Hem takımımızı hemde seni tebrik ediyorum canım :)ayy takimimiz 1 ci olmus tebrikler kizlarrrrbu arada hani bende ikinci olmusum banada bravooo
Hem takımımızı hemde seni tebrik ediyorum canım :)
Hepınızı tebrik ediyorum özellikle de dıgdemı hedefçim geçmiş olsun bugün tükettiklerim klasik kahvaltı arada biraz üzüm aksam 6 kasık yeşil fasulye 2 kask pilav 1 kase yoğurt akşamda tuzsuz çekirdek yedim kitap livanelinin kostantınıye oteli
geçmiş olsun canım dikkat et kendinegünaydın
ben kilo aldım malesefyarışın sonuncusuyum
dün misafirim vardı. apartmandan komşularım hoşgeldin ziyaretine geldiler sağolsunlar. bu gün de daha önce tesadüfen karşılaştık dediğimiz tanıdık aile gelecek. üstünüze afiyet biraz da rahatsızım. buranın suyundan mı nedir sırayla hepimizin bağırsakları bozuldu. dün misafirim gitti akşam eşime hadi dışarı çıkalım içim de bir sıkıntı var dedim. ilk defa çarşıya yürüyerek çocuklar bebek arabasında çıktık. aslında planımız çarşıya arabayla gidip çarşıda bebek arabasıyla dolaşmaktı. çocuklardan biri itiraz edince tamamen yürüyelim dedikyolun yarısında çok yoruldum. eşim ve büyük oğlan arabayı getirmeye eve döndüler çok geciktler. eve geldiğimizde pilim bitmişti, o ara anladım içim sıkılmıyor vücut direncim düşüyor ,hastalanıyorum. vitamin ilacı+ağrı kesici+ probiyotik toz içip yattım. şimdi daha iyiyim elhamdülillah.
size iyi haftasonları
ben de biraz misafire hazırlık yapayım
tebrikler canım başarılarının devamını dilerimayy takimimiz 1 ci olmus tebrikler kizlarrrrbu arada hani bende ikinci olmusum banada bravooo
hoşgeldin...Sizleyim kizlarrr☺☺☺
oooo kurular yapılıyormerhaba kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu
benim temizlik yapmak ve biber temizlemekle geçti.kışlık biber salçamızı hazırladık çok şükür sıra geldi domates soslarına
annem zaman kaybetmemiş domatesleride almış bu akşam benim soslar yapılacak
yarın da annemin ve kız kardeşimin
bu arada doktora gidecem ama okulda kimse yok nasıl çıkarım bilmiyorum
sabah tartıldım64 kiloyum az yememe ve hiç durmama rağmen az gidiyo bu kilolar inş yağlarımdan vermişimdir diyetisyenim ve ben sevineyim azıcık
evet canım diyetisyen kontrolüm bugün gidebilecem bakalım kaç kiloyum onun tartısındaoooo kurular yapılıyor
sezonu kaçırmadan ben de birşeyler yapsam iyi
doktora derken her halde diyetisyen kontrolünü kast ettin değil mi?
ben de bu sıra tembellik ediyorum. ev annemin yerleştirdiği gibi duruyor. çalışma veya oyun odası veya misafire hazır bir oda yapayım diyorum kararsızım. 1 çekyat, salona halı perde, mutfağa ocak altı için dolap almam gerekiyor. büyük oğlana yatak karyola dolap sipariş ettim gerisi duruyor. bu işlerle bir de benim görevlendirmeyle uğraşıyorum. valilik olurum çıktı, yarın ayrılış yapıcam, çarşambaya da yeni yerimdeyim inşallah.
böyle işte. kilom fena 67 ile başladım güne. dukan tarzı beslenip hızlıca 2-3 kilo vermem lazım.yoksa ara fenaaa açılıyor
selamlar kzılar
bürokratik işlerim devam ediyor.
bu akşama da eşimin ve benim iş yerimden hoşgeldin oturmasına geliyorlar. kek mi yapsam ne yapsam diye düşünüyorum:)
bir de evi süpürüp silsem...
diyetimin 3. günü iyi gidiyorum maşallah diyim kendime
dukan atak evresi gibi yapayım dedim. çünkü iştahım gene alıp başını gitmişti. en azından hamur yemeyi keseyim mantığı ile az yerim belki dedim.
1. gün sabah çörek otlu lor peyniri
öğlen:tavuk haşlama/ayran
akşam : kıymalı yumurta/lor peyniri/1 dilim karpuz
2.gün sabah:burgu peynir
öğlen: et döner/ayran
ara: 3 parmak kadar tarhana cipsi (maraşlılar bilir),7-8 badem
akşam: et haşlama/yulaf kepekli yayla çorba/salata/sütlü kahve
bugün: sabah: kaşarlı yumurta/1 dilim karpuz
öğlen: tavuk şiş/mercimek çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?