Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar bugun alic sirkesi icmeye basladim.aslinda elma sirkesi alicaktim ama oncedende kullandigimdan alicta kaldi gozum onu aldim.zayiflamaya cok faydasi yok galiba ama kalp damar ve sindirim sistemine cok faydaliymis.bide bacagimdaki varis gittikce buyuyo ve agriyo İnsaallah biraz cozum olur.sabah onu ictim.simdide altin otlu cay yaptim bakalim onu ilk defa icicem.yemeklerden yarim saat once iciliyomus sogumasini bekliyorum.sonra herzamanki kahvaltim

Arkadaşlar ben 5. takımdan imseval

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.245012/

sizden ricam bu grupta bir anket var o ankati oylayabilir misiniz?

100 kilonun üzerindekiler için bir konu açılması için. "Hayır" oyu kullanırsanız çok minnettar olurum.

90 kilonun üzerindekiler grubunda yarışmak isteyenler gene istedikleri yerde yarışabilirler ama 100 kilonun üzeri için konu açılmalı böyle çok arkadaşımız var. Diyet günlüklerinde orda burda (şekil1A: ben )

arkadaşlar yine ben.

ankata "Evet" oyu kullanmanızı rica edecektim ben bi yanlışlık olmuş

Gunaydin kızlar
Dun aksam yemeklerim hazir oldugu halde esim ve cocuklar yemeğe gidelim dediler. Firinda kıymalı lahanahi kadiklayip hafi gidelim dedim.bizimkiler etdoneri gotururken ben salata ve 1.5 ayran la oyalandim.ama cocuklarin et doneri artinca el kadar lavas ile doner de yedim.saat 7den onceydi.sonra bişey yemefim.

Bu sabah 65.8 dim.
Kahvaltıda 200g.karpuz 1dilim peynir ve 4form biskuvi yedim.230 kal
1sutlu turk kahvesi 40 kalori
Caylarima yarim şeker atiyorum malesef

Tartıldım .59,7 kiloyum bu hafta az verdim ama atmış lardan kurtuldum hoşgeldin elliler
çok süpersin canım maşallah 2-3 haftada 60'ları devirdin maşallah ben kaç haftadır 66-64 arasındayım bir alıp bir veriyorum hayırlısı artık

canım benim allah yüzünü güldürsün inş güzel haberler verirsin bize inş

Tabiki bende varım bakalım hangimiz kazanacağız :)
bende varım yarışmada

hoşgeldin canım yaşın daha küçük ekmeği makarnayı pilavı bıraktığın üzerine de 1 saat yürüşü eklediğin anda hızlı hızlı kilo vermeye başlayacaksın

hedef seni çok azimli gördüm bu hafta bende bu hafta öyleyim inş güzel sonuçlar alırız

kızlar merhaba dün giremedim oğlum hastaydı izin aldım işyerinden
diyetisyenime de gittim dün kilo almışım sana ceza vericem dedi ve yeni diyet listesi verdi nasıl ceza ben anlamadım
listem beni acayip doyuruyor verdiği listelerin en güzeli desem yeridir
listemi yazım size
sabah
1 yumurta,2 light üçgen peynir,5 zeytin,domates salatalık,1 çavdar ekmeği

arada yeşil çay

öğlen lor peynirli kepekli makarna ,1 bardak ayran(makarnayı spagetti bulabildim 500 gr onu da 5 böldüm)

arada yeşil çay

akşam 1 kase çorba,8 kaşık sebze yemeği(bu fazla geldi bana),1 kase yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği

yatmadan tarçınlı süt, elma
hedef falan koymayacam kendime isteyince olmuyor istemiyorum bu hafta bakalım ne olacak

Günayyydınn hanımlarrr an itibarıyla 65.8 :)) inanamıyorummmm hedef senle aynıyız tatil olmasa bu gazla cumaya 64 ü görürdüm ama en azından kilo almadan dönmeye çalışcam.bu arada 3 gündür çok az yiyorum yürüyorumm

meraba hanimlarr diyetimin snuclarini almaya basladim daha dgrusu zuhalle gzel sonuc aldik dun sabah 66.9 kiloyken bgun 65.7 kilo cktim tartida ve cok mutluyum cumaya 64 de altina dusup hedefcim seni gecicem insallahhhh

