Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyii geceler kızlar sabah yürüyüş yaptım kahvaltı yapmadım sonra 2 tane kurabiye yedim 1 şeftali arkasından.biraz dondurmada :).akşam üstü 1 tavuk baget haşladım yarım domatessle yedim.eşimin menemeninden dayanamayıp 4-5 çatal yedim 1 dilim ekmekle tabi. 10 bardak su içtim akşam 2 saat yürüdüm.bugün Karışık bir menü oldu ama 3 saat yürüdüm inş vermişimdir 64 ü görmek istiyorum.arkadaşlat buraya hiç uğramıyorsunuz hedef seni merak ettim yarış devam ediyo inş yarın bildirimde bulunursunuz didem önde :) bol eksili bir sabah diliyorum

Günaydınnn kızlar yürüyüşümü yaptım da geldim. Dün akşam yemekte biraz fazla kaçırmıştım ama çok şükür ki almamışım. Tam tamına 70 im

Günaydınlarr kilo bildiriyorum 65.4 çok uğraştım sabah akşam yürüdüm az yedim ama 2gündür aynı kilodayım 64 ü göremedim maleseffff az sonra tatile çıkıyoruz giremeyebilirim bilginiz olsun kilo almadan dönerim inş öpüyorumm

günaydın kızlar bu haftayı değerlendirecek olursak diyetisyenimin verdiği diyete harfiyen uydum.1-2 meyve kaçamağım oldu onları da saymıyorum
bugün 64,4 kilo çıktım tartıda ama üzülmedim.kendime de kızmadım.regl olacam şişkinliğim var.akşam az az spor yapmaya da başladım.
inş yavaş yavaş gidecek kilolarım.
ben listeyi getirim şimdi birde kendimi ekliyim görüşürüzzz

***2.TAKIM 427.ETAP*** YEDİNCİ
hedef52 ( 66,5 /66,2 /0,3 /0,23 % ) yüzdesi 2ye bölündü
cemre cemre ( 62,5/ / / % )2.defa bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor

uhs( 65,0 /64,4 /0,6/0,92 %) yüzdesi 2ye bölündü
zuhal32( 66,9 /65,4 /1,5 /2,24 %)
Fatima33 ( 60,1 /59,7 / 0,4/0,67 % ) yeni üye/başlangıç tarihi: 31 temmuz cuma/ başlangıç kilosu:64,4/ hedefi:58,0 kg

2.takım ortalaması : %

*yazıları silmedim
*zuhali ekledim
*yüzdeleri de hesapladım ama yanlış olabilir.

Selam güzeller tatil bitti 2 gün önce eve dönüş yaptık baya uzun bı tatil oldu bizimki eee haliyle sizleri yakalayan son sonunda beni de buldu ama ben kendim kasındım cips bile yedim denizde yenilen atıstırmalıklar asıl beni bitirdi neyse sonuç artı 2 kilo ama adet öncesi dönemdeyim umarım sıslıktır çoğu ama çokta pişman değilim güzel bı tatil oldu kilolar gider nasıl olsa sanırım ben listeye gıremıycem eski kiloma donene kadar en son listede 61 kusurdum bu hafta 63 . 5 kg maalesef haftaya bunlar gider listeye girerim umarım

***2.TAKIM 426.ETAP*** YEDİNCİ

hedef52 ( 66,5 /66,2 /0,3 /0,23 % ) yüzdesi 2ye bölündü
cemre cemre ( 62,5/ / / % )2.defa bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor

uhs( 65,8 /65,0 /0,8/0,61 %) yüzdesi 2ye bölündü
zuhal32(
67,2 /66,9 /0,3 /0,45 %)
Fatima33 ( 60,1 /59,7 / 0,4/0,67 % ) yeni üye/başlangıç tarihi: 31 temmuz cuma/ başlangıç kilosu:64,4/ hedefi:58,0 kg

2.takım ortalaması : % 0,39

***2.TAKIM 427.ETAP***

hedef52 ( 66,2 /66,5 /-0,3/ -0,45% )
uhs( 65,0 /64,4 /0,6/0,92 %)
zuhal32( 66,9 /65,4 /1,5 /2,24 %)
Fatima33 ( 59,7 /// % ) bildirimde bulunmadı
azaydidem (66,9/64,8/2,1/ 3,14 %)yeni üye/başlangıç/14 temmuz pztesi/başlangıç kilosu:68,0/hedefi:55 kg)

2.takım ortalaması : % 1,17

Tatilde bile yazıyorum nerde bu millet...didemciğim tbrler 1.sin ben 2.yim acayip yedim burda inş cumaya veririm

saol canm benim :) ayy bgun bir yedim bir yedim anlatamam kesin kilo almis olurum yarn sabaha sen gittin bende kendimi bozdum ne gzel brber yapioduk dyet yaaa

günaydın
ben kilo aldım malesef yarışın sonuncusuyum
dün misafirim vardı. apartmandan komşularım hoşgeldin ziyaretine geldiler sağolsunlar. bu gün de daha önce tesadüfen karşılaştık dediğimiz tanıdık aile gelecek. üstünüze afiyet biraz da rahatsızım. buranın suyundan mı nedir sırayla hepimizin bağırsakları bozuldu. dün misafirim gitti akşam eşime hadi dışarı çıkalım içim de bir sıkıntı var dedim. ilk defa çarşıya yürüyerek çocuklar bebek arabasında çıktık. aslında planımız çarşıya arabayla gidip çarşıda bebek arabasıyla dolaşmaktı. çocuklardan biri itiraz edince tamamen yürüyelim dedikyolun yarısında çok yoruldum. eşim ve büyük oğlan arabayı getirmeye eve döndüler çok geciktler. eve geldiğimizde pilim bitmişti, o ara anladım içim sıkılmıyor vücut direncim düşüyor ,hastalanıyorum. vitamin ilacı+ağrı kesici+ probiyotik toz içip yattım. şimdi daha iyiyim elhamdülillah.
size iyi haftasonları
ben de biraz misafire hazırlık yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…