günaydın kızlar nasılsınız bugün ben iyiyim adanaya bahar havası geldi rüzgar püfür püfür esiyor ve bu beni çok mutlu etti
dün diyetisyenime gittim onun tartısına göre de 1 kilo vermişim ve bunun çoğu yağdan çok sevindim
bu hafta için alternatifli diyet listeleri verdi.yanımda getirmedim yarın başlıcam eksiklerim var onları tamamlayacam.bu hafta güzel sonuçlar almayı hedefliyorum.
yarın yazarım diyet listemi
bugün yediklerim
sabah 1/3 simit(bu haftanın ödülü diyelim)
domates salatalık yumurta peynir çay
arada yeşil çay
öğlen aynısı
arada yeşil çay
akşam diyet listemdeki kimyonlu kabak çorbamı yapıcam 2 kaşık menemen yoğurt 1 dilim ekmek
bu kadar görüşürüz kızlar
dün 3. günümde ikindin kafama bişey taktım düşünürken biraz da ödül olarak 2 dilim yaptığım kekten yedim. akşam dukan tarzı yedim. sonra misafir gittikten sonra gece 11 gibi yemediğim herşeyi yedim. sabah korka korka basküle çıktım bir de ne göreyim dün ile aynı:) motive oldum, tam gaz devam ediyorum inşallah. size yarın süpriz yapsam ne güzel olur değil mi?hedef valla hızır gibisin..ben de dukan atağı gibi başlayayım..hep işe yaramıştır
selam canım hoşgeldin keşke bütun kızlar gelse çok sıkılıyoruz burda hedefle benmerhaba kızlar...selam uhs
bayramdı tatildi derken gezenti oldum iyicebol bol da yedim içtim..kilom belli değil.tartılmaya korkuyorum hiç diyet modunda değilim haliyle..ama artık işe başladım..eve döndüm..önce bi stoplayıp sonra geri vitese takmam lazım bu yeme işini
kötü menülerimi yazmakla işe başlayayım
eeee...takım toplanabildi mi..kimler var
10 GÜN önce falandı bu şarkı aklıma geldi, youtube den dnlemiştim. severim bu şarkıyı,teşekkürlerHadi gel gel gel ne olursun gel
Hadi nazlanma hayat çok kısa
Hadi gel gel gel bu kilolar yeter
Hadi nazlanma zayıflamak çok güzel
bu da uhs den hedefe gelsin(aşkın nur yengi-nazlanma)
maşallah kardeşine bende geçen hafta 1 kilo verdiğimde çoğu yağdan gitmişti.bana diyetisyenim herşeyin fazlası yağa çevriliyor demişti.sadece yağlı yedim yağlandım değil yanibeni motive eden sizi de edecek bir şey söyliyim kardeşim kilo vermeye devam ediyor tam 10 kilo oldu. son ay 4 kilo vermiş 3,5 i yağdan gitmiş. o da diyetini yaptı ama bu ara çok gelen gideni olmuştu bazı şeyleri de kaçırmıştı acaba nasıl olur yağ gitti mi falan diyordu gitmiş valla:)
hoşgeldin canım hırsını azmini etkilemek istemem ama hiç bir şey yemiyorsun gibi su ile besleniyorsun tehlikeli olmasın sonrabugun neler yaptim nasil gecti
ben sabah uyandiktan 30 dk sonra yarim litre su iciyorum
sonra 1 saat yuruyus yapiyorum
kahvaltii yulafli sut
1 saat sonra yarim litre su 1 kupa yesilcay
tekrar yarim litre su
oglen yemegi yulafli incirli sut
1 saat sonra tekrar yesil cay ve 500 ml su
saat 5 te sutlu kahve 1 parca cikolata
sonra 500 ml su
aksam ymegi ins wok olacak
sonra tekrar su ve kapaniss
puf noktalarim hergun mutlaka 3 adet iran hurmasi
saat 5.00 te mutlaka sutlu kahve 1 parca bitter
1 saat yuruyuss
saat 6.00 dan sonra yemek
7.00 den sonra icmek yok
ayrica sulari gunduz limonlu son suyumuda ingiliz karbonatli iciyorumm
günaydın canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeliGünaydın kızlar
günaydın canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli
maşallah kardeşine bende geçen hafta 1 kilo verdiğimde çoğu yağdan gitmişti.bana diyetisyenim herşeyin fazlası yağa çevriliyor demişti.sadece yağlı yedim yağlandım değil yani
benim yağ oranım %28 lere düşmüş 20-25 arası fit görüntü dedi bende 25 in altına indiricem inş(ama ne zaman onu bilemiyorum)
hoşgeldin canım hırsını azmini etkilemek istemem ama hiç bir şey yemiyorsun gibi su ile besleniyorsun tehlikeli olmasın sonra[/QUOT
yok canim ne demek estg simdiye kadar coook fazlaca yedim yeter artik bence kendimi daha iyi daha hafif hissediyorum boyle daha huzurlu daha mutluyum dusunce tarzimi degistirmeye calisiyorum zayiflar gibi dusunuyorum ortayada bu cikiyoor hem yulaf cok tok tutan bir sey zorlanmiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?