Zumba hıc bilmiyorum.hemen netten izleyip öğreneyim saol paylaşımın için
Ben yarıştan çekiliyorum üzülerek yarın tatile çıkıyoruz dönüşte yarışırız kızlarrgunaydinnn dun pazar malum diyeti bozdumneler neler yedm nese bgun tam gaz devam edicem bastan baslicam diyetime bidaha kacamak yok bozmak yok soz veriyorum kendime suan turk kahvemi iciyorum hadi bakalim cumaya kesin 64 olmaliyim :)
saat 10 da 2 tost muuuu,neden kendine bunu yapıyorsunherkese gunaydin.iki gun disarda oldugumdan rejim adina kotu gezme adina guzel bir haftasonu oldu.suyu az icip saat 10 da iki tost yiyince bu sabaha + olarak uyanmamak imkansizdi zaten.bugun toparlarim İnsaallah
sonra 2 adet incir de yedim türk kahvesi ile birlikte. türk kahvesine taktım bu arabu sabah yediklerim
2 etimek
2 haş. yumurta
1/2 dilim beyaz peynir
domates.biber. salatalık
ara:yeşil çay,
damla sakızlı türk kahvesi içerim 1 kuru incir ile
öğlen saat 3te: 1 tabak madımak yemeği+1,5 sb ayran
akşam saat5 :malesef 3-4 dilim ekmeğe bedel lavaş ile maraş tava (güveç tarzından bir yemek)1 bardak ayran salata
öğlen 1 saate yakın doalştık
kitap:çay saati
saat 10 da 2 tost muuuu,neden kendine bunu yapıyorsun
ilk sayfada kurallarımız yazıyor oradan inceleyebilirsinkızlar merhaba bende yarışmaya katılmak istiyorum ne yapıyosunuz tam olarak acabaaaa
dönüşte beni bu kiloda görmememen dileğiyle,iyi tatillerBen yarıştan çekiliyorum üzülerek yarın tatile çıkıyoruz dönüşte yarışırız kızlarr
ilk sayfada kurallarımız yazıyor oradan inceleyebilirsin
genel olarak menü ve yaptığımı sporu günlük paylaşıyoruz
ilk 2 hafta deneme haftası 2 cuma deneme , eğer devamlı katılımda buluursan ve kilo vermişssen 3. cuma listeye girebiliyorsun
cumaları kilo bildiriyoruz
kendini tanıtır mısın
kaç kilosun,hedefin ne,boyun kaç yaşın kaç
mben ankarada oturuyorum eskiden 55 kiloydum üniversitede tombik oldum
şuan 79 kiloydum geçen haftadan bu yana 78 oldum boyum 1,67 21 yaşındayım 1 ay sonra 22 olcam :) nişanlıyım ve düğüne kadar zayıflamam ve içime sinen gelinlik almam gerek
Hadi inş :) ama beni bu kiloda görün dönüşte ya almadan döneyimdönüşte beni bu kiloda görmememen dileğiyle,iyi tatiller
ayyy çok teşekkür ederim :)m
meraba canm aramiza hosgeldin smdiden bende 22 yasndayim 80 kiloydum ama suan 66.9 kiloyum ama yarina braz daha zayflamis olrak uyanicam insallahhh :) sana tavsiyem bol spor bol su bitki caylari diyet ve kendine soz ver inat et gerisi gelir :) ole gzel gelin olursunki ozman grenler gozlerini ayiramaz senden :)
hosgeldin canimben ankarada oturuyorum eskiden 55 kiloydum üniversitede tombik oldum
şuan 79 kiloydum geçen haftadan bu yana 78 oldum boyum 1,67 21 yaşındayım 1 ay sonra 22 olcam :) nişanlıyım ve düğüne kadar zayıflamam ve içime sinen gelinlik almam gerek
ama çok sık giremiyorum işlerim çok yoğun o yüzden yetişemiyorum malesefhosgeldin canim
bu grubun en kilolulusu benim ama kilosu 60 larda olmayan birinin gelmesine sevindim acikcasi.İnsaallah hedefine kolay ulasirsin hep beraber kurtuluruz bu kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?