Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tebrikler uhs..maşallah hala kilo veriyorsun..süpersin

hedef valla hızır gibisin..ben de dukan atağı gibi başlayayım..hep işe yaramıştır
dün 3. günümde ikindin kafama bişey taktım düşünürken biraz da ödül olarak 2 dilim yaptığım kekten yedim. akşam dukan tarzı yedim. sonra misafir gittikten sonra gece 11 gibi yemediğim herşeyi yedim. sabah korka korka basküle çıktım bir de ne göreyim dün ile aynı:) motive oldum, tam gaz devam ediyorum inşallah. size yarın süpriz yapsam ne güzel olur değil mi?

Bu şarkı Hedef ten Uhs ye gelsin

Sen de başını alıp gitme ne olur
Ne olur tut ellerimi

selam canım hoşgeldin keşke bütun kızlar gelse çok sıkılıyoruz burda hedefle ben
ben tatildeyken diyet düşünmüyorum.zaten bütün sene diyetle yatıp diyetle kalkıyorum.tatildeyken geziyorum dolaşıyorum ve bol bol yiyorum.
sende öyle yapmışsın iyi olmuş oh yarasın benim arkadaşıma (ama kas olsun yağ olmasın)

Hadi gel gel gel ne olursun gel
Hadi nazlanma hayat çok kısa
Hadi gel gel gel bu kilolar yeter
Hadi nazlanma zayıflamak çok güzel

bu da uhs den hedefe gelsin(aşkın nur yengi-nazlanma)

Hadi gel gel gel ne olursun gel
Hadi nazlanma hayat çok kısa
Hadi gel gel gel bu kilolar yeter
Hadi nazlanma zayıflamak çok güzel

bu da uhs den hedefe gelsin(aşkın nur yengi-nazlanma)
10 GÜN önce falandı bu şarkı aklıma geldi, youtube den dnlemiştim. severim bu şarkıyı,teşekkürler

beni motive eden sizi de edecek bir şey söyliyim kardeşim kilo vermeye devam ediyor tam 10 kilo oldu. son ay 4 kilo vermiş 3,5 i yağdan gitmiş. o da diyetini yaptı ama bu ara çok gelen gideni olmuştu bazı şeyleri de kaçırmıştı acaba nasıl olur yağ gitti mi falan diyordu gitmiş valla:)

merhaba arkadaslar bu mucadelede artik bende varimm hedef 56 olmakk azimliyim cok sukurr topigi asindan beri okumadim zira baya uzun inss hepimiz fit ve istedigimiz kilolara ulasiriz

bugun neler yaptim nasil gecti
ben sabah uyandiktan 30 dk sonra yarim litre su iciyorum
sonra 1 saat yuruyus yapiyorum
kahvaltii yulafli sut
1 saat sonra yarim litre su 1 kupa yesilcay
tekrar yarim litre su
oglen yemegi yulafli incirli sut
1 saat sonra tekrar yesil cay ve 500 ml su
saat 5 te sutlu kahve 1 parca cikolata
sonra 500 ml su
aksam ymegi ins wok olacak
sonra tekrar su ve kapaniss

puf noktalarim hergun mutlaka 3 adet iran hurmasi
saat 5.00 te mutlaka sutlu kahve 1 parca bitter
1 saat yuruyuss
saat 6.00 dan sonra yemek
7.00 den sonra icmek yok
ayrica sulari gunduz limonlu son suyumuda ingiliz karbonatli iciyorumm

Son düzenleme:
maşallah kardeşine bende geçen hafta 1 kilo verdiğimde çoğu yağdan gitmişti.bana diyetisyenim herşeyin fazlası yağa çevriliyor demişti.sadece yağlı yedim yağlandım değil yani
benim yağ oranım %28 lere düşmüş 20-25 arası fit görüntü dedi bende 25 in altına indiricem inş(ama ne zaman onu bilemiyorum)

hoşgeldin canım hırsını azmini etkilemek istemem ama hiç bir şey yemiyorsun gibi su ile besleniyorsun tehlikeli olmasın sonra

eveettt haftanın ilk kilosu benden gelsin malasefki 64,5 kiloyum ben bu tam olarak anlamadım.
dün eve gidip tartıya çıktığımda 64,3 çıkmıştım karnım tok halimle ve sevinmiştim sabaha 63'lü rakamları görürüm demiştim.
ama sabah tartıldım 64,5 kiloyum dün akşam sadece biraz çorum leblebisi kaçırdım.o da bir kaçtane ağzıma atıverdim.
neyse hayırlısı olsun diyorum.oğlumun doğum gününe kadar 62'li rakamları görsem çok iyi olur (6 eylül)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…