varise iyi mi geliyo alıç sirkesi

Oğluşum hasta teyzeleri buyüzden çıkamadık evdeyim halen hep ağladığı için onu gezdiriyim derken bugün toplam 2,5 saat yürümüşüm çook yorgunum sabah 1 şeftali öğle corba kasesi mantı akşam 1 erik salatalık bikaç ısırık mısır yedim 2.5 lt su içtimm hiç aç değilim bakalım sabaha sonuç nasıl oluur

bide akrep33 sen galiba 7 gunde 7 kilo diyeti yapmissin kadinlar kulubnde yrumlarini okudum nekadr kilo verdin ogreneblirmiyim tam sonucunu yazmamissin cnku ona gore bende baslamak istyorum
7 günde 7 kilo diyetidemi yapmışım Hiç hatırlamıyorum
Akrepp kaptanım hıımmm anladım artık :)mezunsun demek bende istiyommn

Çalış seninde olur prenses
oglen msj yazmistim ama yollayamamisim.kaptancim ben ip atliyamam dizim dayanmaz.malesef ciss lar cezasiz kalicak
bugun biraz karisik yedim ama biraz yurudum İnsaallah yarin eksili uyanirim

Hmm evet senin dizin problemdi dimi canım.. O zaman plates yap sıkılaş tatlım..

Bizde atlayalım ip çok iyi bişey bu.yürüyüşe çıkamadığında mutlaka 1 saat ayır kendine dans et evde spor yap.
Bugun pazartesi tartıldınmı?
Ya pazartesi güneş çarpmasından hastanelik oldum, anca kendime geldim..
Hafta sonu süpürgem bozuldu, servise git gel derken öğle saati, güneş çarptı, akşama ateş, kas ağrısı, ishal mide bulantısı, gözümü hastanede açtım.. Ölüyorum sandım..
Öyleki tartı felan unutmuşum burda okudum aklıma geldi..
gunaydinnn dun pazar malum diyeti bozdum neler neler yedm nese bgun tam gaz devam edicem bastan baslicam diyetime bidaha kacamak yok bozmak yok soz veriyorum kendime suan turk kahvemi iciyorum hadi bakalim cumaya kesin 64 olmaliyim :)
Neden? Pazar diyeti boz diye kanunmu var şekerim, hem biz diyet değil sağlıklı besleniyoss

herkese gunaydin.iki gun disarda oldugumdan rejim adina kotu gezme adina guzel bir haftasonu oldu.suyu az icip saat 10 da iki tost yiyince bu sabaha + olarak uyanmamak imkansizdi zaten.bugun toparlarim İnsaallah
Akşam 10 mu bu 10 verdiğin sözler var canım, hatırla
kızlar merhaba bende yarışmaya katılmak istiyorum ne yapıyosunuz tam olarak acabaaaa

Hoşgeldin canım, burda paylaşıma devam ediyorsun, kurallarımız ilk sayfamızda..

15 günde 15 kilo... İyiymişşş..
ama çok sık giremiyorum işlerim çok yoğun o yüzden yetişemiyorum malesef

Yetişmen lazım güzelim.. Ne kadar çok girersen o kadar çok kilo verirsin..

Canım plates başla, varise kesin çözüm..
arkadaşlar yine ben.

ankata "Evet" oyu kullanmanızı rica edecektim ben bi yanlışlık olmuş

Ben de dedim nasıl olur, konuşma tarzı evet, istek hayır

Geçmiş olsun canım..
Listen gerçekten güzelmiş

Tatilde de aynen devam et canım.. Sağlık her zaman olsun.. Sağlık içinde sağlıklı beslenme tabikide..
meraba hanimlarr diyetimin snuclarini almaya basladim daha dgrusu zuhalle gzel sonuc aldik dun sabah 66.9 kiloyken bgun 65.7 kilo cktim tartida ve cok mutluyum cumaya 64 de altina dusup hedefcim seni gecicem insallahhhh

Tebrikler canım..

Geçmiş olsun canım..

günaydın kızçelerrrr dünki menüm
sabah
ekmek arası kaşar
meyve suyu

öğle
mercimek çorba
taze fasulye
pilav
turşu
karpuz

ara
karpuz

akşam
biber kızartması dicem ama kızartma değil kızartma görünümlü sote
2.5 lt su 2 yeşilçay
15 dk yürüyüş

günaydın canım öğünlerinin miktarlarını yazsana az mı çok mu anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…