de müdür yardımcısı buradaki müdür yardımcısının ismini vermişti, tanıdık diye, selamımı söylerseniz yardımcı olur diye. gittik binaya , danışma giriş kapısının 2 metre ilersinde ve karşıda. tam o bize verilen ismi sorduk odasının yerini öğrendik ve o yöne döndük ki tanıdık biri var karşımızda! adamı tanıyorum bir yerden çıkartacam ama ... eşimle samimi konuşuyorlar...e orda fotokopi çekiyordu acaba diyorum eşimin eski iş yerinden memurlardan biri tayinle buraya mı gelmişti. sonra hatırladım. eşimin üniverste yurdundan samimi arkadaşı, hatta bize de eşi ile gelip kalmışlardı. tayinleri 3 yıl önce maraşın bir ilçesine çıkmıştı, ama ben malatya diye hatırlıyordum. geçici olarak geldiler diye biliyordum. eşimin de telefonu fabrika ayarlarına döndüğünden bu yana irtibatımız kopmuştu. açıkcası maraşta onları görmeyi beklemiyordum. hem de müdürlükte şube müdürü olarak. diyeceksiniz ki müdür niye kapının ağzında fotokopi çekiyor personel soruşturması varmış, gizli evrağı başkası görmesin diye kendisi çekiyor, hem de o saatte o dakikada Bu tevakukla sanki Allah bütün işleri kendisinin gördüğünü bize hatırlatıverdi
Tayin işleri için o tanıdığımız şube müdürü ile başvurulması gereken her yere kolayca başvuruda bulunduk, ha bir sonuç alamadık o başka. en son kadro istediğimiz kurum kibarca reddetti ve akıl verdizaten o kuruma geçmeyi çok da istemiyordum. bakanlıktan kadro istencek vs... istediğim şekilde tayinim olmadı,umrumda deği işlerimi kimin çözeceğini biliyorum bu bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…