Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aaaa iyi hatırlattın bu sabah kilomuza bakıp yazıyorduk, ben de 65,5 um

bir düzeltme yapayım. herkes günlük olarak kendine puan verecek. yani bu listeye % kaç uyduğu anlamına gelecek.
ödül veya cezayı da beraber düşünürüz.

bu sabah tam diyetime uygun bir kahvaltı yaptım. hatta fotoğrafı da var ama burada paylaşmak zor. fotoğrafı çektikten sonra tabakta zeytinlerin eksik olduğunu gördüm gittim ekledim size de oluyor mu bilmiyorum ama yemeği hazırlarken 2 dilim ekmek fazla 1 yerim, peynir fazla daha azı ile doyarım gibi şeyler geliyor aklıma ama sonra doymadığımı fark ediyorum. bugün o yüzden ne gerekiyorsa eksiksiz yedim ve hakikaten sofradan kalkarken de açtım.

kahvaltıdan önce:2 bardak ılık su
kahvaltı:1 haş yumurta/3 light üçgen peynir(her biri 20 kalori)/2 dilim kepekli ekmek/5 zeytin/2 biber 2 salatalık
ara: yarım şeftali ve yeşil çay

motivasyoooooonnnnn....nerdesiiiiin...
evet evet katıl bize
21 gün diyetimize harifyen uyacağız
diyetin sıkı olmasına gerek yok ama uyum 4*4lük olacak
1 saat yürüyüş
günlük menü bildireceğiz
veeee zayıflayacağız daha ne olsun

beni de yatılı misafirler ve misafirlikler mahvetti canım , insanın bütün düzeni bozuluyor mesela kahvaltı için sigara böreği kızartmıştım misafirden çok ben yedim

Ooo ne güzel herkesler burda sabah başlayalım bakalım malzemem hazır
valla şenlendi buralar , ne güzellllllll

günaydın canım , oğluşuna çok geçmiş olsun, ben de 12 hazirandan beri izin rapor ne varsa hepsini sildim süpürdüm , umarım bundan sonra çok ihtiyacım olmaz yüzüm kalmadı vallahi. bu arada yeni bakıcımızn eşi bugün belfıtığı ameliyatı olacakmış, öğlenden sonra gidersin dedim ( evde şu an misafir olarak kayınvalidem , eşimin teyzesi, eşimin dayısının kızı, görümcem ve görümcemin 2 çocuğu var ...idare ederler herhalde benim oğlanları)

ben de aylardır asitli içecek içmiyorum , geçen gün içeyim dedim içemedim çokkkkkk şekerli geldiiii.ne güzel hep böyle devam etsek dimi

E ecem847 hayatım menün harika böyle gidersen takır takır gideck kilocuklar

hediye hediye hediyee valla süperrrr 21 turunu bitirin de bayramda sonra bir daha yapın ben de girerim

ben de yumurtayı pek sevmememe rağmen diyet süresince hep yedim , şimdi yumurtasız kahvaltı olmadığında doyamıyorum

motivasyoooooonnnnn....nerdesiiiiin...
benimki de gittttiiiiiiiiiiiiii

Allah yar ve yardımcın olsun canım. Bizim çocuklarda var bir tuhaflık başkaları günde iki dondurma yiyo bizim ufaklık bir tane yese benim boğazım acıyo galiba demeye başlıyor. Neyse Allah beterinden korusun
Ben menümu akşam toptan yazarim

Geçmiş olsun canım..
Sen yinede iyi niyetli ol heryerde canım.Allah'a bırak. Sen karlı çıkarsın Allah'ın yanında emin ol..
Ben de katılarak destek veririm canım..Bugün 21 günde tüm yağlardan kurtulma proğramına başlıyorum platesde. Kurban bayramına daha sıkı olmak istiyorum.. 1,5 saat felan sürüyor plates..
Beslenme konusunda da belli bir saat sonrası yememek gibi kuralım var kendime..
Başladık Bismillah diyorum

Herkes kendi puanını kendisi verecek o zaman.. Güzel...
Akşamları bir nevi kendi muhasebemizi yapıcaz bu sayfada ama menü paylaşılmicakmı? Bumudur?
Bana göre menü paylaşılsın altına da puan yazılsın..
Bu da demektirki herkes akşam buraya menü + spor bildirimini yapıyor.. Kitap ve puan unutulmuyor tabii..
Kuzu ben sadece sarımsak demedim, tuz ve nane de dedim.. Hatta kırmızı biber de güzel olur.. Acaip ödem atıyor, yiyemiyorsanız üçe dörde ölüp yutun kızlar..

Kuzu o lapa gibi olur, o ne öyle..
Sen kahvaltını yap canım. Sağlık daha önemli..

yaz geleli dondurma yeseler de hasta olmuyorlardı, pazar günü yedi pazartesi sabah olmadan ateşi çıktı. ilaçlarl beraber immuzinc aldım, geçen yıl kış boyu ara ara kullanma kararı almıştım.hastayken 2 değilken 1 ölçü kullanılıyor. 2 ay sürekli kullanılmışsa ara veriliyor. uamrım çabuk iyileşir ve bi daha hasta olmaz

Uhscim katıldım ama kaçamaksiz nasıl dururum bilmiyorum oda ayrı.
ambuyanbuya 100 kaloriyi geçmemek kaydıyla 1 kaçamak hakkı verelim. okusun kalorisini ona göre yesinbence daha sonradn motive olup kaçamaksız da durmaya başlayacak

Canım yeni yer, yeni ortam, merak etti kim bakıyor çocuklara?
Ben de 64 üm canım..
Allah yardımcın olsun canım.. Aynı şehirde olsaydık yardımcı olurdum sana elimden geldiğince.. Kızım küçükken çok sıkıntı yaşadım, iyi bilirim..

menün benimkinden azmışbu diyetisyenin verdiği son liste mi?

64mühoş geldin aramızabu sefer birlikte gideriz 50li rakamlaraTeşekkürler iyi dileklerin için.

3 gündür bir parolam var:
'' Bir İŞ, bir FİŞ ''

bu şu demek ha bre keyif yapıp durma git bir iş yap sonra gel çay iç, sonra git bir iş daha yap ,gel tv izle , kalk bulaşıkları yıka sonra dön bir kahve iç....ne zaman ki arka arkaya 2 bardak çay içecek oluyorum araya bir iş sıkıştırmaya başladım, daha huzurlu oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…