Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun, ara ara uğra buraya da. bu zor koşullarda en azından kilodan kurtulmuş olman sevindirici.

bu sabah: 1 yumurtayla yaptığım yağsız menemenin yarısı/ 1 tatlı kaşığı reçel/1 yk labne peynir/4 form bisküvü

ara: damlasakızlı türk kahvesi (şekersiz), 2 hurma
.............
öğlen:tarhana çorbası/cacık/1,5 köfte ve sabahtan kalan yarım yumurtalı menemen/4 kaşık kapuska/1 dilim ekmek

isteyen kilo bildirebilir. benim bu sabah +200 g fazlam vardı. diyeti birebir yaptığım halde zannediyorum fazla yürüyünce böyle oluyor. bu sefer günlük verilen kiloyu çok önemsemiyorum uyarım alınacak karara

arkadaslar birde ben adak adamistim eger 65 kilo
olursam 11 gun sifa orucu tutacagim diyee onu 65i gorur gormezmi yapsam yoksa hurma diyeti bitincemi yapsam adak yerine gelmis olurmuu 2. durumdaa

gun gun tarti insani en son cildirtiyor bence ben hala 67.300 korumadayim anlayacaginiz ama bakalim hurma diyetimin sonucu ne olacakk

Nisandan bu yana 5 ayda 11 kg verdim.. Size tavsiyem her gün mutlaka haşlanmış yumurta yiyin 1 yada 2 tane...Ekmek yemeyin , makarna, pilav, çikolata kesin sadece arada 10 günde bir haftada bir kendinize ödül verin, inanın oluyor..
Şuan kot pantalonda 28 idim, 27 de giribiliyorum ama az sıkıyor. Sadece inanın, kendinize güvenin yaparsınız

tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim canim eger 66 yi gorebilirsem bu hafta benimde 10 kilom gitmis olacak ramazandan beri baya ogrendim nasil yapmam gerektigini durdugu vakitlerdede detokslar yapiyorum inss darisi besli rakamlara

çokk geçmiş olsun sonuçların temiz çıktığına sevindim canım.stressten ben kilo alırım sen vermişsin artık hedefine ulaştın mı ?

olursam 11 gun sifa orucu tutacagim diyee onu 65i gorur gormezmi yapsam yoksa hurma diyeti bitincemi yapsam adak yerine gelmis olurmuu 2. durumdaa
bence 65 kilo olunca da tut ya da ne bileyim daha adak yerine gelmeden vaz geçilebilir mi ki:)
adak haşa Allah a rüşvet vermek gibi değil de sevinçten şükür için birşeyler yapmak olmalı. bu mantıkla bakınca sanki daha 65 kilo vukuu bulmadan sana zor veya mantıksız gelen adaktan vazgeçilebilir diye düşünüyorum. Allah ım adağımdan vaz geçiyorum ama şifa orucumu da şimdi tutacam desen:) bir bilene sor iyisi mi:)

kızlar ben bu sabah -200 çıktım.ayran detoksunda bugün son günüm yarın yeni bir diyete başlıcam daha karar vermedik bakalım.sabah 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık 1 dilim k.ekmeğiyle kahvaltı yaptım.meyve yedim artık ayrana devam.sabah 40 dk yürüdüm saat 18.00 gibi tekrar yürüyüşe çıkacağım.5 bardak su içtim

Canim olur olmaz tut bence.arkadasimda cok kiloluydu 75 olunca kurban kesicem demisti olunca kesti.farz seyleri yapicam(mesela namaza basliycam gibi ona zaten mecburuz)diye adak olmaz diger soyledigin herseyi yapmak zorundasin canim vazgecmek olmaz

Canim zor ve mantiksiz adak adsmiycan ozaman.yada yapamiycagin sey icin kefaret vericen.ama oruc tutulur zor bisey degilki

halaaaa burdayııımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…