Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu sene tum duzenim degisti medreseye basladim.cok oturdum geldimki acliktan oluyorum.bir turlu doymak bilmedim.harekette yok sonuc felaket

Bu sene tum duzenim degisti medreseye basladim.cok oturdum geldimki acliktan oluyorum.bir turlu doymak bilmedim.harekette yok sonuc felaket
dikkat et lütfen.kilo ile birlikte sağlıkta gidşyor elimizden.
dedikodu yapalım.hedef aynı bir ileri iki geri.inşallah şu puanlı yarışınız da kendine 2 ler 3 ler verdiği günler olmaz yani.hedef bu aynı ben 2 gün diyet 5 gün serbest.
bi de akrep kilo mu almış

merhaba hanımlar
hedef52 nick li arkadaş sağ olsun burada gram gram da kilo verilse kabul görülebileceğimi yazmış ben de geldimmmm

sabah
1 haşlama yumurta
1.5 kk peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık nane maydanoz reyhan
3 siyah zeytin

ara
türk kahvesi
2 kayısı kurusu
azcık kayısı çekirdeği

ara
1 bardak sade nescafe li süt

merhaba hanımlar
hedef52 nick li arkadaş sağ olsun burada gram gram da kilo verilse kabul görülebileceğimi yazmış ben de geldimmmm

hoşgeeldin canım
beni mutlu ettin
senin başarı hikayeni gördükçe daha mutlu olacağız:)
Kurallarımız ilk saydafa yazıyor, bahsettm çoğundan
bir de 15 gün denem süremiz var, 2 cuma devam ediyorsun 3. cuma da kilo veriyorsan listedesin inşallah
bu arada bo bol paylaşımda bulunuyoruz
bugün kilona baktın mı?
bakmadınsa yarın sabah aç karna kilona bakıp yazarsın. takıma başlangıç kilon ve hedef kilonu not edelim.
ayrıca bize kendini kısaca tanıtır mısın?
tekrar hoş geldin

sabah
1 haşlama yumurta
1.5 kk peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık nane maydanoz reyhan
3 siyah zeytin

ara
türk kahvesi
2 kayısı kurusu
azcık kayısı çekirdeği

ara
1 bardak sade nescafe li süt

kız reyhan yemişsin, nerde yaşıyorsun bakalım sen:)maraşra reyhan çok yeiyor da merak ettim

hoşbuldum:)
hedef52 arkadaş bana seldom adlı arkadaşın başarı öyküsünün linkini atmıştı okudum şimdi kendimi çoook daha iyi hissediyorum gram gram da olsa bende başarabilirim
aralık sonu ocak başı 111 kiloydum ya çatlayıp ölecem yada zayıflıycam dedim şimdi 97 küsürlerde oyalanıyor bedenim
diyet kısıtlama v.s. yok benim hayatımda ki ömrüm boyunca da asla olmayacak:)troid bezim yok geçen sene mart sonu aldırdım o yüzden biraz yavaş zayıflıyorum sorun yok yine de bir kaç ayda almadım ki bu kadar kiloyu bir kaç ayda vereyim :)acıkınca ye mideni şişirmeden doyunca bırak yöntemini uyguluyorum arada leslie ile yürüyorum arada müzik açıp dans ediyorum o gün ki ruh halime bağlı :)yaşım 35 boyum 166 inşallah hep beraber ideal bedenimize kavuşup başarı öykülerimizi yazarız

hoşbuldummm:))
malatyalıyım eskişehir de yaşıyorum
azcık yazdım kendim hakkında ama sormak istediğin bir şey varsa buyur ben hazırım cevaplarım :)
bu arada çenem de elimde güçlüdür onu da belirteyim :))

akşam
3 yemek k. etli bamya
yarım parmak büyüklüğünde 1 tane biber dolması
2y.k. kuru fasülye
yarım kase kadar karışık turşu (sırf turşu için yemek yedim desem yeridir canım çok çekti:))

:)bu arada 21 günlük kaçamaksız diyet programızıza sen de dahil ol
-uygulayacağımız diyeti buradan bildiriyoruz. istediğimiz diyet olablir. yet ki tam olarak uygulayabilelim
-amacımız bayrama fit girmek
-günde 1 saat yürüyüş yapıyoruz
-hergün menümüzü bildirip kendi kendimizi değerlendiriyoruz. ve 10 üzerinden puan veriyoruz.
- puan verme amaçlarımızdan biri de burada yasak yiyecekleri zikretmemek. mesela börek yedim demiyorsun da 2-3 puan kesiyorsun:)

2-
2-3 olmaz inşallah.dönüyorsun değil mi buraya?

bu sabah: 1 yumurtayla yaptığım yağsız menemenin yarısı/ 1 tatlı kaşığı reçel/1 yk labne peynir/4 form bisküvü

ara: damlasakızlı türk kahvesi (şekersiz), 2 hurma
.............
öğlen:tarhana çorbası/cacık/1,5 köfte ve sabahtan kalan yarım yumurtalı menemen/4 kaşık kapuska/1 dilim ekmek
.............
ikindi:1 küçük muz+1 bardak süt
akşam saat 5:bol salta+1 haş yumurta+200g. haş mantar+1 yk zeytinyağı (gözüm dönmüştü bunu yapıp yedim)

akşam 20:00: 4 kaşık kapuska/2,5 dilim ekmek+2 tatlı kaşığı labne peynir

hala 1 bardak süt hakkım var , bütün haklarmı bitirmem lazım:)
Yürüyüş:45 dk
3.gün Puan:9,5

akşam yemeğimin ikiparça olma sebebi çocuğu babasıyla hastanede bıraktım 1,5 saat serum verilecekti, hızlı vermişler eve geldik ki eşim çağırdı bizi al diye. acele salataya birleyler katıp yedim.
bugün yürüyüş yapamam gibi geliyordu eve dönerken yolun yarısında dedim ki ben ineyim eve yürüyerek geleyim siz devam edin, çocukların yemeği hazır, çay da var....böylelikle bir gün daha yürümüş oldum

Hedefim bende dahil olabilirmiyim kacamaksiz 21 gün diyetine

Insaallah canim.onemli olan azda olsa kalici kilo vermek bence.sok diyetlerle yada cok az yenerek verilen kilolar en fazla bir sene sonra geri geliyo bosuna ac gezilen gunler olarak kaliyo.senin ozel durumun diyeti nasil etkiler bilmiyorum ama Insasllah istedigin kiloya ulasirsin

Evet canım, eşimi işe göndermek için bekliyordum, yemedi tabii, su içtim ve yatmadan önce sirkeli ılık su içtim, sabah nasıl hafif nasıl ödemsiz kalktım anlatamam...

Canım hasta çocuğu dışarı çıkarıp üşütme, yeni yer yeni ortam, dışardda yürüyeceğine evde eliptik yap tv karşısında. Önce güven etrafa iyice..
Hoşgeldin canım.. Gelmiş geçmiş olsun tüm sıkıntıların..
Kilo konusunda da almadığına sevindim.. Uğra devamlı ve gaza getir bizleri..
Nasıl motive olursan öyle olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…