Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kahvaltıdan önce:2 bardak ılık su
kahvaltı:1 haş yumurta/3 light üçgen peynir(her biri 20 kalori)/2 dilim kepekli ekmek/5 zeytin/2 biber 2 salatalık
ara: yarım şeftali ve yeşil çay
///////////////

öğlen:4 kaşık kapuska/1 köfte kadar haşlanmış tavuk/ 4 kaşık yağsız pilav/2 bardak ayran ve yağsız salata (2 salatalık+1 biber+mor lahana+elma sirkesi)

64mühoş geldin aramızabu sefer birlikte gideriz 50li rakamlaraTeşekkürler iyi dileklerin için.
İyi dileklerden önce kilom hoşuna gitti senin dimi
Hedefcim Nescafe kaçamak sayılıyormu acaba eger sayilirsa başka bişeye hakkım kalmaz zaten
Şekersiz içersen problem olmaz ve bir kere ve sabah içersen
Süpermiş canım.. Zaten yemek sonrası hemen bulaşık tezgah masa ve ocak temizlenirse daha rahat olur.. Nasıl yemek hazırlayınca yiyorsak, yedikten sonra da bekletmeden temizlemeye şartlanırsak çok daha kolay olur..Çamaşırları da toplar toplamaz katlayıp yerleştirmeye odaklanırsak, ev sil süpür iki arkadaş zaten, en kolayı olur..

AYRAN DETOKSU

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

KIZLAR ben kahvaltıda haşlanmış yumurta beyazı domates salatalık yedim.ekmek ve peynir yemedim.Ayranım hazır artık akşam 8 e kadar onu içiçem.Bugün seminerler başladı okula yürüyerek gittim.40 dk yürüdüm.BU ARADA KİLOM 66.7

Öğle ezanı okundu, sayfaları bitireyim dedim, şimdi akrep öğle randevusuna gider

meraba hanimlarrr ne fzel dolmus tasmis burasi hep bole olsa kekse :) sayfalari okuyana kadr sarjim bitti inanin :) ben kahvalti yapmadm gec kalktim pisirip corbami icim dedim tlfnla konusurken nohutuda mercimegide yaktim smdi bastan yaptim yeni icicem aksama kadr corba yarinda ayni sekilde corba icicem ama aksam belki yemek yiyeblirim oda protein olur ekmek fln olmaz ve cok az olur zuhalinkiyle ayni hersey oyizden yazmim dedm

1 lt su ictim kalktigimdan beri sabah tartildim 66.0 kiloyum ve corba bi harika bayildimmm nane karabiber pul biber kattim icine soguk sogukkk vallahi cok gzelll normaldede icilir yani corba niyetine :)

Şimdiye kadar yediklerimizi yazıyim unutmadan
Sabah iki dilim kepek peynir zeytin domates salatalık
Ara bir seftali
Ara 3u bir arada çocukların tostundan minik bir parça
Yeşil cay
Öğle iki avuç üzüm yoğurt corbasi (benimki sadece buğday yoğurt biraz su biraz tuz biraz nane)

1 lt su ictim kalktigimdan beri sabah tartildim 66.0 kiloyum ve corba bi harika bayildimmm nane karabiber pul biber kattim icine soguk sogukkk vallahi cok gzelll normaldede icilir yani corba niyetine :)
Canim zaten bu çorba buğday ve nohutlu bazende kurufasulye konulan bilindik bir çorba. Ben yıllardır bayilarak yerim

Uhscim katıldım ama kaçamaksiz nasıl dururum bilmiyorum oda ayrı.
düşünsene tatlım 21 gün sonra 5 kilo vermişsin yada ramazan ayı gibi düşün kaçamak orucu tutuyorsun ve 21 gün sonra bitecek hadi lütfen hatrımız için küçük bir kaçamak belirle diğerlerini uygula

menün benimkinden azmışbu diyetisyenin verdiği son liste mi?
yok tatlım diyetisyenin verdiği liste karbudaylı omlet semizotlu yemek kimyonlu kabak çorbası çorba hariç diğerlerini yiyemedim.sevemedim ne yapayım.cuma günü gidicem diyetisyene o zaman kadar kendi bildiğimce yapıcam

Hedefcim Nescafe kaçamak sayılıyormu acaba eger sayilirsa başka bişeye hakkım kalmaz zaten
ahhhh ahhhh ikimizde hem yemek yemeği çok seviyoruz hemde zayıflamak istiyoruz bütün problem burda başlıyor

listeleri ben hedefe bırakıyorum ölçülerimizi de yazalım mı ne dersiniz
ben pazartesiye kadar tatilim telefondan girebilecem ihmal etmem girerim yarın ve perşembe günü de ayran detoksu yapıcam bakalım cuma sabahı ne cıkıcam

1EYLÜL SALI 21GÜNLÜK DİYET BAŞLANGIÇ KİLOLARI
ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal
zumra
ambuyanbu

kızlar son 3 kişinin kilosunu bulamadım son sayfalarda. listeyi kopyalayıp başlangıç kilolarınızı ekler misiniz?
atladığım veya katılmak isteyen varsa onlar da kendini eklesin.

ikiniz değil üçümüz :) buraya da kesin kendini ekleyecekler vardır:)

karabuğdayın tadı hakikaten çok kötü.

aklıma o da geldi de mezura nerde daha çıkmadı ortaya. ölçü alabilecekler alsın, herkes not etsin, 21 gün sonunda elle tutulacak veriler olursa- ki çoğu zaman öyle bir istikrar segileyemedik-o zaman listeye dönüştürürüz. siz inceldiniz de ben liste mi yapmadım

canim benim kilom 67.300 herkesten cok galiba daha cok calismaliyimmm

arkadaslar biri anlatsin yaa biz bugun ayran detoksu yapioruz degilmii ben sabahtan basladim icmeye 1 saat yuruyus 3 kupa bitki cayi ama saat 5 te sekersiz sutlu kahve ictimm napacagiz yarin lutfen biri bi yazsin hangi gun napiyoruz bizz

canm herkes kendi diyetini kafasina gore yapiyo ortak bi diyet yapmiyoruz ama biz zuhalle beraber ortak diyet yapiyoruz ayran detoxu snra baska bi dyete gecicez yine hirlikte yapicaz sen ayran diyetine devam et istersen bizede katilablirsn bgun ve yarn ayran detoxu yapiyoruz canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…