geçmiş olsun, ara ara uğra buraya da. bu zor koşullarda en azından kilodan kurtulmuş olman sevindirici.Merhabalar herkese,
Çok uzun zamandır yoktum. Sadece bu sayfada değil kadınlar kulübüne , internete giremedim. Çok sıkıntılar yaşadım. Annemle ilgili sağlık sorunları, endoskopi, kolonoskopi, üroloji derken çok şükür her birşeyimiz temiz çıktı..
O yüzden çok gelemedim buraya, hatta işten ücretsiz izin falan da aldım, ne bileyim işte oldu bişeyler.
Kiloya gelince ; sanırım 1,5 ay olmuştur ben buraya gelmeyeli. Galiba Ramazan bayramından sonra koptum .O zaman 63 kiloydum, şuan 56.5 kg yim. Almadım, kilo verdim çok şükür. hepinizi öperim
isteyen kilo bildirebilir. benim bu sabah +200 g fazlam vardı. diyeti birebir yaptığım halde zannediyorum fazla yürüyünce böyle oluyor. bu sefer günlük verilen kiloyu çok önemsemiyorum uyarım alınacak kararaHerkese tunaydin.
Sabah esim giderken saat 7 de normalde su icerdim ama bu sabah cok actim 3 hurma iki avuc uzum yedim
Ara buyuk bardak ilik su
Saat 11 de zeytin(ufaklikla beraber yedik sayamadim) peynir + yufka ekmegi+ kirmizi biber
Bide hergun kilo vazarsak daha iyi olur bence.herkese uyarmi
gun gun tarti insani en son cildirtiyor bence ben hala 67.300 korumadayim anlayacaginiz ama bakalim hurma diyetimin sonucu ne olacakk
Nisandan bu yana 5 ayda 11 kg verdim.. Size tavsiyem her gün mutlaka haşlanmış yumurta yiyin 1 yada 2 tane...Ekmek yemeyin , makarna, pilav, çikolata kesin sadece arada 10 günde bir haftada bir kendinize ödül verin, inanın oluyor..
Şuan kot pantalonda 28 idim, 27 de giribiliyorum ama az sıkıyor. Sadece inanın, kendinize güvenin yaparsınız
çokk geçmiş olsun sonuçların temiz çıktığına sevindim canım.stressten ben kilo alırım sen vermişsin artık hedefine ulaştın mı ?Nisandan bu yana 5 ayda 11 kg verdim.. Size tavsiyem her gün mutlaka haşlanmış yumurta yiyin 1 yada 2 tane...Ekmek yemeyin , makarna, pilav, çikolata kesin sadece arada 10 günde bir haftada bir kendinize ödül verin, inanın oluyor..
Şuan kot pantalonda 28 idim, 27 de giribiliyorum ama az sıkıyor. Sadece inanın, kendinize güvenin yaparsınız
bence 65 kilo olunca da tut ya da ne bileyim daha adak yerine gelmeden vaz geçilebilir mi ki:)arkadaslar birde ben adak adamistim eger 65 kilo
olursam 11 gun sifa orucu tutacagim diyee onu 65i gorur gormezmi yapsam yoksa hurma diyeti bitincemi yapsam adak yerine gelmis olurmuu 2. durumdaa
Canim olur olmaz tut bence.arkadasimda cok kiloluydu 75 olunca kurban kesicem demisti olunca kesti.farz seyleri yapicam(mesela namaza basliycam gibi ona zaten mecburuz)diye adak olmaz diger soyledigin herseyi yapmak zorundasin canim vazgecmek olmazarkadaslar birde ben adak adamistim eger 65 kilo
olursam 11 gun sifa orucu tutacagim diyee onu 65i gorur gormezmi yapsam yoksa hurma diyeti bitincemi yapsam adak yerine gelmis olurmuu 2. durumdaa
Canim zor ve mantiksiz adak adsmiycan ozaman.yada yapamiycagin sey icin kefaret vericen.ama oruc tutulur zor bisey degilkibence 65 kilo olunca da tut ya da ne bileyim daha adak yerine gelmeden vaz geçilebilir mi ki:)
adak haşa Allah a rüşvet vermek gibi değil de sevinçten şükür için birşeyler yapmak olmalı. bu mantıkla bakınca sanki daha 65 kilo vukuu bulmadan sana zor veya mantıksız gelen adaktan vazgeçilebilir diye düşünüyorum. Allah ım adağımdan vaz geçiyorum ama şifa orucumu da şimdi tutacam desen:) bir bilene sor iyisi mi:)
halaaaa burdayııımmmmmmmmmmbiraz abartı 7 kilo, 127 kilo biri için olabilir tabi. şu hurma ve yoğurt ile yapılan diyet zannediyorum. sana kolay gelsin.
benim dengeli diyetim devam ediyor. gelecek hafta farklı bir liste yapayım diyorum. elifezgiuzmansel in listeleri çok çeşitli bir ara burada siyahbeyaz vardı o listelere takmıştık ikimiz. ara ara farklı şeyler yaparsak hem sıkılmamış hem de vücudu şaşırtmış oluruz.
Siyahbeyazzzzzz nerelerdesin niye hic gelmiyosun cocuklar nasil veeeee kac kilosunhalaaaa burdayııımmmmmmmmmm
karnım ağrıdı gülmektennn.sen çok yaşaaa ambummAnammmm ben bu listeye nasil kilomu yaziyim.benim hedefim 69 herkes hedefimdende zayif
Kac kilosun canim.kendimi iyi hissetmek icin degil sadece meraktan soruyorumayyy aman ambum eski kiloma gelene kadar ara ara gelip bakıp gidiyorum size.
sen den azımKac kilosun canim.kendimi iyi hissetmek icin degil sadece meraktan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?