Ben mezun oldum canım vee isveçten uzaklardayım diyorum kuzuu anlatamadım halaaAkrep kaptanım sen niye listede yoksun onu merak ettim isveçin kaçıncı günü giden ne kadarr :)
nese ole olsun bakalim canm onumzdeki maclara bakicaz artik
Ben mezun oldum canım vee isveçten uzaklardayım diyorum kuzuu anlatamadım halaa
Daha aktif olmanı istiyorum canım senden.. Buralardan uzaksın son zamanlarda..
afiyet olsunhedefcim bende damlasakizli turk kahvesini cok severim.sutlu kahve olarakda cok guzel oluyo tavsiye ederim.bugun unutmasamda alsam bak canim istedi
Çok teşekkürler cnm.senin nası gidiyo Isveç diyetindeydin sanırımÇözüm mercii ni bilmek en güzeli zaten
Hayırlı olsu canım, bizim buralarda da öyledir biten salata eklenir ve ekmekte
Tebrikler canım
Bizde atlayalım ip çok iyi bişey bu.yürüyüşe çıkamadığında mutlaka 1 saat ayır kendine dans et evde spor yap.Seni görünce aklıma yürüyüş geliyor benim.. 1 kere çıkabildim bu hafta maalesef.. Eşimin vardiyası yüzüne uyku düzenim alt üst oluyor.. Sabaha karşı yatınca sabah kalkamıyorum..
Ben pazartesiden bu yana 1,5 kilo vermişim tabi benim iddia haftam pazartesi sabahı doluyor, bakalım pazartesi sabahı kaç olucam.. Dün menü sonrası 100 kez zıplama başlattım, bugün de ilaveten ip atlamaya başlicam, dün ünlü top model adriana lima ip atladığını söyledi, seyahatlerinde valizine ip koyuyormuş, metobolizması yavaş olduğu için sağlıklı beslenip ip atlıyormuş, benim neyim eksik dedi ben de atlarım dedim
Cnm hep buz çekiyo.buzz gibi meyve suyu buuzlu çay buzz gibi zero.sıcaktan iştah kalmadı yahuu
Bizde atlayalım ip çok iyi bişey bu.yürüyüşe çıkamadığında mutlaka 1 saat ayır kendine dans et evde spor yap.
Bugun pazartesi tartıldınmı?
Zumba hıc bilmiyorum.hemen netten izleyip öğreneyim saol paylaşımın içinzumbayi oneririm cok gzel kalori yaktiriyo ve cok eglenceli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?