Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Uyaninca bir kasik corekotuyagi katilmis pekmez.biraz sonra yarim lt. Sirkeli ilik su

5 zeytin+bir kirmizi biber+yufka ekmegi+peynir+kayisili form cay
Ara bir fincan bir tatlandiricili sutlu kahve (splenda dogal olandan kullaniyorum) top yumurta
Ara buyuk bardak yesil cay
Ogle bir tabak yogurt corbasi + 5 kasik susuz nohut +bir kase yogurt+ 2 avuc uzum

Simdilik iyi gidiyorum.simdi ufakligi salliyorum o uyuyunca leslie yapicam Insaallah

1EYLÜL SALI 21GÜNLÜK DİYET BAŞLANGIÇ KİLOLARI
ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal32 66,7
zumrasultan 67,3
ambuyanbu çoooof fazla

kilonu sabhki eile değiştirsem mi dedim vaz geçtim. öğleye kadar herhalde biey yapmadan yarım kilo gitti bazen oluyor. değiştirmedim kilonu.
hergün kilo bildirsek mi? onu konuşmadık, isteyen yazsın bence. benim sabitti mesela o yüzden yazmadım. ama tabi yağ yakmışım gözüküyordu. yürüyüşe yeni başlayınca kilo hemen gitmez denir ya o yüzden önemsemiyorum

kahvaltım:1 dilim kepekli ekmek -1 yumurtadan 2 çay kaşığı yağda yumurtalı ekmek
2 light üçgen peynir ve 1 tatlı kaşığı lor yanına 2 etimek
ve söğüş sebze (saltalık mor lahana)
..................................

ara:yarım şeftali

öğlen:2 ızgara köfte/4kaşık yağsız pilav/2 bardak ayran/salata/4 kaşık kapuska

ikindi: şekersiz kahve yanında 5-6 kuru üzüm
1 bardak yarım yağlı süt +1 minik elma
yeşil çay

Merhaba kızlar öncelikle hedefcim geçmiş olsun canım kontorum bitmişti yeni aldım
Ben izne çıktım diye herkes program yapmaya başladı tabi köfteler kısırlar konuşulmaya başladı nefsin çok sinanacak bakalım
Dün ben yürüyüşü mü yarım saat yaptım O yüzden kendime 8 puan veriyorum
Sabah tartıldim 63.8 kiloyum bugün yuruyusumu 1.5 saate cikaricam

Bugun yediklerim
Sabah 4 ekmek köftesi (bilmeyenler olabilir yufka ekmeği kırıp domates salatalık peynir ile ofeleyip köfte haline getirip yiyoruz

Arada bir şey yemedi m bol su

Saat 15:00 gibi bir kase ayran corbasi

Arada bol su

Aksam yine ayran corbasi
Yatmadan tarçınlı süt
Bugunluk böyle öpüyorum sizi görüşürüz

ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal32 66,7
zumrasultan 67,3
ambuyanbu çoooof fazla

Anammmmmm ben 2.5 mil leslie yapip dusumu alip yesil cayimi icip moral depolamisim kendimi simdiden 70 hissetmisim hedefcim benle cooooooooooook sismanim diye dalga gecsin.bunu bana yapmiycaktin hedef seni kendime rakip gormeme neden oldun.sisman ambunun intikami aci olucak
Ay bu suratlar diger telde yoktu hepsini cok begendim[/QUOTE]

Uyaninca bir kasik corekotuyagi katilmis pekmez.biraz sonra yarim lt. Sirkeli ilik su

5 zeytin+bir kirmizi biber+yufka ekmegi+peynir+kayisili form cay

Ara bir fincan bir tatlandiricili sutlu kahve (splenda dogal olandan kullaniyorum) top yumurta

Ara buyuk bardak yesil cay

Ogle bir tabak yogurt corbasi + 5 kasik susuz nohut +bir kase yogurt+ 2 avuc uzum

Ara yesil cay hibiskus

Aksam ispanak +bir kase yogurt+karpuz

Yatmadan hibiskus

Bugunluk bukadar Insaallah
Kendime 10 verdim

Kızlar ben kahvaltıya uydum tüm gün 2kase ayranımı içtim.akşama doğru arkadaşımda türk kahvesi içtim.akşam canım ayran istemedi 1 incir yarım şeftali az üzüm yedim 1.5 l su içtim 2 saat yürüdüm yarnda ayran detoksuna devam ediyorum 1 kaşık nohut yediğim için kendime 9 puan veriyorum

