canım onu kaptana sormak lazımDur azaydidem yok kız bitürlü giremedi listeye
Ayyy çok sevindim benide eklemene.listeye girince dahada bi hevesleniyo insan inş hedeflerimize ulaşıcam hepimiz***2.TAKIM 426.ETAP***
hedef52 ( 66,5 /66,2 /0,3 /0,23 % ) yüzdesi 2ye bölündü
cemre cemre ( 62,5/ / / % )2.defa bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor
uhs( 65,8 /65,0 /0,8/0,61 %) yüzdesi 2ye bölündü
zuhal32( 67,2 /66,9 /0,3 /0,45 %)
Fatima33 ( 60,1 /59,7 / 0,4/0,67 % ) yeni üye/başlangıç tarihi: 31 temmuz cuma/ başlangıç kilosu:64,4/ hedefi:58,0 kg
2.takım ortalaması : % 0,39
Geldim canım, anca sıra bana geldi..canım onu kaptana sormak lazımEllssa kaptanım nerdesin
Ellerine sağlık prenseslisteyi paylaştım. behlül kaçar
Akrepp33 kaptanım yazık ama kız kaç hafta oldu bekliyo listeye giremedi ekleseniz
Ayyy çok sevindim benide eklemene.listeye girince dahada bi hevesleniyo insan inş hedeflerimize ulaşıcam hepimiz
Seni görünce aklıma yürüyüş geliyor benim.. 1 kere çıkabildim bu hafta maalesef.. Eşimin vardiyası yüzüne uyku düzenim alt üst oluyor.. Sabaha karşı yatınca sabah kalkamıyorum..Kızlar ben diyetimi 800 kaloriden 1000 kaloriye yükselttim bu hafta daha saglıklı beslenebilmek için.
Meyvemi arttırdım birde 1 dilim ekmek daha ekledim kahvaltıma.ekmek gercekten yok tutuyo ama tam tahıllı ekmek tabiki
Eee azaydidem gelmiş, hani listede neden yok o zaman?tamamdir ben varimama zuhalde katilsin bize :)
***2.TAKIM 426.ETAP***
hedef52 ( 66,5 /66,2 /0,3 /0,23 % ) yüzdesi 2ye bölündü
cemre cemre ( 62,5/ / / % )2.defa bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor
uhs( 65,8 /65,0 /0,8/0,61 %) yüzdesi 2ye bölündü
zuhal32( 67,2 /66,9 /0,3 /0,45 %)
Fatima33 ( 60,1 /59,7 / 0,4/0,67 % ) yeni üye/başlangıç tarihi: 31 temmuz cuma/ başlangıç kilosu:64,4/ hedefi:58,0 kg
2.takım ortalaması : % 0,39
Canım fatimanın süresi tamam bu hafta..seni büyük ihtimalle haftayalisteye alacağız çünkü 15 günü tamamlaman lazm ama yinede kaptana sormak lazımEllssa kapatanım
Ellssa kaptanım ben yarından itibaren 3 haftalık izne ayrılacağım 5 eylül cts gününe akdar yokum o yüzden foruma arada da olsa girmeye çalışacağım bilgin olsun.
ben kilo aldim kizlar tatil misafr fln derken kilo aldm suan 66.9 kiloyum ceza verdm kendime bu cumaya kadr 64 olucam insallahhh
Çözüm mercii ni bilmek en güzeli zatenamin.
şu bahsettiğiniz kitap benim de ilgimi çekti.
buraya gelirken hicret diye niyet ettimönemli olan Allah rızasını kalbe koymak diye düşünüyorum.
