Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 427. ETAP SONUC LİSTELERİ
14-21 AĞUSTOS 2015

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ............................2.TAKIM.................................. %1,17
İKİNCİ..............................3,TAKIM.................................... %0,99

ÜÇÜNCÜ............................14.TAKIM................................ % 0,80

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
6. takımdan.........................battaniye..............................3,20%

İKİNCİ
2. takımdan.................................azaydidem......................................3,14%

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan................ikonia ................2,94,%

Hepınızı tebrik ediyorum özellikle de dıgdemı hedefçim geçmiş olsun bugün tükettiklerim klasik kahvaltı arada biraz üzüm aksam 6 kasık yeşil fasulye 2 kask pilav 1 kase yoğurt akşamda tuzsuz çekirdek yedim kitap livanelinin kostantınıye oteli

tesekkur ederim canm

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ayy takimimiz 1 ci olmus tebrikler kizlarrrr bu arada hani bende ikinci olmusum banada bravooo
tebrikler canım başarılarının devamını dilerim

merhaba kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu
benim temizlik yapmak ve biber temizlemekle geçti.kışlık biber salçamızı hazırladık çok şükür sıra geldi domates soslarına
annem zaman kaybetmemiş domatesleride almış bu akşam benim soslar yapılacak
yarın da annemin ve kız kardeşimin
bu arada doktora gidecem ama okulda kimse yok nasıl çıkarım bilmiyorum
sabah tartıldım64 kiloyum az yememe ve hiç durmama rağmen az gidiyo bu kilolar inş yağlarımdan vermişimdir diyetisyenim ve ben sevineyim azıcık

Sizleyim kizlarrr☺☺☺
hoşgeldin...
çağırdım ama ilgilenemedim seninle
takıma kendini tanıtır mısın
yaşın kaç kilon nedir ve hedefin...
takım kurallarımız ilk sayfaddA YAZIYIR
DÜZENLİ OLARAK GÜNLÜK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMİ yapılıyor
ilk 2 hafta deneme haftası devamlılık arz edersen listeye alınıyorsun tabi bir de kilo vermiş olursan:)

oooo kurular yapılıyor
sezonu kaçırmadan ben de birşeyler yapsam iyi
doktora derken her halde diyetisyen kontrolünü kast ettin değil mi?
ben de bu sıra tembellik ediyorum. ev annemin yerleştirdiği gibi duruyor. çalışma veya oyun odası veya misafire hazır bir oda yapayım diyorum kararsızım. 1 çekyat, salona halı perde, mutfağa ocak altı için dolap almam gerekiyor. büyük oğlana yatak karyola dolap sipariş ettim gerisi duruyor. bu işlerle bir de benim görevlendirmeyle uğraşıyorum. valilik olurum çıktı, yarın ayrılış yapıcam, çarşambaya da yeni yerimdeyim inşallah.
böyle işte. kilom fena 67 ile başladım güne. dukan tarzı beslenip hızlıca 2-3 kilo vermem lazım.yoksa ara fenaaa açılıyor

Bugün liseden arkadaşlarla buluştuk yemek falan yedik bi de geçmiş doğum günüm için pasta almışlar. Elimden geldiğince dikkat ettim 1.119 kalori almışım yine iyi bence

evet canım diyetisyen kontrolüm bugün gidebilecem bakalım kaç kiloyum onun tartısında
şu taşınma işleri çok zor allah yardımcın olsun canım
yeni işyerinde hayırlı olsun büyük oğlun için zor olacak okul değiştirecek

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

günaydın kızlar nasılsınız bugün ben iyiyim adanaya bahar havası geldi rüzgar püfür püfür esiyor ve bu beni çok mutlu etti
dün diyetisyenime gittim onun tartısına göre de 1 kilo vermişim ve bunun çoğu yağdan çok sevindim
bu hafta için alternatifli diyet listeleri verdi.yanımda getirmedim yarın başlıcam eksiklerim var onları tamamlayacam.bu hafta güzel sonuçlar almayı hedefliyorum.
yarın yazarım diyet listemi
bugün yediklerim
sabah 1/3 simit(bu haftanın ödülü diyelim)
domates salatalık yumurta peynir çay
arada yeşil çay
öğlen aynısı
arada yeşil çay
akşam diyet listemdeki kimyonlu kabak çorbamı yapıcam 2 kaşık menemen yoğurt 1 dilim ekmek
bu kadar görüşürüz kızlar

selamlar kzılar
bürokratik işlerim devam ediyor.
bu akşama da eşimin ve benim iş yerimden hoşgeldin oturmasına geliyorlar. kek mi yapsam ne yapsam diye düşünüyorum:)
bir de evi süpürüp silsem...
diyetimin 3. günü iyi gidiyorum maşallah diyim kendime
dukan atak evresi gibi yapayım dedim. çünkü iştahım gene alıp başını gitmişti. en azından hamur yemeyi keseyim mantığı ile az yerim belki dedim.
1. gün sabah çörek otlu lor peyniri
öğlen:tavuk haşlama/ayran
akşam : kıymalı yumurta/lor peyniri/1 dilim karpuz

2.gün sabah:burgu peynir
öğlen: et döner/ayran
ara: 3 parmak kadar tarhana cipsi (maraşlılar bilir),7-8 badem
akşam: et haşlama/yulaf kepekli yayla çorba/salata/sütlü kahve

bugün: sabah: kaşarlı yumurta/1 dilim karpuz
öğlen: tavuk şiş/mercimek çorba

günaydın kızlar bugün diyet listemdeki menülere başladım ama ilk öğünden iptal
önce listemi yazayım size
sabah karabuğdaylık omlet
arada yeşil çay
öğlen semizotlu karabuğday yemeği veya nohutlu semizotu yemeği
arada yeşil çay
akşam kimyonlu kabak çorbası
gelelim gerçeklere
sabah karabuğdaylı yumurtamı yaptım ama malesef yiyemedim.benim yeni tanıştığım ürünlere karşı böyle bir isteksizliğim var yiyemiyorum
bende menümü şöyle oluşturucam
sabah lorlu omlet(içinden karabuğdayı çıkardım)
arada yeşil çay
öğlen semizotu yemeği
arada yeşil çay
akşam çorba ,2 kaşık makarna,yoğurt ve salata

bu arada regl olmadım ben hala kızlar geçen cumartesi biber salçamızı yaparken leke gelmişti.daha sonrasında gelmedi hala da gelmedi bilemedim o gün çok yorulmuştum.ondan oldu galiba ama şimdiye kadar çoktann olmam lazımdı

merhaba kızlar...selam uhs
bayramdı tatildi derken gezenti oldum iyicebol bol da yedim içtim..kilom belli değil.tartılmaya korkuyorumhiç diyet modunda değilim haliyle..ama artık işe başladım..eve döndüm..önce bi stoplayıp sonra geri vitese takmam lazım bu yeme işini
kötü menülerimi yazmakla işe başlayayım
eeee...takım toplanabildi mi..kimler var

hedef valla hızır gibisin..ben de dukan atağı gibi başlayayım..hep işe yaramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…