Seyreyle gümbürtüyü bundan sonra

Açıııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm...
1 bardak süt içtim, daha iyiydim sanki, burayı açıp tüüümmm menüleri okuyunca yine fenalaştım..

gidip 2 dolu bardak su içeyim ve çok tokum tesbihi çekeyim, yoksa tehlikeli durumlar olacak Allah muhafaza

iyi geceler hanimlar anca vakit bulabildim yazmaya ben diyete uydum aksama kadr 1 saat tempolu yuruyusumude yaptim ama eve gelip dua aldiktan snra fenalascak gbi oldum kavun yedim kan sekerim dustu sanirim snra kendime geldm yavas yavas smdi yedgime pismanmiyim evet ama kotu oldm yoksa yemezdm yarin misafirim var smdide sarma yaptim yarnda hamur isleri yapicam ama hamur islerinden yemicem normal kendime gore dkkat edicem yarin cuma gunude zuhalle diyete devam benim kendime puanim 7 olsun belki bu 7 puan beni kamcilar

akşam: 2 fırında köfte/4kaşık kapuska/1 kase çorba/1 dilim ekmek/salata/2 bardak ayran
araöğün: 1 dilim etimek ve labne peynir,
yürüyüş: 40dk (hasta çocuğu bebk arabasına atıp yürüdüm, bir zaman sonra üşüdüm diye mızırdandı, gelip bizi aldılar)

hmm ben bu 10luk menüyü ve splendalı kahveyi nasıl atlamışım, aynen devam

uyku saatin gelmiş kuzu ne yemek yemesi, tabi eşini mesaisini vs. beklediğinden uyuyamıyorsan o zaman aç aç durmak işkence, umarım su ile durmuşsundur

bu sabah: 1 yumurtayla yaptığım yağsız menemenin yarısı/ 1 tatlı kaşığı reçel/1 yk labne peynir/4 form bisküvü

(yarım yumurta ve 5 zeytin arttırdım çünkü şimdi damlasakızlı türk kahvesi içeceğim)

ayazdidem 66,0
akrep33 64,0
uhs 64,5
hedef52 65,5
zuhal32 66,7
zumrasultan 67,3
ambuyanbu

bu arada zumra forumda pasif olmuş neden ki

geldim arkadasimm geldimm ceza vermisler bana kizin tekine laf attim onun icin olsa gerekk in beni gruptan atmadiniz hemenn

gunaydinnn arkadaslarrr geldim coook sukur tekrarr bende bugun hurma diyetine basladim inss en sevdigimdenn 1 haftada 7 kilo diyor bakalim haftya kadar neler olacakk
biraz abartı 7 kilo, 127 kilo biri için olabilir tabi. şu hurma ve yoğurt ile yapılan diyet zannediyorum. sana kolay gelsin.
benim dengeli diyetim devam ediyor. gelecek hafta farklı bir liste yapayım diyorum. elifezgiuzmansel in listeleri çok çeşitli bir ara burada siyahbeyaz vardı o listelere takmıştık ikimiz. ara ara farklı şeyler yaparsak hem sıkılmamış hem de vücudu şaşırtmış oluruz.

Merhabalar herkese,

Çok uzun zamandır yoktum. Sadece bu sayfada değil kadınlar kulübüne , internete giremedim. Çok sıkıntılar yaşadım. Annemle ilgili sağlık sorunları, endoskopi, kolonoskopi, üroloji derken çok şükür her birşeyimiz temiz çıktı..
O yüzden çok gelemedim buraya, hatta işten ücretsiz izin falan da aldım, ne bileyim işte oldu bişeyler.

Kiloya gelince ; sanırım 1,5 ay olmuştur ben buraya gelmeyeli. Galiba Ramazan bayramından sonra koptum .O zaman 63 kiloydum, şuan 56.5 kg yim. Almadım, kilo verdim çok şükür. hepinizi öperim

Gecmis olsun canim.Allah bir daha gostermesin

Herkese tunaydin.
Sabah esim giderken saat 7 de normalde su icerdim ama bu sabah cok actim 3 hurma iki avuc uzum yedim
Ara buyuk bardak ilik su
Saat 11 de zeytin(ufaklikla beraber yedik sayamadim) peynir + yufka ekmegi+ kirmizi biber
Bide hergun kilo vazarsak daha iyi olur bence.herkese uyarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…