seni büyük ihtimalle haftayalisteye alacağız çünkü 15 günü tamamlaman lazm ama yinede kaptana sormak lazım @akrep33 kapatanımALIN beni nolurrr.inş alınırım
caNIM O HİÇ AKTİF OLMUYOR Kİ LİSTEYE ALALIM ÖNCEDEN ÇOK AKTİFTİ TAM LİSTEYE GİRECEĞİ ZAMAN AKTİFLİĞİ BIRAKTIAzaydidemi unutmayalım
Rabbim en güzelini bilir :)bende 3 yıl önce köy okulunda norm fazlası olmuştum ne ağlamış ne strese girmiştim daha kötü yerlere gideceğim diye sonra ne oldu biliyomusun merkez açıldı ve ben merkeze geldim anladım ki kaygıya strese hiç gerek yok dua et iyi düşün iyi olsun her şey olacağına varıyor. o kitabı tavsiye ederim canımamin.
şu bahsettiğiniz kitap benim de ilgimi çekti.
buraya gelirken hicret diye niyet ettimönemli olan Allah rızasını kalbe koymak diye düşünüyorum.
tayin işi için müdürlüğe gittik. ayrıldığım yerden de müdür yardımcısı buradaki müdür yardımcısının ismini vermişti, tanıdık diye, selamımı söylerseniz yardımcı olur diye. gittik binaya , danışma giriş kapısının 2 metre ilersinde ve karşıda. tam o bize verilen ismi sorduk odasının yerini öğrendik ve o yöne döndük ki tanıdık biri var karşımızda! adamı tanıyorum bir yerden çıkartacam ama ... eşimle samimi konuşuyorlar...e orda fotokopi çekiyordu acaba diyorum eşimin eski iş yerinden memurlardan biri tayinle buraya mı gelmişti. sonra hatırladım. eşimin üniverste yurdundan samimi arkadaşı, hatta bize de eşi ile gelip kalmışlardı. tayinleri 3 yıl önce maraşın bir ilçesine çıkmıştı, ama ben malatya diye hatırlıyordum. geçici olarak geldiler diye biliyordum. eşimin de telefonu fabrika ayarlarına döndüğünden bu yana irtibatımız kopmuştu. açıkcası maraşta onları görmeyi beklemiyordum. hem de müdürlükte şube müdürü olarak. diyeceksiniz ki müdür niye kapının ağzında fotokopi çekiyorpersonel soruşturması varmış, gizli evrağı başkası görmesin diye kendisi çekiyor, hem de o saatte o dakikada Bu tevakukla sanki Allah bütün işleri kendisinin gördüğünü bize hatırlatıverdi
Tayin işleri için o tanıdığımız şube müdürü ile başvurulması gereken her yere kolayca başvuruda bulunduk, ha bir sonuç alamadık o başka. en son kadro istediğimiz kurum kibarca reddetti ve akıl verdizaten o kuruma geçmeyi çok da istemiyordum. bakanlıktan kadro istencek vs... istediğim şekilde tayinim olmadı,umrumda deği işlerimi kimin çözeceğini biliyorum bu bana yeter
azaydidemle dün konuştuk annesindeymiş net yokmuş giremedim dedi dün gece evine döndü bugünden itibaren yazar artıkcaNIM O HİÇ AKTİF OLMUYOR Kİ LİSTEYE ALALIM ÖNCEDEN ÇOK AKTİFTİ TAM LİSTEYE GİRECEĞİ ZAMAN AKTİFLİĞİ BIRAKTI
canım ya @Fatima33 31 temmuzda aramıza katılmıştı ve bugün tam olarak 14 gün oldu listeye haftaya alınacak değil mi?
ALIN beni nolurrr.inş alınırım
Tartıldım .59,7 kiloyum bu hafta az verdim ama atmış lardan kurtuldum hoşgeldin elliler
o zaman yarışşşşşş başlasııııııııııınben kilo aldim kizlar tatil misafr fln derken kilo aldm suan 66.9 kiloyum ceza verdm kendime bu cumaya kadr 64 olucam insallahhh
tamamdir ben varimo zaman yarışşşşşş başlasııııııııııın
hedef52 nin kilosu 66,2
ayazdilemin kilosu 66,9
yarış % üzerinden olsun. ve en az 2 haftalık olsunben de ramazanın son haftası 64 tüm,zaman uzamadan tekrar 64 olmalıyım
Tabiki bende varım bakalım hangimiz kazanacağız :)o zaman yarışşşşşş başlasııııııııııın
hedef52 nin kilosu 66,2
ayazdilemin kilosu 66,9
yarış % üzerinden olsun. ve en az 2 haftalık olsunben de ramazanın son haftası 64 tüm,zaman uzamadan tekrar 64 olmalıyım
Benide alınnnnntamamdir ben varimama zuhalde katilsin bize :)
var,sen kilo bildirdin mi, bir tek sen kaldın, fatimayı da ekledimHedeff yeni liste daha yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?