Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kan grubunuz b ise eger nohut asla iyi gelmez bir kac tane olsa bile o etkili olmustur muhtemelen

merhaba arkadaslar bu mucadelede artik bende varimm hedef 56 olmakk azimliyim cok sukurr topigi asindan beri okumadim zira baya uzun inss hepimiz fit ve istedigimiz kilolara ulasiriz

dytsyen ferin batmani takip ediyorum saat 5.00 gibi eger sut ve yogurt benzeri bir seyler yerseniz mutlaka zayiflarsiniz diyor benfe sutlu kahve yaninda bir parca bitter tercih ediyorum aksam yemeginide az yememi sagliyoor

Kızlar bu ara canım hic yürüyüş yapmak istemiyor hala devam ediyorum ama zorla

Günaydııın kızlar , 69 olmuşummm uzun yıllar 81 de kalınca 69 da olsa 60 lısayılar çok güzel geliyor .

gunaydin benimde guncel kilom 68.200 hedefim bir an once 65 olmakk
zumra sultan hoşgelidn, 28. ağustos cuma 68,2 kg/hedefi 56 kilo diye notumu alıyorum devam edersen 3. cuma inşallah listedesin. kolay gelsin . azimle devam inşallah

cm2035 seni arada görüyorum ama yanlışlıkla buraya yazıyorsun zannediyordum, ne zaman gelmiştin yani başlangıç tarihin ve kilon neydi?

Günaydın kızlar

hoşgeldin kuzuuuuu, ne iyi ettin de geldin umarım bu gelişinin sebebi kilo almak değildir

leblebinin tuzundandır. az da olsa su tutabiliyor. öğleye dopğru tartılsan daha az çıkardın.
ben 65,9 um

S.a herkese.telefonum kirildigindan Bu hafta gelemedim ama yokluğunu farkeder olmamış zaten.bu hafta misafirlikteydim ama geldim kilo almamas im çok şükür. Herkese hayırlı cumalar

kızlar biraz önce rahatsızlandım ona bağlıyorum ben bu kilo artışını inş haftaya hafif olurum.
leblebinin tuz oranı çok değildi.ben dikkat etmeye çalışıyorum artık tuza şişkinlik yaptığı için yememeye çalışıyorum hatta çok sevdiğim kuruyemişten bile vazgeçtim.
kendime hedef belirliyorum.6 eylülde 62 oluyorum ve ödülüm de eşimle yemek(sosyalleşelim birazcık)

Arkadaşlar ben takımdan atıldımmı yoksa kilo bıldırımımı yapayım yınede durumum nedir bı bakarmisiniz 2 hafta ızınlıydım zaten sonraki haftada 2 kilo alarak dönmüştüm geçen hafta 63 .5 bu hafta 62. 2 baya verdim zaten çoğu odemdı devam haftaya 61 leri gorursem takımdamıyım hepınızı optum

S.a herkese.telefonum kirildigindan Bu hafta gelemedim ama yokluğunu farkeder olmamış zaten.bu hafta misafirlikteydim ama geldim kilo almamas im çok şükür. Herkese hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar canım..Her zamanki gibi alınganız yine :)

hoşbuldum. Bıraktığım gibi 59 kiloyum. Sizi özlediğim için geldim.

alınma lütfen canım bir ben bir hedef kaldık bizde yediklerimizi yazıp çıkıyoruz inş kızlar tatilden döner muhabbet koyulaşır canım.bu arada kilo almadığına sevindim misafirlikte kendini tutabilmek çok zor.

ambuyanbu takıma gelmeyenleri sıra dayağına çekmediğimiz ve bu hafta çoğumuz devamsızlık yaptığımız için soramadık seni
ama söz bundan sonra en azından cumaları gelip kilo bildrimezsen çetele tutacam işte o kadar hafta listeye aldırmayacağım seni:) hedef burada pis pis güler :)

bu vesileyle söylemiş olalım hepimz düzenl,i menü bildiriyoruz arkadaşlar
lusyen izinli yazdık ve döndğünde kilo aldığın için eski kilona düşene kadar listede değilsin diye biliyorum seni

***2.TAKIM 427.ETAP***BİRİNCİ

hedef52 ( 66,2 /66,5 /-0,3/ -0,45% )
uhs( 65,0 /64,4 /0,6/0,92 %)
zuhal32( 66,9 /65,4 /1,5 /2,24 %)

Fatima33 ( 59,7 /// % ) bildirimde bulunmadı
azaydidem (66,9/64,8/2,1/ 3,14 %)yeni üye/başlangıç/14 temmuz pztesi/başlangıç kilosu:68,0/hedefi:55 kg)

2.takım ortalaması : % 1,17

Sağol canım tuttum çok şükür anneme rağmen hemde.evet grup çok boş kaldı ama ben hergün geliyorum bide telim yok diye en çok burdan ayrı kaldığıma uzuldum belki ondan dir.

***2.TAKIM 428.ETAP***

hedef52 ( 66,5 /65,9 / 0,6 /0,90 % )
uhs( 64,4 /64,5 / -0,1 /-0,16 % )
zuhal32( 65,4 / / / % )

Fatima33 ( 59,7 /// % )2. kez bildirimde bulunmadı,devamsızlık sebebiyle diskalifiye edildi
azaydidem (664,8/ / / % )

2.takım ortalaması :

l***2.TAKIM 424.ETAP***DOKUZUNCUSU

lusyen32 ( 61,6/61,8 /- 0,2 /- 0,33 % ) İzne ayrıldı

61,6 ya inerek takım l,istesine tekrar girebilirsin

not al canim haftaya ayni gun gorusuruz ins tekrarrr

***2.TAKIM 428.ETAP***

hedef52 ( 66,5 /65,9 / 0,6 /0,90 % )
uhs( 64,4 /64,5 / -0,1 /-0,16 % )
zuhal32( 65,4 / / / % )kilo bildiriminde bulunmadı

Fatima33 ( 59,7 /// % )2. kez bildirimde bulunmadı,devamsızlık sebebiyle diskalifiye edildi
azaydidem (664,8/ / / % )kilo bildiriminde bulunmadı

2.takım ortalaması :0,15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…