- 14 Aralık 2014
- 470
- 485
- 48
- 43
kilonu sabhki eile değiştirsem mi dedim vaz geçtim. öğleye kadar herhalde biey yapmadan yarım kilo gitti bazen oluyor. değiştirmedim kilonu.Günaydın kızlar geçmiş olsun hedef inş bir an önce iyileşir yavrundün sabaha göre benim 1kilo gitmiş ama öğlen tartıldığım kiloyu bildirmiştim size ona göre 500 g gitmiş yani şuan 66.2 hergün kilo bildircekmiyiz? Bende 1 dilim ekmek yumurta peynir domates salatalıkla kahvaltıya başlıyorum
Anammmm ben bu listeye nasil kilomu yaziyim.benim hedefim 69 herkes hedefimdende zayif
1EYLÜL SALI 21GÜNLÜK DİYET BAŞLANGIÇ KİLOLARI
ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal32 66,7
zumrasultan 67,3
ambuyanbu çoooof fazla
Anammmmmm ben 2.5 mil leslie yapip dusumu alip yesil cayimi icip moral depolamisim kendimi simdiden 70 hissetmisim hedefcim benle cooooooooooook sismanim diye dalga gecsin.bunu bana yapmiycaktin hedef seni kendime rakip gormeme neden oldun.sisman ambunun intikami aci olucak
Ay bu suratlar diger telde yoktu hepsini cok begendim
kahvaltım:1 dilim kepekli ekmek -1 yumurtadan 2 çay kaşığı yağda yumurtalı ekmek
2 light üçgen peynir ve 1 tatlı kaşığı lor yanına 2 etimek
ve söğüş sebze (saltalık mor lahana)
..................................
ara:yarım şeftali
öğlen:2 ızgara köfte/4kaşık yağsız pilav/2 bardak ayran/salata/4 kaşık kapuska
ikindi: şekersiz kahve yanında 5-6 kuru üzüm
1 bardak yarım yağlı süt +1 minik elma
yeşil çay
hmm ben bu 10luk menüyü ve splendalı kahveyi nasıl atlamışım, aynen devamUyaninca bir kasik corekotuyagi katilmis pekmez.biraz sonra yarim lt. Sirkeli ilik su
5 zeytin+bir kirmizi biber+yufka ekmegi+peynir+kayisili form cay
Ara bir fincan bir tatlandiricili sutlu kahve (splenda dogal olandan kullaniyorum) top yumurta
Ara buyuk bardak yesil cay
Ogle bir tabak yogurt corbasi + 5 kasik susuz nohut +bir kase yogurt+ 2 avuc uzum
Ara yesil cay hibiskus
Aksam ispanak +bir kase yogurt+karpuz
Yatmadan hibiskus
Bugunluk bukadar Insaallah
Kendime 10 verdim
uyku saatin gelmiş kuzu ne yemek yemesi, tabi eşini mesaisini vs. beklediğinden uyuyamıyorsan o zaman aç aç durmak işkence, umarım su ile durmuşsundurAçıııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm...
1 bardak süt içtim, daha iyiydim sanki, burayı açıp tüüümmm menüleri okuyuncayine fenalaştım..
gidip 2 dolu bardak su içeyim ve çok tokum tesbihi çekeyim, yoksa tehlikeli durumlar olacak Allah muhafaza
1EYLÜL SALI 21GÜNLÜK DİYET BAŞLANGIÇ KİLOLARI
ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal32 66,7
zumrasultan 67,3
ambuyanbu
bu arada zumra forumda pasif olmuş neden ki
biraz abartı 7 kilo, 127 kilo biri için olabilir tabi. şu hurma ve yoğurt ile yapılan diyet zannediyorum. sana kolay gelsin.gunaydinnn arkadaslarrr geldim coook sukur tekrarr bende bugun hurma diyetine basladim inss en sevdigimdenn 1 haftada 7 kilo diyor bakalim haftya kadar neler olacakk
Gecmis olsun canim.Allah bir daha gostermesinMerhabalar herkese,
Çok uzun zamandır yoktum. Sadece bu sayfada değil kadınlar kulübüne , internete giremedim. Çok sıkıntılar yaşadım. Annemle ilgili sağlık sorunları, endoskopi, kolonoskopi, üroloji derken çok şükür her birşeyimiz temiz çıktı..
O yüzden çok gelemedim buraya, hatta işten ücretsiz izin falan da aldım, ne bileyim işte oldu bişeyler.
Kiloya gelince ; sanırım 1,5 ay olmuştur ben buraya gelmeyeli. Galiba Ramazan bayramından sonra koptum .O zaman 63 kiloydum, şuan 56.5 kg yim. Almadım, kilo verdim çok şükür. hepinizi öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?