Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Akrep kaptanım sen niye listede yoksun onu merak ettim isveçin kaçıncı günü giden ne kadarr :)
Ben mezun oldum canım vee isveçten uzaklardayım diyorum kuzuu anlatamadım halaa
nese ole olsun bakalim canm onumzdeki maclara bakicaz artik

Daha aktif olmanı istiyorum canım senden.. Buralardan uzaksın son zamanlarda..

bgun karar verdim ciddi bi sekilde tekrar basliyorum diyete moral bozmak yok onumuzdeki cuma 64 kesin olucam soz veriyorum :) bgun sabah sadce salatalik yedm snra cig borek yedim kcuk aksam ustu bitane armut yedim ve cikolata yedim 4 dlim aksamda bi tabak mercimek corbasi ictim 2 lt suyumuda ictim bgun bukadr az yedim aslnda bide cikolata ve borek olmasaydi iyidi

bide akrep33 sen galiba 7 gunde 7 kilo diyeti yapmissin kadinlar kulubnde yrumlarini okudum nekadr kilo verdin ogreneblirmiyim tam sonucunu yazmamissin cnku ona gore bende baslamak istyorum

evett bgun diyetime baslamis bulunmaktayim sabah 2 bardak su ictim ilk iss
kahvemi ictim
armut yedim
ogle 1 haslanmis yumurta ve 1 nektari yedim
birazdan bi bardak yarim yagli sut icicem
aksama sadce salatalik domates ve peynir ycem ev isi yapiyorum dyettimde kepek ekmegi var ama bgun yemicem yarn sadce 1 dlim ycem bakalim insallah cumaya 64 kilo olucam en fazla isim btince aksam ustu kzimla parka ckicaz brazda yuruyus yapicam cuma ola hayrolaaa

oglen msj yazmistim ama yollayamamisim.kaptancim ben ip atliyamam dizim dayanmaz.malesef ciss lar cezasiz kalicak
bugun biraz karisik yedim ama biraz yurudum İnsaallah yarin eksili uyanirim

günaydın kızlar
bugün diyetime başladım
dün ben de biraz saçma beslendim. sabah iyiydim, öğlen dışardaydık,ikindin tok karna zeytin ekmek vs. yedim. zannediyorum saat 5 gibiydi. kızdım kendime sonra da bişey yemedim. acıkmadım da zaten tabi sabah +200 olmuşum.
bu sabah diyet niyeti ile uyandım.
kahvaltı hazırlayasıya saat 9a gelmişti. kardeşim kilo veriyor ya gaza geliyorum. 9 kilo öncsinin fotoğrafı bir de aynı kıyafetle son fotoğrafını gönderdi. yüz ve omuz kısmı bariz değişmiş. darısı başıma.

dün ikind,n yediklerimden sonra müzik açıp evin içinde 20 dk. yürüyüş+dans ettim.
sabahtan da çocuklarla yarım saatten fazla yürümüştüm.

bu sabah yediklerim
2 etimek
2 haş. yumurta
1/2 dilim beyaz peynir
domates.biber. salatalık
ara:yeşil çay,
birazdan damla sakızlı türk kahvesi içerim 1 kuru incir ile

herkese gunaydin.bugun herzamanki kahvaltimla gune basladim.ev halkina daha yeni kahvalti yapriricam birazda onlarla yerim.bugun iki yere ziyarete gidicez.buda yemekler disarda yenicek demek İnsaallah cok kacirmam

hedefcim bende damlasakizli turk kahvesini cok severim.sutlu kahve olarakda cok guzel oluyo tavsiye ederim.bugun unutmasamda alsam bak canim istedi

Dün diyetimi bozdum sabah tost akşam köfte ekmek yiyince sabah 500 gr fazla çıktım.bugün kendime ceza verdim sabah 1 haşlanmış yumurta yedim az önce yarım salatalık yarım şeftali yedim 2 lt su içtim 35dk koşu bandında yürüdüm.akşamda hafif yicem

hedefcim bende damlasakizli turk kahvesini cok severim.sutlu kahve olarakda cok guzel oluyo tavsiye ederim.bugun unutmasamda alsam bak canim istedi
afiyet olsun
burada gördüm ilk, 7li bir karışım içinde damla sakıız da var menengiçte...güzelmiş valla

bu sabah yediklerim
2 etimek
2 haş. yumurta
1/2 dilim beyaz peynir
domates.biber. salatalık
ara:yeşil çay,
damla sakızlı türk kahvesi içerim 1 kuru incir ile

öğlen saat 3te: 1 tabak madımak yemeği+1,5 sb ayran
akşam saat5 :malesef 3-4 dilim ekmeğe bedel lavaş ile maraş tava (güveç tarzından bir yemek)1 bardak ayran salata

öğlen 1 saate yakın doalştık
kitap:çay saati

Bizde atlayalım ip çok iyi bişey bu.yürüyüşe çıkamadığında mutlaka 1 saat ayır kendine dans et evde spor yap.
Bugun pazartesi tartıldınmı?

gunaydinnn dun pazar malum diyeti bozdum neler neler yedm nese bgun tam gaz devam edicem bastan baslicam diyetime bidaha kacamak yok bozmak yok soz veriyorum kendime suan turk kahvemi iciyorum hadi bakalim cumaya kesin 64 olmaliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…