Sen burdasın, aradığın da burda, burda kalmaya devam et.. Hoşgeldinmotivasyoooooonnnnn....nerdesiiiiin...
İyi dileklerden önce kilom hoşuna gitti senin dimi64mühoş geldin aramıza bu sefer birlikte gideriz 50li rakamlara Teşekkürler iyi dileklerin için.
Şekersiz içersen problem olmaz ve bir kere ve sabah içersenHedefcim Nescafe kaçamak sayılıyormu acaba eger sayilirsa başka bişeye hakkım kalmaz zaten
Süpermiş canım.. Zaten yemek sonrası hemen bulaşık tezgah masa ve ocak temizlenirse daha rahat olur.. Nasıl yemek hazırlayınca yiyorsak, yedikten sonra da bekletmeden temizlemeye şartlanırsak çok daha kolay olur..Çamaşırları da toplar toplamaz katlayıp yerleştirmeye odaklanırsak, ev sil süpür iki arkadaş zaten, en kolayı olur..3 gündür bir parolam var:
'' Bir İŞ, bir FİŞ ''
bu şu demek ha bre keyif yapıp durma git bir iş yap sonra gel çay iç, sonra git bir iş daha yap ,gel tv izle , kalk bulaşıkları yıka sonra dön bir kahve iç....ne zaman ki arka arkaya 2 bardak çay içecek oluyorum araya bir iş sıkıştırmaya başladım, daha huzurlu oldum valla
Canim zaten bu çorba buğday ve nohutlu bazende kurufasulye konulan bilindik bir çorba. Ben yıllardır bayilarak yerim1 lt su ictim kalktigimdan beri sabah tartildim 66.0 kiloyum ve corba bi harika bayildimmm nane karabiber pul biber kattim icine soguk sogukkk vallahi cok gzelll normaldede icilir yani corba niyetine :)
düşünsene tatlım 21 gün sonra 5 kilo vermişsin yada ramazan ayı gibi düşün kaçamak orucu tutuyorsun ve 21 gün sonra bitecek hadi lütfen hatrımız için küçük bir kaçamak belirle diğerlerini uygulaUhscim katıldım ama kaçamaksiz nasıl dururum bilmiyorum oda ayrı.
yok tatlım diyetisyenin verdiği liste karbudaylı omlet semizotlu yemek kimyonlu kabak çorbası çorba hariç diğerlerini yiyemedim.sevemedim ne yapayım.cuma günü gidicem diyetisyene o zaman kadar kendi bildiğimce yapıcammenün benimkinden azmışbu diyetisyenin verdiği son liste mi?
ahhhh ahhhh ikimizde hem yemek yemeği çok seviyoruz hemde zayıflamak istiyoruz bütün problem burda başlıyorHedefcim Nescafe kaçamak sayılıyormu acaba eger sayilirsa başka bişeye hakkım kalmaz zaten
ikiniz değil üçümüz :) buraya da kesin kendini ekleyecekler vardır:)düşünsene tatlım 21 gün sonra 5 kilo vermişsin yada ramazan ayı gibi düşün kaçamak orucu tutuyorsun ve 21 gün sonra bitecek hadi lütfen hatrımız için küçük bir kaçamak belirle diğerlerini uygula
yok tatlım diyetisyenin verdiği liste karbudaylı omlet semizotlu yemek kimyonlu kabak çorbası çorba hariç diğerlerini yiyemedim.sevemedim ne yapayım.cuma günü gidicem diyetisyene o zaman kadar kendi bildiğimce yapıcam
ahhhh ahhhh ikimizde hem yemek yemeği çok seviyoruz hemde zayıflamak istiyoruz bütün problem burda başlıyor
aklıma o da geldi de mezura nerde daha çıkmadı ortaya. ölçü alabilecekler alsın, herkes not etsin, 21 gün sonunda elle tutulacak veriler olursa- ki çoğu zaman öyle bir istikrar segileyemedik-o zaman listeye dönüştürürüz. siz inceldiniz de ben liste mi yapmadımlisteleri ben hedefe bırakıyorum ölçülerimizi de yazalım mı ne dersiniz
ben pazartesiye kadar tatilim telefondan girebilecem ihmal etmem girerim yarın ve perşembe günü de ayran detoksu yapıcam bakalım cuma sabahı ne cıkıcam
1EYLÜL SALI 21GÜNLÜK DİYET BAŞLANGIÇ KİLOLARI
ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal
zumra
ambuyanbu
kızlar son 3 kişinin kilosunu bulamadım son sayfalarda. listeyi kopyalayıp başlangıç kilolarınızı ekler misiniz?
atladığım veya katılmak isteyen varsa onlar da kendini eklesin.
AYRAN DETOKSU
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
KIZLAR ben kahvaltıda haşlanmış yumurta beyazı domates salatalık yedim.ekmek ve peynir yemedim.Ayranım hazır artık akşam 8 e kadar onu içiçem.Bugün seminerler başladı okula yürüyerek gittim.40 dk yürüdüm.BU ARADA KİLOM 66.7[/QUOTE
bende sabah esime guzelce omlet aptim ama corba icecegim diye yemedim kalani cope attim tuh yaa ben sabah corbayi ictimm oglende ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?