canim cok az yemiyomusun.bide merak ettim eskidende kahvalti etmezmiydin yoksa rejim icinmi etmiyosunmeraba hanimlar 65.3 kiloyum 2 gunde 1.600 kilo vermisimbakalim bu 5 gunde kac kilo vericem ama 2 gun icnde cuma sabahi kesin 64 grucez zuhalle bundan eminim :) diyete devam dikkat edelim azim edelim kilolari verelim ucsun gitsinler
2 bardak suyla gune basladim
sekersiz turk kahvesi
1 tane armut yedim
oglene bi haslanmis yumrta bi kasik yogurt ve 1 meyve hakkim var :)
canim cok az yemiyomusun.bide merak ettim eskidende kahvalti etmezmiydin yoksa rejim icinmi etmiyosun
Hoşgeldiin aramıza cnmArkadaşlar merhaba yeni üye oldum. Beni aranıza alırsanız çok sevinirim. Şu an 71 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum. Daha önce 81 dim 71 e indim bi 11 kilo daha vermek istiyorum
Hoşbulduk, teşekkürler canım :)Hoşgeldiin aramıza cnm
hosgeldin canim.menun guzelmis diyet konusunda deneyimlisin belli :)Sabah 6.30 da kalktım aç karna 61 dk yürüyerek 315 kalori yaktım sonra bi tane şeftali yedim. Saat 12 gibi bol baharatlı bi omlet salatalık ve bi bardak şekersiz çay içtim. Saat 2 gibi iki tane badem yedim. 6 da fırında tavuk ve iki bardak ayran içtim. Saat 7.30 gibi de bi tane fındık bi tanecik de kaju yedim. Az önce de 37 dk lık bi yürüyüşle 197 kalori yaktım. Gün içinde de toplam 880 kalori almış oldum :))
Canım geçen yaz 81 kiloydum 73 e inmiştim sonra okul zamanı bırakmıştım, 10 gündür yine başladım 73 ten 71 e indim. 20 yasında 1.69 um en az 60 olmak istiyorumhosgeldin canim.menun guzelmis diyet konusunda deneyimlisin belli :)
Merhaba hanımalarBu sabahtan kalkıp 60 dk lık yürüyüşümü yaptım, eve dönünce 2 tane incir yedim. 12 de de yarım simit bi tane haşlanmış yumurta yarım salatalık çok ince bi dilim peynir ve bi bardak şekersiz çayımı içtim. Veee bu sabah tartıda 70 i gördüm çok mutluyum, en son ne zaman 70 i görmüştüm hatırlamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?