tayin işi için müdürlüğe gittik. ayrıldığım yerden de müdür yardımcısı buradaki müdür yardımcısının ismini vermişti, tanıdık diye, selamımı söylerseniz yardımcı olur diye. gittik binaya , danışma giriş kapısının 2 metre ilersinde ve karşıda. tam o bize verilen ismi sorduk odasının yerini öğrendik ve o yöne döndük ki tanıdık biri var karşımızda! adamı tanıyorum bir yerden çıkartacam ama ... eşimle samimi konuşuyorlar...e orda fotokopi çekiyordu acaba diyorum eşimin eski iş yerinden memurlardan biri tayinle buraya mı gelmişti. sonra hatırladım. eşimin üniverste yurdundan samimi arkadaşı, hatta bize de eşi ile gelip kalmışlardı. tayinleri 3 yıl önce maraşın bir ilçesine çıkmıştı, ama ben malatya diye hatırlıyordum. geçici olarak geldiler diye biliyordum. eşimin de telefonu fabrika ayarlarına döndüğünden bu yana irtibatımız kopmuştu. açıkcası maraşta onları görmeyi beklemiyordum. hem de müdürlükte şube müdürü olarak. diyeceksiniz ki müdür niye kapının ağzında fotokopi çekiyorpersonel soruşturması varmış, gizli evrağı başkası görmesin diye kendisi çekiyor, hem de o saatte o dakikada Bu tevakukla sanki Allah bütün işleri kendisinin gördüğünü bize hatırlatıverdi
Tayin işleri için o tanıdığımız şube müdürü ile başvurulması gereken her yere kolayca başvuruda bulunduk, ha bir sonuç alamadık o başka. en son kadro istediğimiz kurum kibarca reddetti ve akıl verdizaten o kuruma geçmeyi çok da istemiyordum. bakanlıktan kadro istencek vs... istediğim şekilde tayinim olmadı,umrumda deği işlerimi kimin çözeceğini biliyorum bu bana yeter
Tartıldım .59,7 kiloyum bu hafta az verdim ama atmış lardan kurtuldum hoşgeldin elliler
Çok azimli gördüm seni bravo sana hayatımKızlar bende devam ediyorum bakalım yarın belli olacak her şey :) az da olsa vermiş olurum inş ama ben isveçi sonuna kadar yapcam öbür cumaya iyice vermiş olurum isveç için gezme planımı erteliyorum
Akreppp33 nasıl gidiyo ayy ben çok açım şuan hemen yatcam bu akşam dışarıdaydım neler vardı neler tuttum kendimi sabaha inş vermiş olurum
Tebrikler canım.. Ben de seni defterime kaydettim, her hafta eklicem aşağı doğru inen kilolarını..Hadi bakalım bu kış ambu 6 li rakamlarda gezinicek ortalıkta, durmak yok yola devamanammmmm ben bir heves geliyiyim kim kac kilo olmus diye kimsecikler yok bakin sevincim yarim kaldi.bende haftalik kilomu duzenli olarak yazicam İnsaallah
gecen pazar: 80.4
cuma: 78.8
kaptancim gecen aylarda bir kere daha geri gelmistim hatta bir elbise begenmistim ve alamamisstim sende bu sefer senden umitliyim demistin hatirlarmisin bilmiyorum.ben senin o sozunu unutmadim bu sefer ben cok umitliyim 69 olana kadar durmiycam İnsaallah
cuma ozeldir oyuzden ayri mesaj ister.herkese hayirli cumalar bolll dualar
evet ya benide ekleyin kac hafta oldu bi turlu giremedim listeye bi hevesle yaziyorum kilomu ama bi turlu gremedm 12.20 gce fln yazdm ben kilomu cokda gec degil ama zaten moralim bzuldu kilo aldim motiveye ihtiyacim var bi turlu motive olamadim diyete ara verince tekrar baslayamadim ama bu hafta listede ismimi grmek isterdim en azindan bana motive olurduEee azaydidem gelmiş, hani listede neden yok o zaman?
Canım listeye azaydidemi de ekliyorduk..
65 kiloya dusmustum snraki haftada sabittim bu hafta aldimCanım fatimanın süresi tamam bu hafta..
Tamam canım..
Tamam canım bu hafta 66,9 sun, geçen hafta kaçtı kilon?
Bu haf ta da böyle olsun canım haftaya listede olursun artık daha yolumuz uzun beraber yapalım hem bak cumaya 64 hedefimiz var ona ulaşalım demi ben seni motive ederim :)evet ya benide ekleyin kac hafta oldu bi turlu giremedim listeye bi hevesle yaziyorum kilomu ama bi turlu gremedm 12.20 gce fln yazdm ben kilomu cokda gec degil ama zaten moralim bzuldu kilo aldim motiveye ihtiyacim var bi turlu motive olamadim diyete ara verince tekrar baslayamadim ama bu hafta listede ismimi grmek isterdim en azindan bana motive olurdu
biz ekmeği bitirmediğimizden fark etmedikÇözüm mercii ni bilmek en güzeli zaten
Hayırlı olsu canım, bizim buralarda da öyledir biten salata eklenir ve ekmekte
Tebrikler canım
nese ole olsun bakalim canm onumzdeki maclara bakicaz artikBu haf ta da böyle olsun canım haftaya listede olursun artık daha yolumuz uzun beraber yapalım hem bak cumaya 64 hedefimiz var ona ulaşalım demi ben seni motive ederim :)
Başlangıç var bende canım, geçen hafta lazımdı ama hereyde var bir hayır, geçen haftaya göre kilo almışsın ve ben kilo alarak başlayan yeni üyeyi listeye almam.. Haftaya cuma ver kilonu gir listeye şekercik..65 kiloya dusmustum snraki haftada sabittim bu hafta aldimbaslangic kilom 68
Günde en az 1 saat spor yap canım..tamam kaptancim.İnsallah 6 li rakamlari gorucem.5 sene sonrada olsa olucak İnsaallah.
simdi halley yedim onun pismaligiyla aksam yemegi yok bana.bir kase yogurt icine salatalik dograyip yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?