Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ayyy çok sevindim benide eklemene.listeye girince dahada bi hevesleniyo insan inş hedeflerimize ulaşıcam hepimiz

canım onu kaptana sormak lazım Ellssa kaptanım nerdesin
Geldim canım, anca sıra bana geldi..
listeyi paylaştım. behlül kaçar
Ellerine sağlık prenses
Akrepp33 kaptanım yazık ama kız kaç hafta oldu bekliyo listeye giremedi ekleseniz

Ben de eklemeyi istiyorum hayatım ama bir türlü dediğim saatte kilo bildirimi yapmadı.. Geldimi bugün, varmı kilosu?
Ayyy çok sevindim benide eklemene.listeye girince dahada bi hevesleniyo insan inş hedeflerimize ulaşıcam hepimiz

Hayırlı olsun canım ama bu hafta düşük performansın.. O yüzden sana bundan sonra alkol yok, kocamanından cıss ve yasak artık anlaşıldımı şekercik

Kızlar ben diyetimi 800 kaloriden 1000 kaloriye yükselttim bu hafta daha saglıklı beslenebilmek için.
Meyvemi arttırdım birde 1 dilim ekmek daha ekledim kahvaltıma.ekmek gercekten yok tutuyo ama tam tahıllı ekmek tabiki
Seni görünce aklıma yürüyüş geliyor benim.. 1 kere çıkabildim bu hafta maalesef.. Eşimin vardiyası yüzüne uyku düzenim alt üst oluyor.. Sabaha karşı yatınca sabah kalkamıyorum..
Ben pazartesiden bu yana 1,5 kilo vermişim tabi benim iddia haftam pazartesi sabahı doluyor, bakalım pazartesi sabahı kaç olucam.. Dün menü sonrası 100 kez zıplama başlattım, bugün de ilaveten ip atlamaya başlicam, dün ünlü top model adriana lima ip atladığını söyledi, seyahatlerinde valizine ip koyuyormuş, metobolizması yavaş olduğu için sağlıklı beslenip ip atlıyormuş, benim neyim eksik dedi ben de atlarım dedim

tamamdir ben varim ama zuhalde katilsin bize :)
Eee azaydidem gelmiş, hani listede neden yok o zaman?

Canım listeye azaydidemi de ekliyorduk..

seni büyük ihtimalle haftayalisteye alacağız çünkü 15 günü tamamlaman lazm ama yinede kaptana sormak lazım Ellssa kapatanım
Canım fatimanın süresi tamam bu hafta..
Ellssa kaptanım ben yarından itibaren 3 haftalık izne ayrılacağım 5 eylül cts gününe akdar yokum o yüzden foruma arada da olsa girmeye çalışacağım bilgin olsun.

Tamam canım..
ben kilo aldim kizlar tatil misafr fln derken kilo aldm suan 66.9 kiloyum ceza verdm kendime bu cumaya kadr 64 olucam insallahhh

Tamam canım bu hafta 66,9 sun, geçen hafta kaçtı kilon?

Çözüm mercii ni bilmek en güzeli zaten
Hayırlı olsu canım, bizim buralarda da öyledir biten salata eklenir ve ekmekte
Tartıldım .59,7 kiloyum bu hafta az verdim ama atmış lardan kurtuldum hoşgeldin elliler

Tebrikler canım

Kızlar bende devam ediyorum bakalım yarın belli olacak her şey :) az da olsa vermiş olurum inş ama ben isveçi sonuna kadar yapcam öbür cumaya iyice vermiş olurum isveç için gezme planımı erteliyorum
Çok azimli gördüm seni bravo sana hayatım
Akreppp33 nasıl gidiyo ayy ben çok açım şuan hemen yatcam bu akşam dışarıdaydım neler vardı neler tuttum kendimi sabaha inş vermiş olurum

Canım ben isveçten çok uzaklarda akrepçe seyir halindeyim
Tebrikler canım.. Ben de seni defterime kaydettim, her hafta eklicem aşağı doğru inen kilolarını..Hadi bakalım bu kış ambu 6 li rakamlarda gezinicek ortalıkta, durmak yok yola devam
cuma ozeldir oyuzden ayri mesaj ister.herkese hayirli cumalar bolll dualar

Allah razı olsun canım, cümlemize inşallah..

Eee azaydidem gelmiş, hani listede neden yok o zaman?

Canım listeye azaydidemi de ekliyorduk..
evet ya benide ekleyin kac hafta oldu bi turlu giremedim listeye bi hevesle yaziyorum kilomu ama bi turlu gremedm 12.20 gce fln yazdm ben kilomu cokda gec degil ama zaten moralim bzuldu kilo aldim motiveye ihtiyacim var bi turlu motive olamadim diyete ara verince tekrar baslayamadim ama bu hafta listede ismimi grmek isterdim en azindan bana motive olurdu

tamam kaptancim.İnsallah 6 li rakamlari gorucem.5 sene sonrada olsa olucak İnsaallah.
simdi halley yedim onun pismaligiyla aksam yemegi yok bana.bir kase yogurt icine salatalik dograyip yiycem

Bu haf ta da böyle olsun canım haftaya listede olursun artık daha yolumuz uzun beraber yapalım hem bak cumaya 64 hedefimiz var ona ulaşalım demi ben seni motive ederim :)

65 kiloya dusmustum snraki haftada sabittim bu hafta aldim baslangic kilom 68
Başlangıç var bende canım, geçen hafta lazımdı ama hereyde var bir hayır, geçen haftaya göre kilo almışsın ve ben kilo alarak başlayan yeni üyeyi listeye almam.. Haftaya cuma ver kilonu gir listeye şekercik..
tamam kaptancim.İnsallah 6 li rakamlari gorucem.5 sene sonrada olsa olucak İnsaallah.
simdi halley yedim onun pismaligiyla aksam yemegi yok bana.bir kase yogurt icine salatalik dograyip yiycem
Günde en az 1 saat spor yap canım..
Her cıss yediğinde 100 kez zıpla ve ikinci cıssda bu 200 olsun.. Zamanla cıslar sana cazip gelmeyecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…