Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar dünkü kaçamağım 1 adet nektari manavdan alınca canım çekti yedim
bugünkü menüm
sabah
1 yumurta domates salatalık 5 zeytin 1 üçgen peynir 1 dilim çavdar ekmeği

arada yeşil çay içicem

öğlen lor peynirli kepekli makarna (ayranım yok malesef )sıcak olmasa gider alırdım ama adana yanıyo dışarı çıkamam

arada yeşilçay

akşam 1 kase tavuklu çorba,4 sarma,1 kase cacık,1 dilim ekmek

gece tarçınlı süt elma

herkese gunaydin.kaptancim sozumu unutmadim haftasonu cokda yemedim aslinda ama duzensiz yedim ondan bu hafta sadece gecen haftaki kiloma donmeye ugrasiyorum.hala artidayim ama bugun ve yarin spor yaptimmi azda olsa vericem İnsaallah.buda bana ders oldu bosa gecen bir hafta olarak.
kaptancim ben bir aralar platese baslamistim ama yanlis hereket yaptim heralde belimde uzunca sure agri oldu.bir daha baslamaya cesaretim yok.bugun sauna esortmanimi giyip leslie yapicam İnsaallah.
bugunku menum sabah herzamki yufka ekmekli kahvaltim.katisili form cay
birazdan kahvemi icerim
Allah herkese saglik sihhat versin bu nimetleri elimizden almasin (icimden geldi)

Günaydın kızlarr şuan 65.4 kiloyum çok mutluyum :)) oğlum hiç durmıyo bebek arabasında duruyo kendimi yürüyüşe verdim deli gibi yürüyorummm hedefçim cumaya 64 garanti dideminde öyle senden nabeerr :)

meraba hanimlar 65.3 kiloyum 2 gunde 1.600 kilo vermisim bakalim bu 5 gunde kac kilo vericem ama 2 gun icnde cuma sabahi kesin 64 grucez zuhalle bundan eminim :) diyete devam dikkat edelim azim edelim kilolari verelim ucsun gitsinler

2 bardak suyla gune basladim
sekersiz turk kahvesi
1 tane armut yedim

oglene bi haslanmis yumrta bi kasik yogurt ve 1 meyve hakkim var :)

canim cok az yemiyomusun.bide merak ettim eskidende kahvalti etmezmiydin yoksa rejim icinmi etmiyosun

canim cok az yemiyomusun.bide merak ettim eskidende kahvalti etmezmiydin yoksa rejim icinmi etmiyosun

bilmem az aslinda ama insan yemiye yemiye alisiyo az yemege hala ogle yemegini yemedim 1 lt su 2 kupa bitki cayimi ictim sabahki yedklerimi yazmstim ama tokum hala oncden kahvalti yapiodum bu dyet icn yapmiyorum dyete uymak icn
normalde kahvalti yapmadan duramazdim :)

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum. Beni aranıza alırsanız çok sevinirim. Şu an 71 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum. Daha önce 81 dim 71 e indim bi 11 kilo daha vermek istiyorum

Sabah 6.30 da kalktım aç karna 61 dk yürüyerek 315 kalori yaktım sonra bi tane şeftali yedim. Saat 12 gibi bol baharatlı bi omlet salatalık ve bi bardak şekersiz çay içtim. Saat 2 gibi iki tane badem yedim. 6 da fırında tavuk ve iki bardak ayran içtim. Saat 7.30 gibi de bi tane fındık bi tanecik de kaju yedim. Az önce de 37 dk lık bi yürüyüşle 197 kalori yaktım. Gün içinde de toplam 880 kalori almış oldum :))

hosgeldin canim.menun guzelmis diyet konusunda deneyimlisin belli :)

günaydınn canlarr bende erkenden uyanıp 1 saat 15 dk yürüdüm duşumu aldım.henüz kahvaltı yapmadım tartılmadım da yarına 64 ü görcem inş.

merhaba kızlar dünü kaçamaksız bitirdim.ama spor yapamadım kuaför gittim çocuğu aldım diyene kadar akşam oldu
regl olacam ayın 25-26 da o yüzden çok şişkinim ama yinede vermişim sabah 64,4 çıktım.sevinip rahatlamıcam daha çok vermem lazım
bugünkü menümü yazayım
sabah domates salatalık 6 zeytin 1 üçgen peynir,1 yumurta,1 dilim çavdar ekmeği,ve maydonoz(ödem alsın diye maydonoz yedim inş faydasını görürüm)

arada az leblebi ve şekersiz türk kahvesi

öğlen lor peynirli maydonozlu makarna ve ayran

arada yeşil çay

akşam domates çorbası,4 sarma,patlıcan salatası,ayran
yatmadan spor yapmak istiyorum sonra duş alıp uyumak inş başlayabilirim.

Merhaba hanımalar Bu sabahtan kalkıp 60 dk lık yürüyüşümü yaptım, eve dönünce 2 tane incir yedim. 12 de de yarım simit bi tane haşlanmış yumurta yarım salatalık çok ince bi dilim peynir ve bi bardak şekersiz çayımı içtim. Veee bu sabah tartıda 70 i gördüm çok mutluyum, en son ne zaman 70 i görmüştüm hatırlamıyorum bile

meraba hanimla sonunda 64 grdum suan tam 64.9 kiloyum cumadan once grdum cok mutluyum hedefcim nerdesin

bu sabah kahve icmedim 2 bardak suyla guna basladim
1 tane armut yedim
saat 12 gbi peynir cok azcik ucundan ekmek ve 1 tane domates yedim brazdan aksamki menumden nektariyi calip yicem bu kadr

ne mutlu sana canm bole azimle devam ettgin surece 60 larida grursn yakin zamanda merak etme bu arada aramiza hos geldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…