- 22 Nisan 2013
- 75
- 67
- 88
kan grubunuz b ise eger nohut asla iyi gelmez bir kac tane olsa bile o etkili olmustur muhtemeleneveettt haftanın ilk kilosu benden gelsin malasefki 64,5 kiloyum ben bu tam olarak anlamadım.
dün eve gidip tartıya çıktığımda 64,3 çıkmıştım karnım tok halimle ve sevinmiştim sabaha 63'lü rakamları görürüm demiştim.
ama sabah tartıldım 64,5 kiloyum dün akşam sadece biraz çorum leblebisi kaçırdım.o da bir kaçtane ağzıma atıverdim.
neyse hayırlısı olsun diyorum.oğlumun doğum gününe kadar 62'li rakamları görsem çok iyi olur (6 eylül)
merhaba arkadaslar bu mucadelede artik bende varimm hedef 56 olmakk azimliyim cok sukurr topigi asindan beri okumadim zira baya uzun inss hepimiz fit ve istedigimiz kilolara ulasiriz
dytsyen ferin batmani takip ediyorum saat 5.00 gibi eger sut ve yogurt benzeri bir seyler yerseniz mutlaka zayiflarsiniz diyor benfe sutlu kahve yaninda bir parca bitter tercih ediyorum aksam yemeginide az yememi sagliyoor
Kızlar bu ara canım hic yürüyüş yapmak istemiyor hala devam ediyorum ama zorla
Günaydııın kızlar , 69 olmuşummmuzun yıllar 81 de kalınca 69 da olsa 60 lısayılar çok güzel geliyor .
zumra sultan hoşgelidn, 28. ağustos cuma 68,2 kg/hedefi 56 kilo diye notumu alıyorum devam edersen 3. cuma inşallah listedesin. kolay gelsin . azimle devam inşallahgunaydin benimde guncel kilom 68.200 hedefim bir an once 65 olmakk
Günaydın kızlar
eveettt haftanın ilk kilosu benden gelsin malasefki 64,5 kiloyum ben bu tam olarak anlamadım.
dün eve gidip tartıya çıktığımda 64,3 çıkmıştım karnım tok halimle ve sevinmiştim sabaha 63'lü rakamları görürüm demiştim.
ama sabah tartıldım 64,5 kiloyum dün akşam sadece biraz çorum leblebisi kaçırdım.o da bir kaçtane ağzıma atıverdim.
neyse hayırlısı olsun diyorum.oğlumun doğum gününe kadar 62'li rakamları görsem çok iyi olur (6 eylül)
Hayırlı cumalar canım..Her zamanki gibi alınganız yine :)S.a herkese.telefonum kirildigindan Bu hafta gelemedim ama yokluğunu farkeder olmamış zaten.bu hafta misafirlikteydim ama geldim kilo almamas im çok şükür. Herkese hayırlı cumalar
zumra sultan hoşgelidn, 28. ağustos cuma 68,2 kg/hedefi 56 kilo diye notumu alıyorum devam edersen 3. cuma inşallah listedesin. kolay gelsin . azimle devam inşallah
cm2035 seni arada görüyorum ama yanlışlıkla buraya yazıyorsun zannediyordum, ne zaman gelmiştin yani başlangıç tarihin ve kilon neydi?
hoşgeldin kuzuuuuu, ne iyi ettin de geldin umarım bu gelişinin sebebi kilo almak değildir
leblebinin tuzundandır. az da olsa su tutabiliyor. öğleye dopğru tartılsan daha az çıkardın.
ben 65,9 um
S.a herkese.telefonum kirildigindan Bu hafta gelemedim ama yokluğunu farkeder olmamış zaten.bu hafta misafirlikteydim ama geldim kilo almamas im çok şükür. Herkese hayırlı cumalar
Azıcık haklı yim ama kaptancim.listede olmadığım içinde olabilirHayırlı cumalar canım..Her zamanki gibi alınganız yine :)
Evet canım hiç değişmedi m. Hosgeldin
Evet canım hiç değişmedi m. Hosgeldin
alınma lütfen canım bir ben bir hedef kaldık bizde yediklerimizi yazıp çıkıyoruz inş kızlar tatilden döner muhabbet koyulaşır canım.bu arada kilo almadığına sevindim misafirlikte kendini tutabilmek çok zor.S.a herkese.telefonum kirildigindan Bu hafta gelemedim ama yokluğunu farkeder olmamış zaten.bu hafta misafirlikteydim ama geldim kilo almamas im çok şükür. Herkese hayırlı cumalar
Sağol canım tuttum çok şükür anneme rağmen hemde.evet grup çok boş kaldı ama ben hergün geliyorum bide telim yok diye en çok burdan ayrı kaldığıma uzuldum belki ondan dir.alınma lütfen canım bir ben bir hedef kaldık bizde yediklerimizi yazıp çıkıyoruz inş kızlar tatilden döner muhabbet koyulaşır canım.bu arada kilo almadığına sevindim misafirlikte kendini tutabilmek çok zor.
zumra sultan hoşgelidn, 28. ağustos cuma 68,2 kg/hedefi 56 kilo diye notumu alıyorum devam edersen 3. cuma inşallah listedesin. kolay gelsin . azimle devam inşallah
cm2035 seni arada görüyorum ama yanlışlıkla buraya yazıyorsun zannediyordum, ne zaman gelmiştin yani başlangıç tarihin ve kilon neydi?
hoşgeldin kuzuuuuu, ne iyi ettin de geldin umarım bu gelişinin sebebi kilo almak değildir
leblebinin tuzundandır. az da olsa su tutabiliyor. öğleye dopğru tartılsan daha az çıkardın.
ben 65,9 um
arayı çok açma ,menü bildirimlerine ayyynen böyle devam et ok?not al canim haftaya ayni gun gorusuruz ins tekrarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?